-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick4
félisten
válasz #35104512 #20713 üzenetére
Egyrészt lehet hogy a szüleid a hegyen, 80 centis vályogfalú házban laknak, másrészt megkérdezném, a szolgáltatóval mikor egyeztettél ezzel kapcsolatban, és mit reagáltak rá?
Harmadszor, ha a másodikra a válasz "véletlenül" nem lenne, lehet tőlük ilyet kérni gsm repeater-t kérni indokolt esetben, ha meg mégse annyira indokolt, vegyél nekik egy ilyet. [link]Mondjuk azt nem igazán értem, hogy miért kínozzátok magatokat ezzel a szolgáltatóval, ha ennyire elégedetlenek vagytok vele...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kukoricalee
csendes tag
-
-
RedSix
tag
válasz #35104512 #20186 üzenetére
Íme egy kiskapu a T honlapjáról:
Felhívjuk figyelmét, hogy a még nem hatályos ÁSzF-ek szövege az elektronikus hírközlésről szóló törvény (Eht.) 132. § (6) bekezdése alapján a hatálybalépés napjáig módosulhat.
Szóval várjuk csak ki azt a július elsejét.
***Live online, love online***
-
fisch
csendes tag
válasz #35104512 #20007 üzenetére
Biztos, hogy az az időpont számít, amikor bemész és intézed. Nem pedig az, amikor nekik kapacitásuk van végrehajtani a feladatot. Valamilyen szinten érthető, hogy túlterheltek. Amúgy én is megyek a napokban és bontok. Kettő előfizus kártyát használok, az egyik flottás. A magáncélra használt 100 plus surf 4-volt még tavaly, aztán áfaemeléskor 4400 körülire nőtt, most pedig 4800 felett járunk. Ez több, mint 20% emelés 1 éven belül...kicsit sok. A flottást is duplájára emelték volna, meg a feltételek is negatív irányba változtak, de sikerült kialkudni náluk egy új díjcsomagot. Arra átváltok, másikat lemondom, aztán kalap-kabát. Szerintem a szolgáltatónak nagyon szarul jött ez az adó...de nekünk is :S
-
janes1976
őstag
válasz #35104512 #19925 üzenetére
Ezzel is egyetértek.
hackeeeee: akkó kifejtem mire gondolok. Tehát a mobilszolgáltatók annyira nyereségesek, hogy el se tudjátok képzelni. Ha benyeli, akkor 8 milliárddal csökken az eddigi nyeresége, ami valljuk meg "aprópénz" ahhoz képest, hogy pl. az elmúlt 10 évbe milyen bevételhez jutottak meg nyereséghez. Simán megtehetik hogy benyelik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
válasz #35104512 #19909 üzenetére
A Piac utcaiba voltál?
Nekem is azt mondták hogy tömegesen hagyják ott őket.
Amúgy nagyon korrektek voltak velem is.
Meglepődött a srác hogy én nem bontani jöttem. Mondtam neki hogy én nem megyek sehova. 8. éve vagyok vodás és nem hagyom itt őket. Nyílván ehhez az is kellett, hogy így álljanak a témához.
Amúgy a kirendeltségeken még mindig nem lehet bontani?
Sokan voltatok?
[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
válasz #35104512 #19715 üzenetére
Mostanában?
Sajnos 2 hétig nem tudtam felnézni a forumra ezért nem olvastam végig azt a több száz HSZ-t ami fogadott miután újra beléptem.
Korábbról nagyon kevés esetre emlékszem hogy valaki készülékhűséget bontott volna és ezek az eseteknek is eléggé egyediek voltak. Néhány hónapja volt is egy kis eszmecsere az ÁSZF ide vágó részének értelmezéséből.
-
veterán
válasz #35104512 #19694 üzenetére
Oké, az nem probléma, köszönöm!
MOD: Akciósan lett még egyszer véve egy Surf 100 Plus mellé egy Galaxy 3-as telefon, akkor valami 10k-ért adták a csomaghoz, értelmezésem szerint az arra - csomagra - vállalt 2 éves hűség mellett.Ugye a készülékre nem rakták rá a 2 évet? Vagy ha igen, akkor is válthatok? hackeeeee leírása szerint igen, de nem vagyok biztos benne.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
válasz #35104512 #19389 üzenetére
Aki felbontja az mit csinál, megy a téhez?
A DIGI vezetékes telefonja voip alapú, akkor itt nem lesz adó? Valaki?
Csak azér mer a nejem órákat beszél vonalason, úgyhogy nagyon nem mindegy.
Az egyik ismerősöm hívott előbb és érdekes dolgot kérdezett. Ha felmondja a hűségszerződést, attól még marad ügyfél számmal vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz #35104512 #19309 üzenetére
Mit gondoltok, ha tavaly feb. 10-én vettünk 5 előfizut, abból 1-re rögtön telót, nyáron pedig másik 3-ra is vettünk telót, ezeket is felmondhatjuk? Igen, olvastam, hogy aki telefont is vett, az elvileg nem, de a megfogalmazás azért magáért beszél szerintem:
"de ha a hűségnyilatkozatért cserébe kedvezményes áron vásárolható telefont kapott csupán, akkor nem."
Viszont mi vásároltunk Vodafone Plus 100 Surf csomagot és sima Plus-t is, aztán váltottunk 100-ról 200-ra egy előfizetést, tehát hűségért cserébe nem csak telefont kaptunk, hanem havi 1000 ingyen percet egymás közt és 1000 ingyen smst voda irányba.Ennek utána kell járni már holnap? Vagy hány nap van arra, hogy felmondhassuk? Egyáltalán mikortól vezetik ezt be? A Voda tegnap kiküldött smsében azt írta, hogy 07.01-től módosulnak a díjak.
-
johnniiiiiii
csendes tag
Ha is-is, akkor felmondható lesz, mivel ha felmondhatod a kedvezményes percdíjakert kapott husegnyilatkozatott jogszerűen, mivel az kedvezményeket hátrányosan érinti az előfizető számára, azzal az előfizetés szűnik meg, és nem fenntartható a készülék huseg az előfizetővel, mivel azt együtt osszekapcsoltan kötötte meg, mint én is! Ergo: esetemben biztosan szivozni, próbálkozni fognak, de véleményem szerint sikerülni fog, más kérdés hogy megéri?!
-
janes1976
őstag
Fogalmam nincs. De a tarifahűségről sincs egy kumma szó se.
Brutális eb: hát holnap én ezzel fogok érvelni hogy 800 Ftot emel nálam, ami kurvára nem egyezik meg a 400 ftos adó mértékével és természetesen nem fogadom el.
Az a baj basszus, hogy ez a NHM közleménye.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
válasz #35104512 #19230 üzenetére
Nem, az ügyintéző nekem is azt mondta holnap menjek.
A 15 nap az egyoldalú szerződésmódosítástól számít. Ezek még olvasni se tudnak?
Nem linkelem be 100-adjára az ÁSZF-et, mer mukibuci kiborul.
Kinyomtatom és viszem magammal, ha ennyire felkészültek.
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
válasz #35104512 #19193 üzenetére
Lehet, hogy julius 2-vel emel... Megvarja a tobbiek arkepzeset...
A Telenor sem adta meg ki...
Atti0925: hova? Kinaba?
A voip nincs tiltva azoknal a csomagoknal, ahol erdemes is haszbalni.[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
janes1976
őstag
válasz #35104512 #19108 üzenetére
Azzal, meg kapd ki a csókát a pult mögül, meg legyél ingerült, ne fogd vissza magad. Ha ez nem hat, akkor mondod nekik hogy megyek a fogyivédelemhez jegyzőkönyvet vetetsz fel és ők hivatalból ki fogják vizsgálni, majd rádszólnak hogy te nyertél, de ez csak a vége legyen!
Sztem nem fogsz iáig eljutni.
Amúgy egyoldalú szerződésmódosítás nincs!!! Úgyhogy mondjad náluk is, meg a fogyisoknál is, hogy ezzel az indokkal akarod őket feljelenteni.
Ja kihagytam hogy amit a szolgáltatótól kaptál, vigyed az összes papírt, a szolgáltatóhoz is meg a fogyivédelemhez is!!!
Mert a fogyasztóvédelemnél le fognak mindent másolni, úgyhogy legyen nálad, nekem már volt ilyen ügyem.
Selmeczi tudod hova menjen? Nem mondom meg.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #35104512 #19108 üzenetére
csapkodjad csak, sőt mellé ingerülten emeld fel a hangod is, ez minden esetben gördülékennyé teszi az ügyintézést és extra kedvességgel jutalmaznak az ügyintézők
Z0C!: ezt voltam lusta megkeresni, de pont erre gondoltam fentebb
(#19111): neked is szeretnék gratulálni
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
janes1976
őstag
válasz #35104512 #19086 üzenetére
Én már előtted leszek a sorba.
Azért az se mindegy hogy holnap mikor teszik fel az ÁSZF-et, de sztem lényegtelen, mivel hótziher hogy előnytelen lesz, tehát felmondható.
Én csak tarifacsomagott akarok módosítani.
Meglobogtatom a szerződést hogy a szerződésbe nem ez van!
Amúgy sztem is sor lesz.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz #35104512 #19038 üzenetére
na ja, felfele lehet váltani,de lefele nem...jól mi nem jövünk ki belőle. én még a flottára leszek kíváncsi, hogy hogy oldják meg.de mindenképpen mi előfizetők járunk rosszul...
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest