-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz janes1976 #21291 üzenetére
Azért vedd figyelembe, hogy a nagyobb gsm boltok is az úgynevezett gagyigarival adják a külföldről behurcolt készülékeket, ha gond van és visszamész, felejtsd is el, hogy a rossz telefonnál a hiba korrekt elbírálást, és a gyárival megegyező minőségű javítást kapjon. A bolti garancia annyi, hogy ha beviszed és épp nem hajtanak el a (jogos) hibával, akkor pl egy törött készülékből kiszedik a neked kellő alkatrészt és a Józsi hátul beforrasztja, az utána következő tesztelés meg annyi, hogy felhívja a Marist, hogy akkor este randizzanak-e....
Szóval ennyi erővel épp vehetsz egy alig használtat, és az Xperia Minimet a mediamarktban vettem 50-ért, 2 hét használat után karmentesen, garipapírral, függetlenül, az összes tartozékával, dobozával együtt 32-ért adtam el, és aki megvette, nagyon jól járt vele. gsm boltokban sosem vennék semmit.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz janes1976 #21067 üzenetére
Pedig veled van a baj, szúrj ki velük, rajtad ne keressenek egy fillért sem, jó tanács, ne használj telefont. Vagy itt bárkinek is pisztolyt toltak a halántékához, hogy szerződjön le bármelyik céggel is?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
virkir
veterán
válasz janes1976 #20722 üzenetére
szeptember elsejétől az előfizetéses hang díjcsomagok havi előfizetési díja átlagosan 6 százalékkal emelkedik, miközben a perc- és SMS-díjak változatlanok maradnak.
Hát ja.
Egy átlagos díjcsomagnál fog jelenteni már 100-300 forintot, az enyémnél konkrétan 120-at.
Itten meg repkedtek az ezres nagyságrendű emelésekről a találgatások ha emlékeim jól csalnak.
De szar lesz a T-Mobil előfizetéseknek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #20361 üzenetére
Szubjektív.. Mert a kapcsolási díj tán jobb? Főként ha több 100 hívásindításod van havonta? Ugyanmár... + emelik az sms-ek díját is.
Hívásszokásoktól függ, hogy több, vagy nem több..
Ha meg nem tetszik, akinek nincs hűsége, mehet a telenor-hoz, és nem kell nyafogni.. Kezd már unalmas lenni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Agro
senior tag
válasz janes1976 #20043 üzenetére
Megértem a felháborodásod a félre tájékoztatás miatt, nekem nem is ezzel van a bajom. Hanem azzal, hogy megvagy arról gyöződve, hogy szándékosan halgatnak el dolgokat a telefonos ügyfélszolgálaton és csak személyes üfszolin mondják el az igazat. Volt már arra is példa, hogy valakinek pont forditva volt az esete.
Teljesen igazad van, hogy akkor lenne rendben a dolog, ha egységes lenne minden fórumon a kommunikáció, de jelen szituációban szerintem megérthető, hogy ez nem működik 100%-osan
Józsi bácsi meg a végén mindenképp megkapja a korrekt kis felesét úgyis
[ Szerkesztve ]
-
RedSix
tag
válasz janes1976 #20036 üzenetére
De, minden bizonnyal szánt szándékkal hazudtak, utána pedig kimentek elszívni egy cigit, de előtte még összemosolyogtak az asztal felett: "ha-ha, ma ismét megint jól kib.sztunk valakivel"
Én is érdeklődtem a díjmentes bontásról, nem egyszer, nem kétszer. Saját példámból kiindulva - nem csak ebben a témában - napról napra, sőt, óráról órára változnak a folyamatok, az éppen aktuális hatósági vagy törvényi szabályozás, belső folyamatok kialakításának függvényében.
Éppen ezért nem mindig aktuális vagy pontos az az infó, amit hall az ember, én legutoljára éppen tegnap szívtam az egyik kedves vezetékes internetszolgáltató nemtörődömsége miatt. De soha nem mondanám azt, hogy hazudtak.
Bénák voltak? Igen. Hibáztak? Lehet. Hazudtak? Nem.
***Live online, love online***
-
Pug
veterán
válasz janes1976 #20031 üzenetére
Nem, nem az, mert Józsi, Mari, Teri, Pityu ül ott, aki biztos nem hazudik. Meg sose volt még olyan egyetlen egy szolgáltató ügyfélszolgálatánál sem, hogy hazudtak... Komolyan mondom ez a "foggal-körömmel" védem a szolgáltatót hozzáállás kezd már nevetséges lenni, amit pár fórumozó játszik...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #20015 üzenetére
Jah vagy még többen.
Egyébként tegnap előtt már normálisabb volt az ügyintézés mert mellettem a csajnak mondták, hogy mehet vitamaxba.
2011.dec.2x dikén vett iphone.-t. Valami nagy mátrix csomaggal.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
pit stop
addikt
válasz janes1976 #19970 üzenetére
Amilyen különbségek vannak szintek között lehet megéri az árát - annak aki készüléket tervez.
Na ezt a 8 éves dolgot nem értem én sem Főleg hogy telefon képes megadni tudtommal, legalább egy kiemelt - ha nem volt nagyobb zűr azzal az ügyféllel.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
janes1976
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19957 üzenetére
Plusz üzletben is lehet erre információt kérni, hogy pontosan, hogy van.
Kiemelt szintnél is ajánl fel részletfizetést, bizonyos készülékekre.
(#19958) elfelejtette: Pfeh, szomorú.. Mondjuk az már nem sok, utána max utána kell nézni, hogy más szolgáltatóknál mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19940 üzenetére
Én nem azért írtam mert olyan jó vagy szép.
Hanem az árképzés miatt.
Nem értem miért adják 10szer al drágábban mint a telenor egy olcsóbb csomaggal.
10 éve vagyok vodás-- és soha nem értettem az árkézbést náluk.
Szerinted ezzel hozzák vissza az ügyfeleket? Ezt te sem gondolod komolyan
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19926 üzenetére
De, el tudom képzelni..
Innentől ez meg marketing, hogy fontos, hogy mit mutat az év végi mutató, hogy most ki mennyire volt nyereséges, illetve veszteséges.
De mit nyelnek be? Nincs szó benyelésről... Áh..
Lehet, hogy megvárják, míg a vodánál leketyeg a 15 nap, addig aki bont, mehessen hozzájuk, aztán meg jön a feketeleves.. Nem lehet tudni, hogy mi lesz.. Kezd már unalmas lenni, hogy több 100 hsz-ben lényegében ugyan az van leírva...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19919 üzenetére
De mi az, hogy lenyelik? Nem nyelik le bakker...
Már leírtuk többször.. Nem tesznek szivességet azzal, hogy esetlegesen nem hárítják rá az ügyfélre...
(#19922) mukibuci: Ennyi. Én ezért nem kapkodok, szépen megvárom, hogy mit lép a többi szolgáltató. Véletlen se érjen bármiféle kellemetlen meglepetés...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Z0C!
őstag
válasz janes1976 #19916 üzenetére
Ha már adóról van szó...kicsit off de érdemes megnézni.
DeniZ - Hazám.
elég jól meg lett csinálva----- www.zoci.gumroad.com -----
-
scapegt
őstag
válasz janes1976 #19867 üzenetére
Mi is voltunk ma a Vodában. Tavaly februárban vettünk 5 előfizut, amiből 2-t megszüntetünk, 1-et átvinnénk a Telenorhoz, 1-et átváltanánk Mátrix 1-re, 1 pedig marad ahol van. A 2 megmaradó előfizuhoz (most is van) Családi opciót kérünk, havi 990,- Ft-ért. Amikor rákérdeztem, hogy hűséggel hogy állunk mindezek után, azt mondta a csaj, hogy a hűség ketyeg tovább, mintha mi sem történt volna...Neked hogy hogy nincs már tarifahűséged? Ezek szerint Te 2011. novemberében vetted az előfizut, és még az 1. éved sem járt le, mégis megszüntetik a tarifahűségedet?
Egyébként ha jövőre emelik ezt az adót, akkor januárban ismét lehet bontani/módosítani?
-
Atikusz
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19867 üzenetére
Hát, veszítenek, csak majd jön a pislogás, ha esetlegesen a többiek is emelnek.. Aztán majd rájönnek az emberek, hogy nem nyertek semmit... Ez a baj ezzel, hogy most sokan mennek bontani, aztán lehet, hogy a végén semmit sem fognak nyerni vele..
Vagy bontanak, megvárják mi lesz, aztán max visszamennek... Érdekes ez.. Sokan szaladnak valszeg most a Telenor-hoz, és a T-Mobile-hoz, csak a vicc az egészben az, hogy Ők még nem adtak ki hivatalos közleményt, hogy mi is lesz.
Nem lehet, miért ne lehetne? Érdekes.. Max hűséget bontasz, és kötsz új szerződést...
Én még várok, szerencsére lejárt a hűségem, így ráérek kivárni, hogy mi is lesz..
Az osztható fix csomagok a legjobban, nagyobb havidíj, és lényegében csak a csomagra számolja rá az adót, és az le is beszélhető:
A havi előfizetési díj teljes egészében felhasználható normál díjas belföldi mobil és vezetékes hálózatokba irányuló hívásokra és normál díjas belföldi mobil hálózatokba irányuló rövid szöveges üzenetekre.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
dudasj
tag
válasz janes1976 #19848 üzenetére
"hogy korrektek, mert engednek legalább elmenni,"
Mert muszáj nekik... Ahogyan csinálják az szerződés-szegés, ezért te elállhatsz a szerződéstől kötbér és következmények nélkül, mivel ő megszegte azt.
Nem rendesség ez, csak nem hülyék a jogászaik. Tudják hogy az egyoldalú szerződés módosításnak megvannak a szabályai.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz janes1976 #19848 üzenetére
azért a vodának annyira nem rossz, ha kártyásra váltanak, mert ott sokkal többet fognak beszedni - változatlan telefonálási szokások mellett.
Egyébként szerintem a bontani kívánók nagy részét sikerül megtartani kisebb / más csomaggal.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
elfelejtette
veterán
válasz janes1976 #19849 üzenetére
Vigyázz!
15 napod van a módosításra, viszont az értesítő sms május 29-én jött, tehát elvileg 13-ig tudsz váltani..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19834 üzenetére
A bankok 2 ft ot emelnek sms enként.
Holott ha egy számról küldik az sms eket akkor csak max 1400 / 2500 lesz a többlet költségük.
Akkor most, hogy is van ez... és nem pár ügyfelük van csak akiknek sms-t küldenek
pl 1millió ügyfél x 2Ft per hét. Így kell emberek pénz csinálni!
Még, hogy megmondták, hogy semmit nem hárítanak ránk. De azt a semmit is 5ször.
Király!
Kösz Viktor!
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19587 üzenetére
Náluk ez van..
Azért, mert... Így döntöttek. Nekik sem kifizetődő csak úgy hagyni az amúgy elvileg költséggel járó hűségbontást.. (bizonyos esetekben)
Menjen békével, aztán nagy valószínűsége a többsége ugyan ott köt új szerződést... Ha meg nem, akkor máshol fizet ugyanannyit mint amennyit fizetett a réginél.
Mindegy, annyira felesleges ez az egész hercehurca, meg őszintén szólva már kicsit unalmas is..
(#19589) janes1976: Akkor menjél a T-hez.. Komolyan..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19569 üzenetére
A legelső előfizumat náluk még akkor kötöttem amikor kijött a Motorola V525 ös készülék 70ft ért.
Nem tudom mikor lehetett de nem tegnap volt. 2003 körül talán.Mármint mi készül?
Megint valami frankó akció???... vagy lehúzás?
írsz .. szerkeszt... írsz szerkeszt.
Írd meg privátban mert engem az eléggé érint.. ha csinálni akarnak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19564 üzenetére
Akkor megmutatom mennyi akarnak adni:
3000ft jah és nem is vehet igénybe mert flottás vagyok....
Hát hagyjuk már.... 10 év után.
Köszönet Program Szint: Klasszik
Változatlan havidíj, lebeszélhető percek, ingyenes SMSek.
Készülékár: 44 990 Ft
Online vásárlási kedvezmény: 2 000 Ft
Köszönet Program kedvezmény: 3 000 Ft !!!!!!!!!! de nem vehetem igénybe.
A te árad: 39 990 FtFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
janes1976
őstag
válasz janes1976 #19566 üzenetére
Én most meg tudnám venni a HTC One X-et 125e ft-ért egy új 5e valahányszázas havidíjjal.
Ja és náluk jár hozzá a urBeats füles is ingyen.
Természetesen a microSIM ingyen van.
Ha nagyobb csomagot választanék, akkor még olcsóbb lenne.
Úgyhogy valamennyi kedvezmény azért van.
Ui.: meg akarom várni az SGS3-at meg az iphone 5-öt. Addig nem veszek telót az 7szentség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19551 üzenetére
Én már több mint egy évtizede vagyok Voda előfizető.
Igazából több mert előtte is volt egy előfizetés ami kb 2-3 ével korábban kötöttem.
Csak azt már felmondtam pár éve.Nekem már nincs hűségem de felmondom mert nem akarok többet fizetni mint eddig.
Így jártak.
-
Invid
csendes tag
válasz janes1976 #19507 üzenetére
Pontosan. A lényeg, hogy ne legyen számlatartozásod, vagy befizetetlen számlád. Ha pedig van akkor fizesd be ott.
Én 2 üzletben voltam, az elsőben semmit nem tudtak, és azt mondták semmit nem módosíthatok, a másodikban pedig mindent megcsináltak. Ha nem akarják felbontani a szerződést kötbér nélkül menj át másik üzletbe.Szerződésfelmondáskor a számodat elveszted, de ha csak díjcsomagot módosítassz akkor megmarad a számod.
[ Szerkesztve ]
-
Studi22
aktív tag
válasz janes1976 #19504 üzenetére
Kb annyit mintha V-nél publikus csomagban 2 éve előfizető lennél egy Mátrix 1 -es csomagban(közel lóf@szt se), ezt úgy mondom hogy 1999-2011 között Westel majd T-Mobile aranykártyás ügyfél is voltam.
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
sifarr
senior tag
válasz janes1976 #19496 üzenetére
Nem számít nekik az ügyfél.
De, számít. Csak hosszabb távban gondolkoznak.
Most igyekeznek rugalmasnak, engedékenynek lenni.
Ha kemények lennének, esetleg rávernek a bontókra egy jó kis kötbért, akkor az az előfizető legfeljebb kivárja a hűség lejártát, de mindenképp elmegy,
Viszont keménykedés esetében garantáltan sohasem jönne vissza a vodához.
Pedig az új szolgáltatónál is járhat pórul, amikor ismét elgondolkozhat egy váltáson.Amúgy a csaj nekem azt mondta hogy mindenki bontani akar...
Nem lesz olyan sok az a "mindenki". Legfeljebb 1-2 tízezer a publikusak közül. Flottásokra nincs becslésem.
Vitamaxosok 90 %-a észre sem veszi a változást. Később se.
A számlások többsége most nem tudja, hogy emelés lesz. Nem néz híradót, nem olvas újságot, stb. Majd az augusztusi számlában veszi észre. De addig már rég lejárt a felbontási lehetőség. -
MODERÁTOR
válasz janes1976 #19493 üzenetére
ez nem úgy működik ám, ahogy móricka elképzelte. Ha van hűséged, akkor nem tudod elhordozni a számod, ha pedig először megszünteted a számod, akkor a későbbiekben nem lesz mit elhordozni
Csak úgy tudod elvinni, ha átváltod kártyásra, vagy egyéb módon megszabadulsz a hűségtől
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
wwhy
veterán
válasz janes1976 #19490 üzenetére
felmondod a szerződést caklipakli az egészet és elviszed a számod másova,
ez így nem nagyom működik ... ha felmondod, akkor elveszíted a számod... nem?mukibuci: de ha átváltok Vmaxra, azt lehet más szolgáltatónál előfizetésre "váltani"? Vagy egyszer VM-->Domino--> T előfizu?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
janes1976
őstag
válasz janes1976 #19488 üzenetére
Na most tettem le. Az van hogy vagy felmondod a szerződést caklipakli az egészet és elviszed a számod másova, vagy felfele válthatsz tarifacsomagot, lefele semmiképp se. Tehát tarifahűséget felmondani nem lehet!!! Ez mi durva. Arra ösztönöznek hogy húzzál a gecibe.
Tehát az a lényeg hogy tarifahűséget felmondani nem lehet, viszont szerződést igen!!!
Ez a hivatalos álláspont.
15-éig kell jelezni.
Na szétnézek a telenornál meg a ténél.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Vangelis
félisten
válasz janes1976 #19488 üzenetére
Vagy elviszed a számod.
De ha kell a szám akkor kártyásítás.Te legalább jól jársz. Ha nem tetszik a csomagod.
Én is felmondom a flottásat, de én egyébként is felmondhatom.
Pont múlt héten akartak rábeszélni, hogy tartsam meg adtak volna még kedvezményt is készülék vásárláskor.De ha nem kell nem kell.
Nem tudom, hogy át lehet-e vinni a T hez, úgy hogy ott pl csak kártyás kellene.
Mindegy majd lesz valahogy.janes1976 szegények mostanában biztos nem unatkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz janes1976 #19377 üzenetére
Bocs, tényleg csak előfizetést írtam először
Igen, ezt mondta a nő, és rögzítve is van a beszélgetés, ha másra nem majd erre hivatkozokAkkor sima ügy neked is, öröm és bódottá
(#19381) Atikusz: jaja, nem készpénz, de szó szerint ezt mondta, hogy ez a hivatalos információ, még valami másik kollégával is egyeztetett róla
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19338 üzenetére
Ezt mondták hírekben.. Tudnom kéne?
Mondom szerintem ezek nettó összegek. És igen:
A vezérigazgató elmondta, ha a parlament a zárószavazáson is elfogadja a telefonadó adómaximumára vonatkozó 6 hónapos átmeneti, december 31-ig tartó enyhítést - amit a módosító indítványok sorában már megszavaztak -, akkor a Vodafone ennek megfelelően július elsejétől ezt az átmeneti kedvezményt az ügyfelei számára is elérhetővé teszi.
Tehát jól emlékeztem, hogy még nem fogadták el a 400Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz janes1976 #19336 üzenetére
Most volt hírekben.. Elvileg magán ügyfeleknek max 700Ft, céges előfizetőknek asszem max 1250Ft-al emelkedhet a havidíj. Cserébe megmarad minden, tehát ingyenes beszélgetés, stb...
Csak mint mondtam, szerintem ezek re jön az áfa, mert itthoni előfizus csomag 889Ft-tal drágult.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest