Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
Na most tulajdonképpen nagyon nem értelek???
Kifogásolod az eljárást?!?!?!
Leszemetezed a szolgáltatót(motogirl ezt jegyezte meg)!!
Hol ott.....
''A módosításról annak hatályba lépése előtt 30 (harminc)nappal a Szolgáltató ügyfeleit (az
értesítendő Előfizetők körétől függően)országos vagy megyei lapban legalább két
alkalommal feladott közlemény útján,...
Megtörtént!!!!!!
Szolgáltató ügyfélszolgálatán történő
egyidejű közzétételével tájékoztatja,vagy írásban,elektronikus levélben,illetve egyéb
elektronikus hírközlés Vodafone honlapra útján értesíti.''
Megtörtént!!!
No comment
Még egy kérdés..
Hol szoktad feltölteni az egyenleged?
[Szerkesztve] -
lancika
tag
válasz
balintka
üzenetére
Ahogy le van írva.

Aug 15-ig lehet felhasználni 10 Mb WAP-ot. Ha túl léped, akkor 3Mb 300 ft, Vitamaxnál. Előfizunál 1,2 ft/10 kB
10 Mb-ig ingyenes, de csak egyszeri alkalommal lehet igénybe venni, nem minden hónapban. Plusz még egy csomó szolgáltatás is ingyenes, nézd meg a live! főoldalát.
[Szerkesztve] -
lancika
tag
Ez mindenkinek tetszeni fog 10 Mb WAP akció:[link]
-
shev7
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
''Korábban nem olvastam el a szerődési feltételeket.''
Akkor azt hiszem tenyleg nincs mirol beszelnunk...
''Úgy látom aki akarja érti mit kifogásolok, aki nem akarja nem érti...''
Termeszetesen ertem mit kifogasolsz, csak kozben nem kicsit valsz nevetsegesse. Felmondtad mar a szerzodesed? -
balintka
addikt
válasz
salvorhardin
üzenetére
Szerintem az egész téma amin ''cirkuszolsz'', nem olyan nagy ügy... Én is kifizetem a drágább percdíjakat, de nem sírok. Így is elég havonta egy 3000-es kártya, pedig játékot is veszek belőle.
-
salvorhardin
csendes tag
Nem kerülöm a választ, egyenesen kijelentem ha ez TÉGED az egészből ennyi érdekel:
Korábban nem olvastam el a szerődési feltételeket.
Megjegyzés:
A szerződési feltételekben egy felsorolás szerepel, hogy milyen módokon értesítheti a szolgáltató az előfizetőt:
''A módosításról annak hatályba lépése előtt 30 (harminc)nappal a Szolgáltató ügyfeleit (az
értesítendő Előfizetők körétől függően)országos vagy megyei lapban legalább két
alkalommal feladott közlemény útján,a módosításnak a Szolgáltató ügyfélszolgálatán történő
egyidejű közzétételével tájékoztatja,vagy írásban,elektronikus levélben,illetve egyéb
elektronikus hírközlés útján értesíti.''
Namost, szerintem (aki nem vagyok senki) ilyen mértékű módosításról illet volna (de kétség kívül nem volt kötelező) közvetlenül is értesítsenek. Úgy vélem kicsit elsumákolták azzal, hogy a napilapban megjelentetett közleményt vagy elolvassa az ember vagy nem, de a neki küldött sms-t valószínűleg igen. Annak ellenére napilapban tették közé, hogy az nekik szerintem többe került mintha minden érintettnek küldtek volna sms-t a saját rendszerükön.
Úgy látom aki akarja érti mit kifogásolok, aki nem akarja nem érti...
(Na erről ennyit mert több szót nem érdemel)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
Egyetlen kerdesre folyamatosan kerulod a valaszt: Miert nem olvastad el a szerzodesed mielott alairtad, es miert nem akkor panaszkodtal a vodafonnal, hogy a szerzodesi feltetelek valtozasarol te SMS-t is szeretnel kapni?
Megteveszto hirdetesek miatt vizsgalodik a GVH, hogy jonnek a megteveszto hirdetesek, ahhoz a temahoz, hogy nem kaptal SMS-t? Egyebkent aki bedol a hirdeteseknek, az meg is erdemli. Tessek szerzodest olvasni alairas elott. Illetve a mosoporreklamokat is elhiszed?
[Szerkesztve] -
salvorhardin
csendes tag
válasz
motogirl
üzenetére
Ezért várok el olyat a SZOLGÁLTATÓTÓL ami nem szerződéses kötelessége...
''Elkötelezettség az ügyfeleink iránt:
Ügyfeleink bizalmukkal ajándékoztak meg bennünket. Arra törekszünk, hogy ezt tapasztalatunkkal és egyedülálló szolgáltatásainkkal viszonozzuk.
...
Fontosnak tartjuk, hogy felelősségtudatunk ne csak elveinkben, hanem tevékenységünkben is érezhető legyen.''
forrás: [link]
A Bankos példánál pedig nem csak én gondolom, hogy nem stimmelnek a dolgok hanem GVH is, ezért rótt ki 100milliós bírságot az OTP-re és további nyolc banknál is vizsgálódik.
[link]
Ja bocs, ez a #2583-ra lenne válasz Shev7 számára...
[Szerkesztve] -
motogirl
tag
válasz
salvorhardin
üzenetére
Én nem okoskodtam és nem kötekedtem, hanem ajánlottam valamit. Ennyi... NEM mondtam, hogy nekem tetszik ez az eljárás. Élhetsz a számhordozás lehetőségével

-
shev7
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
''Egyszerűen szemétségnek, felháborítónak neveztem, és emellett kitartok. Éppen ez a lényeg, hogy szabályos amit tettek de undorító.''
Miert varsz el a szolgaltatotol olyat ami nem szerzodeses kotelezettsege? Undorito akkor lenne, ha vallata volna, hogy sms-ben ertesit, es nem tette volna meg. Tovabbra is csak azt tudom mondani, hogy ha nem tetszenek a feltetelek, nem kotelezo alairni a szerzodest.
Te szoktal jofejsegbol tobbet fizetni, mint amennyit kellene? Egy szolgaltatobarat ugyfel igy tenne...
A bankos peldadra: Ott sem verik at az ugyfeleket azok a bankok akik a teljes osszeg utan felszamitjak a kamatot. El kell olvasni a szerzodest, benne van, a kamatszamitas modja. Ha nem tetszik, akkor lehet hitelkartyat igenyelni a Raiffeisennel, senki sem kotelez arra, hogy mas bankot valassz. -
Bubu maci
tag
Sziasztok!
Flottas elofizum van. Ha /ne adj' Isten/ megszunik a munkaviszonyom azzal a ceggel aki a flottas lehetoseget biztitotta, akkor mi varhato?
1. Bukom a flottas elofizut, megszuntetem, vagy megyek ''publikus'' elofizura /esetleg bonus..../?
2. Maradhatok a flottas csomagban amig a Voda ra nem jon, hogy nem vagyok ra jogosult.. ?/Esetleg lejentik nekik
/ -
salvorhardin
csendes tag
válasz
motogirl
üzenetére
Neked jobb, hogy tudod a többi sem külömb?!
Nekem nem, én nagyon sajnálom. De attól még nem tetszik ami nem tetszik.
Az sem rémlik, hogy a földbe döngöltem a céget (bár tudnám
), főleg nem, hogy mondjuk ezt a konkurenciák dícséretével tettem volna.
Egyszerű mint a pofon, nem tetszett az eljárásuk stílusa. Ezt itt kifejtettem. Kíváncsi voltam ki mit gondol erről. Sajnálattal veszem tudomásul, hogy kevesebb az együttérző bejegyzés mint a kötekedő, okoskodó. Van viszont elég sok tárgyilagos is.
Kíváncsi vagyok ha a te tarifádat lényegesen megváltoztatják melynek mértéke (nem összegszerűsége) az enyémhez hasonló (a hívásaim jó részéért 5x 6x annyit fizettem) és számdra ez csak félév múlva derül ki (közben sok sok sms-t küldtek, de a változásról persze nem) akkor is okoskodsz vagy felháborodsz az eljárás módja miatt?! -
salvorhardin
csendes tag
Ha válaszolsz egy fórum bejegyzésre, akkor gondolom elolvasod azt (estleg az előzményeket is). Nekem nem rémlik, hogy jogtalannak vagy szabálytalannak minősítettem az eljárást. Egyszerűen szemétségnek, felháborítónak neveztem, és emellett kitartok. Éppen ez a lényeg, hogy szabályos amit tettek de undorító.
Egy ügyfélbarát szolgáltató nem tett volna így. Ha a többi is ilyen akkor azok sem ügyfélcentrikusak, maximum csak szavakban.
Csak, hogy értsd miről is beszélek, felhozok egy példát ami nem túlságosan vág ide, de mégis aki akarja megértheti....
A Raiffeisen Bank eljárását ajánlom figyelmetekbe. Megjegyzem nekem nem szimpatikus a Raiffeisen (nem vagyok ügyfelük) de ennek ellenére kalapot emelek előttük.
[link]
Megjegyzés: Van bankszámlám és bankkártyám, de NINCS hitelkártyám és valószínüleg (remélem) nem is lesz soha. Ennek ellenére ez a banki viselkedés egy nagyon szimpatikus dolog számomra. -
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Néz fel a Vodafone LIVE! wap prortálra.Legjobb tudomásom szerint most ingyen lehet Mobil Tv-zni de csak az alap csatornákat.
-
Remittenda
aktív tag
válasz
Remittenda
üzenetére
Hmm, szokatlan a Vodától, két nap türelmi időt kértek: Remélem sietnek!

Tisztelt Ügyfelünk!
Kérését rögzítettük, a változtatásról
2 munkanapon belül értesítjük.
Türelmét köszönjük!
Vodafone
[Szerkesztve] -
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát akkor sikerült jól időzítenem!
Sebaj, ennyit talán ki fogok bírni, meg is rendelem tőlük, ha jól láttam, akkor MAIL a 1270-re és küldik a jelszavamat; login név meg a tel számom. Remélem innentől össze tudok lőni egy smtp szervert a N6230-on 
Gebriel Ennél már csak egy jobb volt: T-nél - nem tudom pontosan melyik előfizus csomag - kb 200 Ft-ot kérnek a hívószám kijelzésért. Azt hiszem ez mindent visz.
-
motogirl
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
[link] Itt vannak a multimédiás csomagok, amiket legjobb tudomásom szerint a flottás csomagokhoz is megrendelhetsz.
-
(Kolombusz)
veterán
Érdekelne, hogy a videotelefonálás, online tévé, szóval a 3G-s cuccok milyen dij ellenében vehetők igénybe?
Egy flottás előfizum van. -
Gebriel
veterán
Ha egy kicsit vissza tekintünk a múltban...
Mikor bejött a perc alapú számlázás akkor azok a díjak jóval alacsonyabbak voltak mint a piacon lévő mp alapúak.
Akkor azok a nagyon jók voltak,senki nem bánta hogy perc alapon beszél.
Vagy csak én láttam így
-
motogirl
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pont ezért írtam azt az egyik hozzászólásomban, hogy mielőtt elkezd valaki földbe döngölni egy céget, előtte nézzen körül a piacon. De valakinek egyszerűbb homokba dugni a fejét...

-
Sz.tem a Bónusznak hálózaton kívül sem vészesek a percdíjai. Főleg, ha hozzászámolom a lebeszélhető havidíjat, a másodperc alapú számlázást és a havidíj lebeszélését követő forgalmi kedvezményt -amit tulajdonképp' percdíj-kedvezménynek is nevezhetünk.
Persze, mindig vannak jobb csomagok, mindig lehetünk elégedetlenek valamiért...
Pl. lehet(ne) akár 9 Ft is a percdíj minden időszakban, minden hálózatba... -
shev7
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
''Ha szerződök egy céggel egy szolgáltatásra és a cég ennek a szolgáltatásnak egyoldalúan közvetlen értesítés nélkül módosítja egy lényeges paraméterét úgy, hogy ez engem hátrányosan érint, akkor azt hiszem teljesen jogosan háborodok fel (gondolom én marha, de látom ezt sokan nem így gondolják, és sajnos ezért is tartunk ott ahol).''
Ha szerzodsz egy ceggel egy szolgaltatasra, akkor gondolom elolvasod a szerzodesi felteteleket. Abban benne van, hogy hogyan kell teged ertesiteni valtozas eseten (ket orszagos napilapban). Ha ez neked nem tetszik, nem kell megkotni a szerzodest. De utolag szamonkerni olyat ami nem szerzodeses kotelesseguk szinten furcsa. -
Gebriel
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
Jó igazad van tényleg szemét dolog hogy nem értesitettek,én is fel lennék háborodva.....
Egyébként ajánlom figyelmedbe...[link]
Föleg a 1750Ft havidíjal ami lebeszélhető
-
Oliverda
félisten
válasz
salvorhardin
üzenetére
Nekem mindegy, viszont biztos vagyok benne hogy másik szolgáltatóval sem lesz jobb, sőt. Nem baj, legalább akkor másik topikban fogsz átkozódni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
salvorhardin
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Oliverda és Gebriel...
Egy percig sem állítom, hogy nagyon sírni fognak ha ott hagyom őket (sőt úgy kezdtem, hogy a telelefonálási szokásaim miatt valószínüleg én vagyok a szolgáltatók rémálma)
De ne feledjétek, ma én nem számítok, holnap esetleg TI nem fogtok nekik számítani.
Egyébként én korábban a pannonnál 5-6 évig sokat fizettem havonta, mert sokat beszéltem, de akkor még nem volt skype, icq (stb) és elérhető szélessávú internet sem... -
salvorhardin
csendes tag
válasz
motogirl
üzenetére
Nem nagyon értelek, vagy lehet, hogy csak félre...
Vonatkoztassunk kicsit el a konkrét tarifáktól és díjjaiktól.
Ha szerződök egy céggel egy szolgáltatásra és a cég ennek a szolgáltatásnak egyoldalúan közvetlen értesítés nélkül módosítja egy lényeges paraméterét úgy, hogy ez engem hátrányosan érint, akkor azt hiszem teljesen jogosan háborodok fel (gondolom én marha, de látom ezt sokan nem így gondolják, és sajnos ezért is tartunk ott ahol).
Csak abban az esetben fogadnám el az értesítés hiányát, ha a módosítás előnyösen érint.
Más:
Azoknak akik azzal jönnek, hogy nehogy azt gondoljam a többi jobb...
Nem gondolom, azért nem jobb a többi sem, mert a verseny éles és a profit-éhség nagy. Egyszerűen a saját érdekeiken túl nem néznek mást. Ez bizonyos szempontból természetes, de az nem jelenti azt, hogy teccik vagy szó nélkül kell hagyni... -
válasz
Remittenda
üzenetére
Sokáig havidíjmentes volt, két-három hónapja fizetős, 190 Ft a díja.
-
Gebriel
veterán
válasz
Remittenda
üzenetére
Amúgy fizikai fájdalmat jelentett volna a Vodának, ha nem kell külön fizetni?!
A nagy fönökök miböl nyaralának?

-
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, ez megmagyarázná, miért nem tudok küldeni... Asszem nem úszom meg az ügyfélszolgálatot!
Amúgy fizikai fájdalmat jelentett volna a Vodának, ha nem kell külön fizetni?! -
válasz
AMD Power
üzenetére
AMD Power:
Igen, a videóhívás-fogadás díjmentes.
Remittenda:
A kimenő szerver az smtp.vodafone.hu
Viszont, ennek használatához kell sz.tem szükséges egy Vodafone Mail előfizetés (a felhasználónév/jelszó páros miatt), ami havidíjas.
[Kettő az egyben.
Legközelebb használd a MOD-gombot, légy szíves.
Köszönöm.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viktor0610] -
Remittenda
aktív tag
Vodafone START internet előfizetését aktiváltam az előbb és gondoltam, mivel ez már nem csak wapra, de netre is jó, akkor összelövöm a N6230 gyári email kliensét. Gmail, és Yahoo az istennek sem akart összejönni, egy Freemailes fiók működik

DE nem teljesen. Letölteni le tudom a leveleimet, de küldnei nem tudok. küldéshez mi a Voda smtp címe? És kell még valamit aktiválnom, vagy elég ennyi (kellhet valami vodás mail előfizu)? -
AMD Power
titán
Videó hívásnál csak a hívónak van költsége? A fogadás az ingyenes?

-
Gebriel
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
..Mivel elég sok van rajta, pár hónapig még biztosan vodás maradok, de ha elfogy a lé valószínüleg otthagyom azt a szemét bandát..
Leirtak szerint nem nagy veszteség a Vodafone-nak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak kiváncsi leszek mely szolgáltatónál fogosz olyan tarifacsomagot találni mely megfelel a Te havi 100Ft-os hívás költségednek.
Jobban jársz egy woki-toki-val
[Szerkesztve] -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pont jó, mert a 770SH-ban sincs EDGE

-
-
xxcc
csendes tag
Valaki tudja, hogy van-e a Vodának EDGE szolgáltatása?

-
balintka
addikt
válasz
motogirl
üzenetére
Nekem nem felel ez meg, nem is akarok havidíjas lenni, mert keevset telefonálok mobilról, ugyanis este 6 után ingyen hívhatom a vezetékes a számokat, a közelebbi ismerőseket ott hívom, korlátlan ideig. Nekem a feltöltőkártya is inkább a Live-ra megy el, a maradék másik fele meg a beszélgetésekre. De attól még tény, hogy ezek a vitamax tarifák nem versenyképesek.
-
motogirl
tag
válasz
salvorhardin
üzenetére
Azért volt kiemelve vastag betűvel, hogy MÁSODPERCES számlázás

Ha azt nézzük, hogy te Vitamax-ban beszéltél 1 percet 60,-Ft-ért hálón belül, Bónuszban 1 perc az 28,80
Tehát akkor melyik éri meg jobban???? Nem akarlak rábeszélni semmire, csak mielőtt elkezdenél bármilyen céget minősíteni, előtte érdemes körülnézni. -
Remittenda
aktív tag
Kissé befürödtem a Nokia beállítás varázslóval...
Szóval: N9300i alá kéne összelőni egy Gmail fiókot valamelyik Voda NET csomaggal, illetve érdekelne, hogy N70 alá is lehetne-e ilyet.
Köszi előre is! -
lancika
tag
válasz
salvorhardin
üzenetére
Igazad van. Arról se szóltak, amikor a WAP havidíja emelkedett, pedig illett volna. Véletlenül vettem észre, amikor jött a számla.
De persze, ha nem fizetem be a számlát, naponta jön az SMS róla...
A sok reklámról nem is beszélve. -
salvorhardin
csendes tag
válasz
motogirl
üzenetére
Természetesen nem arra gondoltam, hogy a Nagy Vodafone Vezérigazgatója, pattanjon kocsiba vagy lóra, vágtasson hozzám (keresse ki hol vagyok cella-információ alapján) és közölje személyesen.
A személyesen helyett fogalmazhattam volna precízebben, bocs.
'Értesíthettek volna közvetlenül'-re gondoltam (sms-ben, vagy rámcsörögnek, vagy küldenek egy levelet, pl...)
Szabadon választható, amelyik neki teccik. Nem mondom, hogy amelyik olcsóbb, mert szerintem az SMS a legolcsóbb, mégis inkább fizettek két országos napilapnak...
[Szerkesztve] -
motogirl
tag
válasz
salvorhardin
üzenetére
A dúrva az, hogy egy 'szolgáltató' megteheti, hogy egyoldaluan megváltoztatja a paramétereket és erről nem is értesít személyesen aközben, hogy tömegesen küld sms-t ilyen-olyan új vagy megújult szolgáltatásokról,
Személyesen??
-
salvorhardin
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondolom, hogy nem. És ezt nagyon sajnálom. Tipikusan rossz választékból választhatunk, illetve választhatjuk, azt hogy nem vesszük igénybe egyiket sem. Ez sem jó opció. Marad az ami a politikában, választom azt amelyket leg kevésbé útálom.
De már a voda sem küld több promóciós sms-t nekem, az előbb letiltattam
-
válasz
salvorhardin
üzenetére
Nem küldenek értesítést a változásról. Ez gáz. Tényleg.
Viszont, ne hidd, h. a másik kettő nem így tesz... -
salvorhardin
csendes tag
válasz
motogirl
üzenetére
Hát, az én telefonálási szokásaimnak nem felelnek meg az előfizetéses tarifák. Ugyanais (mint korábban is írtam) rettentően kevés hívást kezdeményezek (napszaktól függetlenül), de ezek zöme 10 mp alatt van. Nekem tetszett, hogy ugyan 60Ft/perc de a hívásom ténylegesen 8Ft-ba került csúcsidőben és 3-4-be, azon kívül. A vodának ez viszont nem tetszett.
És én messze nem beszélnék le 2400Ft-os havidíjat (ha egyáltalán lebeszélhető, arról nem is beszélva, ha nem az...) És qrvára leszarom hogy egy perc mennyi, ha nem beszélek egy percet.
A dúrva az, hogy egy 'szolgáltató' megteheti, hogy egyoldaluan megváltoztatja a paramétereket és erről nem is értesít személyesen aközben, hogy tömegesen küld sms-t ilyen-olyan új vagy megújult szolgáltatásokról, illetve próbál belevonni a szaros autós játékába...
Tehát, ha nem értesít személyesen, csak a két országos napilapba teszi közé, akkor ne küldözgessen semmilyen promóciós sms-t sem. Ha meg küldözget, akkor legyen szives egy ilyen lényeges változásról is értesíteni.
Érthetetlen számomra, hogy emberek ezt a magatartást miért fogadják el... -
salvorhardin
csendes tag
válasz
balintka
üzenetére
JokerPluszra váltottam tegnap, mert kiderült, hogy számhordozáskor az aktuális feltöltött egyenleg elvész. Mivel elég sok van rajta, pár hónapig még biztosan vodás maradok, de ha elfogy a lé valószínüleg otthagyom azt a szemét bandát. Ha már perc alapon kell fizessek, valószínüleg akkor se nekik fogok...
Mégegyszer a lényeget: Elfogadhatatlannak tartom, hogy nem értesítettek a tarifa módosulásáról, miközben küldtek legalább száz sms-t a különböző szolgáltatásaikról és szinte naponta agitáltak, hogy vegyek vészt az autós játékukba...
[Szerkesztve] -
motogirl
tag
válasz
balintka
üzenetére
Olvasom a hozzászólásokat és igazából mindkét fél álláspontját megértem. Manapság már egyik szolgáltatónál sem érdemes feltöltőkártyás csomagban lenni. Ha havidíjas előfizetést kötsz, ott találhatsz a telefonálási szokásaidnak megfelelő tarifacsomagot. Akár másodperces számlázással... csak egy kicsit ki kellene nyitni a szemeket és visszaolvasni pár oldalt a fórumon. Ott van a Bónusz csomag (régi vitamaxos előfizetőknek ajánlott tarifa) 2400 Ft a havidíj, másodperces és nagyon kedvező percdíjakkal. Ha nem veszel telefont, akkor még hűségnyilatkozatot sem kell aláírnod. Kipróbálod, max., ha nem tetszik, akkor visszamész Vitamax csomagba. Ez csak egy lehetőség a sok közül.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
salvorhardin
üzenetére
Hát a percdíjas számlázás sokkal nagyobb biznisz, lásd az eseted, ezért szüntették meg. Egyébként szerintem nagyon kevesen voltak a sima Vitamax tarifán, ahogy én látom, és az ismerőseim körbéen senkinek nem volt ilyen. De régen is így volt, volt Fiesta meg tudomisénmilyen díjcsomag, azt is megszüntették. Szvsz érdemes lett volna megtartani a Vitamax-ot, de árat kellett volna csökkenti, ahogy a többi, kifutónak minősülő tarifacsomag esetében is. Csak 1-2 Ft-ot, de ezzel megint mehetett volna marketing órán-száján. Másrészt szerintem a Voda azért esik vissza -legnagyobb bánatomra- mert nem tud megújulni a kártyás csomagok terén. Az ügyfelek 2/3.a feltöltős, évek óta először behozzák a sCOOL-t, ami meg havidíjas (500 FT) és az egységes percdíja magasabb, mint az UNO-é. Ez a termék teljes félrepozíciónálása, hisz pont a diákoknak kéne az olcsóbb percdíj, erre meg ezt teszik. A fejeseknek észhez kéne térni, és 2007-es árakat megállapítani, nem 4 évvel ezelőttit. Ezzel csak vesztik a részesedést és az ügyfeleket. Újítani kéne, sokan nem bánnánk, ha megszűnnének a régi tarifacsomagok, és újra, olcsóbbra lehetne váltani!
Egyébként nincs teljesen igazad, minket anno a Westel/Trémobil sokkal jobban megsarcolt, mint a Vodafone, hátat is fordítottunk nekik végleg, és nem bántuk meg. Anyu a Duo-n minden hónapban kapja a bónusz feltöltéseket, és 3-ad annyi költségben van a telefonálása.
[Szerkesztve] -
salvorhardin
csendes tag
válasz
balintka
üzenetére
Főleg az bosszant amit úgy nevezel, hogy ''várható volt''.
Mert ugye miért is kellett ezt csinálja a szolgáltató?!
Miért nem dívik mostanában a mp-alapú tarifa?!
Nem azt mondom, hogy CSAK az legyen és legyen qrva alacson a percdíja, bár számomra az optimális az lenne
De azt nem értem (vagyis dehogynem, csak bosszant), hogy miért szüntetik meg?!
Ha kevés ügyfél használja ezt a tarifát akkor azért kellene megtartani, mer nem számottevő az elmaradó extra-profit (a felkerekítéselből).
Ha meg sokan használják, akkor valószínüleg jelentős az extra-profit (amiért semmi pluszt nem nyújtanak), de sok ügyféllel csesznek ki. Pl ilyenkor miért nem jut eszükbe az a saját reklámjuk amikor a fickó stopperrel a kezében próbálta belesűríteni a mondandóját egy bizonyos időintervallumba?!
Nyugaton pl már már kezdik letörni ezeknek a nagy behemót szaros cégeknek az extra-profit éhségét, lásd roaming díjjak egységesítése.
De nálunk ez még fényévekre van, ez itt lassan balkán, és ezt sajna ki is használják a cápák... -
balintka
addikt
válasz
salvorhardin
üzenetére
Igazad persze teljes mértékben. De várható volt, hogy megszűnik a Vitamax, hiába számolt régen mp-ben, ma már ez nem dívik, nyugaton is sztem percdíjjal számolnak mindent. az is várható volt, hogy megszűnik, a legrégebb óta kapható tarifacsomag. Szvsz ideje lenne megint 1-2 új kártyás csomagot behozni, lassan versenyképtelenek lesznek a régiek a magas percdíjakkal.
-
Gebriel
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
1. van Vitamax ma is, tehát létezik (június 22.-én vezetik ki, addig van)
Ja tényleg jun. 22.
Hol élek én?!?!
-
salvorhardin
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
1. van Vitamax ma is, tehát létezik (június 22.-én vezetik ki, addig van)
2. annyit meg kellett volna kérdezzenek, hogy mivel megváltoztatják a szolgáltatás egyik fő jellemzőjét, kívánom-e átsorolni valamilyen egyéb tarifájukra, vagy kívánom-e egyáltalán igénybevenni a szolgáltatást a megváltozott feltételekkel is.
Az én hívásaim zömében 10másodpercnél rövidebbek voltak. (pl ha a feleségemért mentem a munkahelyéhez, felszóltam, hogy itt vagyok, erre meg erre parkolok)
Ezeknél a beszélgetéseknél 5-6 szor annyit fizetek január 1-óta.
Én nem véletlenül választottam ezt a tarifát.
Kíváncsi vagyok ha a te tarifádat megemelnék 5 vagy 6-szorosára akkor is velem kekeckednél vagy a szolgáltatóddal lennél elégedettlen?!
Mégeszer mondom: Mivel nem sokat beszélek, az összeg nem igazán releváns. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez egy szemét dolog volt a bunkó vodától. -
Gebriel
veterán
válasz
salvorhardin
üzenetére
Főleg hogy VitaMax mint tarifacsomag már nem létezik így teljesen mind1 hogy perc vagy mp alapu VOLT.

Korábban ugyen ez a tarifa még másodperc alapú volt (kérdés és értesítés nélkül változtatták meg),
Szerinted megkérdezned hogy megváltozon a számlázásiegység vagy nem??!
Te sem gondoltad komolyan?!?!
[Szerkesztve] -
salvorhardin
csendes tag
www.vodafone.hu:
''VitaMAX
Ezzel a tarifával minden beszédhívásodat perc alapon számoljuk el! További előny, hogy minden belföldi hívásra a hívott hálózattól függetlenül ugyanaz a percdíj vonatkozik!''
Korábban ugyen ez a tarifa még másodperc alapú volt (kérdés és értesítés nélkül változtatták meg), akkor most a perc alapú elszámolás miért is előny? (mert ugye ez után a mondat után, e mellé az 'előny' mellé, további előnyt is közöl) Valószínűleg azért előny, mert ugyanígy a másodperc alapú elszámolást (kérdés és értesítés nélkül) öt vagy akár 10 perces elszámolási egységűvé is változtathatták volna...
KÖSZÖNJÜK VODAFONE!

Idióta barom vállalat.
[Szerkesztve] -
n@p@lm
addikt
válasz
salvorhardin
üzenetére
sztem a munkatársamnál ''rémesebb'' alak nincs.
neki egy 3600 ''off''pannon''on'' kártya elegendő egy évre

-
Oliverda
félisten
válasz
salvorhardin
üzenetére
Akkor keress olyan szolgáltatót amelyiknek van másodperc alapú feltöltőkártyás tarifája. Ha találsz szólj nekem is feltétlenül.

(#2512) AMD Power: muhahahaha
[Szerkesztve] -
Veatta
aktív tag
Vodafone Connect me szoftver kellene 1.4 vagy frissebb verzió, ha valakinek fekszik a gépén ilyen küldje már el mailben!
Előre is köszönöm!
Üdv:
Veatta -
salvorhardin
csendes tag
Ide is megírom azért is...
Nagyon útálom a vodafone-t... ez korábban is így volt, de most különösen...
Csak a másodperc alapú feltöltőkártyás tarifájuk miatt jöttem at a pannontól. Én ugyanis rettentően keveset telefonálok, valószínüleg a szolgáltatók rémálma az én telefonálási szokásom. Nekem 3000 (vagy 3500?! a fene tudja mennyi is pontosan) forint feltöltés legalább három hónapra elég.
Szóval tegnap kaptam egy sms-t a vodától, hogy állítsam át a tarifámat Vitamax City-re mert a mostani Vitamax június 22-től megszűnik.
Felhívtam az ügyfél(bosszantó)szolgálatukat ahol is sikerült ügyintézőt kapnom (ami nem is olyan 1xű), megkérdeztem milyen olyan tarifájuk van ami másodperc alapú és feltöltő kártyás. Azt mondta olyan már nincs és a mostani vitamaxom sem olyan már január 1-óta, csak erről nem értesítettek ki sms-ben, hanem csak két országos napilapban tették közé.
A történethez tartozik, hogy az elmúlt fél évben legalább 100 sms-t kaptam a vodától, főleg promóciósat, amiben ezt vagy azt a szolgáltatásukat ajánlották figyelmembe, vagy próbáltak rávenni, hogy vegyek részt az autónyerős játékukban.
Az nem tartották fontosnak közölni, hogy másodperc alapról perc alapúra változtatták a tarifámat...
Nem tudom mit lehet erre mondani, de amiket mondanék az nem tűr billentyűzetet...
Nem az zavar, hogy jobban fogy a lé az egyenlegemről (persze az is, de az abszolút összegét tekintve nem releváns), inkább az eljárás....
Undorító cég, eddig se szerettem őket, de most már váltok (amitől biztos nem esnek kétségbe) mert nem szeretem ezt az eljárást. Sajnos valószínűnek tartom, hogy a többi se jobb...
-
alfatau
csendes tag
Valaki segítsen: Jól értelmezem, ha vitamaxos vagyok, akkor wapra nem használhatom a Vodafone Internet 200 Plusz-t?
-
AMD Power
titán
Kifosztotta a Vodafone-t!
[link]

-
Veatta
aktív tag
válasz
castorr
üzenetére
Előfizetést nem hívással aktiválsz, hanem központilag aktiválja automata rendszer, ha feltöltőkártyáról váltottál előfizetésre, akkor 48 órán belül csinálják manuálisan délelőtti órákban.
Kapcsolgasd ki- be a telót, mert csak bekapcs után jelentkezik fel a kártya a hálózatra, ha már aktiválták. Ha vásárlástól már letelt a 48 óra akkor, (de csak akkor) kérdezz rá a vásárlás helyén, hogy elfogadták e a szerződést,miegymás. Ha még nem telt le akkor türelem.
Üdv:
Veatta -
castorr
tag
Hali!
Megtudná mondani valaki, hogy miaz a telefonszám amit uj előfizu vásárlásakor felhivnak a boltban?
Szeretném aktiválni a új telszámomat.
Nemlehet róla hívást fogadni/kezdeményezni sem.
Köszi előreis
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én tisztába vagyok ezzel.

-
-
satomee
senior tag
Értem én!De nem lenne ésszerűbb kitalálniuk egy külön megoldást a régi ügyfelek részére,ahol a hosszabbítást honorálnák egyszerűen egy kedvezménnyel vagy ilyesmi?Nekem pl eszembe se jutott volna telót venni ha nem ilyen a rendszerük...Szó se róla jól esett 7k-ért a 7360,de szerintem akkor se logikus.De ők tudják.Az viszont meglepett,mennyire rugalmas volt az ügyintéző,nem hittem volna hogy így lehet velük alkudozni...
Bár a kedvezményt még mindig nem aktiválták...
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Assetto Corsa Rally
- Kutya topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hogy lehet ilyenkor bonus dijcsomagot kerni (ha nem ajanjak fel...)?
), főleg nem, hogy mondjuk ezt a konkurenciák dícséretével tettem volna.
Sebaj, ennyit talán ki fogok bírni, meg is rendelem tőlük, ha jól láttam, akkor MAIL a 1270-re és küldik a jelszavamat; login név meg a tel számom. Remélem innentől össze tudok lőni egy smtp szervert a N6230-on 

Pl. lehet(ne) akár 9 Ft is a percdíj minden időszakban, minden hálózatba...

A sok reklámról nem is beszélve.