- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Na, tapasztalatok formula force ex-el ill általában kormánnyal:
Sokkal sokkal nehezebb mint billenytyűzettel
. Kb hány hét/hónap kell mire átáll az ember gondolkozása 15év wasd skill ről? Nem tagadom nagyon szép kanyarokat lehet így menni, az viszont nagyon zavar h egyenesben hullámozva megy az autó, mert a feedback max leszorító erőnél + max tapadásnál is rángatja a kormányt 150 km/h fölött. Valszeg csak az én tapasztalatlanságomból adódik az egész, de nekem annyi új információ jut a kezembe amik zömét fel sem ismerem...pl szokatlan h a kormánynak ellen kell tartani stb., érdekes lesz így játszani ill már most izomláz a felkarban
. Ja 1. szint Nissan 2000, 2. szint jelenleg M3 E46, de lehet h lecserélem egy 4x4 re tanulás miatt.
-
L4D1K
őstag
Köszi a válaszokat akkor marad a Logitech Formula Force EX.
-
L4D1K
őstag
Szia a játék látja a mentésemet, de mégse tudom folytatni...
Egy reinstallt megpróbálok, ha nem megy utánna sem, akkor asszem rápihenek 2 napot ujrakezdem. De ezúttal kormánnyal
.
Kicsit off : Logitech formula force ex-t néztem hogy sok szépet és jót írnak róla, csak az a 15 ezer pénz...van esetleg alternatíva? Mármint force feedback, kényelem, minőség csak esetleg más márka? Mert gondolom itt is a logitech nevét kell elsősorban megfizetnem.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Tegnap végre megcsináltam minden 1. szintű versenyt, összes csillag, 3as szintű átépített Nissan 2000 gtr
. Ma belépek hogy befejezzem ma 2. szint nagyobbik fennmaradó részét és látom h a megszokott panel helyett a karrier megkezdése fogad
Most mi történt? Eddig hibát sem láttam a programban ( ennyi pénzért ne is legyen), most meg elveszti a mentésemet? A vicc az hogy az utolsó általam csinált e42 es virít a kezdő panelen, de csak az új karrier opciót engedi...vmi ötlet esetleg? Vagy hagyhatom a csudába és mehet fel a polcra a doboz amíg megint lesz annyi energiám h újrakezdjem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest