Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Na alakul a Dallas söprése.
-
Tristis
őstag
Teague iszonyat dúrva, de sajnos ez még is kevés. Rose lábát feledteti a cím. Ismerve az Ő ambícióit ez bizony nagyon sokat jelent. Érdekesen alakul...
-
Tristis
őstag
válasz
Kickass
üzenetére
Az a csukafejes valóban komoly volt. Sajnálom, hogy ilyen enervált volt a csapat nagy része. Úgy néz ki, hogy az a csapat fogja nyerni a párharcot, aki támadásban képes kiegyenlítettebb teljesítményt nyújtani. Erre nagy eséllyel a Miami képesebb, még akkor is ha csak 2+1+1 a támadósoruk (Bibby-t nem vettem bele, pedig ő is elsülhet). Boston úgy érzem, hogy stabilabb védekezésben, de támadásban a jó védelem ellen nem képes annyit tenni, amennyi a győzelemhez kellene. Az első meccs ellenére is nagyon bizakodó voltam, mert láttam nagyon sok jó jelet arra, hogy 1:1-gyel tudjunk fordulni. Ha a Miami képes azt a védekezést hozni, mint az alapszakasz utolsó meccsén és az első meccs 2. negyedében, akkor övék a gyűrű. Számomra az NBA legjobb játékosa továbbra is Wade egypár éve. Nem lehet vele mit tenni. James tényleg nagyon szépen idomul a csapathoz és ez bizony a bostoniaknak nagy baj.... Meglátjuk, ettől függetlenül a szurkolás még menni fog! Hajrá zöldek!

-
Tristis
őstag
Grat a Miaminak! Ügyesek voltak... Mi nem

-
Kickass
őstag
ejj de jókis meccs volt ez, és milyen gyönyörű move-ok voltak
Wade h beültette Garnettet a hintába szegény KG azt se tudta milyen meccsen van
aztán a James lefordulás Rondon, áhhhh

Bibby hármasa vhonnan a Boston kispadról

szépen játszott a Miami, egy 6perces etapot leszámítva ami pont nélkül telt védekezésben és támadásban is jól muzsikáltak
-
diegho
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Kobe fénykorában mindkettőjüknél jobb volt, de idén én úgy érzem elfáradt. A kezét már rég meg kellett volna műteni, most meg a lába is sérült. Ha a LAkers bemegy nagydöntőbe (szerintem nem megy be) akkor ott abban reménykedhet, hogy Odom hozza a 2 évvel ezelőtti formáját és Gasol nem primadonnáskodik, mert ők ketten nagyon jól is tudnak játszani, nem kell feltétlen 30+ pont Bryant-nek, elég neki 15 is, ha magára vonja a figyelmet folyamatosan. Úgy látom ezt próbálja PJ most játszatni, de ehhez az kell, hogy a Gasol/Odom/Bynum trió jó napot fogjon ki, vagy Artest/Fisher dobja meg a maga 15 egységét. A LAkers jelenleg nem Bryant köré épül, a játékuk sokkal inkább a csapat 3 másik emberére épít, mint rá, mivel sérült. A nyári igazolások sajnos nem jöttek be, itt lenne az ideje nekik is bizonyítani kicsit.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az a "baj", hogy ha az egyiket viszonylag sikerül nullázni (most pl. Wade-et kicsit jobban sikerült az elején fogni), akkor feltámad a másik popsztár, és annyi... Egyszerűen van nekik két darab 70%-os Kobe Bryant-jük, és 2x70 az 140%, az még a Lakersnek is sok lesz...
Bosh-t most nem említem, mert bár vannak villanásai,de elég gyenge.
-
ben11
őstag
Rondo 2. negyedvégi megmozdulására: LOL..

-
diegho
nagyúr
Boston elég halvány, nem csodálkoznék egy söprésen...
-
Nyugdíjas
nagyúr
de egy rossz popsztár ez a james istenkém....
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Meg jo, hogy sosem fogadok.

-
Kickass
őstag
mondogattam en meg az elejen, h oke a jo alapszakasz a Bulls-tol, de a playoff mas teszta es ennek a csapatnak ilyen formaban nem sok po tapasztalata van
azon se lepodnek meg, ha szepen kihullananak a hawks ellen, bar a parharc meg most kezdodott -
ben11
őstag
Hát ez kész.
Ebből is látszik milyen kis különbség van valójában a rájátszásba jutó csapatok között..De én ennek örülök is, sok a meglepetés, van miért izgulni. 
-
Nyugdíjas
nagyúr
Egyébként imádnék nézni egy Atlanta-Boston keleti döntőt. Nagyon szimpatikus csapat az Atlanta. Persze azért a Bostonnak szurkolnék

-
diegho
nagyúr
Atlanta mi a fenét csinál? Az hogy a LAkers kikapott otthon az várható volt, idén rémesek otthon.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na, mostmár kijelenthetjük, hogy eddig a második kör még csak véletlenül sem ugy alakult ahogy a legvalószinübb volt

-
Psychonaut
veterán
Na, tippek a mai meccsekre? Reszemrol Lakers es Bulls, de amiket eddig lattunk iden...barmi lehet.
-
Tristis
őstag
Keleti bajnok lesz.

-
-
diegho
nagyúr
Azt azért már most kijelenthetjük egy újabb igazi sztár játékos született Randolph személyében. Mindenki Durant-ról és a Thunder-ről beszélt, erre tessék, a Memphis gyönyörű csapatmunkával simán hozta a meccset. Csak recap-et néztem, de folyamatosan járatták a labdát, alig vállaltak kosárra futást, mindig tisztára játszották a helyzeteket. Gyönyörű játék.
-
ben11
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
És a második kör első meccsén idegenben verte meg az OKC-t.
A grizlik durva ahogy dobtak. Igaz, OKC meg elég impotens játékot játszott, rengeteg kihagyott helyzettel. Kicsit olyan érzésem volt mintha elizgulták volna.. -
vikvuk
senior tag
volt valami meglepetés mostanában?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Jah, és a Miami még mindig azt a beteg védekezést csinálta mint az utolsó alapszakasz-meccsen, és már akkor is el voltam rajta képedve. Komolyan, az első két negyedben alig estek a pontok, és ilyen védekezést én már régen láttam. Viszont Rivers papa ennyi idő alatt kitalálhatott volna valamit

Megint kettőztek folyton, és Wade volt szinte mindig a második, az az ember megint végigszaladta a meccset
Ebből lett szerintem, hogy Allen dobta a legtöbb pontot Bostonban, mert igy kicsit levegőhöz jutott.Azon gondolkoztam ma, mit szólnék egy Memphis-Atlanta döntőhöz
Mert hogy egy Miami-Lakerst meg nem néznék az hótziher ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Najó, nem mondok semmit. Totál megrosszultam

Ha valaki nézegette a Box Score-okat az tudja miről beszélek. Remélem legközelebb idegből lesz a gyilok, mert ez igy nem jó. Öregségemre ne ezért kelljen már fennmaradnom későig

BTW én 4-2 re tippelem a Boston-t, szóval felőlem az elején is beszedheti ez a rossz James a 2-t.

A Memphis meg micsinált volna? Ezért adta a Boston oda Perkinst az OKC-nak, mert mint látszik borzalmas az ember az utóbbi időben. Ezeket is centerbe fogja lemelózni a Memphis, ha ez igy marad.
-
Tristis
őstag
Jó most már egyértelmű, a bíró mehet a .........

Na jó most már tényleg.... a f..omat az egészbe. -
Tristis
őstag
Azért nagyon durván megkapta a Miami a hazai pályát mindig jókor....

Egyébként szerintem egyébként is vitték volna....
-
ben11
őstag
Eddig jól halad a Heat!

Durva 3 pontos csata folyik..
51-36 első félidőnek megteszi..
Én itt nézem: [link] -
törölt tag
hajrá miami!
Küldene valaki egy normális közvetítést?
-
törölt tag
mennyi az állás a boston miamin?
-
Psychonaut
veterán
Jezusom, Memphis mit csinal?

-
Ifju
aktív tag
Háhá most indult a Miami - Boston!
-
Tristis
őstag
Szerintetek melyik a legjobb adás?
Memphis kemény!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem tudok veled egyetérteni. Azért egy Mike Breen kommentárt nem igen lehet túlszárnyalni. Nem kell nekem, hogy iszonyat szakmai dolgok hangozzanak el, de a hangulatát némelyik normálisabb kommentátor igazán tudja vinni.
Egyébként, mint azt gondolom sejted viszonylag sokan vannak, te -bár nehezemre esik elhinni, hogy történt ilyen, de kénytelen vagyok- valami extremitást foghattál ki.
-
diegho
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
És hol adják?
-
törölt tag
Helo
Szeretném megnézni a Boston Miami t de 3:30 kor van de nem tudom
Hogy ma volt, vagy holnap lesz!Hol tudnám megnézni? Tv ben melyik csatorna?
Van sopcastom ott a szerdai BL t nézem amit a DIgI ad
, ès aki sopcastal nézi, az küldje el a linkrt tök mindegy
milyen nyelven! Kösz(Bocs a helyesírásért, de iphonrol nem túl jó gépelni!
) -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Azigen. Örülök énis

-
diegho
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Most néztem recap-et, szép volt a vége, ennyit ért a Spurs nagy alapszakasz rohanása, simán estek első körben a 8. ellen.
-
diegho
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Meg kell hagyni, hogy ők az egyik legszimpatikusabb csapat jelenleg számomra. Meg van a mag, fiatalokból, 1-2 idény és odaérhetnek, kb ott tartanak, mint az oklahoma tavaly, ha nem előrébb.
-
Psychonaut
veterán
Igy van, hajra Memphis. Hazai palyan lesz a meccs, kepzelem micsoda szurkolas lesz majd, foleg hogy ezzel a meccsel a rajatszas kovetkezo korebe juthatnak, amire meg Vancouver Grizzlieskent sem volt soha pelda, nemhogy Memphisben (talan haromszor jutottak eddig ezelott rajatszasba, mindig 0-4-el zugtak ki, egyszer pont az akkor eloszor Nashhel jatszo Phoenix ellen).
-
diegho
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Boshnak elég rusnya feje van egy princess-hez. Bár, ha jó mély hangon mondjuk, akkor elég nyomatékos.
Remélem ma kihullik a Spurs.
-
diegho
nagyúr
Érdekes, hogy már csak a nyugat első és 8. párharcának eredményére kell várni. Lehet idén 2 olyan csapat kerül a döntőbe akikre annyira nem számítottunk: Thunder - Bulls pl.
-
ben11
őstag
válasz
Tristis
üzenetére
Már ne haragudj meg, ha 26 éves fejjel ha úgy tartja kedvem megnézem a family guyt és egy ártatlan poénnal hivatkozok rá a fórumban.
Egyébként meg valóban nem gyerekeknek szánt műsor, de egy vv és társai úgy hiszem jóval kártékonyabbak a magyar felnövekvő ifjúságra nézve, mint ez az ami sorozat..
De ha már a témánál tartunk, itt jön be a szülői felelősség. Én nem ülhettem tv előtt kiskoromban, inkább csináltak szüleim programot sport, kirándulás stb..
Ma viszont a többség odacsúsztatja a távirányítót és hagyja hogy a tv nevelje a gyereket, és úgy hiszem ez az igazi probléma..Orlando búcsú, van gundy-t remélem elmozdítják végre..
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis
üzenetére
remélem a kis ír kobold ráejti a pénzes bödönt Wade lábára, hogy ne szaladgáljon annyit.
Az biztosis
Egyébként én csípem a Family Guy-t, de abban egyetértek, hogy nem gyerekeknek való. Aki felnőtt, és van kialakult értékrendje az tudja a helyén kezelni (úgyérzem én tudom), és csak nevetsz rajta. Ennyi.. Egy vicc az egész, nem is gondolják a készítők sem komolyan.
-
Tristis
őstag
A family guy ez egy elrohadó gazdasági berendezkedés egyik utolsó alkotóeleme. Számomra az a szomorú, hogy Te ilyet nézel és ami még rosszabb felhozod egy fórumba témának. Látható a mostani 20-21 éves generáción, hogy milyen hatással volt rájuk az, hogy ők kereskedelmi televízió szolgáltatókon nőttek-nőhettek már fel (1997 ugye). Én úgy látom, hogy ez még nem a legrosszabb, még jöhet rosszabb pont egy ilyen sorozat miatt. A legrosszabb az, hogy nem is a személyes tetszésemet vagy nem tetszésemet mondom, hanem azt a fájdalmas hatást, amit egy ilyen sorozat kelt. Nem, nem lehet rá azt mondani, hogy csak kikapcsolódás és elnevetek rajta. Mert beépül.... Ezek a beköltözős-fingós-röfögős műsorok is beépültek a mindennapi ember gondolkodásába, megkérdőjelezve erkölcsi és tudományos tanításokat..... íveket tudnék még írni.
Elnézést, ez most csak úgy kicsúszott. Nincs veled semmi bajom személy szerint, de a hozzászólásod üzenete írásra késztetett.
ui.: remélem a kis ír kobold ráejti a pénzes bödönt Wade lábára, hogy ne szaladgáljon annyit.

-
Kickass
őstag
nah gyuhet a Celts...minden meccset meg kell nezni
a Spurs meg remelem nem akar forditani 1-3rol
vagy mostmar 2-3 -
Tristis
őstag
Spurs-t mostantól élőhalottnak tekintem. Tényleg a sírból jöttek vissza

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem bánnám, ha az a csöves Miami kiesne
, persze nem fog. Sokkal jobban tartok tőlük, mint a Chicagotól. Jó a Bulls nagyon,de egy jó formában levő Boston leiskolázza őket. James-Wade párost viszont láthattuk már többször, hogy nehezen tudják megfogni. -
Psychonaut
veterán
Hat akkor a varakozasoknak megfeleloen Chicago bent.

-
Tristis
őstag
CP3-CP3-CP3

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ez tényleg micsodadolog... Pedig egyébként én kedvelem a Spurst (inkább, mint a Lakers),de ez a nyugat elég érdekesen alakul.
Namhiába a Boston szállít ki először, öregek már, gyorsan túlestek az ügyön, aztán húztak pihenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Psychonaut
veterán
Oh yeah!

Remelem a Spurs innen mar nem all fel, es kizugnak szepen...
-
Kickass
őstag
karorvendes /ON
hahhahahhhahhaaaaaa Spurs

karorvendes /OFF
-
diegho
nagyúr
Gondoltátok volna, hogy eddig a legnagyobb arányú győzelmet a nyugat 8. aratja a nyugat első felett?

-
Tristis
őstag
Micsoda pikáns eredmények tegnap éjszakáról!

-
Nyugdíjas
nagyúr
A Hornetsről se feledkezzünk meg...
-
diegho
nagyúr
Hawks kiüti a Magic-et, remélem az impotens Van Gundy megy már végre. Mondjuk reménysugár, hogy Arenas végre úgy játszott, ahogy tud. Szerintem az egyik, ha nem a legnagyobb be nem futott tehetség az NBA-ban, mindig akkor sérült le amikor formába lendült, ha 2 évvel idősebb, akkor sokkal nagyobb játékos lehetett volna belőle, mert akkor még a Jordan féle Washington-ba kerül.
-
Psychonaut
veterán
Na, akkor Celtics soport, 76ers hosszabbitott egy meccset a szezonjan, nagyjabol ennyi mara.
-
Tristis
őstag
Jajj, most jöhet még egy negyed izgulás (az egy hetes szünet előtt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ebből is látszik milyen kis különbség van valójában a rájátszásba jutó csapatok között..De én ennek örülök is, sok a meglepetés, van miért izgulni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)