- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
A szintenként a versenyekre gondolsz? Mert bármit megcsinálhatsz.. Igazándiból a legvége a World Tour. azt megcsinálod utána már csak autókáznod kell.. de akkor már tulajdonképp vége! Illetve még az 50es versenyzői levelt megcsinálhatod..! Meg a csillagokat összegyűjtheted!
Nekem most 630 van. -
Csabee.
nagyúr
Vannak pályák, amiken bizonyos kanyarokat egyszerűen nem tudom megcsinálni normális ívben! Mármint az ajánlott íven.. viszont ha már valamelyik pályán megcsináltad, akkor az kihat az összes többire, tehát csak 1x kell jól megcsinálni az összes kanyart, ez tetszik!
Érdemes egy lassú autóval menni, csak a kanyarokra összpontosítani!
-
csoli31
aktív tag
Meg kell pördíteni őket! Ami nekem nem jött össze. Egyet még csak csak meg tudtam pörgetni, de négyet?!
Azért sem értem hogy ilyen kritériumot adott, mivel nem a durvaságra hajtottam?!
Amúgy majd lehet hogy én is beszállok a stoc car-os versenybe (ha lehet egyáltalán versenynek nevezni).
-
Free04
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- World of Tanks - MMO
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest