Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
A szintenként a versenyekre gondolsz? Mert bármit megcsinálhatsz.. Igazándiból a legvége a World Tour. azt megcsinálod utána már csak autókáznod kell.. de akkor már tulajdonképp vége! Illetve még az 50es versenyzői levelt megcsinálhatod..! Meg a csillagokat összegyűjtheted!
Nekem most 630 van. -
Csabee.
nagyúr
Vannak pályák, amiken bizonyos kanyarokat egyszerűen nem tudom megcsinálni normális ívben! Mármint az ajánlott íven.. viszont ha már valamelyik pályán megcsináltad, akkor az kihat az összes többire, tehát csak 1x kell jól megcsinálni az összes kanyart, ez tetszik!
Érdemes egy lassú autóval menni, csak a kanyarokra összpontosítani!
-
csoli31
aktív tag
Meg kell pördíteni őket! Ami nekem nem jött össze. Egyet még csak csak meg tudtam pörgetni, de négyet?!
Azért sem értem hogy ilyen kritériumot adott, mivel nem a durvaságra hajtottam?! 
Amúgy majd lehet hogy én is beszállok a stoc car-os versenybe (ha lehet egyáltalán versenynek nevezni).
-
Free04
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 33 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
15csillagot szereztem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért sem értem hogy ilyen kritériumot adott, mivel nem a durvaságra hajtottam?!