- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
#72445440 #54146 üzenetére
Utána néztem, értem a lényegét. Csak valahogy nem stimmel nekem a dolog. Vodafone saját oldalán:
" Miért a Narrowband-IoT?
Az NB-IoT technológia engedélyköteles frekvenciasávban működik, és az elérhető alternatív technológiákhoz képest jóval költséghatékonyabban építhető ki, ráadásul nagyobb biztonságot nyújtva üzemeltethető.
A meglévő mobilhálózatokra épül, így nem szükséges például helyi hálózatot létrehozni vagy helyi gateway-t (átjárót) telepíteni és üzemeltetni. A kommunikáció biztonságát többek között a SIM-chip alapú zárt APN (Access Point Name) biztosítja, ami a 4G hálózat biztonsági jellemzőivel rendelkező, nem zavarható adatkapcsolatot tesz lehetővé. "Vagyis a kérdésem, hogy végül is milyen frekvenciát használ ez a hálózat? Elvileg meglévő mobilhálózatra épül, na de ha a 4G-re, akkor miért mutat oda is lefedettséget, ahol jelenleg a Vodafone nem rendelkezik 4G hálózattal?
-
vulnrea
aktív tag
Szomorúan vettem észre csomagváltás miatt, hogy megszűnt a music pass
az egyik legjobb dolog volt az elmúlt pár évben, szerettem használni. Nem foglalta a telefonom tárhelyét a zene. Lehet tudni, hogy a későbbiekben lesz újra? Telekom kínálatában elérhető ~1000 Ft körül jelenleg is.
-
Diák66
őstag
"Narrowband-IoT hálózat: 200 kbit/s maximális letöltési sebesség. A hagyományos mobilkommunikációs technológiákhoz képest nagyságrendekkel alacsonyabb energiaigényű és jóval nagyobb hatótávolságú. Jellemzően olyan üzleti célú felhasználási módoknál optimális, ahol sok, akár nehezen hozzáférhető vagy áramellátással nem rendelkező helyszínen működő szenzorral kell kevés adatot begyűjteni. "
Ez biztos csak 4G ?
-
Gebriel
veterán
válasz
whited #54138 üzenetére
21970.-ft a 3 Red Live csomag ha egyszerre kötöd. Kivéve ha van otthon UPC szolgáltatásod. Akkor 19970.-ft
Hogy ennél van-e jobb csomag máshol azt nehéz megmondani így.
De szerintem ebben az árban a Vodafone Red csomagja a legjobb ár érték arányban.
Telenornál fizetni kell a sms-ért pluszban és nincsenek passok 3*7990.-ft
Telekom pedig drágább és kevesebb a net (3GB) 3*10840.-ft -
whited
addikt
Sziasztok
3 ember számára a korlátlan Red csomag (9990/db) ha egyszerre kötöm akkor megállna 20kból.
Van ennél jobb csomag most máshol? -
trec12
addikt
-
baloghgabor
aktív tag
Üdv, Vodafone TV indulhat hamarosan. Valaki tud bővebbet esetleg róla?
Köszi. 😊 -
-
radio100jozs
őstag
válasz
NavySeal #54126 üzenetére
Én is 1 hónapja jöttem át szintén az UPC kedvezmény miatt a Telekomról számhordozással. Nekem a Go Talk van, 6990-ért benne 3 GB, és minden korlátlan egész EU-ban, ami így nagyon versenyképes ár. a normál tarifákat nézve. Szerintem ez az UPC összeolvadás, és így a csomagkedvezmény hozni fog bőven a Vodának. A telenor a legnagyobb vesztes továbbra is.
-
NavySeal
senior tag
Megtörtént a számhordozás a T-ről Vodára egy Infinity Pro előfizura (UPC kedvezménnyel).
Szóval csatlakozom most már Vodásként is a tisztelt társasághoz. -
Kleroo
veterán
válasz
#72445440 #54115 üzenetére
na elértem. Checkolta, a SIM aktív a rendszerük szerint
Letettem, csináltam teszt hívást (azt hittem este beaktiválhatták)
és bumm továbbra is "aktiváljam a simet, blabla" üzenet.
Ilyenkor mi van
ha ezt végigpötyögöm, akkor csak beleköpnék a rendszerbe?
https://shop.vodafone.hu/feltoltokartyas-sim-kartya-aktivalas-megkezdese -
Dj Sügi
őstag
Üdv!
Egy ilyet szeretnék beállítani vodafonos feltöltőkártyás APN-nel, de egy istennek sem működik. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogyan kellene neki megadni az APN-t!?
Köszi!
[link] -
csab2
veterán
Pár kérdés a VoLTE-ról.
Mire jó? Azon kívül, hogy hívás közben is megmarad a 4G kapcsolat és gyorsabban épül fel a kapcsolat.
Külön be kell kapcsoltatni a szolgáltatónál?
Szegeden ad már a Vodafone VoLTE-t? -
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
ha vásárolok előfizetéssel telefont a vodafone-nál, függetlenül adja már a készüléket? -
-
Kleroo
veterán
válasz
NavySeal #54103 üzenetére
Miért pont holnap?
ish4d0w: Köszi, checkoltam, de nekem kizárólag az adataim vannak itt, és az info hogy igen átvettem, várjak a számhordozásra.
De nincs aktiváló kód, bármi aktiválással kapcsolatos info.
Egyébként 2nap utáni automatikus aktiválást hogy kell érteni?
Be kell rakni telóba, és utána indul a 48h? -
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Számhordozós új SIM-et kaptam.
Online rendeltem, futár hozta, emailek jöttek mindenről, szupi, de aktivációs nekem sem (kapott valha bárki is?) ez volt 1 hete. Aztán megelpődtem, hogy tegnap mégsem volt átállás (számhordozás). Azt hittem h 2 nap után aktiválódott. Felhívtam 1270et, de elvesztem.Csak én vagyok ennyire nyomorék, hogy egy opció sem volt sim aktiválásra?(csak tiltás) HELP? mit kell választani 1270-en?:
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest