- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben a mostani Event-ben nem annyira lehet tápolni a Lambót, bár szerencsére nem is várják el még a versenyek.
Pl 4 főalkatrész nálam még mindig zöld és conversion kit-eket sem annyira adogatnak a versenyek.
Ebből következően érdemes minden játékbelépéskor ránézni az Event-es áruházra, bár legtöbbször sajnos aranyért vannak csak a konversion kit-ek, okosan kell majd költekezni.Viper-hez nekem még 6 bp kell... és megkapja az utolsó csillagot.
Várom is már, mert egyébként legendary alkatrészek híján minden alkatrész a lehető legfullosabb, így jelenleg 810 PR-es a Viper és nem tudok ezzel még eljutni a Mclaren-es boss-ig még.Azzal egyetértek, hogy rengeteg alkatrész kell a főalkatrészekbe ilyen szinten már, de szerencsére ahogy fejlődnek az főalkatrészek, kevesebb minden kell a további fejlesztésekhez.
Ja és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
Nekem is megjelent a frissítés hivatalosan (még éjszaka láttam Danny365 hozzászólását, be is voltam zsongva, mert csak reggel tudtam lefrissíteni a játékot otthon, mert éjszakás műstakban dolgoztam
).
Nekem 2-es VIP szintem lett 3 korábbi IAP vásárlásból (2x monthly, 1x50 gold) és tök jó, hogy 12 benzinem van, mert így nagyon könnyű számooni, hogy legközelebb kerek 2 óra múlva lesz megint full.
).
Bár ez nem permanens, 20 napig tart tán, ha jól emlékszem.Nekem is sokkal szebb a játék és mindemellett nem is akad jobban, talán simábban is fut.
Ára is van a dolognak, akksimat jobban meríti és szerintem nem csak azért, mert egyébként magasabb fényerőn játszom egyelőre az éjszakai versenyek miatt.Nekem nem annyira tűnt fel, hogy zavaróan több tereptárgy lenne, amik ráadásul a vezetésünkbe is beleszólnak, még ilyenbe sem futottam bele.
Supra vs Mclaren érdekes dilemma, mert ugyan a Supra-nak nincsen jövője (szerintem csak akkor foglalkozz vele, ha szívügyed az autó vagy hajtassz minden Car series-re).
Mclaren-hez viszont mindenképpen sok további kitartásra lesz szükség és könnyen lehet, hogy mire megszereznéd, addigra 5x halálra unod az egész játékot.Fejleszthetőségre annyit, hogy kocsikategóriától függ, hogy mennyi alkotóelemet igényelnek a főalkatrészek.
Ebből a szempontból a Supra jógal gyorsabban fejleszthető, ugyanis példának okáért oda elég mondjuk egy zöld alkatrészbe 5 db relé helyett 1-2 db. -
Én is szopok most Tournament-ben, 4-es rangnál már a 786-os PR-es Shelby-met sokszor már csak a legkönnyebb ellenfelek ellen engedem csak indulni, esetleg a közepesekkel, ha azok max csak 1-2 PR értékkel magasabbak.
Olyan trükköt használok mostanában, hogy a hídról lefelé vezető élesebb fordulót drift és nitró nélkül, lehetőleg minél bentebbi vonalban veszem be, aztán meg az utolsó előtti hosszabb egyenes részen lövöm a felgyülemlett nitrót. -
Én ugyanúgy PR 735-ös formában végeztem 1-es rangúként, ami egyébként drift nélküli plusz nitrók nélkül nehezen jött volna össze.
Azért is driftelek, mert úgy nem annyira unalmas a verseny és kis izgalmat hoz bele, na mert lássuk be miből áll az autó terelgetés alapból: balra meg jobbra kormányzás... Nagyon izgalmas.Driftet én egyaránt indítok kanyarodás előtt és kanyarodás után. Helyzettől függ, amit most nehéz pontosan leírni, mert már kb rutinból csinálom.
Tényleg be kell gyakorolni az íveket, hogy melyiknél mennyire vezeti a játék sínen az autót drift közben és egész hatékonynak lehet lenni.
Lehet megpróbálok majd videót csinálni, hogy én hogyan nyomom jelenleg, mert ahogy nézem youtube-ot, kezdetleges autókkal vannak csak driftelgetések.
Én meg nagyrészt egész pályásakat mutatnék. -
Pedig nagyon jövedelmező a játékban driftelni. Lehetőleg mindig úgy megyek és valóban szokni kell, de ezen a néhámy pályaszakaszon, ami a játékban van, viszonylag hamar kitanulható, hogy hol hogyan viselkedik az autó.
Egyes versenyeken akár 3xxx pénzt is össze lehet hozni csak drifteléssel, ami azért nem rossz.
Nekem végül 228. helyen sikerült végeznem Tournament-ben, 1-es rangúként, ahol megint úgy működött a játék, hogy akármelyik ellenfelet választottam magamnak a 3 közül, egységesen 440 pontot adott mind.
Persze itt mindig a leggyengébbet választottam ki, akik ellen lazán lehetett még nyerni. -
Én már próbáltam időtekerést (nem a játék miatt) és feltöltötte a benzint (onnantól nem is értem, hogy kiért kell folyamatos szerverkapcsolat a játéknak).
Viszont én sem merek ettől függetlenül tekergetni, mert elég sok minden egyéb függ még ebben a játékban az időtől és nem akarom én sem véletlenül behülyíteni. -
csadi0011
őstag
Én meg úgy érzem ezeket az alkalmazásokat, mint a kóstoló standokat a hipermarketekben. Korlátozva vagyok, jól nem lakok, de finom és még is csak bekaptam valami ételt. Ha többet akarok, fizetek.
Kvázi demo verziók, csak nem tartalmat oldasz fel pénzzel, hanem a tartalom kihasználását bővíted a pénzzel. Én is elismerem a fejlesztők munkáját, de ha nem akarok fizetni olyan dologért, aminek nem is örülök, akkor nem fogok, akkor én nem vagyok nyereséges felhasználó, ők találták ki így a játékot. És mindenki el tudja dönteni, hogy mire mennyi pénzt szán. Én freemium játékra nem szánok 1 forintot sem. Valaki meg ezt élvezi jobban, ő nem érzi magát úgy, hogy "jaj minek kellett megvennem?". Én így érezném magam. -
Az az upgrade nyíl becsapós tud lenni igen, mert nem azt jelenti (ahogy a példád is alátámasztja), hogy azonnal fel tudod használni, hanem, hogy "van neki valahol helye".
Ez az upgrade nyíl egyébként engem a bal felső sarokban lévő garázs ikon-on zavar leginkább.
Mivel ugye állandóan volna mit fejleszteni, így mindig ott van és teljesen értelmetlenné teszi a funkcióját.
Úgy látnám értelmét, ha lehetne hozzá mondjuk szűrőket adni, hogy pl csak kiválasztott autókat figyeljen, mert így eléggé értelmetlen, hogy állandóan ott van.Egyébként sincs értelme 2-nél több autó fejlesztésére koncentrálni egyszerre, de legjobb éppen aktuálisan csak 1-re.
Ilyen nálam jelenleg a Mercedes és a Viper. Előbbi remélhetőleg pár napon belül eléri majd a 766-os PR számot és végre befejezhetek majd vele 2 db Car series szálat és utána átköltöztetem lassan az alkatrészeket belőle az eddig direkt hanyagolt Nissan GT-R-be.---------------------------------------------------------------
@Melanoma: Valahol sejtettem, hogy nem túlzásként írtad. Elismerésem ezért, nem semmi teljesítmény! Valóban igazi rajongója lehetsz/lehettél a játéknak.
Melóhelyen egyébként engem is "zaklatnak" a kollégák, hogy játsszam már én is azt a Shakes-t, ami így, hogy kapott újonnan Play-es achi-kat, picit vonzóvá is tette számomra, viszont másrészt meg így sincs életem, nem unatkozok az internet, fórum és a jelenlegi mobil játékok miatt egy percre sem (ehhez a "nem unatkozom"-hoz erősen hozzásegít nem mellékesen a szokásos év végi munkahelyi főszezon is).
Akkor az én korábban felsorolt költekezéseim kb semmi kategória és egyáltalán nincs szégyenkezni valóm (egyébként sem kell azt ilyet szégyellni végülis, arra költünk, amit szeretünk és aki komolyabban költ, az már felnőtt és még inkább fel tudja becsülni a dolgokat).
Elvégre is olyan produktum-ba fektetek pénzt, ami már majd' két hónapja durván része minden napomnak és egyébként sem költök magamra nagyon (cigire sem költök már több, mint fél éve, telefont sem vagyok hajlandó cserélni, pedig megengedhetném magamnak és ki is használnék valami igazán drága félét is).
Ez utóbbi bekezdést igazából magamnak írtam csak.----------------------------------------------------------------
@-=Szabi=-: Nekem is töltött reggel valami kontent-et, de engem egyből beléptetett, nem voltak problémáim.
Jelenlegi helyzetedben azt tanácsolom, hogy ha még nem próbáltad, akkor lődd ki a futó alkalmazásokból is a játékot és úgy próbáld meg indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest