Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Felbátorodtam és eltávolítottam az esimet a telefonomból. 1500 km-re van tőlem a legközelebbi vodafone-os bolt. Mondhatjuk hogy vakmerő vagyok...
A kérdés, hogy a sim eltávolítása előtt is látszódott a webes felületen a QR kód és a sim egyéb adatai. Ez normális?
Eltávolítottam a simet, utána simán hozzá tudtam adni. A kód ugyan annak tűnik, mint amit a vodás üzletben lefényképeztem anno. A pin kód és a megerősítő kód is. Szóval ezek nem változnak?
Ennyi erővel ki is nyomtathatnák, mint a Yettel.Szóval ha én lementem az esim adatokat, akkor bármikor újra tudom aktiválni, függetlenül attól, hogy az alkalmazás megfelelően mőködik vagy sem. Az egyetlen fontos dolog, hogy stabil net kapcsolat legyen az esim eltávolításánál, hogy a rendszer lássa, hogy el lett távolítva.
Jó a gondolatmenetem?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest