- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
Amikor megnyomkodtam, èlőben egy opendottot nekem jobbnak tűntek a betekintèsi szögei ill. színei
Az optikáját meg mobilarena teszteben nèztem, ès a navonhoz kèpest sokkal jobb kèpeket lő. Egyedül a szilikontok hiánya lenne fájó. Illetve sokan írták a kèretlen "kijelzővillogás"szèriahibát...... A pènzedet legalább visszakaptad vagy mi lett a vège?
-
leixlo80
csendes tag
Biztosan csak elírás lehet, hiszen megmondták, hogy 1750-es az, csak a kínaiak nyomtatnak hülyeséget az akkumulátorra
Viszont az is kiderült számomra, hogy nem minden Navon okostelefon ipari hulladék. Tegnap este kaptam kipróbálásra egy m502-t, ami mindenben megeszi a 450-t. A kijelzője sokkal szebb, pedig a felbontás ugyanaz, csak nagyobb a méret. Nincsenek érzékelési problémái, egyáltalán nem melegszik (ugyanaz az MTK MT6582 soc van benne, nyílvánvalóan a hőelvezetés lett kultúráltabban megoldva). Kamera felbontása nagyobb (csak ez, és a képernyőméret a különbség papíron), de ami fontosabb, hogy sokkal szebb képeket is csinál, nincs annyi zaj, és elmosott részlet. Az akkumulátor itt is viszont félre lett lőve, ugyan legalább valóban 2000mAh, ami rá van írva, de a nagyobb kijelző miatt így is harmatos. Jövő héten kipróbálom az F550-t is a híres "no touch" szenzorral.
-
leixlo80
csendes tag
Úgy látszik elfogyott a javításból visszamaradt ipari hulladék tablet, és most már nem is jött rossz széria az akkuból, csak a nyomtatás hibás. Nevetséges, mondom ezt úgy, hogy nekem küldtek még egy akkut (miután kétszer cseréltem tegnap, rájöttem, hogy ezt a hátlap nem fogja sokáig tolerálni). Az ajándék tabról inkább nem is beszélek.
-
iff
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest