Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BullZeye

veterán

válasz asdf_ #56015 üzenetére

A rajta lévő egyenleg nem érdekel, az fenntartási költségnek ment vodának, 6-10 ezer forint, nem fogok sírni.
    Csak hogy jól értem e:
    Van lehetőségem bemenni Vodafone-hoz, és a számot újra kikérni fél éven belül (értelemszerűen megvárnám a korona hiszti végét)? Itt rögtön mehet feltöltősre, vagy itt is mint a telenoros megoldásnál először előfizetés, aztán kártya?

Feleségem száma pont az enyém mellett van, úgyhogy eszmei értéke van számomra, csak bíztam benne, hogy Vodafone 10 év után nem fog kihagyni egy SMS-t, amit nem értek, mert nem használom, kb a semmiért kapnak évente 2k-t.

• BullZeye

veterán

válasz asdf_ #56013 üzenetére

Őszintén fogalmam sincs mikor töltöttem fel.
    "SIM kártyád érvényességi ideje 2020.03.13 éjfélkor lejár"

Mai pedig
    "SIM kártyád érvényessége lejárt. Telefonszámod kikapcsolásra kerül, azt hívás indításra, - fogadására,... nem tudod használni. Vodafone"

Kedves leányzó azt mondta, hogy így jártam, kikapcsolták a telefonszámomat, nem tudok semmit tenni, vodafone.hu oldalon pedig nem enged bejelentkezni, de nagyon szívesen küldenek új sim kártyát persze a számot felejtsem el, most akkor mégis fel tudom tölteni még?

szerk.:
    1270-et tudom hívni...de mikor fel akarnám tölteni a vodafone.hu oldalon, akkor:
    "Sikertelen feltöltés
    Kérlek ellenőrizd a telefonszámod, és próbáld újra!"

szerk2.:
    19.02.14 a bankkivonat szerinti feltöltés...akkor ezt beszoptam? És azzal Vodafone is, mert tényleg áthozok minden számot a mostani flottámba, ha bukom a 15 éves számomat.

• BullZeye

veterán

Tegnap éjfélkor lejárt a sim kártyám ami csak a telszám miatt volt fenntartva.
    10 napja kaptam egy SMS-t róla, eddig minden évben küldtek előző nap egy SMS-t, hogy utolsó nap.

Ma kaptam SMS-t hogy lejárt és törlik, telefonos ügyfélszolgálat nagyon kedvesen nagyon sajnálja, nem tehet semmit.

Azon kívül, hogy mérgembe a 30 telefonos flottámat átviszem Telenorhoz, tehetek bármit, hogy a 15 éves telefonszámomat visszakapjam?

Aktív témák