- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
válasz
tzsolesz #1397 üzenetére
A drift nekem se jön be,szerintem rendesen elqrták.Kormánnyal lehet h jó/jobb, én bill.-el nyomom.Az előző részekben és a gridben sokkal jobb a drift, ez így számomra is játszhatatlan, persze lehet h csak gyakorolni kellene,de a kedvem is elment tőle h egy kanyart sem tudok bevenni sehogyan sem. Lehet rá kellene dobni a segítségeket, úgy nem próbáltam.
-
tzsolesz
nagyúr
Első nagy szívfájdalmam a DRIFT. Illetve elnevezték valamiért annak, mert az autó meg sem moccan. Egy helyben toporog csak. ha elindul, akkor meg csak sereg magától, hiába nem irányítom sehová sem. az úton 1 s-ig sem lehet maradni. Tolatva kellett bedöcögnöm a célba, persze 0 pontom lett. Ez tartott nagyjából 10 percig, pedig csak 1 Km ha van az út.
Mit néztem be? Működik valakinél a DRIFT?
-
Boboka
tag
Sziasztok!
Aki tolja DFP vel az írjon már nekem egy jó beállítást mer állítgtaom de még nem az igazi
Elég az is ha neki jó aztán majd megelsem milyen
Köcce -
Kimi87
csendes tag
Sziasztok!
Ma raktam fel a Shift-et, és nagyon örültem hogy végre nyomulhatok vele. Egy ideig ...
Ott tartottam, hogy megnyertem a 40000 dollárt, és megvettem az első autómat.
Az első autómmal éppen elindítottam az első versenyem, és hiba jelzéssel mindannyiszor kidob a játék.Halvány lila fogalmam sincs, hogy miért csinálja ezt velem.
Ha valakinek van vmi ötlete, nagyon szépen kérem segítsenek nekem!DualCore 2.8-as procim van
4 X 512 MB Ram
GeForce 9800GT 1024MB
A legfrissebb 190.62-es NVIDIA drivert is feltettem (azzal sem jó)
Win7 32bit Ultimate op.rendszert használok.A konfigomra nem gyanakszom.
De bármi lehet..
PLS segítsetek!!Köszönettel: Kimi87
-
heihachi
addikt
Egyszerűen képtelenség beállítani úgy a gamepadet vagy a kormányt, hogy értelmes irányítást kapjon az ember.
Hiába, az NFS széria most sem hazudtolja meg magát, köze nincs az autóknak a reális mozgáshoz.
-
zolisx4
őstag
válasz
Dark KillerX #1375 üzenetére
4 db vgam van és általában a 4890 cf et használom de van olyan játék ami az NV jobban szereti ezért van abból is 1 db
és a rajtnál az NV kártyával is le esik az fps
-
rvn_10
senior tag
Hello! Egy kis tapasztalat ATI-soknak. Win xp alatt 9.9 es driverrel rajtnál, sok kocsinál 20 fps szal játszhatatnlan. Feltoltam win 7 re is 64 bit 9.8 as driverrel rajtnál 25-30 fps és igy már egészen játszahtó. Sok sikert mindenkinek, nekem ez bejött.
-
dzsozefo
aktív tag
Az miért van, hogy feltelepítettem, aztán elindítottam és a betöltés után fekete képernyő várt. Újraindítottam, játszottam vele... Másnap gép bekapcs. játék indít, és fekete kép. Újratelepítés után is. Win7
-
Integrale
veterán
Hali!
Elindítanám a játékot, de hibajelentést ír ki ( Shift.exe hibát észlelt ezért leáll)
Mért?
COD-5 nél is ez volt, a 4-pedig nagyon szép grafikán ment!Ötlet?
-
Ádyka
őstag
válasz
Vasinger! #1379 üzenetére
Van valami megoldás rá, hogy ne 50 mp felett legyen egy pálya betöltése?
Nem is a hdd kerreg annyit, hanem sokat gondolkodik közben.Amúgy szerintem rendőr nélkül egy NFS mit sem ér. Már az első rész is országúton zajlott, városi autók között, nem pedig fix körpályán.
Nem lehet összehasonlítani egy fix körpályás GRIDET egy mostani NFST, pl a Moost Wanted-del vagy az Underground részekkel. Utóbbiaknál mekkora bejárható város volt már? Fent voltam a hegyen, jöttem le a szerpentinen, alattam pedig a város. Csodás volt. Ekkora teret nyilván nem lehet olyan grafikával megcsinálni mint egy GRID-es stílusú játékot. Most Wanted volt eddig a legjobb
szvsz.
Szerk: nem neked írtam Vasinger!, csak béna vagyok
-
Hát akkor nemtudom mi a gáz, netán megvetted eredetibe?
Mer nálam szintén ezek a beállítások és ha sok autó van pl 15 és hátulról kezdek igencsak szaggat a gém megnéztem 2magot használ azt se 100%-on. Mondjuk nálam vannak codecek fennt, de annak mi köze hozzá?
(#1282)
Nálam is ezt csinálja vannak olyan pályák ahol elöl megyek senki nincs előttem és meglassul az egész, de ez már a régi NFS gémeknél is így volt szal a motor miatt van, de azért illett volna már ennyi idő alatt ezt kijavítani.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy szaggat, illetve vissza-vissza ugrál a kép verseny közben? Kikapcsoltam a Vertikális szinkront is és az anizotróp szűrész is csak trilenáris. Az FPS 35 felett van mindig, a miatt nem kéne, hogy akadjon.
Mi lehet a gond? CPU: C2D @ 4.0 GHz, VGA: 4850 @ 700/1100.Pls help!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zolisx4 #1369 üzenetére
Hoppá, nem tán azt akarod mondani, hogy a GTX260 OC-én is beesik kicsit az fps a startvonalban?
Azt teljesen lehetetlen, az egy NV.
(#1370) sagesz93 Okés, De akkor miért rakták a DRIFT autók közé a Viperát? Ráadásul 170K-ért meg is vettem. Soha nem bírom majd használni amúgy semmire? Mert ha igen akkor megtartom. jelenleg sehová sem enged be vele, szó szerint.
Lauda, miért nem rakod rá összes szűrőt? Mi úgy mértük. 8XAA, 16XANISO. Nem mintha számítana, de akkor minden legyen ugyan úgy a jobb összehasonlítás kedvéért. fps-t nem fogsz vele veszíteni, legalább is én nem veszítek vele semmit, ha feltolom ezeket.
-
azoli09
tag
Akkor az én q9400 3.5 re huzva gyenge ? megnéztem én is kb 1-2 magot 50% hajtja a töbit 3-4 meg30-20% ingadozik biztos gyenge meg lassan tömörit
Adjak lovét anyim van mint a nyulszar most vetem a harmadik sportkocsit egy bugáti meg az a utolso nem jut az eszembe a neve meg egy lambot visza szereztem
-
tzsolesz
nagyúr
Szépen nyomja az i7.
amúgy az i7 jobb ám tömörítésben is, mint a kis wolfik, sőt konvertálásban is lehagyja az E5200-at.
Most már tudjuk, hogy egy processzor éhes játékhoz jó erős proci kell.
Más: Meg mondaná nekem valaki, hogy a Dodge Viper mire használható? Drift autónak vettem 170K-ért, és még fel is tuningoltam, de se DRIFT-re, se pedig más jellegű futamra nem enged be vele. a Drift autók között volt. Gondoltam az kell neki, de nem, ráadásul semmit nem lehet vele csinálni, most el kell adnom.
Mit kell vennem a drifthez, mert már nem sok manim van kísérletezgetni.
-
zolisx4, azoli09
i7 920+GTX280.
-
Sonja
nagyúr
Az a legdurvább, hogy még Xbox360-on is bugos!
Elég olvasni a hivatalos fórumot. Picit durva.
-
azoli09
tag
Nevetséges miket kell állítani hogy ne fagyon a game . lassan mi fogjuk a patch is csinálni hozzá .
az anderkuver is ugyan igy ment az elsö napokban mikor megjelent aszt javitoták -
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
2 giga ramom van, és lenyomok 5 versenyt aztán nem tölt tovább a játék, restart. kevés neki a 2 giga ram, vagy miért van ez? Hd3870-es, és amd 64 x2 5000+al tolom maxon, nem szagagt csak egy idő után kifagy, de legalább elmenti:S
-
Sicilian
addikt
Egyenlőre nekem is játszhatatlan a fagyási gondok miatt.
A Win98 komp. módot hol tudom állítani, azt azért még megpróbálnám ! -
volvoguy
addikt
válasz
CHIPman #1314 üzenetére
"milyne beállítást használjak, hogy reális szimulátoros legyne a vezetése a kocsimnak, viszont ami zavar, hogy még az enyhe kanyarban is füstöl a hátsó kerék...gondolom azért mert lassabban kéne bevenni, de ez hülyeség, mert a SPA-i utolsó egyenesben van egy enyhe kanyar, és ott is füstöl meg csikorognak a gumik...ami egy picit fura...próbálgattam skálázni a beállításokat...mit érdemes ki illetve bekapcsolni..."
ez a ki és bekapcsolható vezetési segétletekre vonatkozik..hogy miket használjak, hogy szimulátoros legyen a vezetés, és ne csikorogjanak a kerekek enyhe kanyarodáskor is..kissé zavaró
-
azoli09
tag
Online valaki jácot már vele?
Érdekelne milyen ott ,esetleg ha van tapasztalt valakinek akkor osza meg velünk
Én lenem törlöm a gamét picit akad picit lassú picit billeg mint szarka a dögön de élvezem mármint az auto -
dokee78
félisten
válasz
bakosgabor57 #1337 üzenetére
Xfire is vesz fel,de regisztrálnod kell.(ingyenes)hangot nekem nem rögzít.
-
bAtt001
addikt
Az én véleményem a játékról egészen jó volt míg el nem jutottam az 1vs1 versenyekhez.
Szerintem azért állítottam easy-re az ellenfelek nehézségét hogy ne tépjem a hajam minden egyes versenyen. Bezzeg itt nem így működik, ha nem kezdem verseny elején kilökni az ellenfelet szinte lehetetlen megtartani az első helyet. Komolyan nem értem akkor mitől is easy ez.
Amúgy a játék teljesen korrekt grafikailag és gépigényileg is. Nekem 1680*1050-es felbontáson mindent maximumra állítva tökéletesen megy a játék. -
rocket
nagyúr
válasz
hahajdu #1322 üzenetére
Utoljara leirom akkor aztan ennyi, ugyanugy a CPU szamolja a PhysX-et az NV kartyaknal mint az AMD-nel (Mirror's Edge-ben GPU PhysX van ott az NV kartyai szamoltak, mig az AMD-nel a CPU), tehat nem a "gonosz" GPU PhysX miatt van a problema hanem mas miatt, hogy ez a driver sajat, vagy a jatek hibaja az majd kiderul, egy biztos az AMD driverei jobban terhelik a CPU-t mint az NV driverei, akar ez is okozhatna a problemat, de ennek ellentmond amit fentebb irtam, hogy hasonlo konfigok kozott is van ahol nincs problema, es akkor eljutottunk a user errorhoz.
Akinek nem tetszik a helyzet az vegyen NV kartyat, de azzal, hogy 120x levan irva es nehanyan nyafognak mint az ovisok meg nem fog megoldodni a problema.
-
sagesz93
addikt
[link] ez mi akar lenni?
-
azoli09
tag
válasz
Alister71 #1340 üzenetére
A gemapad meg a kormány és a pedál nem ugyan az bocsika nem tudtam nekem is kormány + pedál van kormány vátos és nagyon preciz .
azért az a táblázat nem fedi a valoságot.
Nekem hd 4850 sel megy 40-60 közt csak a rajtnál lassú egy picit .
De gyorsan a boj elejére kell törni és már jo is -
Alister71
nagyúr
Valami iszonyat jó ez a játék kormánnyal és pedállal, billentyű meg a gamepad sehol nincs.
-
hahajdu
aktív tag
az ati-sok vegyék le a car detialt minimumra, valamennyit segít a dolgon. minden más lehet max
-
azoli09
tag
Á ez a drift nagyon gagyi . A zenéről meg ne is beszéljünk olyan mintha búcsú ba lenék .Amugy én is driftelek a bugátival olyan 300 temponál
megjavult a gamepad rosszul volt valami be állítva.
Érdekes a végénél hülyül meg a gamepad amugy a gondokat nem veszem számitásba 10-10 ka a játék csak picit lenne gyorsabb a bugati -
bakosgabor57
őstag
Fraps-on kívül mivel tudnék még videót felvenni?
Barthezz Nem megmondtam, hogy bontottcsirkét...bontottcsirkét -
Sonja
nagyúr
Tessék, egy tesz a videókártyák teljesítményéről, KATT! A link egy kép!
-
Megvan a megoldás asszem:
Egész addig nem szabad változtatni a grafikai beállításokon, amíg nem vagyunk túl a tesztkörön, az első versenyen, és a kocsi megvásárlásán. Ha az alapon adott felbontáson nem fut rendesen, le kell venni a winben a desktop felbontását és akkor a játék is abban fog indulni, megcsinálni az elejét, majd után finoman, lépésenként lehet állítani. Megesett, hogy így is ha valamit elállítottam, akkor utána nem indult, ilyenkor meg törölni kell graphicsconfig.xml-t, és kezdeni elölről a beállítgatást(a játékot nem kell!)
Arra figyeljünk, hogy a winbe a felbontást olyanra vegyük le, amiben a játék alapban támogatja a fullscreen megjelenést, mert ha mondjuk egy 16:9-es monitortnál 4:3-ra vesszük le a felbontást, és miután a játékban a grafikát megfelelőre belőttük, és a desktopot visszatesszük natívra, akkor a játék induláskor befagy.
xp, sp2 alatt teszteltem a dolgot, sikerrel vizsgázott, bár a hosszútávú tökéletességet még nemtudom. Ja és itt kell mellé a win98 kompatibilitási mód. Mindjárt megnézem win7 alatt mi a helyzet.
Mellesleg nagyon remélem, hogy mihamarabb érkezik egy folt ennek orvoslására, mert ez így nem kicsit vicces..
-
Sundesz
addikt
Na én is kirpóbáltam a játékot, tapasztalat: ATI kártyám miatt én is szívok, mert rettentő módon szaggat a rajtnál, de az élen már tűrhető. A grafika amúgy tényleg korrekt, főleg a belső kidolgozottság lenyűgöző. Azért hozzáteszem, hogy autók azért közel sem hozzák a GT5P szintjét (leszámítva az interiort), pl az RX-8 csak nagy vonalakban olyan mint az igazi.
Az irányítás billel nehézkes, viszont kormánnyal szerintem kifejezetten élvezetes és jó. Előzetesen attól féltem, hogy az autó mindig farolni fog, de kormánnyal íven tartva szépen megy, ahogy kell. Összeségében kellemesre sikeredett az új NFS, igazi adrenalinpumpáló, széles körben fogyasztható versenyjáték. Végre van PC-n is GT és Forza.Csak az anti-AMD kódot kéne eleminálni a játékból.
-
luw2win
őstag
válasz
sagesz93 #1327 üzenetére
szintúgy
, az elején szépen végigtesztelgettem, azt se akartam h a gép vezessen helyettem de azt se h minden kanyarba kicsússzak, így maradt ez a beállítás
fpeter07: ja, én is mondom írok már a topicba és majd frissitem 10p mulva hátha valami változás, és már a hsz-emet se találtam meg egykönnyen mert annyian irtak -
fpeter07
veterán
Hu, elég jól beindult a topic, tegnap vagy mikor 800hsz volt most meg 1300
szerk: ez videó alapján nagyon nem jön be -
bokrosolajos
őstag
Tegnap óta -szimulátorosként- indultam a játékkal.
Bevallom, sokkal rosszabbra számítottam!Kicsivel jobb mint az eddigi NFS-ek. Griddel meg nem játszottam sosem, így nem tudom -még- hogy annál jobb-e.
A belső kamerás nézet, a kidolgozottság, a fények lenyűgözőek!!! Ilyennel még eddig nem találkoztam.
Az irányíthatóság - érdemes mindent kikapcsolni, mert elég irritáló, hogy helyettem tekerje a kormányt. Egy ideig szokni kell, valahogy néha túl puha, néha meg nem a FFB rész
A fizika alapjait meghagyták Newtonnak, itt sok hatást nem látni belőle. Az elődökhöz képest annyi, hogy itt egy kis időt el lehet bukni egy koccanással a palánkon, nem pár acélhorzsolás a következmény
A játékmenet -amiből sok nincs, csak menni kell előre- viszonylag élvezetes, a sok töltés alatt ismétlődő szövegek tartalmaznak hasznos információkat
On line game: remélem nem IP-cím vadászatra használják fel
Ha egyszer egy szimulátor ilyen grafikai engine-t kapna ...hej, csudaszép világ jönne!
Összességében: pozitív. Nincs olyan hatású, mint egy jó szimulátor (LFS), de az élvezetes, látványos játékmenet behoz valamit a hátrányból
-
sagesz93
addikt
válasz
luw2win #1321 üzenetére
én tudok, nekem egyszerü...
Megyek megyek, kanyarba befordulok, megfelelően ellenkormányzok, a legtöbbször fullgázon vagyok,néha néha veszek vissza...
Ja és kormánnyal tolom.
Van videóm is, elég xar minőség, lehet felpakolom jutyubra
londoni pályán a bmw e36-al menjetek, ott lehet a legjobban megtanulni szerintem.
egy videó kb én is igy tolom [link] -
- = Zk = -
félisten
több órán keresztül próbálgattam finomhangolni az irányítást...
hát gyalázat. bmit csinálok, nem lehet kikerülni, hogy az autód a kanyarban ne drifteljen. közel 300-al driftelek SPA-ban egy Ford GT-vel?...na nemár....vicc...szánalmas....
ellenben a grafika káprázatos. bár ez önmagában kevés!
apropó, csak én küzdök ilyen nehezen billel?....mivel nem vagyok egy türelmes típus, ezért álltalában 3-4 futamot lezavarok és kilépek. féltem a klaviatúrámat
sajnálom nagyon ezt a játékot....a trailer videókból nem ezt tükrözték. kivéve amikor ingame videót láttam....de azmár a megjelenés előtt 1-2 nappal történt!(#1321) luw2win: nálam az, ha kihagyom azt a sorozatot
no drift, no gond. és a klaviatúrám is megmarad
(#1325) sagesz93:
örülök örömödnek! (de ink nem!) elővenném énis a kormányomat, de eltört a gázkar. és nincs hozzá W7 driver....Sweet
-
hahajdu
aktív tag
ez van most
"...CONCLUSION. If you do not have an Nvidia card, geforce 8 or higher, the PhysX processing gets shunted onto your processor and maxes it out, effectively bottlenecking your system regardless of resolution or settings. You get a similar effect in Mirror's Edge if you enable PhysX without a geforce card. With car details turned down there is a small performance boost, presumably because there is less damage modelling going on. ..
My settings - I have a Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz, 2 gig of DDR2 RAM, and an HD 4870 512 MB.
With a clear track in front of me, I average approximately 50 frames per second at 1920x1080, 4xAA, everything maxed. With traffic in front of me? Less than 20 fps, irrespective of resolution and graphical settings (except one).
It appears that SHIFT uses Nvidia PhysX technology, given that it installs the driver for it, blah blah. The only setting that has any appreciable effect on my frame rate when there is traffic ahead of me is Car Detail. If I turn this down I get some extra frames while I'm sitting on the grid.
I don't know if it can be done, but we need the option to disable PhysX altogether (personally, it would help if Shift utilised the other 2 cores on my CPU). I don't think there's much ATI can do about it. "
ennyi
-
luw2win
őstag
valaki tanítson meg driftelniiii
Mi a titok
köszi -
Rototti
senior tag
A játék elején elég gyorsan lehet átlépegetni a szinteken, rengeteg versenyt kihagyok...
Viszont sehol sem találok olyan opciót, amivel vissza lehetne lépni a korábbi szintre... Tényleg nem lehet visszamenni, vagy csak én nem találom?
-
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG #1259 üzenetére
Ne krealjatok urban legendakat, a jatek CPU PhysX-et hasznal, nincs benne GPU PhysX.
Uto kartyanak azert nem neveznek egy IHV specifikus dolgot, de Abu PhysX temeto meseitol is messze all a realitas
Vannak jatekfejlesztok akik raharaptak a temara (miert az mar mas kerdes), EA mar tavaly beallt a PhysX tamogatok koze.
Egyebkent egyelore egyatalan nem biztos a CPU PhysX-nek barmi koze is van a sebesseg problemakhoz, nem mindenkinel jelentekezik, meg hasonlo konfigok eseteben se.
A jatek hasznalja a tobb magos procikat, hogyha nalad nem megy akkor ott valami bibi van.#1277: Nyugalom mar, ne akarjatok mar olyan dolgokat belekepzelni a dologba ami most eppen nincs benne
Az AMD-nek lett mar szolva, ha lehet driverbol akkor javitani fogjak. -
mokus1
addikt
Nekem a beállításokkal semmi gondom sem volt.1x volt vmi hiba amikor a Ford GT és a Viper csatázott volna.De nekem a viper nem indult el.És nem tudom miért kiléptem GT-vel meg ment
-
T-Bag81
csendes tag
Jah mikor állandóan később indul,mint a többiek...
Egyébként 3as szintű autóknál már nincs nitró?Én legalábbis nem találtam... -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1307 üzenetére
Naja. Kímélem a videokarimat, ezért vettem LP640-est.
suti: A monitorodat elfelejtetted odaírni. -
volvoguy
addikt
jó, elismerem, nem rossz a SHIFT....sőt, azt is megmerem kockáztatni, hogy a GRID-nél sokkal szimulátorosabb, már ami a vezetést, tehát a kormánymozdulatokat, a fékezést érinti...DE!!!! - a fizika viszont rosszabb sztem...mármint az autókra ható erők..pl milyen már, hogy koccanáskor az előttem lévő kocsi, amelyikbe belemegyek szaltózik egyet...ez azért kicsit lelombozó..szóval, én azt hiszem hogy az autók még mindig nem kapták meg a "reális súlyukat", még mindig túl könnyűek, ezért nicns rendes fizikai erőhatás ütközéskor...
A grafika összességében nálam a GRID-ben jobb...nem csak a törésmodell, hanem a roncsolódás, lefoszló festék és matricák, szebb pályakivitelezés stb...a belső nézek kivételével azt hiszem hogy jobb a SHIFT-nél
de nem is a látvány afontos, hanem a játékélmény, és hát...abban azért a SHIFt sem rossz
egyvalamit mondjatok meg...
milyne beállítást használjak, hogy reális szimulátoros legyne a vezetése a kocsimnak, viszont ami zavar, hogy még az enyhe kanyarban is füstöl a hátsó kerék...gondolom azért mert lassabban kéne bevenni, de ez hülyeség, mert a SPA-i utolsó egyenesben van egy enyhe kanyar, és ott is füstöl meg csikorognak a gumik...ami egy picit fura...próbálgattam skálázni a beállításokat...mit érdemes ki illetve bekapcsolni...
-
pityeszka
őstag
Hála az égnek nekem nincs gond a játékkal.Csak a drift nem megy.
C2D6750 3.2,4Giga ram,8800GT-vel 1280*1024-ben minden maxon, 25 alá nem megy az fps! -
bakosgabor57
őstag
Van egy egyszerű megoldás az fps problémára : nagyon gyorsan az élre kell kerülni ...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1298 üzenetére
A grafikaállítósdival nem csak te vagy így, nekem is kifagy a legkisebb állításnál. Az egyetlen beállítás, amin hajlandó elindulni, az az 1280x1024 75Hz 8XAA Vsync on(
) minden highon. Az AA-t próbáltam levenni 2x-re, és kilépett a küvetkező verseny első 5mp-ében.
Ma valszeg lesz alkalmam kipróbálni a játékot 1920x1080-ban, meglátom, mit bír vele a videokarim. Egy Athlon 240 mellett(alapon) nem lenne procilimites a dolog, ugye? Mert egy E2160-nal kéne összehasonlítani, és ha szükséges a proci is, akkor ki kéne kalkulálni az azonos teljesítményű órajelet. -
válasz
bakosgabor57 #1300 üzenetére
De megeshet, viszont nem a felbontással van gondja, mert következő lépésben átírtam a graphicsconfig.xml-ben a felbontást, úgy is ment, de mivel nálam még így sem a legjobb, követekező lépésben meg megváltoztattam a fájlban a többit is(árnyék low, mosódás, off, vsync off) és így megintcsak kifagy..
Érthetetlen ez számomraNa megyek xp-re, megnézem ott mi a helyzet.
-
T-Bag81
csendes tag
Szevesztok.Nah én is lemértem többször az fpst:
-Ha egyedül vagyok a pályán,tehát levannak maradva az ellenfelek,vagy nagyon elöttem vannak és nincsenek a látómezőn belül akkor 45-50 Fps
-Indulásnál és vannak elöttem 8an akkor 18-25Fps
Tehát ha nincs több autó körülöttem akkor jó...
Nekem soha nem fagyott ki még amúgy,jah és akárhogy állítom a grafikát,akkor sem változik semmi,lehet akár fullon,akár low-on mindig ezek az értékek vannak.
Konfigom bőven az ajánlott értékek fölött van,Windos 7 64bit RTMIntel Core2 Duo E6850@3.2Ghz,2×2GB Corsair 800Mhz ram,Gigabyte Ati Radeon HD4850 VGA 550W táp,Elite Coolermaster ház
-
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1296 üzenetére
A 3870-nek fekszik a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest