Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Nem nagyon szoktam olyan meccset ajánlani, aminek ennyire sima a vége, de ezt muszáj [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Akkor itt a meccs végén volt neki, mert kis túlzással ő döntötte el?(tripla, blokk, lepattanó)
Vagy csak mázlija volt? Ennek annyi értelme van, mint a "Ha lenne pálinkám, már nem lenne" mondásnak, csak az legalább vicces.Vagy mondjuk ha Giannis úgy tudna dobni, mint Curry, akkor ő lenne minden idők legjobbja. Nekem egyébként nem ez a legnagyobb bajom Ant-tel, hanem az, hogy túl jó gyerek, és nincs meg benne a gyilkos ösztön(szerintem).
-
borges7
aktív tag
Ez is egy must watch, Wolves-Thunder vége, nagy meccs volt [link]
-
borges7
aktív tag
"Nikola Jokics éjszaka 23 ponttal, 11 lepattanóval és 13 gólpasszal járult hozzá a Nuggets sikeréhez, és a mérkőzés során egy jelentős mérföldkőhöz érkezett, mostantól ő az NBA történetének legtöbb gólpasszát kiosztó centere. Jokics a Magic elleni összecsapás előtt hat gólpasszra volt Kareem Abdul-Jabbar 5,660-as rekordjától, az előzés pedig a második negyed derekán jött neki össze, amikor előkészített egy triplát Jalen Pickett számára. A center a szezonbeli 13. tripla-dupláját jegyezte, így pályafutása során 177-nél jár, és már csak négy hiányzik neki ahhoz, hogy beérje az örökranglista második helyén Oscar Robertsont – az első Russell Westbrook 207-nél tart jelenleg." [link]
-
borges7
aktív tag
Hoppá: "2025 decemberében Magyarországon is elindul az NBA hivatalos globális oktatási programja, az NBA Basketball School, amely a 6–18 éves korosztály számára kínál egységes, világszinten elismert képzést." [link]
-
borges7
aktív tag
Na ez tényleg az a meccs volt, amit végég kell nézni, annyira jó volt! Thunder-Spurs NBA Cup elődöntő összefoglaló [link]
Szívesen látnék velük majd egy playoff párbajt is.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
A második része szerintem nem igaz, lásd 50-es, 60-as évek, amikor még kevesebb csapat, és talán még kevesebb kiemelkedő csapat volt. De értem, amit mondasz, szerintem is nagyon kiegyensúlyozatlan, és "sovány" a mezőny. Nagyon sok hurka csapat van, széles középmezőny, és kevés igazán erős csapat.
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
Retró, Shaq teljesen új értelmet adott a "kiüríteni a kispadot" jelentésének
[link] -
borges7
aktív tag
Hawks-Pistons izgi volt [link]
-
borges7
aktív tag
Jokic 26 pont 7 mezőnykísérlettel( 7/7 FG, 2/2 tripla, 10/11 FT), bár még a nyamvadt tripla-duplát se érte el, egy pattanó hiányzott
[link] -
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Igen, ha jól számoltam összesen 18 pont született cirka 33 mp alatt
kár hogy nincs meg a vágatlan felvétel, gondolom a litvánok faultoltak ezután, és büntetőkből dobtak ennyit.Most nézem, az angol csapatban van két Magyarországon játszó légiós is [link]
A litván csávó meg addig 1/5-tel dobta a triplát -
borges7
aktív tag
Jó volt a Celtics-Pistons, végig szoros, izgalmas meccs [link]
-
borges7
aktív tag
Rockets-Nuggets utolsó 3:30, nagyon kiélezett, izgalmas csata volt [link]
-
borges7
aktív tag
Cade Cunningham driven by mission to turn Pistons around - Shaun Powell írása [link]
-
borges7
aktív tag
Erősorrend (4.hét) – Tényleg bajnoki címet nyer a védekezés? Hathuszonöt elemzése a Facebookon [link]
-
borges7
aktív tag
Vucevic meccsnyerő buzzer beatere (2 pontos hátrányból) [link]
-
borges7
aktív tag
Rockets-Magic legvége+hosszabítás, nagy küzdelem volt [link]
-
borges7
aktív tag
Thinking Basketball új videója: Why does the NBA LOOK so different now? [link]
-
borges7
aktív tag
Egy friss cikk Jokicról, jó hosszú, és kosárlabdáról kevé szó esik benne
In search of the real Nikola Jokić [link] -
borges7
aktív tag
Jokic jól kibaszik az összefoglaló készítőkkel, ezek a highlight videók pár percesek szoktak lenni, most ezért hozott egy 55,12,6-ot(78,83, és 87%-okkal) a b2b második felén
[link] úgy, hogy az utolsó negyedben már alig játszott
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Igen, sok a gyenge csapat, és kevés a kiemelkedő. Lakers, 76ers, Miami, Bulls, Blazers, ezek mind vissza fognak esni, bár keleten talán kevésbé, annyira harmatgyenge a mezőny. Mondjuk a Bulls megszívta, hogy Giddey lesérült, azóta nem is nyertek, ma pl. a teljes kezdőt kiültető Pistons is simán verte őket.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Én végignéztem a mai meccset, Eubanks és Westbrook volt a két legjobbjuk, a padról.
Egyébként Westy novemberben 18,8,7-et átlagol 50/45!!!/91%-okkal, 36 évesen, a 18. idényében(ha jól számoltam).Erről ma eszembe jutott egy régi nyilatkozata, ami valahogy úgy szólt, hogy: "I don't get tired, because I don't want to"
akkor elég viccesnek találtam, de mostanra még inkább értelmet nyert. -
borges7
aktív tag
Hm
SACRAMENTO, Calif. -- Kings coach Doug Christie promised that his team is going to "get it right" despite facing a "bumpy" path and that the organization is "aligned in what we're doing."
"Change is hard," he said. "It's hard. But understand -- and we understand -- that we're not there yet. But we're about to work at it like crazy. We will totally get there. And it will be bumpy. It will because change is like that. But buckle up. For the real ones, buckle up."
Christie might have been responding to a report that the Kings were ready to begin a full rebuild and unload stars such as Domantas Sabonis, Zach LaVine and DeMar DeRozan. He spoke for about 2½ minutes prior to Tuesday's game against the Denver Nuggets.
Christie began by introducing himself as "Douglas Dale Christie" and then delivered his statement and ended it by smacking a table with both hands twice before walking away. He did not take any questions.
"When I see the hate, the haters, the fakers -- all you guys, you keep that energy," Christie said. "That's good. You keep that. And you know who you are because while you're doing that, we're gonna be working. And while you're doing that, we're gonna be growing. And while you do that, eventually, we're gonna be coming -- the Kings Show. Sac proud, know that." [link] -
borges7
aktív tag
Na, Harrisont csak kirúgták "Mavericks fire GM Nico Harrison amid continued fan angst" [link]
-
borges7
aktív tag
Itt a TOP 10 videó, olyan tömések vannak 4-6. helyen, amik máskor talán simán elsők [link]
-
borges7
aktív tag
Mai összefoglalókat nézzétek meg, mindet
ennyi buzzer-beater, hosszabítás egy este, kegyetlen. Na jó, segítek, Magic-Blazers, Heat-Cavs, és Wizards-Pistons, ezek nagyon durvák voltak. Egy ízelítő(csak a legvége) Miami-Cleveland [link] Ja és a Bulls-Spurst még el is felejtettem, az nem ennyire, de szoros volt [link]
-
borges7
aktív tag
Egy összefoglaló videó, hogy a Suns milyen taktikával tudta kizökkenteni Wembyt [link]
-
borges7
aktív tag
ez a Cunningham búra azért ott volt [link]
-
borges7
aktív tag
még ehhez: Windhorst: "I just want to point something out. The sports books caught the irregular betting on Terry Rozier the day it happened... And guess what? The NBA— Rozier didn't play the rest of the season and he had faked the injury. So, it wasn't cause of the injury. The NBA pulled him"
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
Jó hírek a Sport TV házatájáról [link]
Az alapszakaszban a korábban megszokott heti három helyett négy napon (a szombati és vasárnapi európai főműsoridős mérkőzések maradnak) lehet magyarul, élőben meccseket nézni, valamint újdonság lesz, hogy 2026-ban a draft is látható lesz élőben.
nyitómeccs: Oklahoma City Thunder – Houston Rockets: október 22., szerda 1:30, Sport1 (élő)
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
INGLEWOOD, Calif. -- Aaron Gordon slammed down Nikola Jokic's miss as time expired to lift the Denver Nuggets over the Los Angeles Clippers 101-99 on Saturday to tie their playoff series 2-2.
Video review confirmed the ball left Gordon's hands above the rim just before the buzzer sounded after the Nuggets had blown a 22-point lead.
It's the first game-winning, buzzer-beating dunk in NBA postseason history, according to Basketball Reference.
"We wanted to get the ball to Joker on the last shot. ... I'm just trying to clean up everything on the glass, trying to get a tip back, trying to do whatever my team needs for me to win," Gordon told TNT in the wild aftermath. "That was a crazy game, man. Crazy game." -
borges7
aktív tag
Nuggets hosszabításban behúzta, őrült meccs, de főleg a végjáték volt drámai [link]
-
-
-
borges7
aktív tag
Giannis 35, 17, 20-asáról se feledkezzünk meg [link]
Csak hogy két korszakos játékost említsek, se LeBron, se Curry nem adott még sohasem 20 gólpasszt. -
borges7
aktív tag
köszönjük Westbrook [link] április elsejei tréfának ez kicsit erős volt
-
borges7
aktív tag
Nyugat 5-8.
Holnap hajnal 2. Grizzlies-Warriors, ha nyer a Dubs, övék a tiebreaker.
-
borges7
aktív tag
Joker megint alkotott [link] ez sztem még nehezebb dobás volt, mint a múltkori egészpályás
-
borges7
aktív tag
Ja, én ehhez nem értek, ahogy mondtam is, 20-30 éve nem nézek focit(amióta van a kosár). Csak látom a médiában ezeket a vitákat néha.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Simmons az első éveiben egyáltalán nem múlta alul az elvárásokat, hiszen év újonca volt, 2x All-Defensive 1st Team, és a csapat is sokat fejlődött, mielőtt odakerült 28-54-gyel végeztek(már Embiid-del, de ő itt még csak 31 meccset játszott), vele a következő évben 52-30-al!
A gondok inkább később kezdődtek, részben a sérülések miatt, részben mentális dolgok miatt. Egyébként csak a hasonló nyilatkozatok miatt raktam be, nem azért, mert össze akarnám hasonlítani őket.
Arra viszont nem válaszoltatok, hogy arról mit gondoltok?

-
borges7
aktív tag
OFF: Ezzel már hivatalos: Szoboszlai Dominik a magyar Ben Simmons(vagy Ben Simmons az amerikai(netán ausztrál) Szoboszlai Dominik?).
"És akik nem tudnak nekünk szurkolni, mikor vesztésre állunk, akkor se szurkoljanak, amikor nyerésre állunk”
– nyilatkozta Szoboszlai Dominik a Törökország elleni 0–3 után, sokak ellenszenvét kiváltva ezzel." [link]Ha emlékeztek még, Simmons úgy hat éve nyilatkozott hasonlót, mikor egy csúfos vereség után kifütyülték őket a hazai szurkolók: "Ben Simmons to 76ers Fans: 'If You're Going to Boo, Stay on That Side" [link]
Vélemények? Én igazat adok nekik, bár Simmons egyáltalán nem, a magyar foci meg még annyira sem érdekel. De az egyszerre vicces, és szánalmas, amikor valaki azért szurkol a magyarok ellen, "mert Orbán"(nyilván értitek, mire gondolok).
-
borges7
aktív tag
Damian Lillard diagnosed with deep vein thrombosis in right calf. Milwaukee's star guard is on blood-thinning medication, which has stabilized the DVT, and will continue with regular testing. [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Nem azért fog szopni a Cavs, mert egy irányító megver egy magasembert betörésből,
hanem azért, mert Mitchell nem képes kiegyensúlyozottan klasszisteljesítményt nyújtani szerintem. Igaz már sokkal mélyebbek lettek, de pl. Hunter is csak a téglákat dobálta triplából ma a végén(ahogy kb. mindenki).Na meg Zubac felmosta a padlót az Allen/Mobley párossal, 28, 20(8 támadó)-at hozva, csapatszinten 49-29-re nyerve a lepattanózást.
De a Clippers egyébként is most kezd lassan izgalmasabb csapattá válni, Bogi és Simmons jó igazolás volt, így már négy elit, vagy legalábbis jó szervezőjük van, akik egyúttal még elit pontszerzők/dobók(Simmonst kivéve ugye). Kawhi lassan a legszebb éveit idézi, ha még Powell is visszanyeri a formáját, akkor akárki kapja őket az első körben, nem fog neki örülni.Majdnem minden csapatnak van gyenge pontja, vagy olyan mismatch, ami kedvezőtlen neki, az arány a lényeg.
-
borges7
aktív tag
The NBA is investigating the Oklahoma City Thunder for potentially violating league's player participation policy, sources tell ESPN. Game under review is OKC’s March 7 win over Portland in which Thunder starting 5 (Shai Gilgeous-Alexander, Jalen Williams, Chet Holmgren, Lu Dort, Isaiah Hartenstein) sat. [link]
PLAYER PARTICIPATION POLICY [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Tatum volt, és egyedül ő hozott pluszost a kezdőből. Celtics 63/94(67%) triplát dobott rá, de a 2. félidőre kihűltek, plusz Brown betlizett, így a sokkal kiegyensúlyozottab Thunder nyert egy meccsvégi 15-4-es futással. [link] összefoglaló [link]
Bridges meccsnyerő triplája a Blazers ellen hosszabításban [link]
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
A Denver visszavágott a szombati vereségért, Thunder-Nuggets 127-140, Denver FG 60%, 3PT 56%, FT 90%. Jokic 35, 18, 8, 15/20 mezőny.
Grizzlies majdnem elbénázta a végét a Suns ellen, de szerencséjükre Durant kihagyta a triplát.
Mavs meg csak behúzott egyet végre, nagy nehezen a Spurs ellen.
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
Na, Currynek is megvan a 25.000 pont, ki nem találnátok, milyen dobásból
-
borges7
aktív tag
NBA hivatalos oldala csinált egy videót "Every Time Nikola Jokic Recorded A 30-15-15 Triple Double" címmel [link]
Az első ilyen hét éve volt(2018.01.15.), amikor 30p, 15r, 17a-t szerzett a Bucks ellen.
A 2. szintén a Suns ellen, és szintén hosszabításos, egy karácsonyi meccsen. -
borges7
aktív tag
Wow, Jokic megcsinálta, 32 pont, 22 ast(karrier csúcs), 21 lepattanó(3 stl, 4 TO)
hosszabításban a Suns ellen!
Braun 1.4 mp-el a vége előtt dobott egy triplát a rendes játékidőben, és erre még válaszolni tudott Durant a dudaszó pillanatában, így lett hosszabítás. Ha az nem megy be, nincs meg a 20 ast Jokernak, elképesztő. [link] -
borges7
aktív tag
Eh, vannak más csapatok is hasonlóan sok sérüléssel, csak ott nem cserélték el a franchise playert, ezért nem kapod fel a fejed minden egyes esetnél, hogy, na ugye!
Ránéztem, Irving most már jó ideje szinte minden meccsen 40 perc közelében, vagy afölött játszott, lehet, hogy ez is közrejátszott benne, vagy szimplán csak szerencsétlen eset.
-
borges7
aktív tag
Utolsó 6:13 a pontgazdag Grizzlies-Hawks meccsből, végén a csattanóval [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mondjuk még így is csak 1.4-et emel rá meccsenként, szóval egyelőre nem tör Curry babérjaira
Thinking Basketball, jó videó, megérne egy misét a mostani játékfelfogás, vagy nem is tudom minek nevezzem.