- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Ha esetleg érdekelne valakit, van egy eredeti, a készülékhez kapott kijelző védő fóliám. Érdeklődni privátban
-
Petyka3
aktív tag
válasz
norbyone #740 üzenetére
Mikor milyen kedve a szervizes szakiknak
Én pl egy agyonkarcolt sz.rt kaptam vissza, olyan szinten csöves volt a telefon, hogy a teszkó ügyfélszolgálatos azonnal vissza adta a pénzemet... Nekem csak negatív tapasztalatom van, soha többé nem veszek navon márkájú terméket.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Szurrevens91 #702 üzenetére
Intenzív használat, 3g+ folyamatosan bekapcsolva, olyan 15-16 órát bírt ki nálam. WIFI és adatkapcsolat nélkül, illetve ritka használat mellett, kb 3 napot kellene kibírnia.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
toydog55555 #708 üzenetére
Én nem találtam sehol sajnos. Anno garanciában "rakták újra".
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Headbang #699 üzenetére
Szerintem a Navonnak kicsit élénkebb, kontrasztosabb volt a kijelzője, de tényleg csak egy hangya f...nyi a különbség .
Olyan állapotban volt az ominózus telefon, hogy rögtön a szervizt akarták hívni, de mivel szombat reggel volt, ez sajnos esélytelen volt. Szignóztam a készüléket, akkut, hátlapot, tippeljetek, hogy melyikről hiányzott...
Kicsit gyanús volt már a "flash cserénél", hogy amit beadtam, annak a hátlapján volt egy apró kopás, és amikor visszakaptam már nem volt ott.
Továbbá azt is furcsállottam, hogy az IMEI matricát minek háborgatták? Nincs vele baj, ha másik készüléket küldenek, de figyeljenek rá oda, hogy egy új állapotú helyett ne egy agyonkarcoltat küldjenek.. Végül is kérdezték, hogy mit szeretnék, mondtam, hogy nem volt bajom a készülékkel, így akár ki is cserélhetjük. Valamit félre érthetett az egyik lány és a pénzt adta vissza. Mivel rohantam, mondtam, hogy most jó így, nincs időm tovább variálni. Aludtam rá egyet, kettőt és megvettem az op3ndottot, nem bántam meg.
Mondjuk a Navonnál inkább a szervizre haragudtam meg és a hozzá állásukra. Nekem max az iránytű hiánya, és a botrányosan rossz memória particionálás okozott csak problémát.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Headbang #697 üzenetére
nagyobb tárhely, jobb kamera, szebb kijelző...szerintem jobban jártál ha nem lèp fel szèria hiba
Szebbnek nem szebb a kijelző, viszont a GPS még panelban is talál helyet. Én is ilyet választottam, miután a garanciális szerviz, az amúgy karcmentes készülékem helyett, egy agyonkarcolt leharcolt sz..t akart rám sózni. Olyan szinten, hogy még az ügyfélszolgálatosok is azt mondták, hogy nem vennék át a helyemben. A jövőben messziről elkerülöm a navon termékeit.
-
Petyka3
aktív tag
Szerintem össze kéne fognunk és a fogyasztóvédelemhez fordulni.
-
Petyka3
aktív tag
Megosztom, ezt a remek hangvételű választ, amit az akku problémára küldtek. Máskor is biztosan NAVON terméket fogok vásárolni
"Tisztelt Ügyfelünk!
Kérésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
1. A feltűntetett 1600 mAh a tokozáson maradt jelzés.
2. Az 1750 mAh-nak megfelelő mennyiségű elektrolit lett az akkumulátorba
töltve.
3. Az akkumulátor burkolatának eltávolítása, biztonsági szempontból nem
ajánlott, és garancia vesztéssel járÜdvözlettel
szervizvezető"
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Lexington50 #621 üzenetére
Itt arról van szó, hogy nem megfelelően tájékoztatnak, mert ugye általában szavatolják, ami a dobozra vagyon írva. Ellenkező esetben megtévesztik a fogyasztót, mert valakinek igenis számít az akkumulátor kapacitása. Amúgy majdnem biztosra veszem, hogy még a forgalmazó sem tudott a dologról, gondolom raklap számra rendelték a kínai OEM telefonokat, a megrendelt márkával ellátva. A kínaiak meg természetesen játszanak, nagy tételben már az 1-2 cent árkülönbségnek is nagy jelentősége van
-
Petyka3
aktív tag
válasz
erdosadam24 #595 üzenetére
Garanciális, beadod, másfél hét alatt visszaküldték. Sajnos ROM-ot nem találtam én sem. Le leveleztem a hungaroflottával, hogy küldjék el a gyári rávalókat, azt a választ kaptam, hogy be kell vizsgálniuk... Legyen, nekik spóroltam volna időt. Amúgy érdekes, mert ahogy néztem, nem az USB-n keresztül flashelték, hanem a készülék hátulján lévő "IEMEI matrica" lett megbolygatva, gondolom alatta lehet egy szerviz csatlakozó.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
erdosadam24 #593 üzenetére
Ha root nélkül leszedhető én megoldanám, de gondolom root nélkül nem lehet.
Sajnos a root miatt elfrissítettem, így szervizben rakták újra, ezért többet nem rootolom...
-
Petyka3
aktív tag
válasz
leixlo80 #580 üzenetére
"Még egy kérdés: jelenleg V7 szoftver van rajta, a V9-et megtalálja, fel is ajánlja, de nem tudja letölteni. (fél óra után is 0%-on állt a letöltés) Aki már frissített OTA-n annak is ilyen keserveden jött le, vagy csak engem szivat?"
Húzd le a micro usb-ről és mindjárt elkezdi letölteni. Tegnap este nekem sem akarta az igazságot.
Ha rootoltad felejtsd el a frissítést, letölti és meghal a készülék! Saját tapasztalat, szerencsére újrarakták a szervizben.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
DrojDtroll #577 üzenetére
Nálam tökéletesen működik, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
-
Petyka3
aktív tag
Én szerintem hanyagolni kell a gyári töltőt. Első körben egy nokia 1200mA-töltővel "küldtem meg", 16 órás üzemidővel hálálta meg. Kipróbáltam az alcateles töltőmet 550mA-es, fennmaradó időnek 3, vagy akár több napokat ír az akkukezelő. 2 nap alatt, olyan 60%-ra esik le, ilyenkor én már tölteni szoktam. /persze, ha adatkapcsolat 3G+ be van kapcsolva, kb egy napot ketyeg a készülék/. Eddig nem púposodott az akku, kopp-kopp
-
Petyka3
aktív tag
SMS-eket vajon hogyan lehet lementeni telefonról? Létezik Navonhoz valami segéd progi, amivel a névjegyeket, illetve sms-eket lehet kezelni?
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Wallenberg #505 üzenetére
Van, kék színű.
-
Petyka3
aktív tag
Töltés végeztével, másnál sem "alszik" ki a kék led? Azért ez egy értékelhető funkció lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest