- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz Viktor0610 #75951 üzenetére
igazad volt, ma hívott a futár.. nem is errefelé kellett volna kézbesítenie,hanem Eger.. Az ország túlsó vége szám lett elírva.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Április végén vettem , vagyis kaptam egy feltöltő kártyás SIMet a független új telefonomhoz (Mediamarkt)
Apámnak úgyis kellett egy új szám, gondoltam,miért ne..
Beregisztráltam az én nevem alatt, működik. Pénzt is raktam rá, tehát él.
Ma viszont kaptam egy SMS-t hogy csomagom érkezik, az Express One-al, feladó, egy bizonyos "Logmaster Kft, Vodafone B2C "
Mit akarnak ezek nekem adni ? 😅
Sajna nem voltam otthon, holnap újra jön a futár..[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
lehet,hogy egyszer már kérdeztem (vagy csak akartam ) , de február 24.-én lejárna a hűségidőm a pirosaknál.
De szeretném kompletten megszünteni a lejárati idő után.. (időközben lett egy másik szám,sokkalta másabb konsktrukcióban , másik szolgáltatónál )
A kérdésem az lenne,hogy hová kellene emailt írnom,vagy hol/milyen címen kellene jeleznem eme szándékomat ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
válasz rgeorge #72934 üzenetére
nem áll szándékomban védeni,de vannak gondok, 2 banknál is..
[Baj van az OTP és a K&H mobilapplikációjával is] - itt applikációkról írnak,de szerintem van a háttérben más is.. nem zörög a haraszt alapon..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
hamarosan, december elején, lejár az újabb két éves hűségidő a pirosaknál..
Ha esetleg felmondanám a hűség lejárta után,mikor kellene közölni velük ? még az élő hűségidőben,hogy a lejáratot követően nem kívánok használni a szolgáltatásukat, vagy esetleg várjam meg a hűségidő végét,és majd valamikor utána írjak/telefonáljak nekik?
Ha esetleg email lenne, milyen mail címre kell küldeni?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
nekem most kopp-kopp normális számla van,normális határidővel
viszont :
februárban jár le a hűség.. Lehet-e új SIM kártyát kérni (akár ingyen ) , a mostani 8 éves, mert már 5G-s telefonokat nézegetek,és félek attól hogy nem kezeli megfelelően a SIM kártyát a telefon.. ( neten,fórumokon nagyon sok ilyenféle bejegyzés olvasható..)In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
nektek is használhatatlan a Voda Android appja és a weboldal is?
Az appban hibás azonosítók üzenet, míg a weben be sem enged lépni..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
na,csak megjelentek az eddigi idei számlák az előfizetésben..
nem a semmire fizettem minden hónapban[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
Másnak se enged belépni számítógépen keresztül a weboldalra?
Beírom a telefonszámot/jelszót, majd katt a "bejelentkezés" piros gombra,aztán semmiIn loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
tegnap, a weboldalon keresztül befizettem a számlát..
én naivan azt gondoltam,hogy problémamentesen..
erre ma jön az értesítés a banki applikációmban,hogy duplán van zárolva a Voda-féle havidíj befizetés..
Nosza,irány a voda honlapja, és tényleg..
" Önnek túlfizetése van,amely a következő számlán lesz jóváírva.. "
2x 'fizettem' be a számla összegét,mindenféle hibaüzenet nélkül
Figyeljetek oda Ti is,nehogy ilyen probléma legyen..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
kinek lehetne írni, kihez lehetne fordulni,hogy már a 3. számlám érkezik meg, pontosabban csak a fizetendő összeg látszik, de maga a számla nuku. már kétszer írtam a vodafone-nak,email, az oldalukon keresztül,de semmi reakció azokra se , csak a szokásos válaszüzi,hogy " köszönjük a megkeresését "
-
Joker88
őstag
ma próbáltam telefonálni az ügyfélszolgálatra,hogy szeretném megtekinteni a decemberi számlámat,amit befizettem január elején (13.-án)
hát, 1 óra várakoztatás után sem sikerült beszélnem egy élő ügyfélszolgálatossal. (még jó hogy ingyenes )In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
na, ma írtam a vodáéknak,hogy befizettem a számlát,de nem látom a weboldalon.. ergo fizettem valamiért
-
Joker88
őstag
pénteken, a Voda Android appján keresztül befizettem a számlám ( febr.10-ig lehet befizetni)
meg is jött az sms,hogy befizetve..
Ellenben, ha weboldalon keresztül próbálom keresni a számlámat, nincs ott a korábbi befizetett számlák közt..
Ennyire kaki a VF rendszere,vagy tényleg "eltűnt" a számlám? Mobilbankom szerint a kifizetés teljesített,tehátn nem függő..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
olyan elméleti kérdésem lenne, hogy adott egy élő, hűségidős előfizetés (nem feltöltőkártyás) . lehet-e új telefonszámot kérni (a jelenlegit lecserélni) ,vagy mi a menete, díja ennek a procedúrának?
-
Joker88
őstag
én,bár az előfizetés alatt cseréltem új személyit,ergo új kártyaszám, telefonáltam az ügyfélszolgálatra. Ott annyit mondtak, hogy nem kötelező,hiszen ha esetleg újítom az előfizut,akkor ott tudják majd regisztrálni/átírni a régit.
De ha akarom, mindenképp,menjek be az általad említett egyik üzletbe,megcsinálják,vagy esetleg küldjem el a másolatot a vodafone email címére, a szerződés azonosító adataival és majd ők módosítják.In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
válasz hallerlaller #66203 üzenetére
nekem tegnap jött az értesítés,hogy számla lett..
Aznap nem tudtam letölteni ( hoppá, kérjük próbáld újra)
ma viszont minden gond nélkül le tudtam tölteni..
szóval, Neked is azt tanácsolom, holnapig várj..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
na, weboldal megint lehalt..
-
Joker88
őstag
na, számla..
reggel még az általam magasnak vélt összeg volt, számla nélkül.. most beléptem PC-n és egy teljesen -alacsonyabb- összeg szerepelt mint számlaérték, és végre a normális , letölthető számla is elérhetőgyorsan be is fizettem
-
Joker88
őstag
Heh,tegnap este még ott volt a "befizetetlen számla" ,de addig nem akarom befizetni míg maga a számla nem tölthető le, erre ma eltűnt,hogy fizetetlen számlám van..( mintha befizettem volna) Alakul ez Vodafone!
-
Joker88
őstag
Nah, tegnap este jött sms , számlám érkezett.. Összeg nem volt benne,ezért furcsálltam.. Mikor hazaértem számítógépről bejelentkezek az oldalra - a telefonos Voda alkalmazás hibával kidob természetesen ezért használhatatlan..
szóval, belépve az oldalra, döbbenet.. 45.000 Ft-os számla ( igaz két hónapja nem láttam számlát,de az is max 15.000 ft-nak kell lennie /havi 5490-es előfizu mellett/ )
Nagy nehezen engedi letölteni a számlát.. Erre a számlán egy totál más előfizetői néven,más telefonszámon lévő számla
Vannak még bajok #mileszveledvodafoneIn loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Nálam a Microsoft Edge -el megy, de egyből új jelszót kérne,de itt-ott olvastam,hogy sok embert kitilt,miután új jelszót állít be..
-
Joker88
őstag
Megkaptam a minap az emailt,hogy ugye július 24-28 közt nem lesz elérhető pl a számlabefizetés sem..
Viszont nekem a készüléktörlesztő-számlám mindig 25.-én szokott megérkezni ..
Ilyenkor mi lenne a teendő? Vagy majd 28-a után érkezik meg?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
ma jött pár perce az SMS.. Számlám érkezett
Pedig 13-án lesz a számlazárás
belépve a Voda oldalára PC-n ,semmi számlanyom
nagyobb a baj mint hisszükIn loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
hát,ma spec engemet alig tudtak elérni telefonon.. mintha ki lettem volna kapcsolva, vayg pedig olyan nehezen kapcsoltak engem..
Ha pedig én hívtam valakit, valami katasztrófa hosszú ideig lett összeköttetés..
Redmi Note 9 őnáluk vásárolt amúgy..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
válasz Nikaré #61501 üzenetére
régebben,mikor csekken fizettem, tök véletlen sikerült on-line is befizetnem. azthittem elkevertem a csekket az asztalról, hopp,gyorsan net-> fiók -> befizetés ..
mutter meg másnap hozta a csekkszelvényt,hogy " jössz az összeggel ",mert befizette .D
a következő havi számla nullás lett (tekintve hogy nem szoktam pl. telefonon lottózni,stb,ergo nem lett több terhelés rajta mint amennyi a havidíj volt )In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
hát ahogy, nézem, egy másik szolgáltatónál,ugyanez a díjcsomag (korlátlan beszélgetés belföldön, 5Gb net) plusz egy Redmi Note 9 havidíjjal 9.500 ft, 2 évre.. itt meg ugye mától,felugrik 10.990 ft-ra a díj.. készülék nélkül,csak határozatlan időre..
-
Joker88
őstag
tegnap járt le a Red-es csomagom. akkoriban, 1 éve volt 9.990 ft egy hónapra.. ha jól tudom ez már nincs,helyette van valami Red free 10.990.-ért..
nem is gond, csak az a fura,hogy senkisem keresett a vodától,hogy maradok-e,stb..
de gondolom,ha nem jelzem a váltási szándékom,marad ez a 9.990 Ft-os havidíj,ugye? nem raknak át önkényesen egy másikba?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
válasz Pityu. #56034 üzenetére
annyiban lesz változás, hogy új szöveg lesz látható.. pl ahogy itt a mellékelt képen : számlazárás napja x nap múlva ; eddigi költségeim ; felhasználható adat/hívás percben, vagy adatmennyiségben , meg esetleg függő befizetések összege (ergo a le nem könyvelt legutóbbi havidíj befizetése)
-
Joker88
őstag
Igazad van. 7.000 Ft. ügyfélszolgálatnak írtam emailt, és a hétezres verziót írták vissza..
" Szeretnénk tájékoztatni, hogy számcsere szolgáltatásunkat a hűségidőtől függetlenül vehetik igénybe ügyfeleink, hűségidő alatt is kérhetik hívószámuk cseréjét. A számcsere során egy előre meghatározott listából választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb hívószámot. Egy tetszőleges telefonszám megadására nincs lehetőség. A szolgáltatás díja bruttó 7.000 forint. "
-
Joker88
őstag
december elsején járna le az egy éves előfizetés ( GO S csak SIM kártya volt ) Szeretném megtartani /meghosszabbítani az előfizut,de másik telefonszámot kérnék. Ez lehetséges náluk ?
-
Joker88
őstag
karácsonyi üdvözlő SMS sem jött idén ,meg lehet hogy újévi is elmarad a Vodától..
gyalázatos
-
Joker88
őstag
válasz draco31 #50820 üzenetére
ha még aktuális.. :
" Amennyiben havidíjas szerződést szeretnél nálunk kötni, az alábbi dokumentumokra van szükséged:
személyi igazolvány (vagy útlevél, vagy új típusú jogosítvány)
lakcímkártya
és egy három hónapnál nem régebbi közüzemi számla (víz-, gáz- vagy villanyszámla), ami a lakcímkártyádon lévő címre szól – nem kell, hogy a te nevedre, csak az állandó címedre szóljon. A közüzemi számla helyett megfelel a három hónapnál nem régebbi vezetékestelefon-számla, kábeltévé- vagy internetszámla, illetve bankszámlakivonat is.
Emellett szükséged van egy E-mail címre is, mivel már nem papír, hanem elektronikus formában készítjük el a szerződésedet, melyet az általad megadott E-mail címre küldünk el.Amire mindenképpen számítanod kell, hogy havidíj előleget kérünk tőled; ez az általad választott tarifacsomag egy teljes havidíját jelenti, illetve ha vásárolsz hozzá készüléket, annak a kezdőrészletét (amennyiben nem 1 forintos kategóriában választasz). "
Forrás : [link]
-
Joker88
őstag
holnap tervezem bemenni az egyik Voda üzletbe,azon apropóból, hogy se neten,sem pedig a mobilappban nem tudok belépni a fiókomba. jelszóemlékeztető után ( a jelszavam tuti jó,mert eddig is ez volt ) kéri az ügyfélbiztonsági kódot,amit megadok, majd "technikai hiba" üzenet fogad.. egy lótúró az egész
valakivel esetleg mostanában történt ilyen ?
-
Joker88
őstag
Ti a Vodafone weboldalán be tudtok lépni a fiókotokba ?
mert nálam , ráklikkelek a " MyVodafone belépés " -re aztán semmi.. kikapcsoltam a felugró ablakos beállítást is,semmi..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
már lejárt hűségidejű előfizetést át lehet rakatni feltöltőkártyássá a telefonszám megtartásával ?
gondolom üzletbe tudják intézni..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
kérdés 1.: ha lejár az előfizum ( flotta ) átválthatom feltöltőkártyásra a szolgáltatást ?
kérdés 2. : megszoktak keresni a hosszabbítás miatt telefonon ?
-
Joker88
őstag
amatőr kérdés lesz,de..
ha lejár, (névlegesen december 6.-án) a céges flottás szerződésem, akkor milyen csomagba raknak át ? most jár le a 2 év hűségidőm.
a helyi flottás-kontakt személlyel nem találkoztam még a héten.. következő héten lesz csak..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
ha a tesóm vett a fateromnak az ősrégi telefonjába "instant SIM-et az InterS*rban ( fater csak arra tartja a telefont,hogy elérhető legyen,különösképp nem használja) azt regisztrálhatja/aktiválhatja annak a nevére is,akinek már van a Vodánál élő,aktív előfizuja ?
-
Joker88
őstag
volna egy kérdésem..
Cirka egy éve lett egy új telefonom, már "nanoSIM"-es telefon volt. Annak rendje és módja szerint kitörtem az "univerzális" 3 méretűre törhető SIM-et nanora.
Semmi gond nem is volt vele..Azonban most a telefon az örök GSM mezőkre távozott.
Amit kinéztem telefont, viszont MicroSIM-es.
mennyibe cserélné a Voda ki a SIM kártyát nanoról microSIMre ? gondolom nem ingyen.. ( a telefont nem tőlük venném,hanem függetlenként )[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
ha tavaly év elején ( 2016 jan) kötöttem flottás előfizut a vodánál,nekem is kell ilyen adatokat ellenőriztetnem/egyeztetnem ?
vagy csak a feltöltőkártyásokra vonatkozik ez a mizéria ?
-
Joker88
őstag
Vodánál - ha jól tudom - nem teljes 100%os a 4G lefedettség, érdemes venni 4G-s telefont, vagy elég a 3G-s is ?
-
Joker88
őstag
azt honna lehet tudni,hogy az előfizetéshez külön vásárolt 1Gb-os havi kiegészítő netcsomag 4G-s vagy csak 3G-s ? vagy alapból a Vodánál minden netcsomag 4G-s ?
-
Joker88
őstag
Vodafonenál a 3G vagy 4G a "nyerő" ?
Győr és környéke helyileg..
-
Joker88
őstag
most,hogy kiszedtem a telefonból az SD kártyát, észrevettem,hogy a Vodafone-os SIM kártyán van egy ilyen "térerő" szerű rajz az azonsítószámok mellett.. hasonló, mint ezen a képen..( anniy különbséggel,hogy a kártyán nincsen az a kék pont mint a képen a jelek alatt ) ez a szimbólum mit takar ?
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
kell valakinek 50 MB internet ? A Coca Cola 3 decis fém dobozán található kódról beszélek...
Van itt egy, de nekem nem kell...In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Itt a Vodánál melyik éri meg jobban ? A 3G-s telefon, vagy a 4G-s ? Ahogy hallottam, itt a pirosaknál a 3G-t fejlesztették jobban, a magenta szolgáltató inkább 4G-re épít..
-
Joker88
őstag
ma délelőtt vettem a vodánál flottás előfizut. ez eddig sima ügy.
azonban a vodafone.hu-n nem tudok létrehozni saját felületet..
ezt dobja ki.pedig ugyanugy írom be a tel.számot,ahogy kéri..
-
Joker88
őstag
a vodafone-nál mennyire jó a 4G hálózat , főleg a Nyugat-dunántúlon, Győr környékén ?
Mert ahol dolgozok, nagyon reklámozzák a Flottás csomagot, és ha váltanék a már lejárt hűségidős Telekom szerződésből, jobban jönnék ki anyagilag a Vodánál..In loving memory of Garrett Lockhart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING WIFI
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
- Asus rog laptop eladó 17 colos! Full HD 120 Hz kijelző , Beszámítás
- Xbox One X 1Tb Project Scorpio Limited Edition
- Asus rog strix laptop eladó Core i5 -9300H 256 GB SSD + 750 GB HDD. Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest