- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxon
tag
válasz
DrojDtroll #1117 üzenetére
igen tudom csak nem találtam mást azért irtam ide
-
Headbang
aktív tag
válasz
DrojDtroll #1107 üzenetére
10ezer, lehet valamivel többet èrt volna, de a nevetsèges belső tárhely mèret miatt nem akartam többet kèrni èrte.
-
FanTomasz21
tag
válasz
DrojDtroll #1091 üzenetére
usb panel hiba, a csatlakozó fém része szokott szétnyilni illetve lábak is sérülhetnek , valamint a kábel is. ha érdekel tudok megoldást írj privátot!
-
tindisco
csendes tag
válasz
DrojDtroll #1091 üzenetére
Szia,
én nem használtam soha a gyáritöltőt, mert a kábel ránézésre is gyengusz volt. Ha tudod, próbáld ki más töltővel vagy kábellel. Üdv
-
tindisco
csendes tag
válasz
DrojDtroll #1089 üzenetére
Milyen problémára gondolsz?
-
tindisco
csendes tag
válasz
DrojDtroll #1072 üzenetére
Már egy hete nyúzom a CM13-at. Az egyik negatívum,hogy nincs benne az FM rádió... lehet ezt utólag telepíteni?
Egyébként gyors, stabil rendszer. Ha lekapcsolod a telót, a készülék alvó állapotba kerül, és alig fogyaszt valamit. Vannak azért negatívumok is, majd a napokban összeszedem és közzéteszem, amit eddig tapasztaltam
-
rmartin94
aktív tag
válasz
DrojDtroll #1068 üzenetére
Nem, a CM13 már 6.0-ra épül.
-
dajj
csendes tag
válasz
DrojDtroll #1062 üzenetére
Nekem még van. Most küzdök mert betörtem az érintőjét, de amúgy tökéletesen teszi a dolgát!
-
FanTomasz21
tag
válasz
DrojDtroll #1049 üzenetére
szia. nincs megpúposodva az akku?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #962 üzenetére
De van. Eddig a retek aksim miatt nem észleltem.
-
FanTomasz21
tag
válasz
DrojDtroll #1045 üzenetére
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #1014 üzenetére
Huawei töltőt kaptam hozzá, az nem tölti rendesen, de egy gagyi semmilyen nevű 500mA-es meg igen? érdekes...de egy Gyári samsungé sem tölti ami 2A-es
-
rmartin94
aktív tag
válasz
DrojDtroll #1010 üzenetére
Az a furcsa nevű zenelejátszó áll le folyton, a másikat a gyári ROM-ból szedtem ki.
A sytem/app mappában megtalálod Root Explorer-rel, ikonról megfogod ismerni. -
törölt tag
válasz
DrojDtroll #1003 üzenetére
érdekes, nálam nem
tesztelés alatt van rmartin94 újraépített kernele amit a mysticos-hez csinált, ha azzal megjavul az akkukijelzés hiba akkor az új kernellel lesz majd letölthet
m,a voltam a médiában, még mindig elég jól tartja az árát, 30 papír, de ahogy elnéztem, abban sincs hiány BW appokból
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #1000 üzenetére
én meg az 1001 éjszaka
elindítottam az M450 gyári kipucolt romját....jól kitakarítottam
-
rmartin94
aktív tag
válasz
DrojDtroll #952 üzenetére
Akkor úgy tűnik jó lett a Mystic OS, remélem én sem fogok benne felfedezni több hibát, amíg még nálam van a telefon.
Én azt vettem észre, hogy merülni mintha valamivel lassabban merülne a telefon. -
rmartin94
aktív tag
válasz
DrojDtroll #939 üzenetére
Akkor ezek szerint jó lett, az a lényeg, ráfért már erre a telefonra nagyon egy főzött ROM, mivel még ugye a gyári nem elérhető.
-
rmartin94
aktív tag
válasz
DrojDtroll #936 üzenetére
Ennek örülök
Hibát nem vettél észre benne? -
törölt tag
válasz
DrojDtroll #932 üzenetére
azt majd nézd meg légyszi hogy amit kipucolja-e ha HR-t csinálsz a mystic os-ben... nekem az SP-s változat kitörli
-
sith7
félisten
válasz
DrojDtroll #848 üzenetére
köszi, csak az segített
állítólag a play áruház direktbe oda tölt először
-
Headbang
aktív tag
válasz
DrojDtroll #800 üzenetére
Bármikor kikapcsolt a teló amikor úgy gondolta. Mondjuk nem is használtam így tovább, nem biztonságos.
-
Headbang
aktív tag
válasz
DrojDtroll #797 üzenetére
Nekem is csinált ilyet leginkább powerbankkal. Pár nappal ezután felpuffadt az akksi.
-
bocitanya
csendes tag
válasz
DrojDtroll #794 üzenetére
-
bocitanya
csendes tag
válasz
DrojDtroll #792 üzenetére
Hungaro Flotta Kft. 8200 Veszprém, Almádi út 3.. (+36) (88) 786-591
sacc 12-15 ropi!
...405 nek szántam bocsi.
-
MrGreko
csendes tag
válasz
DrojDtroll #788 üzenetére
Koszi, holnap felhívom a szervizt.Ha mégsem fogadják így el, akkor van egy törött kijelzős M500-am, hátha az jó lesz donornak.
-
MrGreko
csendes tag
válasz
DrojDtroll #786 üzenetére
Sajnos nincs meg a garipapirom.Használtan vettem, de a srác állítása szerint a webshop ahonnan rendelte nem küldött neki papírt.Imei vagy gyári szám alapján nyomon tudják követni h garanciális-e még?
-
elemes
csendes tag
válasz
DrojDtroll #775 üzenetére
valójában nem is lett érzékenyebb.
brutuszon próbáltam képeket küldeni másik telefonról az M450-re.
feldobta egy pillanatra, hogy valaki fényképet akar küldeni.
választási lehetőség nem volt, elutasította.
pároztattam a telefonokat, akkor is elutasította. -
elemes
csendes tag
válasz
DrojDtroll #770 üzenetére
ettől én is berosáltam, egyszer csak, se szó se beszéd, kikapcsolt.
-
Headbang
aktív tag
válasz
DrojDtroll #690 üzenetére
ha addig elő nem jön valami más nyűgje
-
Headbang
aktív tag
válasz
DrojDtroll #688 üzenetére
Kedves navonnál nem hinnèm, hogy bármit is csináltak volna vele ..az enyèmnèl csak ritkán jön ez elő...ellenben az akksi 2 órás bóngèszèsre elèg (min fènyerőn) ami elèggè szánalom kategória, illetve a kijelző a többi gagyi kínaiihoz kèpest is fakó
-
lacy027
tag
válasz
DrojDtroll #678 üzenetére
Nekem is merült már le párszor, rendesen leállni sem volt ideje, egyszer csak puff, fekete képernyő és nem lehet bekapcsolni. Vagy éppen letettem, 10 perc múlva kellene, de se kép, se hang. Ilyenkor 5-10 perc tötléssel feléled, aztán úgy néz ki, mintha bekapcsolna, de nem, csak a töltést mutatja. Lemerülés után soha nem kapcsolt még vissza, vagy indult újra folyamatosan, mint nálad.
-
lacy027
tag
válasz
DrojDtroll #676 üzenetére
Mivel kivehető az akku, legközelebb ilyenkor hátlap le, akku ki, majd vissza. Hátlap vissza, töltő vissza. Ezután már nem kellene bekapcsolnia.
-
lacy027
tag
válasz
DrojDtroll #673 üzenetére
A jelenség természetes, hagyd néhány perccel tovább töltődni a bekapcsolás előtt. Kikapcsolva van töltés, bekapcsolva van töltés, bekapcsolás közben nincs töltés, ez jól látszik a visszajelző LED-en. Bekapcsoláskor kialszik a LED és csak valamikor a boot közepén-végén kapcsolódik be újra. Mivel az akku teljesen le volt merülve, érthető ha nem bírja a saját erejéből megoldani az indulást. Vagy éppen a saját erejéből be sem tud kapcsolni. Több használattal egy, kevesebb használattal max. két nap után, érdemes töltőre tenni a telefont, bármekkora töltöttséget mutat. A töltöttség jelzése beragad, nem megbízható, én inkább a használatra és töltés óta eltelt időre hagyatkozom.
-
Zoleeee23
csendes tag
válasz
DrojDtroll #673 üzenetére
Ez szinte minden telefonnál így megy ha 0%-ra merül. Amúgy nálam is így van, de szinte minden telefonommal így volt. Kell neki pár perc még összeszedi magát. Nem mellesleg ritka rossz telefon, többet ilyet soha...
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #579 üzenetére
Ma vehettem újra használatba a készüléket.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
DrojDtroll #577 üzenetére
Nálam tökéletesen működik, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
-
Headbang
aktív tag
válasz
DrojDtroll #559 üzenetére
nem hinnèm, de ennek a soc-nak nincs is nagy szüksège rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged