Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Na, akkor a Boston nyerje meg a döntőt is. Kerüljön végre pont ennek a csapatnak az útjára.
Bár ha a Timberwolves jut a döntőbe, akkor nekik szurkolnék.
Doncic meg nyerjen mondjuk jövőre. -
-
Sziasztok!
Sorry ha nagyon off:
BP-n lehet/érdemes valahol ingyenesen kosarazni?
Vagy ha van is ilyen hely, fullon van általában és valamilyen fizetős a jobb megoldás?Csak a mozgás miatt vágnék bele, hogy sportoljak, de nem célom, hogy versenyezzek, vagy bármi ilyesmi.
-
attiati
veterán
Dallas egy kipróbált, csapágyasra járatott, jó hangulatú csapat.
Boston mellett szól a rutin és a jobb egyéni képességek.
De a győzelem kapujában megremegnek.Ha felépül Lively, Kleber és Doncicot összedrótozzák, akkor szoros döntőre számítok és remélem, hogy a csapatszellem győz.
Hogyan dől el a hazai pálya sorsa?
-
saen
veterán
-
saen
veterán
Akkor lassan lehet tippelni ki nyeri a döntőt, Dallas vagy Boston? Kiváncsi leszek...
-
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Gobert ahogy integet védekezés közben !
Mintha varázsolni akarna
"Can't guard me, motherfucker."
Gondolom a meccs eleji ütés miatt is pipa volt. Bár így is erős.[So he can't effing guard you?
Huh? Sorry? Who said that? ]
I was speaking Slovenian
-
borges7
aktív tag
Luka Doncic Broke Down the Wolves. Then He Ripped Their Hearts Out. [link]
-
borges7
aktív tag
A Mavs nem csak Doncicbol áll, és most nagyon együtt vannak, szerintem a Celtics annyira nem fog örülni, ha őket kapja a döntőben, még egy sérült Lukával sem.
Doncic inkább bizonyított már a rájátszásban, jóval gyengébb csapatokkal is, a Celtics meg elpuskázott jó pár lehetőséget. -
saen
veterán
Haliburton nem játszik ma este, sérült, így kb Boston döntős.
Dallasról meg lehetett tudni, hogy jó csapat, csak ne utálnám őket annyira
-
diegho
nagyúr
Nem hittem volna, hogy a Dallas elhozza mindkettőt. Ez eddig szerintem a playoff legnagyobb meglepetése.
-
vallas
őstag
Luka egy állat...
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Nem tudom, de ha nagyon érdekel, rákérdezek a Mavs facebook csoportban, ők tuti tudják, vagy legalábbis sokkal többet tudnak róla nálam.
Pacers nagyon elszúrta az első meccs végét, a rendes játékidőben, a kezükben volt a győzelem, de olyan labdákat adtak el, hogy rossz volt nézni, Celtic mázlival hozta hosszabításra, ott aztán már jobbak voltak.
Ezzel gyakorlatilg vége is ennek a párharcnak szerintem. Esetleg egyet nyer a Pacers otthon. -
attiati
veterán
Egyébként miért vérzik Dondic térde állandóan?
Milyen egy sérülés az?
Egy seb már rég meggyógyult volna hetek alatt -
attiati
veterán
válasz
nmate91
üzenetére
Spoilerbe teszem az egészet. Tényleg izgalmas meccs volt. Már az elején éreztem, hogy van keresnivalónk, hogyha a 3 pontos statunk 2/18 és mégis meccsben vagyunk. Mi lenne itt, hogyha Kleber is játszott volna. Elvileg ebben a sorozatban visszajön. Gobert nagyon jó párosítás Gaffordnak. Néha ugyanannyira nem érzik a ritmust a pályán
Így legalább egál. Például Zubica ellen rettentően szenvedett.Nagyon jó volt a védekezésünk is ! Nagyon tetszik ez a párharc. Úgy tűnik a Wolfsnak semmit sem jelent a hazai pálya. Nagyon fura, hogy a Dallas rosszabb matchup Wolfsnak, mint Denver. -
nmate91
tag
Pfú, ne hagyjátok ki ezt a Dallas - Wolves meccset, nézzétek végig, piszok jó volt
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
"Aztán valahogy visszajöttek. Pedig néztem a meccset, de nem tudom hogyan."
A védekezésükkel, a 2. félidőre lebontották Murray-t is, végül csak Jokic maradt hellyel-közzel, volt pár labdaszerzésük is, amiből tudtak indulni, könnyű kosarakat szerezni,
és ekkor már a triplák is jobban beestek nekik, mint az első félidőben.
Nuggets meg nem tudott változtatni, mert nem nagyon maradt mihez(kihez) nyúlni. -
attiati
veterán
válasz
nmate91
üzenetére
Hát a másik oldal sem volt túl fényes.
Félidőig Gobertre nem lehetett számítani támadásban. Edwards meg valami 2 ponton állt. Míg Murray 20-on. Towns hozta a támadásokat úgy, hogy közben védekezett Jokicon.
Ez a meccs is lefutottnak tűnt -16nál.
Aztán valahogy visszajöttek. Pedig néztem a meccset, de nem tudom hogyan.Edwards szájáról le lehetett olvasni a 3. negyed végén.
"I feel pain in my arm"Pont akkor és csak annyi időre váltott rá a kamera a kispadon

-
saen
veterán
válasz
nmate91
üzenetére
Knicks-Pacers jó volt nagyon. Iszonyat hajtás, de a Pacersnek minden bement. Playoff rekord is lett amilyen jól dobtak.
Nuggets meccset nem láttam, de szerintem várható volt, hogy nem ők idén a bajnokok. Wolves-Mavericksra is kiváncsi leszek, Dallast mindig alulértékelem, most se bízok bennük, pedig tudom jó csapat.
-
nmate91
tag
Jokic + Murray 69 pont a 90-ből.
Knicksnél nem maradt egészséges játékos szerintem, túlórázhat minden csapatorvos a nyáron.
Nagyot ment a csapat, egy teljesen közepes kerettel, mindent kiraktak, respekt. -
attiati
veterán
válasz
hajsza
üzenetére
Az egyik legjobb PO meccs volt. Nem kaptak hazai fújást egyáltalán, ment is a fight a bíróval.
Dallasnak jó nagy mákja volt a végén.
-1nél Doncic cipeli a labdát. Nem tud dobóhelyzetet kialakítani.
Így 4mp-el a vége előtt odatolja a labdát a sarokba a szorult helyzetben levő PJW-nek, hogy engedje el ő.Igazságosan ezt egy 7. meccsen kellett volna eldönteni (bármennyire is a Dallasnak szurkolok).
-
hajsza
aktív tag
Én most bátor leszek és a bajnok ellen fogadok. Wolfs in 7

De előtte Mavs in 6.
Az egyik bejött, bár eléggé rezgett a léc. Én is ebben az eredményben reménykedtem (rezgő léc nélkül persze
), mert a Mavericks-nek szurkolok több, mint 20 éve. Így most Doncic-nak egy kicsit több ideje lesz pihenni.A másik meccs eredményében én a Denvert tippelem meg győztesnek, de nem fog meglepni az sem, ha a Minnesota nyeri.
-
nmate91
tag
Nem túl bátor azért
Wolves csapatként jobban mutat. -
ben11
őstag
Én most bátor leszek és a bajnok ellen fogadok. Wolfs in 7

De előtte Mavs in 6. -
attiati
veterán
na akkor újra

Denver vagy Mini?Nem merek a Denver ellen fogadni.
Vajon elindulnának ott nagy változások, ha még a nyugati konferenciadöntőbe se jutnak be?
-
ben11
őstag
A dallas/okc párostól hatalmas eredmêny lenne, ha le tudnák győzni a (valószínűleg) denvert. Ezen a téren esélyesebbnek látom a mavst.
-
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Hatalmas

Mekkora mémek vannak már a neten, amikor Jordan zsákolásaihoz hasonlítják
Dallas közben simán győzött.
Doncic-ot kicserélték fejben. Semmi túlvállalás. Jó dobóforma.
"I get down my teams in the last couple of games"Ja és semmi (zéró) reklamálás !
"Ahova irányítod a fókuszodat, oda megy az energiád."Ki lesz a bajnok idén?
Denver/Boston? -
borges7
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Az a 2. meccs volt, amin nem játszott Gobert, mikor agyonvertek minket, az első még szoros volt.
A Denver tudott változtatni a játékán, taktikáján az első két meccs után, a Wolves meg nem. És persze Jokic zsenije mindenképp kellett hozzá. Találtam egy tök jó elemző videót a twitteren az 5. meccsről, érdemes megnézni!
Nikola Jokic's Perfect Quarter Jokic scored or created a ridiculous 36(!!) of Denver’s 38 points in the 3rd Quarter of Game 5. [link]
Mikor a zsákolásáról kérdezték, azt válaszolta: "I had an open lane, and I'm a freak of nature, so why not show my athleticism?"
-
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Nagyon elpuskázta a két otthoni meccset a Mini.
Vagyis Jokic megrázta magát.
3-0 vagy 3-1ről máshogy nézett volna ki
Az első meccsen mutatott Mini védekezés már csodaszámba ment, aztán most jön a bajnok rutinja.1 perccel a vége előtt -15nél megint fent volt mindkét csapat.
-
borges7
aktív tag
-
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Valahogy idén kezdett megszűnni az a Doncic probléma, hogy cipeli a labdát.
Mivel Irving is beilleszkedett és egész jó igazolásaik voltak. Így kiegyensúlyozottabb a csapat.Szerintem az OKC ellen sem a tipikus Doncic gond jelentkezik.
Hanem a sérülése vagy a kondija.
Így védekezésben simán átmennek rajta és több terhet kap a csapat (most a 4. meccs pont kivétel volt ebben).Támadásban meg egyszerűen kihagy hármasokat, közelieket. Most a végjátékban büntetőt is hibázott.
Támadásban belassul tőle az egész csapat. Vagy még rosszabb, hogy 4-en támadnak és Doncic teljesen kimarad.Doncic vs. OKC
1. meccs: 19pont, 6/19, ebből 3pt 1/8
2. meccs: 29pont, 11/21, ebből 3pt 5/8
3. meccs: 22pont, 7/17, ebből 3pt 1/4
4. meccs: 18 pont, 6/20, ebből 3pt 2/9Washingtonnak minden meccsen jobb számai voltak.
Padra ültetném Doncicot mindenki érdekében.
Tegnap egy nyert meccset adtak el. Pedig ez az OKC egyáltalán nem olyan jó. -
diegho
nagyúr
A LAkers Coach K-vel tárgyal. Nem tudom, hogy így majdnem 80 évesen ez mekkora ötlet, mindenesetre furcsa lenne, ha éppen most mondana igent egy NBA ajánlatra.
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Egyáltalán nem tetszik, amit csinál, amolyan Harden-féle Rockets érzésem van sokszor,
mikor a támadóidő fele azzal megy el, hogy egy-egyezik, ez a játékstílus sehova nem vezet. Pont a Thunder a jó ellenpélda, hiába van egy hasonló kaliberű sztárjuk, sokkal jobban megoszlanak a terhek.Érdekes, pont most olvasom a Lazenby-féle Jordan könyvet(ami állítólag a legjobb, legrészletesebb), és az első jópár évében Jordan is hasonló problémával szembesült,
a csapattársai nem voltak elég jók ahhoz, hogy komoly eredményeket tudjanak elérni vele,
így maradt az egyéni játék, ami neki hozott címeket, de csapatsikert nem.
Ahhoz kellett Phil Jackson, Pippen, és a háromszög-támadás, többek között.
(tényleg nagyon jó könyv egyébként, rengeteg bennfentes info, történet van benne) -
borges7
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Meggondolandó, pláne így, hogy vezetnek 2-1-re. Murray-nek nem volt ennyi baja, és vele is csodát tett a többnapos szünet. Jó csapatjátékkal lehet esély nélküle is, Hardaway elég jól jött vissza, ő pontszerzésben hozzá tud tenni, inkább a játékszervezés lenne a kérdéses Doncic nélkül.
-
ben11
őstag
Na, ez elég meglepő nap volt. A Boston idén sem fog bajnokságot nyerni, ha megenged magának ilyen estéket.
Grat a Dallasnak, nagyon komoly volt amit ma műveltek. A kérdés, hogy ezt tudják-e hozni a további meccseken is. -
saen
veterán
Suns kirakta Vogelt, új edző után néznek, Budenholzer a legvalószínűbb... Személyes megjegyzés, jövő nyáron őt is kirakják
-
hajsza
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Most kapott Doncic pár nap pihenőt (úgy értem, hogy a két meccs között hosszabb idő telt el), talán ez segít rajta valamit. Talán még emlékeztek, hogy pár éve Giannis nagy meglepetésre játszani tudott azok után, hogy teljesen kifordult a bokája, még bajnoki címet is szereztek akkor. Én bízom abban, hogy az orvosok és gyúrók tudnak neki segíteni.
-
borges7
aktív tag
Jó eséllyel látni fogjuk. Szerintem a Wolves több matchup problémát jelent a Thundernek, mint fordítva, SGA és Williamsre megvannak az elit védőik, viszont az OKC-nek nem igazán van Towns és Gobert ellen, jó, Holmgren ki tudja húzni az egyiket a perimeterre támadásban, de a védekezés már necces lesz nekik.
-
nmate91
tag
Doncic ma szépen meg lett fojtva.
-
vallas
őstag
Hát a Minnesotta eddig komoly erődemonstrációt tartott
és még csak most mennek haza.... ez így érdekes lesz az biztos... -
.LnB
titán
Kemény ez a Wemby köszöntős videó: [link] Én mondjuk biztos jobban meghatódtam volna a helyében. Lehet nem volt ez neki igazából meglepetés, csak próbálta eladni.
-
borges7
aktív tag
Ne legyen kétségünk, ez a Minnesota mindenkit le fog verni nyugaton, de még a Celtics ellen is ők lesznek az esélyesek.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Ezt nem lesz könnyű megemészteni, de adjuk meg a Minnesotának, ami jár, nagyon jól játszottak. Mi meg szarul.
Knicks-Pacers viszont óriási sorozat lehet, akár egy Knicks-76ers 2.0, csak több ponttal.
Mondjuk nem hiszem, hogy Brunson egy egész playoffon át bírni fogja, hogy támadásban mindent neki kell csinálnia, főleg a szoros végjátékokban. -
nmate91
tag
Felmossák a padlót a Nuggets-cel perpill. Nagyon kevés ez a lötyögés amit előadnak.
-
attiati
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Ez volt az.
Ennyire nem látták értelmét az utolsó 20 másodpercnek? -
attiati
veterán
Doncic nem bírja fizikálisan. Meccs elején elfogy.
Ahhoz már későn vagyunk a szezonban, hogy kondit építsen.De nélküle nem fog menni egy egész párharc.
#14513 borges7
Irving a második félidőben durván feltámad.
Még az utolsó percben is robbanó a dinamikája.Szerintem fontos faktor lehet az étrendje, hogy ennyire bírja.
-
ben11
őstag
Hozzáteszem, ehhez kell az is, hogy megtalálja Doncic a hármasait..
-
attiati
veterán
Minire nem hatott a magaslati levegő.
Rendesen elkapták a Denvert.
20mp-el a vége előtt -7nél már nem is támadtak Jokicék. Lementek a pályáról. Ilyet is ritkán látni.Bírók nem voltak a helyzet magaslatán.
Ez technikai.
Ez nem az?#14507borges7
Nagyon fog hiányozni. (Nem volt sportszerű az a védő mozdulat).Mondjuk szerintem nem ezen fog múlni.
5 vagy 6 meccs alatt lehozza OKC. -
saen
veterán
Klebernek meg vállsérülése van, úgy néz ki ennyi volt neki az idei szezon.
-
szebe
addikt
Lakers kirakta Darvin Ham-et.
-
nmate91
tag
Knicks meccs ismét garantált hajtépés volt
-
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Irving is nagyon szerethető lett.
Dereck Lively is jól érzi a ritmust a feladott labdáknál.Kleber volt az igazi hős és visszatérő. Nagyon kellett már egy stabil hármasozó.
Szerintem nincs komoly esélyük a végjátékra, mert nagy hullámokra képesek.
Egy friss és fiatal OKC nagy falat lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Doncic meg nyerjen mondjuk jövőre.
Az egész meccsnek volt hangulata, meg volt hajtás az eredmény ellenére is.