Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
csadi0011
üzenetére
Jogos, nem vagyunk egyformák. Nem kritikának szántam.
Csak sokan más okból hangoztatják hogy ők soha nem költenének egy fillért sem ingyenes játékokra, egyfajta érthetetlen büszkeséggel.
Játékfüggő nálam is, ha nagyon szemtelenek akkor amúgy sem ér meg 1-2 napnál többet feltelepítve a játék, ha meg már megszerettem, és tolom akkor biztos veszek tartalmat.
A pofátlan freemium játékok nálam sem nyerők. Ez az NFS nekem ingerküszöb alatt van jóval, mert mint írtam még egy aranyat sem költöttem, mégis chapter 5-ben vagyok, 5 autóval 21-es szinten, és egy versenynél sem éreztem hogy szenvedős lett volna. Jó sok aranyam összegyült már, napi eventek, meg a havi előfizetett aranyak, szintlépések, car series chapter díjak stb..
ezek majd a 3-4 legerősebb kocsi összerakásához lesznek elhasználva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest