- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
lancika
tag
És az omnia mikorra várható?
-
<NewL>
addikt
válasz
Studi22 #4734 üzenetére
A live mit takat kb? Utolsó livos telefonom A MotoV550 volt
Az Omnia mikor jelenik meg náluk,erről senki sem tud semmitse?
A Touch Diamond-ba is van live,ilyen butitás?
Most ezek között gondolkozok,de elsősorban a zseb szab határt,nem szivesen adok most ki 80-90K-t is egy telefonra. -
Studi22
aktív tag
Butításról nem tudok live van benne,de ez nem vesz el a használhatóságból.
Nagyobb üzletben megyeszékhely biztos lett volna készleten,de nagyon kapós most a hálózatban.
Hogy miben külömbözik gyári függetlentől azt a samsung tudja neked megmondani mivel ők hozzák a telcsit hozzánk "Vodafonra finom hangolva". -
<NewL>
addikt
Szép jó napot kollégák!
A következő a helyzet,bementem a vodafonhoz egy helyi üzletükbe,sajnos még a telefont sem tudtam megfogdosni elküldtek a csába.
A vodafonnal csak a közvetitő emberke van kapcsolatba,és tényleg minden árat ő határoz meg. Hála a jó istennek a telefon nem lesz több mint az A kategóriában,ugy néz ki 50 helyett 41et kell fizetni majd érte.
De sajnos havonta egyszer jön katalógus valamint egyszer lehet rendelni tőle készülékeket. Annyiban van szerencsém ,hogy a hónap elején első hetében szokott ez a dolog lezajlani, Szóval lehet a héten fogok valamit rendelni.
Azt még szeretném megkérdezni,hogy pl ez a telefon mennyire van lebutitva láttam a kollégának volt nemkis bajaa SE-jével. Ez az Samsung F480 miben különbözik mint a gyárilag függetlentől?
-
goofy86
tag
válasz
Viktor0610 #4731 üzenetére
végülis mind1 mert nekem elvesztették a bizalmam!
-
-
Gebriel
veterán
-
goofy86
tag
válasz
ottoyes #4724 üzenetére
ottoyes:
Pannon nem kér közüzemit!Gebriel:
Lehet hogy 3-4 éve volt de akkor is a függetlenen be lehetett állítani! És mondjuk nem kell annak egy ismert vagy kevésbé ismert számak lennie lehet valami szignó vagy akármi ami sokkal jobban szól mint a nem tom milyen kiterjesztésű "40 szólamú" valami.diákként biztos sok közüzemi szála jön az én nevemre, nem??
Három az egyben.
Használd a MOD-gombot, légy szíves!!![ Módosította: Viktor0610 ]
-
Gebriel
veterán
válasz
goofy86 #4722 üzenetére
Ejj milyen ez a Vodafone, hogy számlát kér, tiszta felháborító
Melyik háztartásban nincs közüzemi számla?
"egy k700i-nél nem tudtam mp3-at beállítani csengőhangnak ami sztem elég gáz!"
Mikor is volt ez 3-4 éve !?
Egyébként azért megjegyezném, hogy a szerzői jog tiltja, hogy nyilvános helyen lejátszd az adott számot. De hát empéháromról beszélünk vagy mi a szösz
"Így hát bementem a pannonhoz, ott szinte még igazolványt sem kértek"
Csak két arcképest
Na csáó. -
goofy86
tag
Én majdnem 2 évig voltam vodás de mikor előfizus akartam lenni mindenféle szar közüzemi számlákat kellett volna bevinnem. Ez az egyik ok ami miatt mgeutáltam őket, a másik meg hogy lebutítják a telefonokat és pl anno egy k700i-nél nem tudtam mp3-at beállítani csengőhangnak ami sztem elég gáz! Ígyhát bementem a pannonhoz, ott szinte még igazolványt sem kértek és úgy tudtam előfizut kötni! Szóval sajna nekem csak rossz véleményem van a vodáról!
-
<NewL>
addikt
válasz
Studi22 #4718 üzenetére
Ez remélem tuti,még 50et kitojok érte de többet egy fillért sem.
Akkor szerinted hova mennyek először? Egy voda üzletbe vagy hivjam fel előtte a palit aki a közvetitő? Elég jó lenne ha lenne egy kis kedvezmény.
Tényleg,ha nem lenne meg a kód akkor elég ha anya személyijét odadom vagy neki is kell jönnie?
Tényeg nagyon segitőkészek vagytok! Ezért szeretem a !PH-t... -
<NewL>
addikt
válasz
Studi22 #4716 üzenetére
pfööö akkor van egy olyan érzésem ,hogy még 50K-ért sem lesz az enyém az F480
A lap itt van nálam egy pár adat pl .: van egy olyan ,hogy kapcsolattartóneve,telefonszáma.
van egy titkos szám is ez 4 számjegyü de Gebriel felhivta az ügyfélszolgálatot nekem,azt mondta ,hogy nem ezaz a kód. Más kód sajnos nincs a lapon.
Létezik az ,hogy az A kategóriától drágábban tudom elhozni a telefont?
Havidijam nagyon kevés,eddig a 2 év alatt 1080ft volt (8ft perc,30 ingyen sms,500ft lebeszélhetőség) Mostmár nagyon felemelték 2KKöszönöm Segitségeteket (Gebriel,Studi22)
-
Studi22
aktív tag
Flotta:Nem publikus díjcsomag,mely kötetet Voda és egy cég között és meg állapodnak a részletekről(percdíj,havidíj,készülékvásárlás...)értékesítő nem tud felvilágosítást adni csak a cég akitől igényelted vagyis anyud tud rákérdezni a flotta kapcsolattartójánál.
Márka:Márkabolt szinte mindent eltudnak intézni.
Dealer:Vodafone viszonteladói hely,némileg korlátozott ügyfélszolgálati lehetőségekkel
Mivel nem látom a lapot így nem tudok róla nyilatkozni.
Talán anyudnál van akkor a szerződés amin az ügyfélbiztonsági kódod van. -
-
mrlujoak
veterán
Sziasztok!
Jelenleg nem tudok hívást indítani a Vodafone-os számomról, és egy másik Vodás telefonról sem, egy női hang ezt mondja be: "Elnézését kérjük, de a rendszer jelenleg nem elérhető ..."
A Vodafone ügyfélszolgálatát sem lehet hívni.
Ami furcsa, hogy ennek ellenére én elérhető vagyok, a T-Mobile-os telómról fel tudom hívni a Vodásat, ami ki is cseng.
Valakinek valami infója van? A hiba Budapest Üllői út, Ferenc körút, Kálvin tér környékén tapasztalható.mrlujoak
-
hesszan
aktív tag
válasz
BITBOYS #4704 üzenetére
hmm. nem tudom a csatlakozáshoz mit használsz, de még a hiba bejelentése elött, ha telorol netezel abban állisd be hogy Kizárólag a 3g/Hsdpa hálózatot használja a telo (ha telefonálni akarsz akkor meg vissza kettős üzemmódba avagy jobb a csak GSM) és ugyan ezt a connect nowban is, illetve connect liteban is (ha modemes/pcimci kártyát használsz)
-
<NewL>
addikt
na
megvan már
a tarifacsomagom a kövekező : VF Business Extra 2 SME
Ez melyik kategóriába tartozik?
A Samsung F480 -t néztem ki,elég jó árban van. -
<NewL>
addikt
helo valaki segithetne
nemtudom milyen kategóriában van vagy milyen kategóriából választhatnék majd telefont.
Kormányzati tarifa 2005 asszem a csomag amiben vagyok.
de itt van midnen papir előttem és nem látom,ez lenne?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest