Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor nem is keresem
csak bizakodom a V jóindulatában és h csak vaklárma az egész 
-
-
Oliverda
félisten
Azt hallottátok hogy megszűnik a Bónusz csomag?
-
Dundy
tag
válasz
ditty212
üzenetére
Hát a hitelvizsgálatot vagy hogy hívják, mindig megcsinálják.
És ha attól tartanak, hogy esetleg felmerülhet, hogy csinálsz egy nagyobb számlát, amit nem tudsz majd fizetni, akkor szoktak ilyet kikötéseket tenni.
Írtad, hogy: "Ha már lett volna 30ezrem csak úgy, valószínűleg megveszem kártyásba a telefont nem?"
1) Ezt nem "csak úgy" kérik el tőled. Amúgy ha ilyenkor befizeted a 15e/SIM "kauciót", akkor ebből az összegből vonódnak le a havi számláid, ami azt jelenti, hogy ezt követően ha mondjuk havi 5e lett volna a számlád, akkor 1+2 hónapot nem kellett volna kifizess. Így szerintem nem annyira gáz, bár elhiszem, hogy bosszantó lehet amúgy...
Ha már voltál korábban Vodás előfizetéses ügyfél, akkor nagy valószínűséggel nem lesz ilyen.
2) Ha megvetted volna kártyás előfizetéssel, akkor azért nincs hitelvizsgálat, mert azzal annyit beszélsz, amennyi pénz van a kártyádon.
Nem okoskodni akartam csak megemlíteni a fentieket és azért sajnálom, hogy nem jött össze

-
ditty212
csendes tag
Nekem csak annyi a problémám a Vodafone-nal hogy a legszemetebb, legflegmább szolgáltató ami létezik.
A minap nem tudom milyen megfontolásból szerettem volna venni két telefont (előfizetésest) ezzel az Egymás közt szabadon akció keretében. Minden rendben is volt, írta a csaj az adataimat, majd következett egy félórás várakozás, mondván hitelbírálaton esek át.Eleve nem értem mi tarthatott fél órát, nem érdekes.
Letelt az idő és egy uriember visszaterelt a csajhoz hogy meglett az eredmény.
Hát kártyánként 15ezer forintot kellet volna fizetnem hogy elhozhassam a két telefont.Amit állítólag három hónap után visszakaptam volna.Nem csak az időmet vesztegették de jól le is huztak volna. Ha már lett volna 30ezrem csak úgy, valószínűleg megveszem kártyásba a telefont nem?
A vicc az egészben hogy kb fél éve vettem egy 240ezres laptopot részletre és ott helyben elvihettem.De egy három ezres előfizetést már nem kaphattam meg. kérdem én kinek adják el akkor a telefonokat?
Aki teheti ne menjen a Vodafone-hoz!
-
Bernardo20
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt a pár perc sétát kibirom
de látod még ők sem tudnak semmit. Nem értem akkor miért hagyják kint az árlistán...Még dátumot sem tudnak. Sőt semmit sem tudnak. Fura! 
-
válasz
Bernardo20
üzenetére
Én nem mennék sehova, mielőtt nem beszéltem le a 1270-nel, melyik boltban van (plusz biztonságként fel is hívnám a boltot, ahol van a modemből).
-
Bernardo20
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
ma megint hiába sétáltam ki... a kiscsaj azt sem tudta, hogy van ilyen modem. Aztán az árlistát az orraalá dugtam, hogy bizony van ilyen! Aztán felhivta az ügyfélszolgálatot és közölték, hogy elvileg január 14-óta kellene lennie,DE nem tudnak semmit róla.
Ez kezd vicces lenni. Nem tudom mi van(ez a budaörsi auchanos voda).Van valami infód?

-
AMD ehog
aktív tag
Ismét bővült két várossal a szélessávú 3G lefedettség:
Orosháza
Mórahalom ;)Valamint fejlesztettek a Hmvásárhelyi hálózaton.
-
Gebriel
veterán
válasz
Bernardo20
üzenetére
Figyeld a boltokat.Újra rendelhető az E272-s

-
Loretto
veterán
Sziaztok!
Lehet, hogy csak én vagyok vak, de van egy 2007/01/05 dátummal kötött 2 éves hűségnyilatkozat. Emlékeim szerint 2 év garancia volt a készülékre (Moto V360v), de ennek sehol nem látom nyomát. Na most:
1.: automatikus a két év;
2.: a szokásos 12 hónap garancia van?Köszönöm.
-
Gebriel
veterán
válasz
Bernardo20
üzenetére
Én elhiszem hogy ezt mondta..csak olyan vicces
Én biztos vissza kérdeztem volna,hogy miért akkor mit csinál?
Március elejére ígértek nekünk központilag 7.2 modemeket -
Gebriel
veterán
válasz
Bernardo20
üzenetére
Március első felében várhtóak a modemek.

-
Gebriel
veterán
válasz
Bernardo20
üzenetére
mert nem gyárt a gyár modemeket.. ez jó

-
Bernardo20
őstag
még mindig nincsen a 7.2-es modemekből..sőt nem is tudnak rendelni,mert nem gyárt a gyár modemeket..ezt állitja az üzletben az egyik kiscsaj.

-
ottoyes
senior tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
...nem igazán tudom,hogy 5 giga feletti torrentért szolnak-e,(elvileg igen)de az biztos,hogy 100 giga adatforgalomért nem...mert korlátlan...és már második honapja generálok hasonló forgalmat.Szolgáltatás tekintetében pedig teljesen egyetértek az elöttem szolóval...online játék?Felejtsd el!A ping elég gyenge..
-
Dundy
tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
Szia!
Játszani nem nagyon, legalábbis a ping nem igazán jó (150-180).
Én még olyanról nem hallottam, hogy vki fáljcserél és nem kapott figyelmeztetést, olyanról viszont már sokat hallottam, hogy eléggé gyorsan megjött a levél, amint először túllépte az 5GBot és fájlcserélt - mint pl. én is az első/második hónapom körül.
A sebesség nagyon változó, van hogy csak 200-500kbps-mal zötyög, de van, hogy 2Mbiten megy rendesen. Hely és napszakfüggő. De ahol van 3G, ott szerintem elég elviselhető a szolgáltatás, én ilyen szempontból meg vagyok vele elégedve.
-
AMD ehog
aktív tag
Újabb helyen került bekapcsolásra a 3G, most már hódmezővásárhelyen is van, a következő város valószínűleg Gyöngyös vagy Gödöllő lesz.
-
CarrGomm
aktív tag
Hi.
Kérdés: vodafone nettel mennyire lehet neten játszani? Nincs gond vele (ping stb.)?
+ ez a korlátlanság mennyire fedi a valóságot? Ha ftp-ről letöltök mondjuk 100 gb-nál többet egy hónapban, akkor se szólnak?
Egyébként én hallottam olyat, h vki simán használ fájlcserélő progikat, utorrentet, havi forgalma 100 GB körül van, 3 hónapja van meg neki a net és még nem kapott levelet az extrémkedésről... Ez lehetséges?
Mielőtt előfizetnék rá, tudni szeretném ezeket.
(nem tudok visszaolvasgatni, mert nem otthonról netezek) -
Dundy
tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Aranyosak vagytok, hogy mondjátok, hogy felesleges a számohordozás. Értem, hogy miért mondjátok, de mégsem úgy van

Lehet, hogy általában a flottáknál így van. De ennél nem. Akik itt (ehhez a csoporthoz) adják a SIMet, kijelentették, hogy CSAK akkor intéznek számhordozást (akármit mesélek én nekik arról, hogy mi olvastam a fórumon
), ha az nem Vodás szám éppen. Hogy miért, na, azt már én sem értem! 
De nem gond, ez a kis ide-oda cipelés megéri.
Köszi az infókat, Neked is Motogirl!
-
Jozsika
csendes tag
Én is úgy tudom hogy ha nincs hűség akkor bármelyik flottába át lehet váltani...
-
-
Dundy
tag
válasz
bociusz
üzenetére
Barátnőm ott lakik, így elég gyakorta járok arrafele én is. És egyik napról a másikra - meg is lepődtem anno - 3G+ra váltott a kapcsolat.
Hozzáteszem:
1) hogy ez nem Várpalotán, hanem mellette egy faluban/városban van és a ház második emeletén. A földszinten nincs 3G
Ugyanez a helyzet Alsóörsön (Balaton). Emeleten 200k/mp, földszinten 6k. Húzós tud lenni a különbség ;)2) sokkal gyorsabb a 3G ott, mint itt, Pesten (IV.ker)! Ott rendszerint 2Mbit körüli a letöltés, míg Pesten nem ritka, hogy 200-800kbit között döcög.
-
Dundy
tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Értem, hogy mit mondasz, s ha így van, akkor az jó hír.
A számhordozás egyáltalán nem felesleges viszont
Ugyanis abba a csoportba/csomagba/flottába NEM lehet csak a következő két módon:1) új SIMmel/számmal (ímmel ámmal
) belépni - de ekkor ugrott a régi számod
2) más szolgátatótól áthozott számmalTehát hiába Vodás már most, nem engedik belépni számhordozással, csak ha mondjuk Pannonos lenne. Szerintem is hülyeség, de ez van.
-
Gebriel
veterán
Arra akartam kilyukadni,hogy tudomásom szerint nem létezik olyan csomag(utólag fizetős) ahova ne lehessen beváltani,ha nincs már hűségnyilatkozat érvényben.
Tehát teljesen felesleges a számhordozás.De hogy a kérdésedre válaszoljak.Természetesen ha csak SIM kártyát vásárolsz nem szoktak hűséget aláíratni kivéve a CÉGES(nem flotta) csomagokat meg pár kivétel.
-
taxy88
aktív tag
A Voda megelőzte magát a 3G terén !
Hódmezővásárhely a 2008 áprilisi tervezetben van benne ,de mától már itt is van
-
Dundy
tag
válasz
Gebriel
üzenetére
El is olvastam 3x a mondatot, mire megértettem, hogy mire gondolsz

Hát most Vodás, lejárt a hűségnyilatkozata.
Át tudna lépni másik szolgáltatóhoz (akármelyikhez, akármilyen formában - lsd prepaid akár) számhordozással, anélkül, hogy ott is hűségnyilatkozatot kellene aláírjon? Gyakorlatilag csak egy SIM kártya kellene neki, egy mezei havidíjas előfizú, csak ne legyen rajta 1 éves hűség.
Vagy ha számhordozást kérsz, akkor mindenképpen 1 éves ásó, kapa, nagyharang kell?

-
-
Dundy
tag
Hát, ez bizony szerintem sokunkat érdekelne, de nem gondolom, hogy a Vodafone lenne olyan gáláns, hogy ilyen akciót csináljon. Még ráfizetéssel sem - ráfizetést magunk részéről értem - bár ha csinálnának ilyet, akkor az elbukott haszon meg nekik lenne "ráfizetés".
Bárcsak tévednék...

-
Dundy
tag
Egyik barátom egy céges Vodás csomagból át szeretne lépni egy másik cég Vodás előfizetői csoportjába.
A gond az, hogy oda számhordozással csak akkor jöhet át, ha nem Vodafonos.
Meg lehet azt csinálni,
1) hogy most épp Vodás, három hétre (pl.) átmegy a Pannonhoz számhordozással, majd
2) újra számhordozást kér és akkor már Pannonosként átléphet az új cég Vodás csoportjába?Vagy van vmi időkorlát, amit kötelező eltölteni a szolgáltatónál egy számhordozás után?
-
Dundy
tag
Ha vki nem olvasná a HSDPA-s topikot:
Letölthető a Vodától egy frisebb VMC szoftver, a 3.2.2.201-es verzió:
-
-
krystman
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, pontosan erre voltam kíváncsi, hogy kelle a 2db sim, amikor intézem. A tulaj mind a két kártyánál én vagyok. Amúgy gondolom 1hét alatt csak elkészül az egész áthordozás! Köszi a infot!
-
válasz
krystman
üzenetére
Nem kell a szám hozzá, amennyiben ez alatt a kártyát v. a szerződést érted. A számra, magára természetesen szükség lesz a hordozás elindításához.
Ami fontos, csak a tulajdonos intézheti a hordozást, illetve azt átvevő szolgáltatónál u.azon a néven kell legyen a szám, mint az átvadónál volt. (Nálunk -Pannon- sikeres idehordozás után egy alkalommal díjmentesen átírható a szám.) -
krystman
őstag
Ha a Pannontól szeretném átvinni a Vodához a 2db számomat, akkor a Voda üzletbe mind a két Pannonos számomat vinni kell? Csak azért kérdezem, mert az egyik szám nem nálam van.
Kösz előre is.
-
hun005
csendes tag
Vodánál nem lehet E220-at cserélni E272-re?
-
taxy88
aktív tag
Visszakerült a 3G térkep a Voda honlapjára!!!
[link]
Sanoljátok!
Csongrád megy azért viszi pálmát
Reméljük a tervezetből lesz is vmi, ha igen akkor a Voda elég jól el fog húzni -
taxy88
aktív tag
-
hzeusz
csendes tag
Én is hasonlóképpen jártam de a T-mobilnál. Ráadásul a telóm is kötbéres volt. kb 30 mega internet túlhasználat miatt.(ami nem tudom hogy jött össze).nem ismertem el...kifizetteték a 130000kötbért+39ezer huf internethasználatot, fel is mondtam az előfizetésem, sőt vásároltam a családom tagjainak is másik telefontársaságnál kártyát..Úgyhogy a bosszú édes volt. MINDEZ 30 mega internet miatt a 21.században???!!!!!
MI ALAPJÁN MÉRIK PONTOSAN AZ INTERNETHASZNÁLATOT???HONNAN LEHET PONTOS ADATOKAT KAPNI???? -
taxy88
aktív tag
-
FDToth
tag
köszi!
próbáltam így beirkálni, de nekem pl. nincs olyan menüpont, hogy "adatkommunikáció", csak olyan, hogy adatfolyam-beállítás. ez szerintem ugyanaz, mégis ezen belül sajnos nincsenek olyan menüpontok, mint amiket leírtál. próbáltam vmit összehozni, de sajnos sikertelen.
felhívom az ügyfélszolgálatot, de ha nincsen perc alapú net, csak csomagban lehet vásárolni, akkor inkább nem kell, annyit úgysem használnám.
köszi! -
taxy88
aktív tag
Akkor a legjobb ha kézzel állítod be az internet kapcsoltaot.
a menete a köv.:
menü->beáll.->kapcsolódás->adazkommunikáció->adatfiókok->új fiók->itt kiválasztod a lekóhelyeden elérhető legnagyobb sebességet->név:NET->
APN: internet.vodafone.net
felhasználó név: vodanet
jelszó: vodanet->
ezek után elmented, majd szerkesztéssel belépsz a létrehozott kapcsolatba és beírod az IP címet ami a köv: 010.009.008.007
ha ez megvan akkor megkeresed a kapcsolódás menüben az az internetbeállítástés letre kell hozni egy új internetprofilt
menete a köv.:
új profil->név: NET->kapcsolódás ezzel: NET(ezt hoztad létre az előbb), majd ezt is mented.És ha már ez is megvan akkor az intenetprofiloknál a követkető beállításokra van mé szükséged:NET->(egyebek)->beállítások->proxy használata: igen->proxy címe: 010.009.008.007->portszám: 8080->majd mentés
és a végén ezt választod ki
Így már működnie kell! -
motogirl
tag
Attól függ, hogy wapozni szeretnél, vagy internetezni. Az internet 2000,-Ft és 30 napig tudod feltöltősként használni, a wap egy picit olcsóbb (Gebriel írta: 600,-Ft)
Az aktiválás szintén kódokkal müködik netrendelőn keresztül, ugyanúgy, ahogy a videótelefonálással is megtetted.
WAP (1270 sms)
vagy
NET200 (1270 sms)Utána elvileg müködnie kell. Ha így sem megy, akkor érdemes betelefonálni a központba.
Egy kis segítség:
[link] -
-
-
taxy88
aktív tag
ez azért van mert ha elhagyod a 3G területet ne szakadjon meg az adatátvitel.ezért gondolom h ua lehet annak is a beállítása
-
taxy88
aktív tag
A 1270-re küldött sms-ek ingyenesek!A gprs beállítások pedig sztem jók a HSDPA-ra is mivel ua. az IP cím meg a Port is mindkettőnél(most lehet h én tévedek)
-
taxy88
aktív tag
az "OTA GPRS" pedig a net beállítás elküldése az adott mobilra.Ezt szintén a 1270-re küldött sms sgítségével lehetséges
-
motogirl
tag
-
taxy88
aktív tag
A videotelefonálást az ügyfélsolgálat renedelőjében tudod bekepcsolni.A netet pedig szintén ott.De azért kérj egy internet beállító szoftot a telcsire
-
FDToth
tag
sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van egy 3G/HSDPA képes telóm (w910i) ami független. 2003 óta vagyok a vodánál, azóta megvan a SIM-em. Namármost, szeretném használni a videótelefonálást, meg azért mobilinternetezni is akarok a későbbiekben. Viszont sehogy sem tudok videóhívást fogadni és indítani plusz ha a netet elindítom, akkor azt írj a teló, hogy kapcs. hiba ellenőrizze a beállításokat stb.
Rámentem a Sonyericsson honlapjára, ahonnan lekértem a beállításokat a telóra, de semmi sem változott. Ellátogattam a voda honlapjára, az ott levő wap adatokat beleírtam a telefonba de semmi.
mi lehet a probléma? SIM?köszi, FDToth
-
Oliverda
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az a lényeg hogy nem bont.

-
Gebriel
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
-
wwhy
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
A voda Mesterséges Intelligenic Központja biztosan bontotta, majd újra összehozta a háttérben a szálakat

-
bolondember
MODERÁTOR
Egy kérdés:
-legjobb tudomásom szerint a Voda 1:00:00-kor bontja a vonalat. Már többször tapasztaltam, meg minden, DE: Párom hogy a frászba tudott 1:08:24-et csinálni?!
(beszélgetés egy LIVEos GX-29 és egy független W580 között volt) -
hemo
tag
Sziasztok!
Van egy vodás előfizetésem, és egy Huawei E220
5 hónapja van meg, soha sem volt jó
Gyálon lakom, full lefedettség, 4-5 térerő,Hibáim:
-Nagyon nehezen lép fel, esténként, éjjel, hétvégén jó vagy 5 percig hitelesit majd visszadob, hogy ellenőrizze az apn beállitásokat.
Azt állitottam kézzel is és autón is, ugyanaz...
-folyamatosan fel-le csatlakozik, csak helyi kapcsolat
-valamikor meg is szakad, és megint alig birok visszacsatlakozni
valamikor megy, de akkor meg nem talál semmi oldalt. Majd belejön és kicsit talál
Az is érdekes, hogy olyat is csinál, hogy amit már megtalált oldalt azt frissiti, de újat nem talál....
Voda nem mond semmit..... -
ragazzo
őstag
Márc 31-ig új HSDPA-val lefedett városok: Gyöngyös,Gödöllő,Békés,Bogyiszló, Csongrád,Deszk,Dombóvár,Gyula,Hajdúnánás,Kiskunhalas,Kisvárda,Körmend,Makó,Mátészalka,
Mosonmagyaróvár,Mórahalom,Nyírbátor,Oroszlány,Pápa,Pilis,Sárvár,Sátoraljaújhely,Siklós,Szentes,
Szentgotthárd,Tapolca,Tiszakécske,Tiszaújváros,Tiszavasvári,Tolna,Várpalota,Zalaszentgrót. -
1010
őstag
tud valaki egy olyan ingyenes progit ami a gépemen számolja az adatforgalmat mikor mobilnetezek vele
-
AMD ehog
aktív tag
A Huawei partnerség értelmet nyer.
Közben ma megjelent egy "meglepetésváros":
Nagykanizsa is szerepel a jelenlegi tervezetben, de várható, hogy Salgótarján, Sopron, Dunaújváros, Paks, Eger is el lesz látva 3G-vel.A jelenlegi tervezett térkép láttán majdnem lefordultam a székről: NAGYECSED? TISZAKÉCSKE? Elég fura tervezet egyszóval.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak bizakodom a V jóindulatában és h csak vaklárma az egész

és akkor hová sorolnak be 

de látod még ők sem tudnak semmit. Nem értem akkor miért hagyják kint az árlistán...Még dátumot sem tudnak. Sőt semmit sem tudnak. Fura!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)