Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
diegho
üzenetére
Nem mertem erre rögtön válaszolni, de úgy gondoltam, hogy azért van már neki annyi tapasztalata, és játékintelligenciája, hogy tudja mi kell a csapatnak. És így az első mérkőzésen ezt tökéletesen bizonyította is. 12 gólpasz. Teljesen rendben van az öreg. Remélem így is marad. Lehet őt utálni, ez a rumos baromsága engem is kiakasztott, de azért nem hülye ő a pályán. Ego, az lesz a kérdés, hogy az egoját meddig tudja kivonni a képletből.
-
attiati
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Ezeket mondta Bazska is. Inkább az a kérdés, hogy ez volt-e az oka, hogy csak a Lakers jöhetett szóba? Csak velük lehetett csendben üzletelni.
Vagy tényleg mindenáron Davis kellett.
#15168saen
"Egyelőre mindenki értetlenül nézi őket."
Aaaz biztos!
Bárkit kérhettek volna Doncicért. Alig pár játékos lett volna, aki nem mozdítható érte.#15171saen
Első körben Doncicot kéne beépíteni a csapatba. Dallas sem tudott köré csapatot építeni, (pedig mostanában jók abban).Akklimatizálódnia is kell, mert nem ő akart váltani.
Ráadásul eddig mindig ő diktált. Lakersben máshogy lesz.
A hiszti is mehet a kukába. -
.LnB
titán
válasz
diegho
üzenetére
DeRozan-ra akarnak rámenni. De igazából én abszolút megértem ha az lenne, hogy az értelmesebb játékosok, nem is akarnak odamenni. Hiába a nagy piac, de szerintem a Lebron uralom ott már kezd kicsit taszítóvá válni nem? Meg hát minek kellene a Lakers-nek bárki is, amikor már övék Bronny?!
-
borges7
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Minnesota tele van jó perimeter védővel, és mögöttük ott van Gobert, látjuk, mennyire lelassították a Dallast. Egyébként a Mavs a cserék óta, illetve a playoffban majdhogynem elit védekezést mutat be [link] , jóval erősebb csapatok ellen(pl. már az első körben a nyugati alapszakasz győztes OKC), mint akik a Bostonnak [link] jutottak.
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy Horford mire megy a Gafford/Lively párosnak belöbbölt labdákkal ;-)
-
-
-
nmate91
tag
válasz
diegho
üzenetére
Thibs a korlát szvsz. RJ hozott most 3 olyan meccset Torontóban, amit Knicksben sosem csinált egymás után 3x, ez tendencia lesz. Quickley meg egyik legjobb ember a padról. Értem, hogy kellett védekezés, de mélységben és ponterősségben veszített most a Knicks. Kevés meccset láttam mondjuk idén, de nekem ez nem tetszik.
-
borges7
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
"Curry pont fordítva működik. Alapszakaszban minden szuper, playoffban elkezdenek védekezni rajta és esnek a számok."
Ezzel szemben a karrierátlaga alapszakaszban 24.7 pont, playoffban 27 pont, hiába, a tények makacs dolgok. [link]
Lásd még az utolsó bajnoki címüket, amit diszkréten(!) nem említettél, épp a Celtics ellen, ahol azt csinált az elit bostoni védelemmel, amit akart.
-
saen
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Ahhoz, hogy Curry-t értékeld meg kell érteni a Warriors mitől lett sikeres. Az eredeti csapatban nem voltak egok, őket nem érdekelte, hogy ki dobja a kosarat, járatták a labdát és akit hagytak, az dobott. Szerintem messze a legszebb kosárlabdát játszották amit valaha láttam és én még néztem élőben (na jó, csak élő közvetítést) is Jordant. Ebbe a csapatba betetted KD-t, akinek már van egoja és rendkívül labilis volt lelkileg. Egyszerűen hagyták neki had csinálja amit akart, mert működött. Curry-t nem érdekelte hogy ki dobja a több pontot. Ha nézed a meccseket, Curry amikor pályára lép, megváltozik a védekezés, Curry az első számú célpont és ez megkönnyíti a többiek dolgát. Curry-t nem érdekelte sose, hogy valaki többet dob nála. Egyszerűen nem volt rá szükség, hogy eröltesse, annyira jó volt a csapat.
Megnézed ma is KD-t, sokat dob kosárra, bevállalja a legnehezebb dobásokat, nem érdekli a csapatjáték, nem mozgatja a labdát rendesen. Labdát vezetni nem tud jól, de erölteti, én kivagyok tőle. Emellett vezetni csapatot nem tud, abszolút nem vezéregyéniség, csak szimplán valaki aki iszonyat magas és minden idők egyik legjobb dobója. Nálam ez a karakter sose lesz a GOAT, a játék nekem nem erről szól.
-
saen
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Szerintem nem volt jobb KD, csak ő kapott díjat. Curry-re sokkal erősebben védekeznek, mint bárki másra és ez nyitott utat KD-nek. Most is ez van a Sunsnál, láttam eleget KD-t.
Egyének meg nem léteznek csapat nélkül.
Egyébként ez azért erősen szubjektív is, mindkettő nagyszerű játékos, engem nem zavar ha valaki egyiket vagy másikat preferálja

-
attiati
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Tavaly minden összejött a Lakersnek a végére.
Persze év közben épp ellenkezőleg és emiatt rossz poziból indultak neki a PO-nak.Idén Reeves se muzsikál annyira. Lebron sajnos le fog sérülni. Már most húzza a lábát/derekát meccsenként kétszer.
Valami húzóemberre gondolsz?
Irving mehetne Dallasból
-
attiati
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Nézd meg a tavalyi Denvert, Murray és Porter nélkül a GSW ellen.
4-1 lett, látszólag sima, de valójában 3 meccs szoros volt az 5-ből a leendő bajnok ellen.
2 kulcsjátékos nélkül.
Ehhez képest idén erősödtek sokat.2019/20-as PO-ban is a leendő bajnok ellen kaptak ki nyugati döntőben.
Úgy, hogy kinyiffanva érkeztek a Lakers ellen, mert több 7 meccses sorozatuk volt előtte.Évek óta stabil a keret, liga legjobb játékosával.
Nehéz erre azt mondani, hogy érdemtelenül nyertek idén.Persze szerencséjük is volt, kaphattak volna rosszabb párosításokat is, sérülést is.
Ha nincs sérülés tavaly, akkor ott vannak a döntő közelében. De nem húzhatja őket az ág örökké. Egyébként is a csapat management is kell a bajnoki címhez, GSW is abban erős.Egy GSW, Suns és társai mennyivel megérdemeltebben nyernének a giga luxusadókkal?
Inkább a GSW címei az igazságtalanok, USA leggazdagabb városában könnyű lusuxadót fizetni.GSW-SAC csak elment?

-
saen
veterán
-
saen
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Szerintem nem. Miután a Suns-szal is eléggé hírbe hozták, sokat hallottam róla Raptors szurkolóktól és minél többet meséltek annál kevésbé volt szimpatikus.
A fickó maga egy igazi bunkó. Emellett olyanokat csinált, hogy megtiltotta a segédedzőknek, hogy bármit kommunikáljon a játékosokkal, míg ő maga meg nem volt elérhető. Rengeteg belső feszültséget csinált a szervezeten belül. Emellett simán médiának panaszkodik a játékosairól, közben velük meg nem beszél meg semmit.
Lehet jó taktikus, de én biztosan nem szeretnék ilyen karaktert a csapat körül.
-
perempe
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Köszönöm, megtaláltam.
-
attiati
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Reaves piaci értékében lesz a legnagyobb ugrás. Az ő megtartása lesz a legdrágább.
Szerintem megoldják, mivel az NBA módosított a szabályokon és hosszabbítás esetén még nagyobb ajánlatot lehet tenni egy játékosnak abban az esetben, ha ellenajánlatot kap egy másik csapattól. Állítólag ott várható susmus és James beizzítja az ügynökségét, hogy valaki tegyen már Reaves-re egy magas ajánlatot
(kamuból), hogy meg tudják tartani.Russelért és Schröderért kár lenne, ha távoznának.
-
attiati
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Igazából mind a 4 döntős csapat szét tud esni elég gyakran.
szerk: jah bocs, a Boston-Phili még nem dőlt el
Lakers menet közben kovácsolódik össze, nem fásultak, minden egyes játékos tudja, hogy miért harcol.
Nagyon összepakolták a védekezésüket. A meccs első 3 percében látszott, hogy nem lesz könnyű kosár a GSW-nek. Persze Davisnek köszönhető a festék védése.
-
attiati
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy a Lakers ilyen jó, vagy mumus lett a GSW-nek?
Denver ellen kiderül. Hajlok arra, hogy ilyen jók!Davis-t szerintem kitömték valami cuccossal, mert ha minden igaz, a leghosszabb sérülésmentes sorozatát nyomja.
Egyik szem ír, a másik nevet.
James utolsó esélye a bajnoki címre, ha seedből megnyernék, az történelem lenne.
Denverben is nagyon megérdemelnék. -
-
perempe
veterán
válasz
diegho
üzenetére
LAkers elég kevés időt játszott így együtt, nem tartom top csapatnak jelenleg, de a playoff alatt kezd alakulni.
Nem tudni, vannak-e tartalékai a Lakers-nek, egy sérülésekkel küzdő Grizzlies-t vertek 6 meccsen, sokat nem lehet leszűrni az első körből. Tud LeBron szükség esetén jobban játszani?
GSW még egyelőre egészséges, ők jelentik talán a legnagyobb veszélyt a Denverre.
Vagy fordítva, nem tudom. -
saen
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Green nem buta, sőt, csak nagyon érzelmes és el tudja kapni a hév, olyankor nem tud uralkodni magán. Sabonis már az előző meccsen is hergelte, előbb-utóbb nála szakadás van. Beszélt már erről őszintén, tudja magáról, hogy ilyen, tudja a hátrányait, de van ennek sok előnye is. Egyébként meg pont az észjáték részében erős ő a kosárlabdában, nincs kiemelkedő fizikai képessége.
Kulcsszerepe volt a GSW bajnoki címeiben, max arról lehet vitatkozni, hogy mekkora fizu jár neki. Ha meg tudnak vele egyezni, hülyék lennének elküldeni. -
borges7
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Épp azt számolgattam, 1981-92-ig Bird, McHale-Paris-nak kijön kb. 99 győzelem, de az meg már több, mint Curry-éké...de lehet elszámoltam vmit.
Ja megvan, itt meg kéne nézni külön, minden egyes meccset, hogy ki játszott pontosan, mert nyilván voltak közben sérülések. Ugyanis én csak összeadtam a csapat által szerzett győzelmeket abban a szezonban.
-
borges7
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Nyilvánvaló!
Ha bajnok leszel, akkor nyersz 16-ot egy évben, 6 évig kéne zsinórban bajnoknak lenned, hogy mondjuk a 96 meglegyen
Itt tizenéves történetek játszanak csak. Amit én találtam, az ez:
Only Tim Duncan, Tony Parker and Manu Ginóbili (126) and Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson and Michael Cooper (110) had more Ws.
-
borges7
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Majdnem tökéletes
Worthy helyett Cooper. Én is rájuk gondoltam amúgy egyből, mármint a Spurs-ös bagázs egyértelmű volt, meg hogy a Lakers, Magic valakikkel. Illetve persze eszembe jutott még a Bird-féle Celtic is.
Ha valaki talál hiteles linket erre, az ne tartsa magában. -
attiati
veterán
-
.LnB
titán
válasz
diegho
üzenetére
Ja persze, tudom. Csak a hangerő az ő saruk. Szóval nem őket akartam leszólni. De szerintem gáz ez így.
Csak azért írtam így a Sport Tv-s közvetítést. Mert ott látható így a meccs. Ha mondjuk letöltesz meccset, akkor ezek ki vannak vágva. League Pass-szal meg gondolom reklám helyett, egy nagy nba logo van ilyenkor.
-
borges7
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Most ébredtem fel, a Cletics-Knicks 2. hosszabítására, Brunson nem volt, Quickley kezdett helyette, de elég jól pótolta 38,8,7,4,2-t hozott mindössze egyetlen labdaeladással!, úgy, hogy 55 percet játszott.
A végén a Kelták egyszerűen nem tudták távoltartani a lepattanóktól Robinsont a saját palánkjuk alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest