- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vodas adategyeztetes ma... Egyszeruen katasztrofalis, nemcsak logikatlan. Most csinaltam meg, mert juniusban esedekes. Kiirta, h sikertelen. Mondjuk, nem is szamitottam masra, mert anyam neve javitva lett az uj szigben, a rencer meg nem engedett hozzanyulni. Csak gondoltam, hatha meguszom a szemelyes bemenetelt, ha sikerul online, max bejelentkezes nelkul, minden adatot ujra beirva. Ehhez kepest a fiokban ugye egyaltalan nem tudtam hozzanyulni, de nem a fiokbol is felismert a szam alapjan, es ott se engedte anyam nevet kijavitani, es kiirta, h sikertelen, de mielott megcsinaltam volna ujra, meg jo, h megneztem az appot, mert jott egy email, es lass csudat, 2025.03.11. lett a kartya ervenyessege...
-
MrBazsi
senior tag
válasz donjohnson #82190 üzenetére
megoldódótt köszönöm. voda ügyélszolgálat segített, leírom hátha másnak is hasznos lessz: beállítások. kapcsolatok, mobilhálózatok, hozzáférési pontok neve ott szerkesztés, és az APN protokolljának az alapbeállítása ipv4, azt kell átállítani ipv4/ipv6ra
azóta tökéletes -
bohoc71
aktív tag
Hali! Tudja valaki,hogy ez a szám ki/mi lehet?+36 70 792 3700 Tudakozókban nincs rá találat... Köszi a válaszokat!
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
mzso
veterán
Helló!
Próbáltam betárazni néhány tuti+ SIM-et. De én csak kettőig jutottam. Utána "Igényedet jelenleg nem tudjuk kiszolgálni" üzenetet kaptam csak. Lehet nem győzik gyártani, vagy nem tudom másnak miért lehet 100-as nagyságrendben...
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz donjohnson #82178 üzenetére
Kipróbaltam.
a 8.8.8.8 at nem fogadja el, a dns.google-t elfogadja de ugyanúgy nem tölt be a face itt melóban. Minden mas igen. Fura -
zzola
titán
válasz dredjudge84 #82179 üzenetére
Nem. Ezek - a fenti árakon - csak Digiseknek elérhető illetve van a régi Digi csomagokra hajazó névvel ellátott csomagok. Magyarul 2 fajta Digis flotta csomag létezik , mindkettőt korábban leírtam. Illetve a Digi topikban is megtalálhatóak, nem csak általam.
Ugyanilyen névvel vannak csomagok, de azokra ment az áremelés, míg a fentiekre nem alkalmazták.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Flotta Premium 10 GB Special4 255 Ft/hó
Korlátlan beszélgetés
normáls díjas, belföldön magyar, EU-ból magyar és EU-s számokra, utazási céllal.
12 GB EU-n belüli adatkeret SMS 19ft.Flotta Premium 25 GB Special6 085 Ft/hó korlátlan az is. SMS 19ft.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
mjuti
tag
Belinkelném ide is a testvér topicban posztolt kérdésem a Flotta Premium 25GB Special csomaggal kapcsolatban, ez a része már inkább ide való és nagyobb eséllyel kapunk releváns információt.
[link]
Köszönöm -
zzola
titán
válasz thomas77 #82167 üzenetére
Ha 2 hete váltottál eSIM-re, akkor nem lesz vele problémád.
Január közepe felé volt átállás egy másik rendszerre, a Vodafone-ról való leválás miatt.
Akik ezen időpont előtt váltottak eSIM-re, ők 99% nem tudnak új profilt generálni weben, akik meg utána, nekik működik általában.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz donjohnson #82152 üzenetére
Köszönöm, ezt ki is próbálom mindjárt!
-
thomas77
senior tag
válasz Grande Ale #82163 üzenetére
Az e-sim eltávolítás, majd az appban létrhozott QR kód betöltése működik megfelelően? Pár hete-hónapja az volt a mondás, hogy nem igazán működik. 2 hete hordoztam ide a számom, az ügyintéző is azt mondta, hogy nem igazán műxik az appos áthelezés.
Szóval most már ok? -
simpley
őstag
válasz Grande Ale #82165 üzenetére
sry. Akkor semmi másról nincs szó, csak véletlen egybeesés. 😄signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz Grande Ale #82163 üzenetére
milyen iOS verziót használsz?
velem ugyan ez történt ma délután T-s esimmel.signed by simpley.
-
Grande Ale
őstag
Egyszer csak kiírta a telefonom, hogy a 2. SIM nincs engedélyezve. Esimet használok. Bármit csinaltam, semmi. Se hálózat, semmi. Eltavolitottam az esimet, a voda fiókból beolvastam újra, működik. Járt már így valaki? Mi lehetett ez?
-
törölt tag
válasz simpley #82154 üzenetére
a vodánál előre fizeted a havi díjat. Tehát február tizenakárhányadikán (amikor megjött a számlád) befizetted a február 7-március 6 közötti időszakra eső forgalmad. És mivel nem indult új számlázási idő (március 7- április 6) , valamint a kifizetett időszakot sem töltötted ki a vodánál (1 nappal hamarabb elhordoztál) ezért ők tartoznak neked. Persze csak ha kéred a visszautalását az 53 Ft-nak
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz MrBazsi #82145 üzenetére
akkor pedig a "rossz" telefonodon állítsd be a google dns szervert, mert nem a facebook-kal van baj, hanem ami lekéri az oldalt.
androidon így kell:
beállítások / kapcsolat és megosztás / privát dns / kijelölt privát dns / és oda írd be hogy dns.google vagy 8.8.8.8 amelyiket elfogadja a telefonod. szöveget vagy számokat. mindkettő a google szervere.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
simpley
őstag
mégis hogy lehet ez?
signed by simpley.
-
titán
válasz nincsnév007 #82144 üzenetére
A havidíjat emelték.
A szépsége ennek az, hogy míg például a telekom 15%-os díjkorrekciót alkalmaz, a voda elhintette nagy pofával, hogy bár emelhetne 22%-ot is, csak 15%-ot emel a normál csomagoknál, a flottásoknál 22%-ot (ide tartozik gyakorlatilag az összes ügyfélmegtartós csomag is). Ez utóbbit sikerült addig kozmetikázni, míg kihoztak belőle 25%-os havidíj emelkedést. Persze amíg a havidíja alacsonyabb a konkurens szolgáltatókénál, addig nekem megfelel, csak a trógerkodást nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz donjohnson #82141 üzenetére
ithhon wifin minden tökéletes. mobilon is, pc-n is. az itthon net meg digis.
elmegyek itthonról dolgozni, telefonon mobilnettel nem tölt be a face, samsung gyári böngészőjét használva a telón. (nincs külön face appom)
ez az új voda átállás óta van. van egy másik yetteles sim is a telómban, ha arról netezek tökéletesen működik a face is, csak a voda hálózatról nem, de csak ez nem, minden más oldal, az összes könyvjelzőm is betölt.
nem értem... -
vacs
veterán
Sziasztok.
Telefonálás nélkül be lehet kapcsoltatni valahogy a Volte 4G hívást?
Mobil appban nem találtam ilyet.
Pl Telekomnál egy ingyenes sms-el ez megoldható.(^)(>.<)(^)
-
donjohnson
addikt
válasz MrBazsi #82140 üzenetére
hogy érted pontosan?
a mobilnet is vodafone meg az otthoni wifi is vodafone-os internet?
számítógépen böngészőben lassú vagy telefonon böngészőben?ha mobilinternet routert használsz és lehet állítani a dns szerver beállításokat, akkor állítsd át a google dns-re a szolgáltatói dns helyett: [link]
dns szerver résznél: 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4 legyen.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MrBazsi
senior tag
Srácok az itől lehet h böngészőből használva a facebook nem tölt be vagy csak nagyon lassan, viszont wifin egyből betölt. Minden más jó mobilnetettel is, csak a face oldalát nem akarja betölteni.
Lebeszélhető percek tovabbra sem látszanak, bosszantó
Tovabbra is ezzel a gondal küzdök -
titán
A korábbi 3490 ft-os havidíjból kreált a cég 4390 ft-ot, ami 25%-os emelés. Ennyit az ügyfelekért szövegről. A flottások számolhatnak ekkora emeléssel, mivel az alapdíjat 22%-kal emelik, a havidíj kedvezményt pedig 15%-kal. A kettő kombinációjából pedig ez következik.
[ Szerkesztve ]
-
-
TomBond
aktív tag
válasz 4Grider #82133 üzenetére
SIM kivéve átrakva másik telefonba, és megérkezett kb 40 db SMS amik között volt egy eléggé furcsa. SIM vissza régi telefonba, és azóta működik!
Szóval: köszönöm mindenkinek a segítséget! Megoldódott!!!
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
-
TomBond
aktív tag
Az mitől lehet, hogy csak egy valakinek nem mennek a SMS-ek? Vodafoneról vodafonra! Mindenki másnak megy! Nincs tiltva semmi egyik készüléken sem! Mivel lehet próbálkozni?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
asdf_
veterán
Ezt amúgy egy vpn-nel ki lehet játszani, vagy összevetik azzal, hol van/volt torony szerint a telefon, hol volt utoljára bejelentkezve, reális-e 5 percen belül egy 2000 km-es ugrás?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
thomas77
senior tag
válasz csaszi75 #82115 üzenetére
A VoLTE is és a VoWifi is ment Magyarországon. Itt Angliában se VoLTE, se VoWifi.
Ha jól sejtem, a VoLTÉ-nek nem is kell mennie, mert egyelőre nincs 4G hanghívás roamingban egyik Angol szolgáltatónál se.
A VoWifinek viszont mennie kellene.
Az ügyfélszolgálat is megerősítette, hogy a VoLTE be van kapcsolva a kártyámon. -
thomas77
senior tag
válasz 4Grider #82111 üzenetére
Tényleg nem akarok tovább rugózni ezen, de egyszerűen nem tudtam megértetni egyik ügyfélszolgálatossal sem, hogy másik 2 vowifi-képes sim van nálam, azok közől mind a 2 mindenhol is megy, a 2 magyar voda kártya meg sehol sem.
Ők arra a wifi hálózatra mutogatnak, amin tökéletesen működnek a többi szolgáltató simjei. Eszük ágában sincs keresni a problémát. Na mind1.Amúgy még egy dolgot vettem észre: az iPhone 15-ös sorozat nincs benne a magyar Voda támogatott készülékei között.
Lehet hogy nem is támogatott a készülékem? Vagy egyszerűen nem frissítik a listát? -
thomas77
senior tag
válasz energiezolee #82105 üzenetére
Már nem akartam írni, de mivel kérted, ezért természetesen leírom. Nem szeretem tépni a számat egy problémával, ami csak engem érint.
Szóval felhívtam a 1270-et. Ott ide-oda kapcsolgattak, mire egy kedves hölgy kibökte, hogy mi a baj. Nemrég hordoztam a számomat a Telekomtól és még nem töltöttem fel az egyenlegemet. Mondta, hogy a háttércsoporttól kapott információ alapján ez lehet a gond.
Nosza rátoltam egy ezrest. Persze utána se működött. Adtam neki pár órát, de nem volt változás, ezért felhívtam megint az ügyfélszolgálatot.
Ott újra elmondták, hogy a vowifi vagy működik vagy nem, de továbbítják kivizsgálásra az ügyet és írásban kapok választ.
Az írásos választ a hívás befejezés követő tizedik percben megkaptam. Íme:
Kimondottam örültem, hogy gyorsan kezelték a dolgot. Mindenesetre a 10 perc alatti "kivizsgálás" lehet, hogy nem volt elég alapos. Kijelenthetjük, hogy ez arra volt elég, hogy az ügyintéző kikeresse a sablon választ.Mint azt korábban írtam, egyszerűen nem megy a Magyar Vodafone vowifi szolgáltatása ott, ahol másik 2 szolgáltató vowifi szolgáltatása hibátlanul működik. Nem csak 1 helyen, de legalább 5 helyen ugyanez a szitu. Nem csak 1 telefonna, hanem kettővel tesztelve.
Nagyon csalódott vagyok a kialakult helyzet miatt.
Próbálok továbblépni, de lehet hogy átköltöztetem a témát a VoLTE/VoWiFi topikba. Nem akarok itt tovább offolni... -
PLaci58
addikt
Ezt meg tudná nekem magyarázni valaki, hogy miért "Wrong" a magyar voda ims apn-je? És ha tudják, hogy "wrong" akkor miért nincs javítva? 2023.10.31-es frissítésbe még ez van. [kép]
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
4Grider
nagyúr
válasz energiezolee #82105 üzenetére
Valószínűleg azt, amit a többiek is: A VoWiFi egy lehetőség, így semmilyen rendelkezésre állást nem vállalnak rá.
-
thomas77
senior tag
válasz 4Grider #82100 üzenetére
Kipróbáltam fordítva. A magyar vodás mobilnettel osztottam a netet. A feleségem telefonjában lévő Lebara sim azonnal ment vowifin 95 ms-os ping mellett. A magyar vodás sim még ekkor se.
Asszem' én ettől többet nem tudok tenni. Fel kell hívnom az ügyfélszolgálatot.
Milyen jó lenne most a vowifi. Arról ingyen hívhatnám... -
snooze
veterán
vodafone-nál létezik adatmegosztó sim?netactive50-hez kimondottan jo lenne..🤔🙂
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest