- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HoaryFox
őstag
válasz simpley #81643 üzenetére
Szia!
Részben "paraszt" vagyok, elég régóta Vodafone előfizető voltam, de a vége felé már egyáltalán nem voltam elégedett a szolgáltatásukkal, főleg a mobilnettel, aztán amikor jött a hír a felvásárlásról, meg is adta a lökést, hogy lépjek.
Azóta több, mint 1 éve boldog T-s vagyok."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz Marcsello31 #77871 üzenetére
Kb. mint a VoLTE, a VoWiFi legnagyobb előnye, hogy ott is tudsz telefonálni, ahol nincs térerő, de WiFi van (persze aktív internettel )
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz Marcsello31 #76821 üzenetére
A túlfizetés csak annyi, hogy többet fizettél be valamikor, így többlet van a folyószámládon. Következő számlánál ebből tudnak majd vonni. Velem is egyszer előfordult már.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz donjohnson #76818 üzenetére
Cellmapper-t ismerem, még a NetMonster-t szoktam használni, az kicsit emészthetőbben írja a dolgokat.
Viszont sajnos nem rootolt a telefonom és nem is lesz az, de azért köszi"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz makoss #74531 üzenetére
Ez a szolgáltatás is annyira "korlátlan", hogy ha nem vadulsz vele (több tíz GB adat lerántása, 4K videók nézése 0-24, torrent [ezt egyik mobilszolgáltató se komálja]), addig jó vagy. Hogy ez a határ hol van, ki tudja.
-
-
HoaryFox
őstag
Most komolyan? Először Lauda, most te is?
Akkor leírom még egyszer: amit meg kell venni, azt meg kell venni, amit ki kell fizetni, azt ki kell fizetni, nincs mese. Hadd döntsem már el, hogy melyik mobilszolgáltató pénztárcáját akarom tömni.
Zavar ez a dolog a Vodafone-nal kapcsolatban? Igen. Van más oka is, hogy váltok? Igen. Mostanában már nem vagyok annyira elégedett velük. Már régóta tervezgetem a váltást és meg is fogom lépni. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Természetesen a NER-t, de ez nem szabadon választható. Persze, ha elköltöznék valami értelmesebb országba, akkor változna a helyzet. Csak az a baj, hogy még nincs ilyen indíttatásom. Még.
-
HoaryFox
őstag
Hmmm... kár, hogy pont most hosszabbítottam meg a szerződésem 1 évvel. De azután kb. 15 éves kapcsolatomat megszakítom a Vodával és megyek át a magentásokhoz. Nem fogok semmihez sem asszisztálni, ami a Fityeszt gazdagítja.
Kár érte.[ Szerkesztve ]
-
-
HoaryFox
őstag
válasz Marcsello31 #71624 üzenetére
Szept. 1-től meg lesz szüntetve, 09.01-én életbe lépő Ászf-ben már nem elérhető internet opcióként van benne.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz Bl.Gyo. #71602 üzenetére
Hmm... most hogy mondod, nekem is szokott olyan lenni, hogy így minden indok nélkül egyszer csak megáll a netem és egy fél perc után mintha mi se történt volna, megy tovább. Ez előjött modemben, routerben és telefonban is. Na majd ma letöltök valami nagyobb dolgot.
-
HoaryFox
őstag
válasz Marcsello31 #71599 üzenetére
Attól függ. Mekkora az adott területen a zsúfoltság, mennyire vagy szerencsés a torony elhelyezkedését illetően, milyen sávon szórnak arrafelé, van-e QoS szolgáltatás az előfizetésen, stbstb.
-
HoaryFox
őstag
válasz dellfanboy #71593 üzenetére
Valószínű tiltva van a roaming.
-
HoaryFox
őstag
válasz Mr. Csonti #70015 üzenetére
APN beállítás routeren? Standardnet APN kell neked, hegy publikus IP-t kapj.
-
HoaryFox
őstag
No, május 10-től bye-bye QoS-sel megfűszerezett Homenet+
Helyette inkább használom az 500 GB-os feltöltőkártyás adatot, amin nincs."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz sebijani1982 #69091 üzenetére
Üdv!
Röviden: Dunaújvárosban a Vodafone egy nagy határ bénaság. Összeszedtem a két kezem, ha 20 Mbit felett mérek. Valamit errefelé nagyon elszabtak.
-
HoaryFox
őstag
válasz Nikaré #68808 üzenetére
23:15 környékén másnak is volt gondja a hálózattal? Mind a 4G routert, mind a telefonomat ledobta a hálózat, plusz a kollégám 4G routerét is, ami a város másik felén van. Pár perc múlva helyreállt, de a VoLTE még nem jött vissza a telefonomra.
Dunaújváros és környéke amúgySzerk.: Hupsz, véletlen válasz lett, nem akartam
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Olyat vajon nem lehet kérni tőlük, hogy vegyék ki a 3.14csába a QoS-t az előfizetésemről és én legyek prio-ban a hálózaton?
Pont ma küldte a Voda hogy le fog járni a Homenet+ Extra hűségszerződésem, kár, hogy megint csak a sima van, lehet megpróbálok alkudozni az ügyfélmegtartokkal.[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz Trebron09 #68336 üzenetére
Pedig tuti kell lennie valaminek. Ha nem dobja be a sütiket elfogadó ablakot, akkor nem jó.
Sütik törlése, plusz nézz át mindent még egyszer, nekem pl. a privát nextDNS DNS szerverrel nem megy, ha azt kikapcsolom, akkor jó."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz Diák66 #67221 üzenetére
Én tudom, hogy sz*rrá van terhelve a közeli cella, szóval azért szokott ledobálni. Band 3-at is le szokták kapcsolni éjfél - 1 óra körül. Szerencsére nekem 1 percen belül visszajön.
De a sebesség is nagyon változatos, 1-30 Mbps között (nincs jó rálátásom a toronyra sajnos)
Homenet+ Extra"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
-
HoaryFox
őstag
Vajon hányan kaphatták meg a 7 napra szóló korlátlan netet, hogy az eddigi stabil ~20 Mbps helyett alig kapok 4-8 Mbps között...
-
HoaryFox
őstag
válasz Landsmann #60088 üzenetére
és #60089 4Grider azt az apróságot kihagytam, hogy a netnélküliség kb. 1 percig tart, utána mintha mi se történt volna, megy tovább a szolgáltatás, tehát nem állandó ez a szolgáltatás kiesés. Valamint publikus IP-n vagyok (APN: vitamax.snet.vodafone.net), de tökmindegy, mert mindkettő APN-en előjön a probléma.
-
HoaryFox
őstag
Tök jó, hogy egy olyan, világszintű cég, mint a Vodafone, nem tart min. 1 kollégát, akinek ha eggyel nehezebb kérdést teszek fel a hálózattal kapcsolatban, tud is rá válaszolni. Nem.
Kaptam egy általános email címet, ahonnan átküldik majd egyszer a kérdésemet a Technikus osztálynak és 30 napon belül egy sablon szöveggel leráznak, hogy "mi nem látunk semmi problémát", "a hiba biztosan az Ön készülékében lesz", és "Próbálta már ki- és bekapcsolni a készüléket" szintet fogják képviselni.Ja, hogy mi a bajom?
Random ledobál a hálózat. Kb. 400 méterre vagyok a toronytól, igaz, nem látok rá, de így is bőven jó értékeim vannak. Az alatt, hogy "ledobál" a hálózat, nem azt értem, hogy nincs térerő, "Nincs szolgáltatás" felirat, hanem minden OK-nak tűnik, van térerő, mobiladat kapcsolódva, de egyszer csak megáll a net. Próbáltam több készülékkel, a fő egy Huawei B525 4G router, de próbáltam telefonban is (Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi A1), ugyanúgy előjön időnként, sőt, máshol is, pl. bent a cégnél, amikor beviszem az adatkártyát a telefonomban és bent használom.Az "adatkártya" amúgy egy szögegyszerű Tuti+ feltöltőkártyás előfizetés, +500GB kiegészítő adatcsomaggal. Nemrég lett rendelve (kb. 2 hónapja), szóval a "cseréltessem ki a kártyát", "régi a kártya" nem opció.
Valakinek ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Bárcsak mindenkinek elérhető lenne az 5G és terelnének mindenkit oda, én meg élvezném a gyors, akadásmentes 4G-met
-
HoaryFox
őstag
Lemondtam a HomeNet+ előfizetésemet, és váltottam a feltöltőkártyás előfizetés + 500 GB adat opcióra, azért vicces, hogy feltöltőkártyásoknak ez az adatmennyiség 7.990 Ft, a HomeNet+ az "csak" 5.330 Ft, de az csak 50GB+150GB éjszakai. Na, az éjszakait mostanában alig használtam, ezért se érte meg fenntartanom azt. Most meg annyi adatforgalom elérhető, nem győzöm elhasználni
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Én inkább várom, hogy a 3G-t lelőjék és azokon a sávokon is 4G-t szolgáltasson a Voda. Már ha ez a terv. (5G nem pöcköl)
-
HoaryFox
őstag
válasz Danieltechh #54735 üzenetére
Próbáld ki, hátha :))
[ Szerkesztve ]
-
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Nem találok a neten semmi infót, hogy a Vodafone hol és mikor fogja (ha egyáltalán be fogja) kapcsolni a "4G+"-t (sic!) bizonyos városban. Annyit találtam, hogy "Budapesten 99%-ban elérhető" és slussz. Csak mondjuk én már várom ide Dunaújvárosba isElőre is köszönök bármilyen infót!
-
HoaryFox
őstag
válasz Clapaucius #53335 üzenetére
Mint ahogy linkelte a kolléga a hozzászólásomat, elméletileg már nem elérhető, de találtam egy kiskaput, lehet még működik:
MUSICPASSADDON szót küld el a 1270-re, és vagy aktiválják még vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Music Pass vicces mellékzönge: ugye most nagyban karbatartanak, ha felkerestem a Vodafone honlapját, egy sablon oldal jött be, hogy karbantartanak, blablabla, de az SMS kódok működnek, és hogy hogy, hogy nem, de a Pass-ok között ott volt még a Music Pass kódja. Nosza, próbáljuk meg, hátha. És...
Llwynog vs Vodafone 1:0
-
HoaryFox
őstag
"A Music pass szolgáltatás 2019. augusztus 1-től kereskedelmi forgalomban nem elérhető."
Kösz, Vodafone
Ma hívtak a szerződéshosszabbítással kapcsolatban, meg is történt a tarifa cseréje, erre önkényesen kikapcsolták a Music Pass-omat és már nem is lehet aktiválni...
-
HoaryFox
őstag
Kicsit jobban értelmeztem a kiírt szöveget és az online szerződéshosszabbítás átmenetileg nem elérhető.
Amúgy túl hűséges vagyok hozzájuk (egyházi flotta)
-
HoaryFox
őstag
Tők jó, hogy a Vodafone honlapja felajánlja a szerződéshosszabbítást, szépen végigvisz a menüpontokon, erre a végén kiírja, hogy ehhez a telefonszámhoz nem lehet szerződést hosszabbítani, fáradjak be egy üzletbe. Kösz, bmeg
-
HoaryFox
őstag
Én mondjuk jobban szeretem azt a Vodafone-ban, hogy ők megfontoltan, egy picit "lemaradva" lépkednek előre, igaz, hogy lassabb a 4G hálózatuk, mint a két T-nek, de viszont stabil is, 3G-nél is ugyanez volt. Nem jártam még az ország azon szegletében, ahol legalább ne HSPA+ sebességgel tudtam volna elérni a hálózatot
-
HoaryFox
őstag
Oké. Akkor pontosan mi is a probléma? Az, hogy a Mini Bázisra csatlakozik fel a telefonod? Valószínű az az erősebb jel, nem a bázisállomásról jövő jel, ezért dobja fel csak a Mini Bázis hálózatot.
-
HoaryFox
őstag
válasz Grande Ale #51935 üzenetére
80 Zöld szám: ingyenesen hívható
-
-
-
HoaryFox
őstag
válasz watford #50657 üzenetére
"Megkeresésünkre a Vodafone munkatársai megerősítették, hogy az eSIM szolgáltatás hamarosan náluk is elérhetővé válik, de pontos dátumot erről (és az új iPhone-ok érkezéséről) nem közöltek."
-
HoaryFox
őstag
Semmi, lassú a renccer
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz takikacska #49775 üzenetére
Lehet választani. Legalábbis megfelelő APN beállítással el lehet érni a NAT-olt és a nem NAT-olt hálózatot is. Homenet-tel használok dinamikus DNS-t és azzal együtt távoli asztalt.
-
HoaryFox
őstag
válasz Barna81 #48710 üzenetére
"A hálózati zár feloldás, úgynevezett függetlenítés mind feltöltőkártyás, mind előfizetéses tarifák esetében az ügyfél kérésére történik, az Előfizetői Szerződéssel együtt vásárolt készülék hálózati zárának feloldása díjmentes, minden egyéb esetben (például listaáron, vagy mástól - akár adásvételi szerződéssel is - vásárolt készülék) 10 000 Ft-os díja van.
...Előfizetéses szerződés esetében, a szerződéshez, a Vodafone-nál vásárolt készülék függetlenítése díjmentes, a szerződés lejáratát követően. A készülék használója is kérheti a szerződés lejárta után a hálózati zár feloldását, azonban neki minden esetben 10 000 Ft a díja.
..."
-
HoaryFox
őstag
válasz Harkovz #48451 üzenetére
Sajnos az én esetem nem nagyon releváns, mert egy cég celláját tudom használni, ahol Voda flotta van, bár 10-15 Mbps mindig megvan. Jó kedvében akár a 25-öt is eléri
Nem bántam meg, online játékokhoz használom főleg.
Szerk.: Dunaújváros külvárosa
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz Viktor0610 #47056 üzenetére
Jaaaaa, nem telefonon méricskélek állandóan
De igen, használom másra is
-
HoaryFox
őstag
válasz HoaryFox #47034 üzenetére
Ez nagyon gyanús... 1 perccel ezelőtt mértem még 1 sebességet, hátha történt valami... És igen, történt. Véletlen 24/16 Mbps le- illetve feltöltést mértem.
Nekem ez nagyon gyanús, hogy valamit elsumákoltak...
Vagy csak én vagyok paranoiás?
-
HoaryFox
őstag
Aki még emlékszik a múltkori megjegyzésemre, hogy lassú a 4G és adtak egy panaszbejelentőt, most hívtak, hogy szerintük nincs semmi gond a hálózattal, biztosan az épület miatt van a gond (megjegyezném, hogy itt mértem a 20-25 Mbps-t a 8-10 helyett, nem változott semmi), szóval szépen lepattintottak, hogy i j.
Kösz, Vodafone
-
-
HoaryFox
őstag
Szerintetek tennének valamit az ellen a Vodánál, ha betelefonálok és megmondom, hogy a környékemen egy vicc a 4G szolgáltatás?
~1 hónapja az eredetileg mért ~25 Mbps sebességről először leesett 15 környékére, most meg alig mérek 8-9 Mbps-t. (Telefon is és a homenet 4G router is)"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest