- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
A vodánál az RCS SMS-ért is kell fizetni?
Google Messages-t használok, de bőszen felszámolják.
Mi most az RCS aktualitás?
(Az "Automatikus újraküldés szöveges üzenetként ha nem lehet elküldeni egy üzenetet" opció ki van kapcsolva.)
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
prsq
aktív tag
Indítottam egy hívást, utána jött a szokásos egyenlegközlő SMS, amiben az áll, hogy 2025-06-11-ig használható fel az egyenleg. Vagyis az adategyeztetés hosszabbít még mindig.
Ezek szerint csak valami éterben keringő SMS jött meg késve, avagy a szokásos Voda káosz.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Nekem sem hosszabbodott meg tavaly, adategyeztetés után.
-
prsq
aktív tag
Nem úgy volt, hogy az adategyeztetés esetében is új 365 napos egyenleg-felhasználási időszak kezdődik?
Sőt, már csináltam is ilyet, és meg is történt.
Eltörölték, újra kell rátölteni is?Tegnap reggel adategyeztettem, meg is jött az SMS, miszerint "adategyeztetése sikeresen megtörtént, így Új Előre Fizetett Díjú Előfizetői Szerződés jött létre, 365 napos egyenleg-felhasználási időszakkal".
A Vodafone appban is azt írja, hogy az egyenleg felhasználható 2025.06.11-ig.
Este jött a számra egy SMS, hogy "Egyenleg-felhasználási időd 2024.06.16 éjfélkor lejár. Ahhoz, hogy ezt követően is tudj hívást indítani, kérjük, a lejáratot megelőzően töltsd fel kártyádat egy összegen legalább 1000 Ft-tal. A feltöltés összege hozzáadódik a meglévő egyenlegedhez."
Akkor most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
Egyáltalán megértettél bármit is abból amit leírtam? Szó nincs logfile-ról, és hogy jön ide az hogy "megijed"? Ha rögzített hívásban azt mondták neki, hogy nincs megkülönböztetés ami már az ÁSZF alapján is tévedés, de még ráadásul objektíve bizonyítható hogy van, és szerződést akar bontani, akkor kénytelenek lesznek elengedni. Ennyiről volt eddig szó. Miféle érvelés az, hogy átlag ember mivel fogllakozik és mivel nem? Hogy jön ez ide?
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
"nem tudod bizonyítani, hogy hátrébb vagy sorolva vagy sem"
Már hogyne tudná. A modemből lekérdezhető az APN AMBR, a QCI és az ARP is. Könnyen össze lehet hasonlítani más csomagokkal, és ugye elég egyetlen egy másikkal bizonytani, hogy más QoS osztályban vannak, és megáll az érvelése.
-
zzola
titán
válasz dredjudge84 #83590 üzenetére
Nincsen minimum sebesség garantálva, igazából nem tudod bizonyítani, hogy hátrébb vagy sorolva vagy sem. Hiba, panasz esetén az első az, hogy megnézik mekkora forgalmat generáltál. Lehet elállásnál is…bár annak nem sok értelme lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Amit Lauda írt igaz. Nézd meg a 43. oldalt, ott ugyanez le van írva, mint ami a homenet+ esetében, csak XXL-el. Mindenesetre nekem ez így jó, hazudott az ügyintéző vagy rosszul tudta teljesen lényegtelen, ha használhatatlan lesz akkor el fogok állni a szerződéstől arra hivatkozva, hogy félre lettem tájékoztatva.
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz dredjudge84 #83585 üzenetére
Az ÁSZF szerint csak a Vodafone HomeNet+ díjcsomag-on alkalmazzák a QOS-t. Végülis nem hazudott, mert ez van leírva, a gyakorlat meg megint más....
-
titán
válasz dredjudge84 #83585 üzenetére
Nem mondott igazat az ügyintéző. Más csomagok prioritást élveznek az xxl előtt, ha terhelt a cella.
Vodafone a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t) a 3GPP TS 23.107 számú szabványának és az ETSI TS 123 107 V.9.0.0. szabványának megfelelően (a hivatkozott szabványok leírása elérhető az alábbi internetes honlapokon: www.etsi.org, illetve www.3GPP.org). Ennek következtében a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője. Normál terhelésű hálózat esetén a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője nincs hátrányosan megkülönböztetve a többi Előfizetővel szemben, ugyanolyan adatsebességre képes, mint az egyéb felhasználók. Szolgáltató az ÁSZF 6. számú mellékletében meghatározott minőségi célértékeket a fenti esetben is biztosítja. [link]
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Én most kötöttem telefonon XXL előfizetést. Direkt megkérdeztem hogy van a lassítás, kitérve arra is, hogy más csonagokhoz képest ha terhelt a hálózat, akkor ezt jobban lassítják mint egy drágább csomagot. Azt mondta az ügyintéző, hogy egyenlően osztja szét a rendszer az erőforrásokat, és nincs ilyen hogy az XXL jobban van lassítvaont mád csomag. Örülök hogy ezt mondta, mert ha nagyon szar lesz akkor egy panasz levél mellett bármikor fel tudom mondani a szerződést, mert félre tájékoztatott. Csináltam már ilyet, és el is engedtek.
-
4Grider
nagyúr
válasz noorbertt #83582 üzenetére
A küf korlátlan adatmegosztó egy kincs, eszem ágában nem lenne visszaadni...
De ha nagyon méricskélni akarsz, a feltöltős jó lehet. Annyi, hogy az alapból hozzá adott net az kellően kevés ahhoz, hogy legalább egy alap tesztet elvégezhess, szóval célszerű néhány ezrest rá feltölteni és legalább 20 GB netet venni/elhasználni. De inkább 500 GB-ot... -
tamikomac
senior tag
válasz noorbertt #83578 üzenetére
Ha aktiválsz egy TUTI100+ kártyát, abból tudsz csinálni XXL-t, nekem engedné.
Átrakod XXL-re, így megvan a 14 napos elállásod kötbér nélkül. Vagy eleve neten rendelsz XXL-t. Teszteled ott ahol többnyire használnád, főleg délután-kora este, mikor a jónép hazatér munkából, akkor fogja megmutatni az XXL az igazi arcát.[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
4Grider
nagyúr
válasz noorbertt #83578 üzenetére
Biztos, hogy nincs priorizálva egy feltöltős előfizetés, viszont a QOS rá is minimum úgy vonatkozik, mint a többi díjcsomagra (vagy még jobban).
Az is biztos, hogy ha xxl díjcsomag előtesztelésére szánod, akkor az xxl sebességét nem feltétlenül fogja megmutatni, mert az xxl a sor végén van (a legerősebb forgalomszabályzás azon van), tehát ha a feltöltőkártyával lesz kemény 40 Mbps-od, az xxl-el közel sem biztos, hogy lesz annyi.
Routerbe az xxl való, nem a feltöltőkártya. De ha nem gond, hogy időnként újra kell indítgatni a routert, akkor működik benne a feltöltőkártya is. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Az előbb említett 0ft-os kártya
https://www.vodafone.hu/probald-ki
Vajon mennyire ad reális képet az internet sebességnél? Gondolok itt arra hogy valószínűleg prioritást élveznek egy darabig, vagy ez nem lehetséges?
Routerbe egy korlátlan mennyire életképes? Ahol torrent is elofordul, ott VPN kellene fog?
Dolgozoi flotta van valakinek? Tapasztalatok? -
bajusz15
senior tag
válasz 4Grider #83566 üzenetére
Közben rájöttem, hogy mi volt a probléma: azt hittem, hogy minden hónap elsejével van újabb 100mb-om, így még a maradék netet május 31-én felhasználtam, lenullázva a mobilnetet, mondom másnap úgyis jön az újabb 100mb. Hát nem
Tegnap bejelentkeztem vodafone oldalára, akkor láttam, hogy 16 nap maradt hátra a netnél, szóval olyan május 25 körül kaptam 100mb-ot amit 31-én gyors le is nulláztam -
xrvman
őstag
Igényeltem 0 Ft-os feltöltőkártyát, pár napja meg is jött. Aktiválni akár 1 vagy 2 hét múlva is tudom? Akkor is megkapom a kezdetkori kedvezményt?
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #83571 üzenetére
A két eszköz közötti megosztás lehetősége az adatmegosztó SIM-et jelenti. És abban a sorban mindig "nem" volt a feltöltő kártyás neteknél.
-
dredjudge84
őstag
Amúgy van már tapasztalat, hogy tényleg szigorúan tartják a korlátozást 5mbit/sec sebességen?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Valahol megtalálom az apróbetüs részt a vodafone oldalán a havidíjas mobil csomagokkal kapcsolatban?
Nem találtam..
A havidíj lebeszélhető? (mini vagy easy csomag esetén)Xiaomi 14T
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Történt valami változás Júniussal indulóan a feltöltőkártyás mobilnettel? Sima Tuti100-am van (nem plusz, a sima régi), 100mb-ot kaptam havonta, ha elértem a limitet nem tudtam netezni. Ma próbáltam volna, ugyanaz az alkalmazás mint eddig, 1-2mb-ot von le közben, nem használtam még Júniusban a netet, erre küldi nekem, hogy jelentkezzek be a mobilnet használathoz. ?? Alkalmazás nem nyílik meg, bármelyik weboldal "nincs mobilnet csatlakoztatva" vagy valami hasonló. -
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #83563 üzenetére
Pont azért szerepel a táblázatban a nem szó az adott sorban. És soha nem is szerepelt más.
-
tamikomac
senior tag
válasz csaszi75 #83559 üzenetére
Köszönöm, ez lesz a jó megoldás
Még az XXL-re is azt írja (6. számú melléklet: Minőségi célértékek 12-13. oldal), hogy:
"Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége: nem", ami egyszerűen nem igaz, mert úgy reklámozza, hogy használhatod bátran mobil routerben, és oszd meg. Pár, valóban régebbi csomagnál ír "megosztható 2 eszköz között" szöveget, tényleg az van akkor, hogy másik SIM-en is lehetett használni.Természetesen ledgeri és SztiviVander kollégának is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
csaszi75
senior tag
válasz tamikomac #83557 üzenetére
Ez a saját adatok közötti megosztás ez olyan, hogy vettél a saját számodra régen 20 GB-ot, ami egy közös erőforrás.. és megadhattál egy másik számot, hogy az is használja ugyanezt a 20 GB-ot.... Nah ezt kivezették.. szerencsés az, akinek még maradt ilyen csomagja, ha maradt
-
ledgeri
nagyúr
válasz tamikomac #83557 üzenetére
De a fenti kiskép még úgy is gáz, hogy mindenki nyomja, hogy így a tech úgy a tech, erre meg így van visszatartva az egész, aztán meg ha SOS kell, akkor te vagy a bűnös, mert TOS/ÁSZF...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tamikomac
senior tag
Ezt inkább ide kellett volna eredetileg is.
6. számú melléklet: Minőségi célértékek
Mini, Easy, Maxi, TUTI100+ csomagoknál az adat kivétel nélkül:
Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége: nem.Itt a szerző a Mobil hotspot és Int.megosztásra gondolt telefonon?
Ki az aki 500 GB-ot elnyom a telefonon? És így mi értelme a korlátlan adatnak, ha legalább telefonról nem osztható meg? Mert, hogy 4G-s routerba ne rakjam a kártyám még OK, de telefonról sem? Az egyedi Flotta csomagokkal is ez a helyzet?Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #83505 üzenetére
Telekomnál abszolút tiltva van, Yetinél magyar ip címet biztosító vpn kapcsolattal trükközhető össze.
(VoWiFi)Én egy Romániában levő általam kezelt routeren rákapcsolódtam a nálam otthon magyar IP-vel működő VPN szerveremre és kiadtam pár kliensnek MAC cím szerint, hogy az ő forgalmuk kizárólag a VPN tunnelbe menjen. Ilyen eszköz például a tesztre használt régi Samsung S9+ om. Amikor oda megyek és felcsattan WiFi-re a telefon, azonnal megjelenik a VoWiFi ikonja Telekom-al, úgy hogy végig román mobilhálózaton roamingol közben. Szóval elég a VPN a T-s SIM-nek is.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ha a fiókban sincs akkor telefon, és ránéznek. Ha "elvesztetted" akkor egyenleg visszakérés, és számsorsiratás.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
dr9
tag
Hello, uhhh, akadt itt egy kis probléma , elfelejtettem feltölteni a kártyám pont most, pár napja, és észrevettem, hogy el is tűnt a fiókomból. A kártyát most keresem, mert én külföldi lennék, és akkor használom, amikor ott vagyok csak, és ezért nincs a telefonban mindig. Lehet itt még valamit csinálni? Van esély a szám visszaszerzésére? Ha nem is találom meg a kártyát?
cosmoT
-
zzola
titán
válasz SztiviVander #83550 üzenetére
Nem lehet minden tökéletes....
-
SztiviVander
őstag
Mar ahol meg futnak. Mert hiaba mutatja a lapker oldala hogy arpad hidnal ketto is van (az egesz keruletre irt ossz 5db-bol), k..ra nincs ott mar egy se Szoval igy azert nemkicsit rohejes ez a fizesd be az ujsagosnal mondas. Erre mondtam hogy van benne kihivas, talalni egy letezot, valahol a varosban.
-
zzola
titán
válasz SztiviVander #83546 üzenetére
Inmedio és Relay. Ezek a lapker üzletek, manapság "újságos" néven futnak.
-
Zsocy155
őstag
Sőt, vannak furcsa dolgok is.
Nem tudom, hogy a másik két szolgáltatónál hogy van, de a Vodafone-nál nem tudsz személyesen számlát befizetni (állítólag már 3 éve), el kell menned az újságoshoz számlát befizetni.
Természetesen online gond nélkül lehet, de személyesen az újságosnál.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok,
e-simet lehet vodafone fiókból megcsinálni ? Próbálta már valaki ? Telefonon azt mondják asszonynak be kell menni , mert nem mindig sikeres az online megoldás. NEm is értem, Én Tmobilnál vagyok gond nélkül megy az egész folyamat...
3njoy the Lif3
-
bigdady
nagyúr
Hali
1270-en is át tudom hozni pl a feltöltő kártyás csomagom másik szolgáltatótól vagy csak személyesen?
Illetve meglévő működő Voda kártyás SIM-re is at lehet hozni?[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz Marcsello31 #83531 üzenetére
" és hogy épp benne vagyunk e az adott cella csatornájának sávjában?!"
Kis dózisokban szórakoztató ez a sületlenség. Várom, hogy előkerülnek-e a Grabovoi számok is.
-
Marcsello31
őstag
Ez igaz, hogy mi a fizikai oka passz, nekem is pár lépés is sokat számít,
Egy telefonnal kellene úgy körbenézni, hogy ahol épp a legjobb a vétel ott tesztelni,
itt az összes értékre gondoltam, Arra volnék kíváncsi tényleg, hogy ilyen helyzetben azt a két utcányi távolságot mivel lehetne áthidalni? Tudom volt téma, de így érne valamit egy komoly kültéri antenna? Sokan a távolság miatt nincs jó netjük, pedig nem kellene olyan nagy távolságot áthidalni,Számíthat a magasság, a jelenlegi helyzet, és hogy épp benne vagyunk e az adott cella csatornájának sávjában?! nekem 4 lépés is különbséget mutat, előtte 145mega, három lépéssel odébb 50.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Marcsello31 #83529 üzenetére
Azt vettem észre, még abban a cellában sem mindegy hol tartózkodik az ember. Innen két utcányira ennek a háromszorosát is simán hozza. [link]
-
titán
válasz Marcsello31 #83527 üzenetére
Nálam ennyi most, elég harmatos:
Telekom ugyanitt:
-
Marcsello31
őstag
válasz unthinking #83526 üzenetére
Üdv! Az már majdnem acélos sebesség a "110 / 30" azzal már lehet valamit kezdeni,
Nekem hétvégén péntek este és szombat este tetőzik a terheltség itt,
de olyankor is 20megára esik le, aztán valami történik vasárnap és meglódul.
Adsl netem nekem is volt 5mega le 1,5fel töltéssel, ami arra volt elég hogy egy minimál youtube, és böngészés, a kábel méterekkel a föld alatt volt elásva , Digiféle internet adsl korszakból.
Akkor kel nyüstölnöd a netet amikor épp szabad, én esténként töltögetek ami kel, de figyelek hogy ne legyen Qos. Leginkább konzolra. De ha már megemelték az árakat a vodánál, legalább feltúrbózhatnák a hálózatot is, . Városban sűrűn lakott területen nekem is csak 20/10. -
unthinking
tag
válasz Marcsello31 #83525 üzenetére
Én 110 / 30 -at mértem ki max az is hajnalban volt.
Átlag 30 /20 MBit napközben. Mint egy ADSL2 Kapcsolat csak gyorsabb feltöltéssel.
A max sebesség megvan amikor éppen nem sokan használják a hálózatot.
QOS-el leszabályozzák napközben.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz adika4444 #83519 üzenetére
Szia! Igen annyi, néha több is.
Szabadban mérek többet is, Nekem itt mákom van ezzel, de sokan panaszkodnak az ismerőseim közül is hogy lassú, de ott meg van telekom és yettel.
Nekem is tetszik a történet, azóta tudok játszani a konzollal vele,
Jó ötlet a teszt, csak akkor fizess elő, ha használható sebességed van .
Igen végre lassan de fejlesztenek. Telekom korlátlan net nálam felejtős az ára miatt,
a yettel színtén bukó, az ára miatt, van 2g kapcsolatuk de a torony kmerekre van tőlem,
mármint a yettel és a telekomé.
esténként éjjel szoktam töltögetni mikor sok vizet nem zavar történet, eddig még nem találkoztam qssel.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz unthinking #83518 üzenetére
Ezt mint csak érdekesség írtam, egy másik voda kártyánál láttam a vowifit, amúgy nem kel nekem bőven jó az adat kártya
-
tag
"Mini Bázis. Bárhova elvisszük a térerőt, ha szeretnéd, bármilyen kieső területről vagy trükkös épületről van szó."
7 kerületbe lakom belváros földszint, le van árnyékolva a lakás...
Tavaly februárba költöztem ide és a mobiltelefon használható volt / gond nem volt...
X hónap után eljutottunk oda annyira szar volt a mobiltelefon, hogy használhatatlan volt...
Nem tudom mit csináltak, de ami eddig jó volt hónapokig az szar lett...másik házat nem húztak fel nyilván...Jó sok panasz levél után mondták a internet alapú telefonálást...
Meg azt a Mini Bázis-t...amikor azt a minibázist mondták akkor, már leveleztem a yettelel...A legjobb fixre az volt amikor maga a vodafone nem ért el , mert szar volt a mobilvétel olyan voltam mintha ki lettem volna kapcsolni... pl ketté választani a WIFI-t, mert az is szar volt egy időben...
A LÉNYEG röviden:
Amióta yettelnél vagyok működik a mobiltelefon erőssége hibátlanul, tudok telefonálni...A WIFI is elég szar volt vodafone sokáig...
Jelenleg TV és a vezetékes net van tőlük...
T-com az dupla annyi enne kb , más meg nincs...Az a aranyos, hogy több mint 10 évig UPC-s voltam csak vodafone megvette őket...
UPC-nél sosem volt gond max pár alkalommal pár órás leállások de tökéletesen működött mindent, volt ott mobil előfizetésem is minden működött mindig![ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Marcsello31 #83516 üzenetére
160/56 Vodafone XXL csomaggal? Az ezért az 5800 forintért szerintem durván jó.
Nem rég kezdtem követni a topikot, rendeltem kipróbálós SIM-et és eddig úgy tűnik, hogy pont akkor sikerült felvennem a fonalat, amikor kicsit megmozdul az az állóvíz hálózatfejlesztés terén.
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
unthinking
tag
válasz Marcsello31 #83516 üzenetére
Mit vársz egy olyan simtől amin letiltják a hang szolgáltatást és csak adat kártya.
Miért is kellene a vowifi-nek mennie?
Ha vowifi-t akarsz Vodafone Easy csomag ami szintén korlátlan és hang alapú adattal együtt. XXL csomag sebessége 100 le 20 fel . . .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A gorogoknel sokkal kevesebb baromkodas van a roaminggal, 4honapos bohockodas sincs. Sem adategyeztetes (kiveve az uj szemelyinel, de az sem kotelezo, ha nem akarsz online intezkedni).
Nekem, miota a Nova van, annyit romlott a roamingom, h mar "csak" az EU-t hivhatom az ingyenpercekbol, USA-Kanada-Ausztralia mar csak ha "otthon" vagyok, es nem hasznalhatom a feltoltos bonuszt.
11,60€ korlatlan EU hivas (elvileg limitelt (de nemcsak roamingban), gyakice meg megsem, ebben a csomagban), es 3,5GB.
9,8€ 600p EU + 1,5GB.
Ja, es mind2 csomag rolloverrel, amig fizeted a csomagot. Most is tobb, mint 20GB volt, mielott a hetvegen Romaniaban jartam, wifimentes teruleten.
Az egyetlen negativum, h nem eves feltoltes van, hanem 2havi, es 13€ a minimum, ha nem appbol.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Érdekesség, Tegnap az one plus 6 telefonomon, "nem ez a fő telefonom" ő egy kísérleti telefon.
Kapott egy olyan frissítést ami támogatja a vowifit. ÉS valóban,
be raktam egy nem xxles csomagot, és megjelent a vowifi. One plus 6on,
holott a redmi note 11en meg nem. , pedig az egy újabb hardware.
Nem gond ha leáldozott Vodafone mini bázis, csak legyen helyette más,
az a szopás ha ritka szép helyen lakik az ember, és bszhatja ha ez az átjátszó megszűnik.
Javult a letöltési sebességem, xxlnél már mértem 160at is le 56ot fel.
Szerintem A vodafonos rendszergazdák minden rádugott eszközt látnak.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
A Vodafone minibázis leáldozott. Újat már nem lehet igényelni és év végéig ki fogják vezetni teljesen. Kiderül, tavaly már egyszer volt erről szó...
-
dchard
veterán
válasz thomas77 #83512 üzenetére
Én annyit tudok neked elmondani, hogy nekem nem támogatott Xiaomi készülékkel is ment a Voda Vowifi Hollandiában, Ausztriában és Szlovákiában is.
Természetesen nem lehet kizárni azt, hogy a többi szolgáltatóhoz hasonlóan egyszer csak a voda elveszi ezt a lehetőséget, hiszen meg soha nem ígérte. De ha ez tényleg érintene egy komplett generációt Iphone-ból, akkor már elég sokan lennének itt is, akik panaszkodnak, mint ahogy akkor is, ha elkezdenék korlátozni a külföldi Vowifi-t.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz 4Grider #83511 üzenetére
Ebben igazad van.
De ha a hiba nem az én készülékemben van (meg a feleségemében), akkor az látszódnia kellene a Voda rendszerében, hogy a 15-ös generációjú iPhone-ok nem mennek VoWifin roaming környezetben.
Azért ez elég népszerű modell. Sok ember használ ilyet.
A problémát meg nem csak Angliában tapasztaltam, hanem Szlovákiában és az USÁban is.
Más országban nem jártam mostanában, de azt el tudom mondani, hogy Magyarországon kívül nekem még soha sehol nem ment a Voda VoWifi normál körülmények között.
Ennek fel kellene tűnnie a rendszerben. Főleg, ha valaki reklamál miatta.A fórumtagoktól (veled az élen) nem a megoldást várom. Tudom, hogy ti nem tudjátok megoldani a problémát.
Csak hátha én babrálok el valamit és azért nem megy.
A másik, amiben bízok, hogy az illetékesek olvassák a fórumot, és ránéznek a hibára.Még 1x... nagyon méltányolom, hogy segíteni próbálsz. Bárcsak a Vodánál és az Apple-nél is ilyen emberek ülnének mint te!
-
4Grider
nagyúr
válasz thomas77 #83510 üzenetére
Te a vodánál dolgozol, mit teszel? Én ránéznék, hogy éppen hány ezren használják a VoWiFi-t külföldi ip címmel esetleg abból az országból ahonnan a problémádat jelentetted, és mivel mindig vannak egy páran, onnantól kezdve nincs központi hiba. Tehát marad a te oldalad. Nyilván a telefonod regisztrációja meg sem jelenik náluk, a telefonodra meg nem fognak/tudnak bemászkálni. Ilyen szintű támogatást el sem várhatsz egy kiegészítő szolgáltatáshoz, ami egy lehetőség (már ha minden adott hozzá).
-
thomas77
senior tag
válasz 4Grider #83509 üzenetére
Nincs sajnos. Csak egy S10e van még nálam, amin ugye Magyarországon megy a VoLTE, de a Vodafone VoWifi nem.
A múltkor hosszasan beszélgettem az Apple írországi call centerével. Az ember értette, hogy mi a gond, de nem nagyon akart foglalkozni vele. Szerinte a magyar Voda a hibás. Kértem, hogy lépjünk tovább ezen, de azt mondta, hogy nics rá mód. Kértem, hogy írja ezt le, de azt mondta, hogy csak sablon választ tud küldeni írásban. Végül azt se küldött.
Én azt is megértem, ha az Apple az, aki elkeffent valamit. De hogy nem lehet ezt a 2 céget rábírni, hogy kommunikáljanak egymással? Vagy arra, hogy rendesen kivizsgáljanak egy ügyfél panaszt egy nyilvánvaló hibával kapcsolatban?A Vodafone is 8 perc alatt kivizsgálta a problémát. Ez lehetséges? 8 perc alatt már az emailt is megírták.
-
thomas77
senior tag
válasz 4Grider #83507 üzenetére
Persze.
Egyedül akkor működött, amikor visszajöttünk Magyarországról Angliába repcsivel. Amíg a repülő módot nem kapcsoltam ki az iPhone-on, addig hibátlanul ment a VoWifi is. Kb 3 napig bírtam. Mindenhol ment.
Aztán kikapcsoltam a repülő módot, a sim rájött, hogy roaming van és vége is lett a VoWifinek. -
-
kisputyin
tag
Csak egy kérdés. Nálatok a voda hálózatán a TikTok videók nem akadoznak? Jelenleg Maxi csomagban vagyok, a sebességem 50-70 Mbps és a TikTok videók lassan töltenek be. Wifin keresztül 50 Mbps a sebbeségem és ott tökéletes, semmi akadás. De csak a TikTok. A Netflix, Sweet tv az tökéletes. Mi lehet a gond? Már az alkalmazást is újra raktam, gyorsító tárat is ürítettem. Az ügyfélszolgálat" műszaki osztály" semmi hibát nem lát. Annyit mondtak cseréltessem ki a sim kártyát. Mondtam,hogy kb 1 éve volt cserélve. Kb két hete még korlátlan netes Red Infinity csomagban voltam, akkor ilyen hibák nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest