Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
Valerio Bodon => Honvéd
Hm. -
.LnB
titán
Lebron, ez most mire volt jó?
-
.LnB
titán
válasz
nmate91
üzenetére
Vannak jó kommentek, poénok témában. De nem tudok másra gondolni. Ekkora felhajtással ha hülyeséget jelent be, akkor az nagyon ciki lenne. Mondjuk ez tőle nem lenne annyira idegen.

Megy vissza Cleveland-be, jelentse be azt. Na az nagyot szólna.

De felőlem kinevezheti Bronny-t a Lakers vezetőedzőjének is! xDItthon nézhető lesz ez valahol?Ja, most olvasom, hogy az ESPN-en lesz. -
nmate91
tag
Na, akkor este 6-kor James bejelenti, hogy visszavonul a szezon végén?
-
.LnB
titán
Starting 5 Season 2 trailer
Várom, csíptem az első évadot is.
Idén Harden nekem a kakukktojás, de azért nem annyira mint Sabonis volt.
-
saen
veterán
Fred VanVleet -> Torn ACL, egész szezont kihagyhatja.
-
ben11
őstag
Jujjuj, a finnek elverték Szerbiát! Wow!
-
saen
veterán
Ennek ellenére Bobby Marks azt ecsetelte valamelyik műsorban, hogy bár nagyon rosszul néz ki ez az üzlet, valszeg semmi nem lesz belőle, mert elég valószínűtlen, hogy a "paper trail" megvan az egészhez. Be kell tudni bizonyítani, hogy Ballmer befektetése ment direktben Kawhihoz és ez nem lesz egyszerű.
Szerk.: bár az is igaz, hogy ez egy olyan cég ahol a cégvezető hosszú börtönbüntetésre számíthat, szóval nem éppen egy korrekt és etikus cégről van szó.
-
.LnB
titán
"több meg nem nevezett csapatvezető is elmondta, hogy az olyan, a fizetési sapkát egyértelműen megkerülni igyekvő megállapodások, mint amit Leonard az Aspiration nevű céggel kötött, nem gyakoriak az NBA-ben, többen elmondták, hogy még nem is láttak ehhez hasonló ügyeskedést és törekvéseket." -kezdo5.hu
Látjátok, nem lennénk messze egy egyenes, őszinte világtól, ilyen apróságokon múlik csak.
-
.LnB
titán
Egyébként, szerintem az, hogy ennyire amatőr, és nem törődöm módon intézte ezt a Clippers, azt támasztja alá, hogy ez teljesen általános a ligában más játékosok esetében is. Ezért ők annyira félvállról vették, hogy ez most visszaütött.
Azt viszont nem értem, hogy miért Kawhi?! Ballmer biztos szerelmes belé. De a csávó alig játszik, sok nyoma nincs már a ligában. Egy hajszál választja el a Beal, Simmons féle megélhetési bohócoktól.. Mert ha Jokic, Doncic és más tényleg olyan játékosról derülne ki ez, akiknek van impact-je a ligára, akkor nem lepődnénk meg, de Kawhi már mellékszereplő.
-
saen
veterán
Közben Kawhi és a Clippers lebukott, hogy külső cégen keresztül toltak extra pénzeket Kawhi-nak olyan szerződéssel amiért semmit nem kellett csinálnia, de akkor azonnal érvényét veszítette volna ha Kawhi lelép a Clipperstől. Clippers már kiadott egy közleményt a témában, persze tagadás folyik, de kiváncsi leszek, hogy ebből ki tudnak-e mosakodni. Az eset elég egyértelmű szerintem...
-
attiati
veterán
Nem tudom hogy vagytok vele, alig várom, hogy kezdődjön a szezon.
Spurs, Mavs, Houston elég sötét lónak tűnikKeleten ki az esélyes?
Vagy ez még nagyon korai és úgyis látunk még nagy tradeket? (Giannis) -
.LnB
titán
Úgy néz ki Luka komolyan vette a dolgot. Rendesen összekapta magát.
-
diegho
nagyúr
Smart a LAkersben. Ez egy jó igazolás volt. Most már csak James-től kell megszabadulni és lehet rendesen Luka köré építkezni.
-
.LnB
titán
Elképesztő, hogy ennek a Beal-nek még van helye a ligában.. Még évi 5 millióért se!
Mondjuk a Clipper-szel egyébként sem szimpatizálok, szóval jó helyre került. A Suns meg fellélegezhet végre. Az NBA meg remélem megtanulja, hogy ez a no-trade záradék, ez hülyéknek nem való..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest