Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Mivel feltöltő kártyásról váltok előfizetésesre azt mondták a kártyán lévő pénzt majd jóvá írják. Ez,hogy működik?
-
yanna
addikt
Különös tekintettel, hogy kb. 4-5 napja válaszoltam, meddig lesz küldés státuszban az utolsó...?
-
kutga
félisten
Hölgyek /urak!
Jött SMS hogy Vodafone hálón is elérhető a Volte, van értelme bekapcsolni?
-
válasz
MadMancs #56005 üzenetére
Köszi - de nem csak erről van szó. Virtuális szolgáltatók (global, pl. hologram) és vodán belül az IoT csomag is más APN-t használ, amit e3372-ben csak manuálisan lehet átírni, ha nem AT módban kezelem a modemet. Ez pedig macera, ha világ szinten szét van dobva a termék.
-
MadMancs
veterán
Édes Istenem. Menny igazi magyar van a face poszt alatt akiknek semmi sem elég. Mindenkinek az a baja hogy mennyivel kevesebb mint a másik kettőnél. De azt senki nem nézi hogy ez nem 1 hanem 3 hónap, és ugye ez elvileg elsősorban az oktatás segítése miatt van nem torrenthuszároknak. Az oktatási oldalak meg eleve nem fogyasztanak adatkeretet.
A minden UPC snek prémium + filmbox pack illetve minden VodaTV snek filmbox pack meg ráadás és ajándék -
hegti
aktív tag
-
Joker88
őstag
válasz
Pityu. #56034 üzenetére
annyiban lesz változás, hogy új szöveg lesz látható.. pl ahogy itt a mellékelt képen : számlazárás napja x nap múlva ; eddigi költségeim ; felhasználható adat/hívás percben, vagy adatmennyiségben , meg esetleg függő befizetések összege (ergo a le nem könyvelt legutóbbi havidíj befizetése)
-
Pityu.
nagyúr
Vodafone app-ban van olyan funkció,hogy figyelni lehet mennyi percet beszéltem vagy hány sms-t küldtem el? Eddig feltöltő kártyás voltam most előfizetésem lesz.
-
knuckle
aktív tag
Nocsak...A Telenor is bedobott 100Gb Hypernetet...
-
Beniii06
addikt
válasz
NavySeal #56018 üzenetére
"A 4G-alapú hanghívás mind az ügyfelek mind a szolgáltatók számára járhat előnyökkel. Az előfizetők a csomagkapcsolt technológia révén jobb hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülési időt tapasztalhatnak, emellett a készülék a hívás időtartama alatt sem vált vissza 2G vagy 3G hálózatra, ami a háttérben futó alkalmazások szempontjából bizonyos helyzetekben kifejezetten előnyös lehet. Ezen kívül a 4G-s hálózaton hangátvitelt bonyolító készülékek akkumulátora a kevesebb cellaváltásnak és kisebb jelterhelésnek köszönhetően kevésbé merülhet."
Forrás: [link] -
Beniii06
addikt
válasz
BullZeye #56016 üzenetére
Ha fontos neked a szám, akkor nem várnék vele fél évet. Azért azt a 2k-t nem egészen ők kapták, főleg ha fel sem használtad, akkor pont az a lényege, hogy visszakérhető lejárat után, de lehet belőle venni autópálya matricát vagy lottót stb. tehát a felhasználási módját te határozod meg. Szerintem is az lenne a legjobb, hogyha személyesen bemennél és rákérdeznél, hogy milyen módon szerezhetnéd vissza a számodat, minél később mész be, annál kisebb esélyét látom a már így is csekély jelentőségű esély mellett.
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok! Eddig egy Pixel2-t használtam. Most váltottam S20+ra és megjelent bekapcsolás nélkül a VoLTE. Érdemes ezt használni? Milyen előnye van? Köszönöm!
-
asdf_
veterán
válasz
BullZeye #56016 üzenetére
Nem tudom, mint irtam, a Telenornal ez jarhato, Vodanal egy bemutatotermes/ott dolgozo fogja tudni neked megmondani vagy valaki, aki mar atesett ilyenen.
Nem azt mondom,hogy remenykedj, de ez akar biztatois lehet:
10.7. Számcsere
Az Utólag Fizető Előfizetők kérhetnek számcserét, illetve az Előfizetői Szerződés megkötésekor hívószámot választhatnak, ennek egyszeri díja bruttó 7000 Ft. -
BullZeye
veterán
A rajta lévő egyenleg nem érdekel, az fenntartási költségnek ment vodának, 6-10 ezer forint, nem fogok sírni.
Csak hogy jól értem e:
Van lehetőségem bemenni Vodafone-hoz, és a számot újra kikérni fél éven belül (értelemszerűen megvárnám a korona hiszti végét)? Itt rögtön mehet feltöltősre, vagy itt is mint a telenoros megoldásnál először előfizetés, aztán kártya?Feleségem száma pont az enyém mellett van, úgyhogy eszmei értéke van számomra, csak bíztam benne, hogy Vodafone 10 év után nem fog kihagyni egy SMS-t, amit nem értek, mert nem használom, kb a semmiért kapnak évente 2k-t.
-
asdf_
veterán
válasz
BullZeye #56014 üzenetére
Scrolloz vissza az sms-ekben, mikor toltotted fel? Vagy vannak korabbi sms-ek a lejaratrol?
Az a gond, hogy az sms-ben meg veleltlen sem azt a terminologiat hasznaljak, mint az aszf-ben (Egyenleg-felhasználási Időszak, Rendelkezésre Állási Időszak), igy a p*cs tudja mi van.
Vagy szard le a nyomozast, es tolts ra egy ezrest, ha belefer, max elbukod/valahogy visszaszerzed toluk, vagy eleve be sem fogadjak. A Voda oldalan tolts mindenkepp, sajat fiokbol (ha van).Szerk: ez bukonak nez ki. Esetleg menj be bemutatoterembe, a Telenornal ilyenkor husegido nelkuli elofizetes kotesevel vissza lehet szerezni a szamot, majd ott a husegido nemlete miatt vissza lehet csinalni kartyasra a havidijas elofizut, a havidijat nyilvan bukod. Vagy uj kartyas szerzodest kotsz, egyedi szammal es ezt a szamot kered. Ez is mukodhet, mert a kiesett szamot fel evig parkoltatniuk kell es enem adhatjak ki masnak. Az egyenleget viszont sanszosan bukdatd, most ugyan visszakerhetned, csak nem tudom, mennyire jo belepo az, hogy vissza akarod kerni a szamot, de kozben a beragadt egyenleget elotte azert visszakered.
-
BullZeye
veterán
Őszintén fogalmam sincs mikor töltöttem fel.
"SIM kártyád érvényességi ideje 2020.03.13 éjfélkor lejár"Mai pedig
"SIM kártyád érvényessége lejárt. Telefonszámod kikapcsolásra kerül, azt hívás indításra, - fogadására,... nem tudod használni. Vodafone"Kedves leányzó azt mondta, hogy így jártam, kikapcsolták a telefonszámomat, nem tudok semmit tenni, vodafone.hu oldalon pedig nem enged bejelentkezni, de nagyon szívesen küldenek új sim kártyát persze a számot felejtsem el, most akkor mégis fel tudom tölteni még?
szerk.:
1270-et tudom hívni...de mikor fel akarnám tölteni a vodafone.hu oldalon, akkor:
"Sikertelen feltöltés
Kérlek ellenőrizd a telefonszámod, és próbáld újra!"szerk2.:
19.02.14 a bankkivonat szerinti feltöltés...akkor ezt beszoptam? És azzal Vodafone is, mert tényleg áthozok minden számot a mostani flottámba, ha bukom a 15 éves számomat. -
asdf_
veterán
válasz
BullZeye #56012 üzenetére
Ha meg csak az egyenlegfelhasznalasi ido jart le (tehat tavaly marcius 13-an toltotted fel utoljara 2000+ Ft-tal igy az ervenyesseg tegnap jart le), akkor 30 napon belul siman feltoltod es jo vagy.Ha ez a 30 nap lejart, akkor kezdodik a b+.
Rendelkezésre Állási Időszak
A Rendelkezésre Állási Időszak, mint új, korlátozott tartalmú Előfizetői Szerződés, az Egyenleg-felhasználási Időszakot követi, és 30 napig tart. Ezen idő alatt a volt Előfizető kimenő hívásokat nem tud kezdeményezni, valamint – a hangposta-szolgáltatás kivételével – az SMS, MMS, Videotelefon, WAP, Internet és faxszolgáltatás sem elérhető. A hívások fogadása a 30 nap lejártáig továbbra is lehetséges. Ezen időszak alatt az Előfizető az ügyfélszámlájának új Elektronikus Feltöltőkártyával vagy elektronikus úton történő feltöltésével a Szolgáltatási Időszakot újraindíthatja. Az ingyenesen hívható Segélyhívószámok és az Ügyfélszolgálat (1270), a Szolgáltatási Időszak végleges megszűnéséig minden esetben hívható. A rendelkezésre állási időszak végével követően a Szolgáltatási Időszak és az előfizetés automatikusan lejár, a volt Előfizető elveszti az ügyfélszámláján megmaradó összeget, a Szolgáltató az előfizetői számla megszűnik, így az a továbbiakban nem tölthető fel.
-
BullZeye
veterán
Tegnap éjfélkor lejárt a sim kártyám ami csak a telszám miatt volt fenntartva.
10 napja kaptam egy SMS-t róla, eddig minden évben küldtek előző nap egy SMS-t, hogy utolsó nap.Ma kaptam SMS-t hogy lejárt és törlik, telefonos ügyfélszolgálat nagyon kedvesen nagyon sajnálja, nem tehet semmit.
Azon kívül, hogy mérgembe a 30 telefonos flottámat átviszem Telenorhoz, tehetek bármit, hogy a 15 éves telefonszámomat visszakapjam?
-
Nikaré
őstag
A Telekom, extra 10GB netet dobott a mostani helyzet miatt minden ügyfélnek, április 30 -ig használható fel.
Voda tájékán semmi hasonló? -
MadMancs
veterán
válasz
kbhuinfo #56004 üzenetére
SIM nek annyi szerepe van hogy megmondja melyik hálózatról van szó és azon belül postpaid vagy prepaid. Nem jellemző hogy nagyon változnának APN ek. Telenornál volt a net ről online ra váltásnál hogy nem volt jó APN alapból de ezt hálózat úgyis érzékelte és jött a konfigurációs üzenet ( vagy átírtad kézzel).
Jelenleg talán az 5G voda ami más APN t igényel mint a szokványos, de ott is kézzel at tudod írni ( ezzel nincs tapasztalatom). -
-
Nem tudom jobb helyre intézni a kérdést: honnan tudja a mobil eszköz, hogy az internetelérés milyen APN-en keresztül történjen? Van erre valami automatizmus, vagy előre beadott profilokon kívül nincs lehetőség a felderítésre? Tippeket köszönöm nem kérek, örülnék egy szakavatott válaszának. Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 2db move konttroler 1 hónap garival!
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest