Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
A rajta lévő egyenleg nem érdekel, az fenntartási költségnek ment vodának, 6-10 ezer forint, nem fogok sírni.
Csak hogy jól értem e:
Van lehetőségem bemenni Vodafone-hoz, és a számot újra kikérni fél éven belül (értelemszerűen megvárnám a korona hiszti végét)? Itt rögtön mehet feltöltősre, vagy itt is mint a telenoros megoldásnál először előfizetés, aztán kártya?Feleségem száma pont az enyém mellett van, úgyhogy eszmei értéke van számomra, csak bíztam benne, hogy Vodafone 10 év után nem fog kihagyni egy SMS-t, amit nem értek, mert nem használom, kb a semmiért kapnak évente 2k-t.
-
BullZeye
veterán
Őszintén fogalmam sincs mikor töltöttem fel.
"SIM kártyád érvényességi ideje 2020.03.13 éjfélkor lejár"Mai pedig
"SIM kártyád érvényessége lejárt. Telefonszámod kikapcsolásra kerül, azt hívás indításra, - fogadására,... nem tudod használni. Vodafone"Kedves leányzó azt mondta, hogy így jártam, kikapcsolták a telefonszámomat, nem tudok semmit tenni, vodafone.hu oldalon pedig nem enged bejelentkezni, de nagyon szívesen küldenek új sim kártyát persze a számot felejtsem el, most akkor mégis fel tudom tölteni még?
szerk.:
1270-et tudom hívni...de mikor fel akarnám tölteni a vodafone.hu oldalon, akkor:
"Sikertelen feltöltés
Kérlek ellenőrizd a telefonszámod, és próbáld újra!"szerk2.:
19.02.14 a bankkivonat szerinti feltöltés...akkor ezt beszoptam? És azzal Vodafone is, mert tényleg áthozok minden számot a mostani flottámba, ha bukom a 15 éves számomat. -
BullZeye
veterán
Tegnap éjfélkor lejárt a sim kártyám ami csak a telszám miatt volt fenntartva.
10 napja kaptam egy SMS-t róla, eddig minden évben küldtek előző nap egy SMS-t, hogy utolsó nap.Ma kaptam SMS-t hogy lejárt és törlik, telefonos ügyfélszolgálat nagyon kedvesen nagyon sajnálja, nem tehet semmit.
Azon kívül, hogy mérgembe a 30 telefonos flottámat átviszem Telenorhoz, tehetek bármit, hogy a 15 éves telefonszámomat visszakapjam?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- AMD FX-8150 processzor (AM3+, 8 mag, 3,6-4,2GHz)
- 10TB WD RED PLUS HDD-k !!! WD101EFBX (RECERTIFIED) merevlemezek!!! Teljesen újak, bontatlanok!!!
- Panasonic Toughbook CF-54 eladó
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest