Új hozzászólás Aktív témák
-
szakalistvan
senior tag
válasz
- = Zk = - #697 üzenetére
Köszi a tippet,így jobban megnézve az utolsó infó a felbontásnál Teljes képernyős mód engedélyezése Igen
Gondolom monitorfüggű -
sagesz93
addikt
Hi!
Továbbra is bejön a játéksikerült kiküszöbölni a nagy fps ingadozást.
A játék telepítőjén található dx-et kell feltelepíteni. Nekem segített
Van 3 bmw-m, elég nagy bömös buzi vagyokAz e36-ot is megveszem, gyúrtam vele egy időmérőt, igen fasza az is.
-
luw2win
őstag
Hali!
Nincs kedvem visszaolvasgatni.
egypróbátmegérjátéklettezis?
Ha felteszem akkor gamepad vagy bill?, mostanság elszoktam a gamepadtól de azért megkérdem
köszi -
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #688 üzenetére
4870 van bent, 3870 csak tartalék
nem minden pályán,
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #692 üzenetére
Ooops azon átsiklottam sry.
Hmmm nos akkor megnézem mit tud 9.8 alatt...
FULLHD alatt ugye 1920x1080/1920x1200-at értünk csak a biztonság kedvéért?
-
- = Zk = -
félisten
1: [Törölve...]
2: A fővinyóm egy 1terrás WD green. de az oprendszer, egy haldokló samun van. Kattog szegénykém. Satás, még a régi SP széria. Ez negyed terrás.... Hivatalos OP-ig elvagyok vele
3: milyen driver?Ha a VGA driverét kérdezed, már írtam...
szerk: az első bug nekemis megvóóót
az oldalsó fűréteg enyhén bemozdult a pálya közepe felé
mivel az adott futamot restartolnom kellett(), így a kövi próbálkozásnál már nem vóóót ott....
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #685 üzenetére
Hmm ez baromi érdekes... Köv kérdéseim lennének
2: Nekem a gépembe egy 80GB Samsung van elég régi... ez felteszem nem befolyásolhatja a teljesítményt...?
3: Driver verzió?Köszi.
SZERK: OS meg van sry
-
válasz
szakalistvan #683 üzenetére
Az ablakban módot állítsd át KI-re. Nálam bekapcsolta a szemét, miután felbontást állítottam.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #686 üzenetére
lehet..de a vga biztos (ha igaz az adatlapodon levő félgigás AMD-ATI
)
minden pályán...?de ezentúl figyelni fogom a rohadt idegesítő billentyűzetes irányításon felül még a FRAPS-t is
szeretném...de télleg
689: velem is megcsinálta 2X
-
Free04
tag
válasz
szakalistvan #683 üzenetére
Én a Far Cry 2-nél találkoztam olyannal h kidobott teljes képernyőről ablakba, ott az ALT+ENTER segített.
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #685 üzenetére
nemtudom neked melyk palyán megy igy, de nekem 1440be 8xAA 16xAF többi is maxon néha lemegy 30ra. Ennyit számitana a proci?
Nekemis 9.8-as Katika van
-
Landon
addikt
Hát srácok én nem értem nektek ATi vga-val hogy mehet "szuperül" fentebb írtam h nálam tökmind1 h 1920*1080 vagy 1360*768 uúgy helyenként leesik az FPS elég drasztikusan... majd nézzetek egy FRAPS-et!
Ill ahol még durván látszik h 27FPS az a első versenynél...
-
- = Zk = -
félisten
visszaolvastál? nemhiszem...
mert feljebb írtam egy kérdét, amiben arról faggatózom, hogy lehetséges-e, hogy a nV pénzelte, piszkálta az EA-t, hogy AMD-ken ratyibb legyen. ésmég hibát is okozzon...netán.
sokan azt mondták, hogy meglehet. a külföldi fórumokon erről beszélnek megjelenés óta
nemértem, mért a driver készítőket okolod, mikor mások már (elméletileg)beleköptek ebbe a levesbelegyen igazad, és bocsánatot kérek. vagy legyen nekem igazam, és te kérsz elnézést ....(képletesen)
Aggregátor:
a kormányzási beállításokat is megbabrálram, és elég tűrhető lett a játék
amit gondoltam, hogy hasznos lehet, elállítottam -
Tudom hogy billentyűzetről van szó, de attól még megér egy próbát a kormányzás érzékenységének állítása. Én még nem babráltam azokat.
Egyébként eddig azt hittem, hogy majd valahogy megszokom az irányítást, és jó lesz. Aha, csakhogy egy gyorsabb autónál (pl. tuningolt Audi TT) nem tudok egy kört végigmenni, hogy le ne mennék a pályárólA nehézséget "rutinosra" állítottam.
-
duffbeer
őstag
Ismét hozta a formáját a Need for Speed... gyakorlatilag eddig nem találkoztam még olyan játékkal, ami játszhatatlanul akadt volna legmagasabb grafikán.... És ekkor megérkezett a shift...
Nem vagyok eldőlve a grafikától sem, illetve úgy fogalmaznék, hogy vannak hasonlóan szép játékok jóval szolidabb gépigénnyel...
-
sagesz93
addikt
válasz
V.Stryker #677 üzenetére
Én eljutok, de első nem tudok lenni soha,, meg fordits ki 4 autót, közbe minden kanyart próbáljak meg tökéletesre megcsinálni, közbe küzdeni az árral, meg néha leesik az fps meg miegymás, hát nehéz a játék de ez nem baj!
A belső nézetet nagyon biromJól érezteti milyen ha egy picit megtolnak hátulról meg ilyenek
Amúgy az m46-os m3-assal tolom, az a kedvencem(Ja meg a 145I
)
ezt a javítást én is várom több hibája van a mostani verziónak... pl. : ha rámegyek a felnikre, akkor nem rakja rá a kocsira, hanem nyomni kell egy entert utána a kérdésre nemet kell mondani hogy legalább lássam hogy fest a kocsin. Meg szerintem a gépemen mennie kéne highon, csak mediumon megy.. ott is szaggat ha sok kocsi között vagyok.
Ja, hajrá loki(kár hogy a live a kedvenc csapatom
)
-
LLKobe
veterán
válasz
szakalistvan #615 üzenetére
Nekem ugyanazok a hardvereim és hibátlanul megy. Egy kis húzás nem árt se a procinak se a vga-nak.
-
szatocs
őstag
Igazából én szimes vagyok, gridet ki nem állhattam, mikor kipróbáltam, többet a gépem biztos nem fogja látni. TDU-ban tetszett, hogy H-s autóknál kuplungolni kell, igaz a force feedback ott is érdekes volt, de krúzolni, mikor untam magam, elég jó volt. Ezt meg szerintem holnap, vagy pénteken tudom kipróbálni, áthívom uncsimat, úgy is mindig megveszi az ilyeneket.
Én meg letesztelem, talán kölcsönkérem több időre is, ugyan ennek nem sok esélyét látom.
-
Én most ott tartok, hogy még el sem kezdtem játszani, már felhúzott..
Milyen hülyeség már, hogy a tesztkörből nem lehet kilépni, csak ha feladatkezelőből bezárom, aztán nézhetem végig újra és újra a bevezető videókat, mert azt sem lehet átugraniPróbálnák valami játszható beállítást összehozni a karimhoz, de így..
Most mire sikerül, meg a teszt alatt, az első kanyar után befagy, és kilépFazsán összerakták megint..
-
Fortissimus
őstag
a grafika szep, fut is max-on szepen, de az iranyitast meg nemigazan sikerult beloni...
fuves bug itt is van, a rajtnal az aszfalt kozepen novoget -
sagesz93
addikt
Én úgy állítottam be hogy az irányításnál az előbeállítást átálítottam(már g27 is van benne
) kicsit állítgattam a gombkiosztást, és a finomhangoláshoz nem nyúltam, így tökéletesen tudok játszani(logi vibra force)
-
Jhonny06
veterán
Hát, nem egy nagy kaland a játék. A grafika elég érdekes, hiába állítom a high-ra, pl. (videókban) teljesen szar a kép, meg néha játékban is, amúgy viszonylag szép, de természetesen messze nem az a szint, amit a jól megszerkesztett videókban és képekben lehetett látni, bár ezt már megszokhattuk. Az irányítás kicsit nehézkes, ugyanakkor élethű, meg lehet szokni; kormányom nincs, így erről nem tudok nyilatkozni. A játékmenetben nem találok túl sok újdonságot, nálam kuka, nem az a cucc, amibe érdemes nagyobb időt fektetni.
-
Free04
tag
válasz
szakalistvan #615 üzenetére
Rángasd meg azt a procit 3GHz környékére.
4850+3.3GHz(e5200) 1280x1024/win7(32) minden fullon-csak az árnyék mediumon.Én billentyűzettel használom és semmi gondom a kormányzással-nem reagál későn.
A drift viszont első pár próbálkozásra képtelenségnek tűnik.Az első kanyarba befarolok,onnantól kezdve el sem tudok indulni...
Elég jól eltalálták ezt a játékot,kellemes csalódás ért. -
madmike
őstag
sziasztok!
billel tolnám, de nagyon lassan tekeri a kormányt és késik is csomot, nem tudom beállitani, igy meg lehetetlen jol menni,mert egy megcsuszásbol nem tudok kijönni rendesen.
tudnátok segiteni?
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem most beadta a 2.szintet és azóta a versenyeknél a három lámpa utána a zöldnél kilép a játék...
-
Landon
addikt
Szerintem félreértesz.
Én nem használok se clean-ereket se nem barmolom szét a drivereket, normálisan használom. Amivel itt gond van az maga a driver! És nem csak nálam. A net tele van azokkal akik ép a catalyst fejlesztőinek rokonságát szidják... semmi gond nincs a játékkal csak éppen bármit csinálsz bármennyire veszed vissza a felbontást egy 4890 OC 1GB-n is leesik az FPS helyenként 25 környékére ami nevetséges! De ezt írta a PCGHW is, reméljük az AMD kicsit összeszedi a maradék erejét és nem tesz vmit az ügy érdekében. -.-
-
válasz
- = Zk = - #645 üzenetére
Ááááá, nem kell vagyonokért kormányt venni, 3k körül már normálisan használható gamepadot lehet kapni.
-
Landon
addikt
Nos kipróbálva a játékot elősször is nekem tetszik amit eddig láttam belőle. Másodszor meg az összes hócipőm tele van ezzel a hulladék AMD-vel... legalább is az összes tetves driver fejlesztő barommal akiket feltehetőleg az utcáról szedtek össze hajléktalanokként és berakták őket driver-t fejleszteni. Nem hiszem el hogy ezeknek a tetves AMD kártyáknak bármi új kijön tuti vmi bajuk lesz vele... Sajnos amit az interneten irogatnak IGAZ! Cfg-om látjátok, namost ezen 1920x1080, 4xAA, minden High-on Vsync OFF, 16xAF képes az FPS lmenni 27 ill helyenként tizedmásodpercekre 20ra is DE ugyanakkor 60on menne... na mondom OK semmi gáz ameddig nincs hotfix tolom 1360*768-ban, igen ám de ott ugyanez a helyzet! SEMMIT nem segít rajta uazokat az értékeket kapom. Ebből látszik, hogy vmi mgint el van kúrva. És hogy a köv vga-m nem amd lesz az is ziher. Elegem van már a sok driver szívásból... 1 normális drivert nem voltak képesek összehozni. Most őszintén lesz@rom, hogy a 3dmark v-be hány pontal kapok többet a 9.9-es driverrel engem az érdekelne h a játékok normálisan fussanak LOL.
-
válasz
sirzollee #646 üzenetére
Nálad valami nem oké, mert nálam 4670-el 4x AA + 8x AF-el maxon, 1024x768-ban nem megy 24 fps alá, esetleg ha sokan vannak a pályán. Amúgy 30 fps felett van.
A DX11 nem zavarhatna be, tekintve hogy a játék csak DX9-et használ, amúgy meg alapból benne van a Win7-ben a DX11. -
AMD_ok
őstag
Helló Srácok!
Valakinek van MOMO Racing kormánya? mert nekem azt csinálja,hogyha az usb-be a kormány be van dugva,akkor a menüben lehetetlen lépkedni a menüpontok között,állandóan mintha felfelé nyomnám a gombot, ugy mozog a kurzor, addig nem tudok semmit se beállítani (igy a kormányt is elég nehéz volt)
.
Valakinek vmi tapasztalat,varázslat erre?
-
apollo12
veterán
búgok: az autó tetején fű ????? ez milyen búg
200 Km/h-nál neki a falnak és misem történt volna csak összetört a kaszni
és ugyan úgy megy -
Májsztró
addikt
Üdv minden kedves NFS:S gémernek !
Olvasgattam már ,hogy némelyeknek nem jön be a játék. Beállnék a sorba én is. Egyszerűen élvezhetetlennek tartom, és sztem még csak nem is reális. A grafika az jó ,ez teljesen világos. De csak graffal nem lehet egy nyerő játékot csinálni. Szóval röviden tömören , sztem nem lett az igaz
(#646) sirzollee : Kizárt dolog ,hogy DX 11-ról legyen szó. A hw-k még nem tudják az új API-t.
(#648) apollo12 : Azt be lehet állítani ,hogy csak kinézetre törjön az autó ,vagy ténylegesen.
-
sirzollee
tag
Hali!
Felraktam ma,nem rossz,de....: mintha lassított felvételt néznék.10-20fps között 1024x768-on, 70Hz, bilineáris,közepes minden.Létezik hogy a telepítés folyamán a Dx11 is jött???Eddig csak Dx10 volt nem is volt semmi gáz,de most.
Config:MSI P31NEO2,E7200,4GB DDR2,SAPPHIRE 4830 (512mb+800shadder),WIN7 RC7100.Hogy rakjam vissza Dx10re?Bármi egyébb tipp???Kicsi a gép neki -
- = Zk = -
félisten
de aztis vegyük tudomásul, hogy néhány júzernek nemtelik egy jobbfajta kormányra. vagy amikor tellene, épp másra kell kiadnia.
(most ne nézzük, hogy nekem milyen gépem van, mert nem hipp-hopp lett ilyen. Und van nekemis kormányom, egy Manta vmiféle, W7 driver nincs hozzá sztem. na bumm. kopp!)a hely szűkéről neis beszéljünk....
-
válasz
Unbaised-Ben #640 üzenetére
restart megvolt, most már konkrétan semmit sem csinál, ha rábökök az ikonra, meg sem jelenik a folyamatok között, mintha nem lenne.. ez komolyan mondom beszarás kategória
-
JackShephard
tag
Karibaba: a Need for Speed World online, ami a játék online verziója lesz még nem jelent meg. Az egy teljesen különálló program lesz, nem a Shift-en belül van. Sajna az lehet nem örököli meg a Shift grafikáját, az előzetesek szerint.
-
-
válasz
Barthezz2 #634 üzenetére
Na bazze.. ez egyre jobb..
Fogtam a dvd-t, és a rajta lévő physx-et manuálisan telepítettem, gondolván hátha.. namost azóta, ha el akarom indítani, konkrétan nem csinál semmit.. Egyszerűen mintha nem is lenne, nem tölt a gép, nem történik semmi, és a feladatkezelőben sincs ott az exe.. hát ilyet még nem b@sztam -
wolfman
veterán
válasz
Sirandrish #635 üzenetére
Mentségemre szóljon, hogy az irányításon kívül nekem minden tetszik benne. De arra még te se mondhatod hogy jó!
-
Csatlakozom azok klubbjába, akiknek nem indul
Alig vártam, itt is elég sok jót olvasni róla, erre cseszik elindulni
A változatosság kedvéért ilyen hibáról még nem olvastam itt. Elindítom, bejön a töltőképernyő, ahol 1-2sec alatt végigfut a csík, majd eltűnik, és egy nagy fekete semmi. Nem áll le, nincs se hibaüzenet, se semmi, csak a fekete képernyőALT+Tab-ra nem reagál, csak ctrl+alt+del kombóra tudom előcsalni a feladatkezelőt, és kilőni a processzek közül..
WTF ez? -
wolfman
veterán
Adhatták volna konkrétan a "Need for Speed - Shit" címet is neki!
-
válasz
,,no name" #616 üzenetére
Pixel shader 3.0 kell neki, ha az megvan, elindulhat, de nem fog normálisan futni.
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Probálgattam ezt a játékkal, de esküszöm billenytyűvel jobb játszani, kormánnyal valami szörnyű, továbbá, szerintem kcist nagyra sikerült a gépigény, és számomra nem ralisztilusak az autók se az út fekvésük se semmi, szerintem ismételten sikerült egy nagy 0-t készíteni.
(#618) athomi:Na én emg már gondoltam visszateszem másik gépemből az 9600GSO-t, de azt hiszem marad ott azzal sem lennék előrébb legalább az x1900xt-m halkabb 2d-ben, az emg a másik hogy amikkel játszom mindent visz fullon igaz nem annyi FSP-esl mint a GSO, de bőven elég az amennyit ezt tud kihozni magával, de nálam is ahsonlókat produkál a játék.
De most ahogy olvasgatok, másnak is furán szarul fut....
-
Manitou
veterán
válasz
,,no name" #625 üzenetére
Próbát minden képpen, aztán lesz ami lesz
Nekem egyelőre leáll a játék hibával az elejénMost töltöm a legújabb drivert, aztán remélem azzal menni fog rendesen.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #621 üzenetére
épp annyit, hogy idegesítő legyen
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #621 üzenetére
Xbox360-on jó 20-40s között... egyik játék se tölt ennyit.
-
vlkvy
csendes tag
Még ha meg is oldódnának a fagyások, Vista alatt 2gb rammal úgy tekeri a hdd-t, mint semelyik másik játék.
Egy fixen betöltött körpályán ehhez csak gratulálni tudok.. -
Psychonaut
veterán
válasz
Ehehehehehe.
-
Manitou
veterán
válasz
Sok sikert hozzá, lehet el fog indulni, de játszhatatlan lesz
-
athomi
veterán
Konfig: E2180@3.00Ghz, 2GB RAM, HD4850 512 Mb 700/2200 Mhz
Beállítások: 1680*1050, 2xAA, 8xAF, minden high
Ha a tömegben haladok, akkor szinte játszhatatlan sebességet produkál a játék.
Min. 15 FPS, max. 27 FPS, de a tartós 20 FPS körüli érték nem ritka.Ha elhagyom az ellenfeleket, akkor olyan 35-40 FPS körül megy a játék.
Eddigi rövid tapasztalataim alapján szimulátornak rossz, árkádnak élvezhetetlen. Idegesítően sokat tölt.
-
keIdor
titán
válasz
Ááá kizárt! Nem játékra tervezték azt...
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Nekem tetszik a game,de nem értem miért megy mediumon E5200 2.5GHz 4830 kombón 1440*900
Valaki próbálta már ilyen hardverekkel? -
D@ni88
addikt
vegejeztem az első versenyt, megkaptam a 40k-t. erre elekzd megint villogni a kép.... és semmi...
valakinek megoldás? -
- = Zk = -
félisten
én meg megyek GRID-ezni, és várom annak a folytatását
(állítólag DX11-es lesz
)lehet adok később lehetőséget a Shiftnek ,de csakis miután vki talált hozzá használható bill beállítást
(#609) kdave9: vmi használható beállításod van, azonnal jelezd felém pls
köszönöm...
612: én (egyelőre?)feladtam
-
V.Stryker
nagyúr
Én lassan szokom a xar irányítást. Ahogy nézem a sok panaszt az első patchben orvosolni kell nekik, bár az is lehet,hogy előtérbe helyezték a fejesztésnél az xboxot és társait.
Én első autónak hátsókerekest választottam. Kikapcsoltam a sok xar biztonsági ketyerét,ami csak visszafog...úgy viszont kontrolálhatatlanúl csúszkál és nem igazán hajlandó egyenesben maradni. Váltottam elsőkerekesre és már jobb a helyzet...jah, persze billentyűzettel "szenvedek".
-
ixtom
tag
válasz
- = Zk = - #607 üzenetére
"Amit lehetett állítottam az irányitás menüben..."
Ezzel én is így vagyok. Most próbáltam ki, de förtelmes. Nyomom a billentyűzet gombját és várni kell mire végre reagál valamit a kormány...
Tudom hogy nem szimulátornak készült, de a régi NFS-eket lehetett irányítani. Ennél még a GTI Racing is izgalmasabb. Ott nem volt ilyen gond, pedig az aztán arcade a javából
Na mindegy, rakom fel újra a GTR 2-őt -
Piros pont amiért benne van Nordschleife
Gyors verseny módban is nő a sofőrszint, amivel együtt a pénz is nő. Egy kör alatt 3 szintet léptem. -
kdave9
tag
Kipróbáltam, az irányítás billel nem a legkönnyebb, idővel rá lehet érezni.
Az viszont zavar, hogy mindegyik kocsi kifarol állandóan. Hátsókerekesnél rendben van ez, de az összkerekesnél nem kéne. Még próbálkozok a finomhangolással... -
Manitou
veterán
Viszont Peti barátomnak nem indul normálisan a játék és nem értem miért.
Ezzel: Athlon X2 2GHz, 2GB DDR2 800, 7950GT 512MB. Az intro előtt kifagy és exe hibával kidob, pedig a driver is a legújabb WHQL. Van erre megoldás? Privátban is jöhet, ezer köszönet érteHi!
Nálam ugyanez a hiba. A gép is nagyon hasonló. X2 csak 2GB DDR1 -el és 512MB 7950GT
Sikerült azóta neki valamit alkotnia? Nekem szerintem nem a legújabb driver van, de nem is olyan régi. -
- = Zk = -
félisten
Amit lehetett állítottam az irányitás menüben...
katasztrófa számomra. ugyhogy énis kivonlok a shiftből(wait for me SzlobiG
)
pedig régen Race07, meg GTR-t is nyomkorásztam..de sztem ott sem volt ilyen car az irányításgondolom kormánnyal ilyen irányításbeli gondok nincsenek
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #587 üzenetére
Szerintem egy 300mb-os sp3 frissités sokat segítene !!
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest