Új hozzászólás Aktív témák
-
-
George85
tag
válasz
Headbang #842 üzenetére
Tulajdonképpen a kisebbik Lg Leon-t vettem meg.
Január 20-án mentem be a Sugár Euronicsba, mert 19.-én kaptam az sms-t,
hogy levásárolhatom a készülék árát.
Na most azon a héten szerdán be is mentem nagy örömmel és plusz 4ezer Ft-al
ugyanis kinéztem a Huawei Y5-öt(Y560) meg a Lenovo A2010 is szimpatikus volt,
ezek 33ezer ft-ba kerültek.
Csakhogy a Lenovo A2010-es érintés érzékenysége katasztrófa:
próbálgattam a Beállítások menüben a különböző lehetőségeket sorrendben,
de mindig egy idő után csak a második érintésemre reagált, plusz azt is tanácsolták,
hogy a Lenovo-t ne válasszam(ezt köszönöm is a hölgynek aki tanácsolta).
Tehát maradt a Huawei, de abból meg csak a kiállított darab volt amit már ki tudja hányan
végig nyomkodtakés ráadásul az eladó még kínálta, hogy őt elvihetem,
hát persze nekem majd jó lesz a Navon M450 után.
Az Lg Leon white elfogyott náluk, ezért rendeltem tőlük.
A 30ezer Ft-os csere garancia papírra kértem,
hogy írják rá a beváltás érvényességi idejét,
tehát Január 20-tól Február 19-ig válthattam be.
Viszont az Euronics írt nekem email-t Február 1.-én délután,
hogy mehetek az Lg Leon-ért, szóval másodszorra korrektek voltak velem.
Végül 5ezer Ft ráfizetéssel hoztam el 1 év garanciával.
Ma láttam az Auchan-be, ott is 35ezer Ft.
A specifikációja/Lg Leon H320/
MediaTek MT6582 Cortex-A7 4x1,3Ghz
Mali-400 MP2
1GB RAM
8GB ROM(3,5GB szabad)
5MP hátsó kamera, 0,3MP előlapi kamera
1900mAh akkumulátor
Android 5.0.1Hőmérsékletek abszolút rendben vannak.
Kipróbáltam a NFS No Limits-et, amihez net is kell és csak kicsit melegszik.
Proci hőmérséklet alapon: 32,8 fok,
akkumulátor hőmérséklet: 28 fok,
ezek most bekapcsolt WiFi mellet az Aida64 szerint.
Antutu Benchmark:
23175 pont, az Asus tabletemet veri 6000 ponttal.
-
George85
tag
válasz
Headbang #830 üzenetére
Ezt kifelejtettem, ami a jegyzőkönyvön van: A termékszállítás és a készülék bevizsgálása illetve a kijavításhoz szükséges alkatrész rendelése meghosszabíthatja a kijavítás időtartamát, így az átvétel időtartama ennek függvényében meghosszabodhat, ennek kapcsán kérjük megértésüket. Ezek után semmi jóra nem számítok...
-
ferenc210
újonc
válasz
Headbang #713 üzenetére
Tegnap megnéztem egy samsungos töltővel akkor meg azt csinálta hogy mikor feldugtam akkor bekapcsolt ujra raktam a boot menüből akkor addig nem kapcsolt ki a telefon mig nem huztam le a töltőröl
szóval akkor nem értem az egészet
ha most veszek bele egy új akksit akkor az megoldás lehet a problémámra? -
Petyka3
aktív tag
válasz
Headbang #699 üzenetére
Szerintem a Navonnak kicsit élénkebb, kontrasztosabb volt a kijelzője, de tényleg csak egy hangya f...nyi a különbség .
Olyan állapotban volt az ominózus telefon, hogy rögtön a szervizt akarták hívni, de mivel szombat reggel volt, ez sajnos esélytelen volt. Szignóztam a készüléket, akkut, hátlapot, tippeljetek, hogy melyikről hiányzott...
Kicsit gyanús volt már a "flash cserénél", hogy amit beadtam, annak a hátlapján volt egy apró kopás, és amikor visszakaptam már nem volt ott.
Továbbá azt is furcsállottam, hogy az IMEI matricát minek háborgatták? Nincs vele baj, ha másik készüléket küldenek, de figyeljenek rá oda, hogy egy új állapotú helyett ne egy agyonkarcoltat küldjenek.. Végül is kérdezték, hogy mit szeretnék, mondtam, hogy nem volt bajom a készülékkel, így akár ki is cserélhetjük. Valamit félre érthetett az egyik lány és a pénzt adta vissza. Mivel rohantam, mondtam, hogy most jó így, nincs időm tovább variálni. Aludtam rá egyet, kettőt és megvettem az op3ndottot, nem bántam meg.
Mondjuk a Navonnál inkább a szervizre haragudtam meg és a hozzá állásukra. Nekem max az iránytű hiánya, és a botrányosan rossz memória particionálás okozott csak problémát.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Headbang #697 üzenetére
nagyobb tárhely, jobb kamera, szebb kijelző...szerintem jobban jártál ha nem lèp fel szèria hiba
Szebbnek nem szebb a kijelző, viszont a GPS még panelban is talál helyet. Én is ilyet választottam, miután a garanciális szerviz, az amúgy karcmentes készülékem helyett, egy agyonkarcolt leharcolt sz..t akart rám sózni. Olyan szinten, hogy még az ügyfélszolgálatosok is azt mondták, hogy nem vennék át a helyemben. A jövőben messziről elkerülöm a navon termékeit.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Headbang #672 üzenetére
Valaki már tapasztalta azt a jelenséget, hogy ha 0%-ra le volt merülve a telefon, akkor töltő csatlakoztatása esetén jó néhány percig nem lehetett bekapcsolni a készüléket? (Folyamatosan újraindult bekapcsolás közben.)
Wifi problémával küldtem szervizbe a készülékemet, de szerencsére ezt is megcsinálták.
Szerk: nem válaszolni akartam véletlenül kattintottam félre.
-
Zoleeee23
csendes tag
válasz
Headbang #665 üzenetére
Kissé érdekes. Nekem,meg még pár vevőnek elismerték hogy a gyártó ilyen szériát küldött. Mikor már "kicsivel" több a panasz akkor indok gyanánt 1600-as cimkézésű akkuba 1750mAh-nyi elektrolitot töltöttek. Végére már az áru leírásnál a TÉNYLEGES akku kapacitást tüntetik fel
Nem a legkorrektebb dolog a részükről... -
leixlo80
csendes tag
válasz
Headbang #655 üzenetére
Én ha meglátom az AllWinner feliratot a specifikációk között, akkor már jót nem várok. Ez azt teljesíti is. Döcög, kicsit összetettebb weboldalon kifagy, tegnap már hard resetelni kellett. Az akku 100%-ra feltöltve még töltőn nekiáll merülni ha használom.
Persze lehet csak nekem nagyok az elvárásaim egy tablettel szemben (LG G Pad 8-at használok, nem köröket, versenyeket ver rá mindenben).
Szerencsére már túl is adtam rajta -
iff
senior tag
válasz
Headbang #654 üzenetére
Megnéztem az oldalt még az a marketing szöveg "A nagyratörő"
. A kamera csapnivaló szerintem, még a régi alcatel ot-995 is jobb meg az asus tabomé is, pedig mind a kettőre azt írták, hogy sz@r, szerintem meg elfogadható (jó) képeket csinál. Elégedett lennék, ha azt tudná.
-
leixlo80
csendes tag
válasz
Headbang #616 üzenetére
Persze én is tisztában vagyok ezzel. Próbálják inkább több egyéni, mint tömeges problémaként kezelni. Egy esetleges termék visszahívás komolyabb érvágás lenne, még akkor is ha (elvileg) be lehet hajtani a kárt az akkumulátor gyártóján. Úgy vannak vele, hogy aki nem jelentkezik annak jó így is.
-
-
leixlo80
csendes tag
válasz
Headbang #591 üzenetére
Tényleg nem akarom védeni őket, de az biztos, hogy ha a Navon ellenőriz, akkor is maximum egy-két darabot szúrópróba szerűen, és az akkumulátor pont az az alkatrész amit a kutya nem ellenőriz. Javítottam telefonokat gyártásban, az akku már csomagolásra készen érkezik, senki nem teszteli őket, mennek a dobozba, ahogy jöttek. Ha ki is próbálják akkor se mérik ki a tényleges kapacitását. Itt az akkumulátor szállítója ügyeskedett valószínűleg, mi meg szívunk.
-
leixlo80
csendes tag
válasz
Headbang #589 üzenetére
Nem biztos, hogy a Navon tud erről. Ők megrendelik x számú telefon legyártását, az ár alapján a lehető legolcsóbban, a kínaiak meg nem pazarolják el a méretben megfelelő, de kisebb teljesítményű akksikat
Jó lenne ha más is meg tudná nézni, egyszerűen leszedhető, és visszarakható a cimke. Ha több ilyet találunk, akkor mindenképpen jelezni kéne a Navonnak, mert ez így nem OK. Nem tudom más típusoknál van-e ilyen probléma. -
DrojDtroll
veterán
válasz
Headbang #560 üzenetére
A múltkor át kellet öltöznöm, gyorsan betettem a telót zsebembe. Amikor levettem a nadrágot összehajtogattam. Zsebében középen ott lapult a telefon. Egy óra múlva a nadrág is meleg volt, nem is kicsit. A telefon mindenhol meleg volt, tetőtől talpig. Féltem, hogy valami baja lett, de szerencsére nem.
-
iff
senior tag
válasz
Headbang #536 üzenetére
Még éppen nem nyomja le, de ha leveszem a hátlapot, az akku alsó része már 2-3 mm feljebb ugrik. Eddig régebbi nokia telomnál és aTab7-nél 1 év gar lejárt 2 héttel, akkor púposodott fel egyik napról a másikra. Utána vettem az asus tabot. Van egy 2008-as mio560-om, az kapott hideget-meleget és még most is akkuról 2 órát lazán elnavigál. Ennyi a minőség. De csalódtam a Canon kamerám akkumulátorában is. pl. Nikon és Panasonic-ban eddig nem kellett.
Lehet, hogy be tesz az akkunak ez a rosszul kijelzett merülés is. -
Vagyok 59
újonc
válasz
Headbang #533 üzenetére
Ha van ilyen lehetőség, akkor miért nem terjed el? Kíváncsi lettem volna az okára, hátha tudja itt valaki. Nem látom értelmét a lehetőség nem kihasználásának!
- Mivel pont azoknak az embereknek lenne legnagyobb szüksége rá, aki bajban van! Lásd: 2 éve hóakadály, vagy túrázás közben eltéved. Sok olyan helyzet alakulhat ki az élet során mikor nincs a közelben töltési lehetőség! Jó, netről is fellehet tölteni, mondhatnád. Ám miért fizessek én + költséget.
- Én csak ezért vetettem fel a lehetőséget! -
valigabi
újonc
válasz
Headbang #490 üzenetére
Köszönöm a választ! A V07 van rajta, de nem frissít, azt írja, a rendszer naprakész. Letakarítottam a kezdő oldalról az időjárást, így már 1,5 napot is kibír, napi 2-3 rövid telefonálással és semmi netezés, egy T-comos és egy G-mailes postafiókot szinkronizál. Ja, és beállítottam hogy este fél 10-től reggel fél hétig legyen kikapcsolt állapotban.
-
klepto
addikt
válasz
Headbang #356 üzenetére
A zenelejátszás számít a legkevésbé; a többi akkor elfogadható.
A párom jelenlegi telefonja egy Alcatel OT-995. Annál ez jobb?
Annak is csak 1 GB szabad tárhelye van, de azt még nem sikerült megtölteni (a maradék adatok ott is a telefonon vannak). A pár app, amit említettél, azok mekkorák, és szám szerint mennyi? Elvileg a párom nem nagyon akar mobilon játszani, mert van táblája, de azért nem szeretném ha emiatt szidná a telefont -
klepto
addikt
válasz
Headbang #353 üzenetére
Értem. Mondjuk a maradék adat mindig is maradt a telefonon, bármelyik verziót is használtam.
Ha esetleg karácsonyig leakcióznák az Op3n Dott telefont, akkor a tárhelyet leszámítva melyik telefon a jobb a megbízhatóság, stabilitás, hálózat kezelés, GSM hívások minősége és térereje, mobil internet sebessége, böngésző viselkedése, WiFi stabilitása, stb. szempontjából?
Szóval akkor azt mondod, hamar megtelik, és ez a gyenge pontja?
Ezen kívül más bajod is van vele?
Mondjuk ez eléggé elgondolkoztató; mert az egyéb paraméterek alapján nem rossz telefon, de ez a tárhely mizéria lehet, hogy eltántorít -
-
iff
senior tag
válasz
Headbang #123 üzenetére
Én erre a címre írtam az észrevételeimet szerviz@hungaroflotta.hu ez a navon hivatalos szervize. Ha többen panaszkodnak nekik, hátha lépnek is valamit. Nekem főként ez a MAC a problémám mert a nasom (első 3x2 szám) MAC ugyanaz. Így időközönként ugyan az lesz a MAC mind a kettőnek.
Jól kifogtam.
-
kvik
csendes tag
válasz
Headbang #100 üzenetére
Feltettem a music volume eq programot, ezzel adtam rá mélyhang kiemelést, most már elfogadható a hangja.
Komolyan olyan érzésem van, mintha valami analóg szűrő lenne csúnyán elméretezve, vagy valami kontakthiba miatt máshol záródna az áramkör. Akármilyen gagyi DAC-ból ennél jobb hang jön ki.
Az szintén érdekes, hogy utólag szoftveresen ráadott mélyek határozottan javítják, és mégsem mondanám különösebben torznak. Furcsa... De gyárilag érékelhetetlen dobozhangja van. A rádió valahol a kettő között, arra nem hat a music eq, de az egy fokkal jobb, mint a zenelejátszás. -
Volumeee4
csendes tag
Szia.
Szerintem ezt a készüléket válaszd, a másik nagyon új, lehet várni kell vele még pár évet mire kiforrja magát a márka.Én is ezt a Navont használom, eddig semmi hiba, gyors, nagyon szép kijelző, egyetlen hátránya a kamera, de nem is digitális fényképezőgép helyett vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged