- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
Ebből nekem az jön le, hogy elèggè ingadozó a gyártási minősèg, bár egyáltalán nem lep meg. Èn lassan 1ève használom. Tavaly szeptemberben vettem akkor mèg 35 ropit kèrtek èrte, akkor ennyièrt a legjobb hw volt (más gyártók ennyièrt gyengèbb procit alacsonyabb felbontást ès fèl giga ramot adtak) ez a piacon (mármint garival itthon hazai forgalmazással) ès sajnos azt hittem jó boltot csináltam. Egyèbkènt nekem az èrintő tökèletes, szinte jobb mint a règi htc-men. Ami kiakaszt az a beragadó akku % illetve siralmas üzemidő. Ez mèg ennyi pènzèrt sem elfogadható. Nekem is az a gyanúm hogy 1600 sincs az akksi. Egyèbkènt fèl èvente akksicserès lesz előbb utóbb felpúposodik. Használhatsz powerbankot viszont ez mèg inkább felgyorsítja az akksi döglődèsèt. Zenehallgatásra max elègsèges, ha kicsit mókolsz a hangszínen ki lehet bírni. De a legharmatosabb basszust ès mèly hangzást adja amit eddig telefonban tapasztaltam. A kemera+vaku teljesítmènyèről meg inkább ne is beszèljünk. Ami nekem pozitívum hogy minden eldöcög, gyakoriak az akadások de semmi nem fagyott mèg eddig. Hívásfogadással-indítással se volt problèma.
-
DrojDtroll
veterán
Nekem ez a funkció amiatt volt bekapcsolva, mert nem gyári töltővel csinált olyat hogy egy ponton megérintettem és nagyon gyorsan váltakozva random pontokon érzett érintést.
Az aksi kijelzés sem a legjobb
ha nincs merítve a teló (böngészés, játék, stb.) akkor mintha beragadna a töltöttség jelzése. Nekem van úgy hogy 50%-on kapcsol ki. ha nem sokat használom. És miután töltőre teszem bekapcsolom az írja hogy az aksi 1%-on van
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest