Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Nordik
addikt
Laybee kérdésére én is válaszolnék:
Nekem pannonnál volt olyan, hogy vettem egy telót előfizuval, aztán 1-2 hétre rá darabokra törtem biciklizés közben...
Utána közvetlenül az előfizus kártya másik telóban volt több mint 2 évig, hogy a kártya azért mégis legyen használva, és most lett lemondva. Egy szót nem szóltak érte egész idő alatt. Szóval szerintem itt a hangsúly azon van, hogy fizesd a számlákat rendesen és kész. -
sgery
őstag
No, voltam ma camponában, ahol ugye vettem. Elmondtam a szitut, megmutattam laptopon a mailt amit küldött az ügyfsz, hogy ők visszavehetik min. adatforgalomnál, és lőn csoda, visszavették
pedig 1Gb adatforgalom volt (ezt is 23perc hívogatás után tudták meg), szóval visszavették és felondták a szolgáltatást kötbér nélkül. A pénzt meg jóváírák a másik vodaszámomon.
Amúgy mondták, hogy lassan már visszavonják az akciót, mert nagyon leterhelte a hálózatukat, és rengetegen panaszkodnak miatta. Viszont jóhír, hogy az új, huspa vagy milyen (7.2mbites ugye) szolgáltatásnál is lesz majd ilyen akció valószínüleg (korlátlan olcsón). szóval majd előfizetek arra..
Mondtak egy jófej ügyfelet is, aki az egész koplett gépét monitorral rátette egy görgőkocsira és betolta hozzájuk megmutatni mi a gond

Ja, és rengetegen viszik vissza az adatkarit csak ők 3napon belül, szóval tuti lesz valami driver hiba.. -
Gebriel
veterán
Igen is figyeli a szolgáltató hogy mit csinálszk a telefonnal.Nyomon követi hogy mikor és hány naponta használod a telefon az előfizetéses kártyáddal.
És miért?
Hogy "számon" tudja kérni attól az értékesitési pontol hogy miért adott el olyan előfizetést ahol nem együtt használják a telefont,Igen súlyos büntetéseket rónak ki ezárt.
Egy bizonyos idő után már nem figyelik a telefont. -
Gebriel
veterán
Remélem hamar megoldódik a problémád,és gond nélkül tudsz majd internetezni.
A 1751-en le tudod kérdezni az adatforgalmi egyenleged,de mivel adatkártyád van hang hívást nem tudsz kezdeményezni,de le lehet kérni sms-ben is.Sajnos így ezt fejből nem tudom sajnos,de majd utánanézeka lényeg az, hogy ha a következő is ezt produkálja, és nem hajlandóak adni usb-s mondemet vagy kötbér nélkül felmondani a szerződést
Kérj oda egy vezetőt.Cseréljék ki neked usb-re,olyan nincs hogy nem adnak,hisz az adot szolgáltatást nem tudod használni

-
sgery
őstag
válasz
CineDOG
üzenetére
Igen nyilván tartja, de mint mondtam nem érdekli. Én már jópár telefont vettem 2évre náluk, és ált mindet eladtam heteken belül, mégse szóltak, erre nincs kapacitásuk, illetve ha jóltudom lopás esetén nem kötelező jelezni feléjük hogy más is használni fogja mostantól.
Ismét csak a kutyás esetet tudom mondani, nem lehet belekötni, és nem is fognak amíg fizeted a számlákat
-
CineDOG
csendes tag
Laybee: a voda senkinél sem ellenőrzi mit csinál a kütyüjével, eladod ha mégis baszakszik aztmondod a kutya elásta az utcán és valaki másik kutyája megtalálta kiásta és az új gazi meg használja. Hihetetlen, de nem lehet belekötni.
Nem tudom mennyire ellenőrzi, de nyilván tartja. A készüléked imei számát is, meg a hozzárendelt sim kártyát, az azonosítójával.
-
sgery
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
ászf-et végigfutottam mielőtt megvettem, de részletesen nem volt kedvem a blabla részt átolvasni, ki gondolná hogy gyári hiba is lehet.
2kártyából mind2 rossz, két laptopban kiróbálva (hp,fuji) az enyémben még alaplap csere is volt amig megjött a 2.adatkari és azzal is ez van. szóval biztos nem laptop hiba.
a legújabb vistát is támogató driverrel is ezt csinálja. sztem nem a kütyü a rossz hanem a kiadott driver. pedig nekem a mindent támogató home xp van fent ráadásul.
amúgy voltam bent vodaboltban leadni azért még1x szervízbe csak nem volt cserekészülék ezért nem adtam le most. a szerverük pedig meghalt ezért azt sem tudták megmondani, hogy mennyi volt az össz adatforgalom. ezért most fel is hívtam őket, most megtudnák mondani, de azt mondják ez bizalmas nem kiadható, levélben viszont ki tudják küleni. Akkor szóban miért nem tudják elmondani?... pedig ez is biztonságos, mert mondok kódot is meg amit kér. Furcsa. (amúgymeg milyen hülye Callcenteresek ülnek már bent, én is ilyen helyen dolgozom, de én holt nyugodtan elmondom ilyen esetben az adatot, mert ez a kiba***os része sztem...
a lényeg az, hogy ha a következő is ezt produkálja, és nem hajlandóak adni usb-s mondemet vagy kötbér nélkül felmondani a szerződést, akkor fogyvédelem és perlés lesz (ahogy tettem már másoknál is) és visszamenlőleg is kérem a havidíjat és jóváírást a másik számomra. Azt már nem hiszem, hogy nincs benne a jogi körömben, hogy ha gyári hibás valami akkor nekik nem kell adni valami olyat ami nem az, vagy felbontani a szerződést...Laybee: a voda senkinél sem ellenőrzi mit csinál a kütyüjével, eladod ha mégis baszakszik aztmondod a kutya elásta az utcán és valaki másik kutyája megtalálta kiásta és az új gazi meg használja. Hihetetlen, de nem lehet belekötni

-
sgery
őstag
válaszolt nekem voda a huawei 630-assal kapcsolatban, elsőre azt mondták ha nem volt adatforgalom (naná, 3hónapig vitrinben volt..) akkor visszaveszik kötbér nélkül, második levélre pedig már az jött hogy minimális adatforgalom mellett. Az mennyit jelenthet náluk? szerintem max fél gigát nyomtam el pár hónap alatt, az minimális?

mert a gyárihibát nem akarják beismerni, viszont usb-s mondemre meg nem hajlandóak cserélni. Ha pedig nem veszik vissza akkor pedig fogyivédelem lesz.. -
313313
addikt
valaki mondja már meg ez miért van?:
adott egy 30-as szám és egy 70-es, a 70-ről nem lehet sms-t küldeni a 30-ra, de fordítva igen, hivni lehet, csak sms nem érkezik meg. Jelentés megjön, hogy sms elküldve de címzetthez nem ér oda... -
Dundy
tag
Most jött csak válasz a Vodától, arra a kérdésemre, hogy milyen modemekkel lesz majd elérhető a HSUPA (7.2Mbit) mobil internet:
" A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges terminálok (E272 USB modem és E870 express card) a decemberi hónap folyamán jelennek meg készülékkínálatunkban. "
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Ha veszek egy telefont új előfizetéssel, akkor eladhatom közvetlenül utána? Köszi..
-
Nordik
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Nemtom mi lehetett. Időközbe beugrottam benzinkútra, gondoltam megpróbálom mégeccer, és jó lett.

-
-
Nordik
addikt
Miért van az, hogy nem fogadta el az 1500Ft-os feltöltést a vodafone? Egyszerűen nemtudtam feltölteni a kártyám, pedig semmi nem változott
Vagy ez csak vmi átmeneti zavar lehetett? -
otcat
csendes tag
Sziasztok
Új fejlemények a vodánál
Ugye ha emléxik valaki vettem egy sharp 880sh készüléket uj előfizuval hazavittem és recsegett a jobb oldala :S
Visszavittem kértem 72 órán belüli cserét, erre elküldték bevizsgáltatni...
Multhét pénteken megjött, szóltak menjek be...
Bementem kaptam zsír újat mivel elismerték a hibát.. Hazavittem, írtam pár sms-t egyebet vele és az is elkezdett ropogni recsegni.,..
Hétfőn(tegnap) visszavittem, megnézték a szolnoki márkaképviseletnél, és elismerték ujfent a hibát, kérek e cserét.... ?
Megnéztük az üzletben található pár készüléket de minde nyüszög recseg...
Vagy ien rossz napokat fogtam ki vagy szériahibás lehet a telo
(
Kértem másik típust, és így mamár egy sony ericsson w660i az uj telom... Árban ez volt a legközelebb, még ha nem is tetszik annyira , de ráfizetni miből ?
Viszont szeretném kiemelni a szolnoki szapáry utcai bolt eladóit mivel teljesmértékben segítőkészek voltak, megtettek mindent
Állítólag változott valami törvény és ezentúl még több joga van a vásárlónak...
lásd: másik készüléket vettem visszaadták a árkülönbözetet stb...
Jó a haladási irány ezt támogatom
Jah az ország összes márkaboltját átalakitják állítólag, ne állva kelljen ügyet intézned, hanem visszatérnek arra hogy a vásárló leülhessen, és ne a pultot támassza...
Ezt is támogatom
Üdv
Cat -
wwhy
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Fene se tudja; nekem hol 48 Ft hol 52 Ft darabja a külföldi sms-mek

-
Gebriel
veterán
Vagy az SOS feltöltés miatti összegért fog szólni a vodafone vmilyen formában?
Igen,kapsz egy felszólítást hogy töltsd fel a kártyád hogy letudják vonni a pénz,ellenkező esetben behajtócsoportnak át adnak ahol ügyintézési díjként rád terhelnek még 10.000Ft-t.
Tehát jobban jársz ha feltöltöd a kártyád![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: Csak vicceltem,nem kapsz semmiféle felszólítást

-
Nordik
addikt
Pannonos lettem, és a régi vodafonos számomat már nemfogom használni. Viszont a vodafonos kártyára történt körülbelül 1 hete egy SOS feltöltés. Azóta még nem lett vásárolva feltöltőkártya.
Szóval felejtsem el, hogy felkellene még töltenem egyszer a kártyát?
Vagy az SOS feltöltés miatti összegért fog szólni a vodafone vmilyen formában? 
-
sgery
őstag
továbbra sincs senki Rick4-en kivül akinek huawei e630-as fagyásai vannak? vagy senki se vett ilyen karit?
És nem tudja valaki az ide tartozó ászf mit ír ki, hogy ha gyári hibás a kari amit ők adnak akkor mind1 a 2év hűség, kötbér nélkül bonthatok, nem? -
pweisz
senior tag
Nem tudja valaki ha külföldröl kapok SMS-t akkor azért fizetnem kell? Illetve kell e az egyenlegemen lennie valami minimális menyiségű pénznek hogy fogadhassak?
-
Deep
tag
Jah, hát igen, közben én is utánanéztem a dolognak fórumokon, itt, ott, de nem volt sehol egyértelmű hogy tudja-e a 7,2-t. Egy helyen azt olvastam, hogy a T-mobile-os ugyanilyen modem dobozára rá volt írva, hogy tudja a 7,2-t. Egyébként engem tulajdonképpen annyira nem izgat egyelőre, én annak örülök, hogy a kezdeti nagyon gázos kapcsolódás és kapcsolat most hozza a stabil 1600-2900-as letöltést és mindig hozza a 300-348-as felöltést, valamint a pingek sem mennek 150 fölé úgy hogy 2-3-ason van a térerőm. Érezhetően javul és szerintem fog is javulni az antennák számával a kapcsolat.

-
Dundy
tag
Vodafone ügyfélszolgálat azt válaszolta nekem:
"Még be nem vezetett szolgáltatással kapcsolatban nem tudnak információval szolgálni."
Erre válaszoltam a linkeket és a híreket bemásolva, de erre még nem reagáltak.
A Huwai E220 modemekre gyárilag 3.6 mbites max letöltés írnak, így csodálkoznék, ha többet tudna.
-
CineDOG
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Állítólag van olyan szabály (hírközlési), hogy a szolgáltató egy éven belül utólagosan kiszámlázhat tételeket.
Nekem megvan a rendesen megküldött részletes számla, meg a hónapokkal később megküldött 8xxxdb-ról szóló is. Persze visszadátumozva a játék idejére, és úgy számlázva, mint fogadott emeltdíjas sms. És itt is jön egy érdekesség, azt ők is elismerik, hogy nem fogadtam ennyi emeltdíjas sms-t. -
Gebriel
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Minden hónapban kap számlát..ezzel tudja bizonyítani hogy helytelen az állítás.
És hogy hónapok múlva(!!!) leterhelik egy ilyen tétellel az már több mint vicces és szerintem elfogathatatlan.
Én úgy gondolom hogy a voda rendszere hibázott valahol. -
-
Gebriel
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Én nem azt mondom hogy,nincs igaza...,sőt(!!) engem is felháborítana az eset,DE...
Lehet ezt normál stílusban is előadni,nem így...:[I.][B.]hátha valamelyik vodás cserépedény is olvassa[/B].[/I]
Ez itt szerintem nem helytáló -
motogirl
tag
-
CineDOG
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Vodánál dolgozol?
Vagy ebben a topikban nem lehet vitázni, vagy infót leírni, hogy vigyázat! a vodafone színe a piros, de nem a Mikulás! Inkább egy rossztündér!
Én azóta vagyok vodás, amióta ebben az országban vannak. Ha jól emlékszem 1999 novemberben indultak, és decemberben vettem meg a nagy vitamax kapszulát, benne egy N3210-el, 48eFt-ért, belőlle meg 8eFt volt a ledumálható.
És szerettem vodás lenni, volt Party-m, volt Rocky-m, volt Bónuszom. Nyertem tőlük a különböző játékaikban swatch órát, pólót, laptopot, autót.
De ezzel a durva övön aluli ütéssel, vége szakadt románcnak.Sőt. Én utazgassak a fővárosba bíróságra, hogy bizonyítsam, nem én vagyok a hülye, hanem a voda rendszere. Fogadjak ügyvédet, meg hasonlók. És mi van, ha mégsem tudom bizonyítani az igazam? 1.7milla, +ügyvéd+perköltség kitudja hány millió lesz.
Az én vidéki fizetésemből még a hitelt sem tudnám fizetni, amit ahhoz kéne felvegyek, hogy a vodát kifizessem. Pláne hogy családos ember vagyok.
Talán örüljek? Talán írjak ide poénos dolgokat, hogy NEKED jó legyen?
Nekem napokig baj volt az emésztésemmel, és alig tudtam aludni emiatt, annyira ideges voltam. Te meg itt nyávogsz. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Gebriel
üzenetére
nem értek egyet a hangnemmel, de képzeld Magad Te az adott helyzetbe - utólag kihoznak Neked majd' kétmisit, amit nem is költöttél el?!
gondold át így, és aztán gondold át mégegyszer, rájössz, h valamilyen szinten IGENIS megérthető a felháborodása, ha a stílus még hagy is némi kívánnivalót maga után..
-
CineDOG
csendes tag
válasz
motogirl
üzenetére
Sok?
Talán minden nap leírom? Vagy minden másnap?
Ha ez az igazság, akkor ez. A hozzáállásuk is mereven elutasító, csak nekik lehet igazuk.
Nem csoda, hogy a Juszt műsorában is ott van a vodafone a szégyentáblán.Amúgy bocsi, nem gondoltam volna, hogy ide csak romantikus lányregényeket lehet beírni.
-
sgery
őstag
válasz
CineDOG
üzenetére
te képes voltál 512db sms-t küldeni nekik amúgy?

más: van itt valaki aki huawei e630-as adatkarit használ? mert vettem még 2hónapja 1et vodánál, kékhalált csinált. aztán kicserélték újra és az is. más laptopban is. tehát gondolom gyárihibás, nem? ilyenkor mi van amúgy, ászf szerint visszamondhatom a szerződést, nem?..

-
CineDOG
csendes tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Passz. Ragaszkodnak hozzá.
A baj az, hogy ki vagyok szolgáltatva. Hiszen én hogyan bizonyítsam, hogy nem küldtem?
Anno a részletes számlákon nem szerepel, csak a hónapokkal később utánamvágotton van több mint 8ezer db kirészletezve. Van olyan hét szerintük, ahol több mint 3ezer sms ment el.
Azt ők is elismerik, hogy nem fogadtam ennyi válasz sms-t, de szerintük ez nem is kell, hiába mondja ki az ÁSZF hogy kell. Szerintük minden sms bekerül a játékba, és onnan fizetni kell. Erre mondtam nekik, hogy az autóskártyák száma 512db. Erre mondták ők, hogy az hiba, és kijavították több mint 9ezer darabra. Mindezt hónapokkal a véget ért, lezárt játék után. De szerencsére van print screen mentésem.
Vannak egyéb hibák is, azokat nem írnám le, hátha valamelyik vodás cserépedény is olvassa. -
Vangelis
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
5 előfizum van náluk... kezdek félni

-
CineDOG
csendes tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Meghülyült a voda rendszere, és pont nálam. Tavaszi emeltdíjas sms játék, amiben autót is lehetett nyerni (www.70auto.hu) és a játék végére lett szerintük pár százezres túlfizetésem, nyárra már meg is adták a dátumot, hogy mikorra lesz a számlán a visszajáró, majd addigra kiköpte a rendszer, hogy 2.1milla emeltdíjas sms nem lett kiszámlázva, amit szerintük elküldtem, szerintem meg nem. A 2.1 millábaól lejöna 400zres túlfizetés, és lőn 1.7milla tartozás.
Mikor mondom nekik, hogy az autóskártyák száma sem azt mutatja, hogy én ilyen sok sms-t elküldtem volna, akkor az egyből műszaki hiba lett, és gyorsan hozzáírtak még több mint 8ezer autóskártyát.
Nehogy már bizonyítékom legyen, nem küldtem el ennyi sms-t. Ugyanis 1emeltdíjas sms = 1 autóskártya.
De több hibát is elkövettek még, így nyugodtan várom a bíróságon őket.
Mert hülye azért nem vagyok. -
CineDOG
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Mint egy kúltúr ember?
Nem tudom te mennyire lennél kultúr ember, ha a vodafone egyszercsak nem azt mondaná, hogy van pár százezres túlfizetésed, hanem inkább te fizess be neki 1.7millát.DE legyen kultúráltan:
Hogyaza rossz szagú, nagyon ledér multú, erősen barnán pigmentált embercsoportú, édes anyukájukat azt!De voltam ügyvédnél, és megnyugodtam.

Majd mehetek a bíróságra.Úgyhogy vigyázat mindenkinek, mert a Vodánál bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is!
-
Deep
tag
Nem hiszem, mert az írás szerint is igénybe vehető a Huwai modemekkel, meg hát a T már egy ideje szolgáltat 7,2-n és náluk is ez a modem van. Egyébként én tapasztaltam változást, egyelőre csak gyorsabb valamennyivel de furi, mert mérni nem igazán lehet speedtest-el, hogy javult volna, de esküszöm, hogy nem bebeszélem.
Lehet, hogy csak a pingek javultak, nem tuodm. Majd még később próbálkozom. -
Vangelis
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem is csak 5 előfizum van náluk... végülis eghy senki vagyok

-
Dundy
tag
Ha esetlegesen valaki még nem olvasta:
HWSW] Mától a Vodafone Magyarország hálózatán is elérhetővé vált a jelenleg elérhető leggyorsabb mobil le- és feltöltés, a harmadik mobilszolgáltató is bekapcsolta Budapest egyes részein a 7,2 megabit/s-os letöltési és 1,45 megabit/s-os feltöltési sebességet. A gyors mobilnet a hálózatépítésben is partner Huawei szolgáltatónál kapható eszközeivel, vagy más, erre alkalmas készülékekkel vehető igénybe.
További részletek:
-
Vangelis
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
IMádnak engem

Ma hívtak, hogy hogy vagyok megelégedve a szolgáltatással
....
hehe.. nah adtam nekik
-
-
Vangelis
félisten
Hát ez egyre jobb

Ma már 3adszor beszéltem az ügyfélszolgálattal
Elvileg kaptam a presztizs fix tarifacsomagomhoz, vezetékes számot, egy hétbe telett amíg aktiválták, most már megvan a telefonszám is, de ha vezetékesről hívom akkor foglalt, ha mobilról hívom akkor nem megfelelő szám

Fingjuk nincs miért nem működik

Csak holnap lesz technikus....
Fizetem, később kapcsolják be de akkor sem működik, havi 10 rongyért még működjön is
-
otcat
csendes tag
Sikerült a jelszó módosítás megtaláltam, köszi
-
otcat
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Kösz a reakciot

Nos nem volt telom, a másik ami a nevemen van az a feleségemé, és nem adogattam meg senkinek
A kártyám meg él amig a rajtalévő 3 rugónak a felhasználási ideje le nem jár...
Jah, még idetartozik:
Kértem a régiszámomat akkor tüntessék el a rendszerükből stb...
Nem lehet csak ugy hogyha kifeizetem a kártyapótlást, és kérem a megszüntetést
Röhej
Így jövő év végéig a nevemen marad ez is...
Hogy mért zavar ez?
Mert eltok mostmár képzelni mindent a vodától....
Azt sem értem mikor van ott előfizum akkor mit kérdezget ujra meg mindent??
Főbb adatok után(cím név stb) nem is adtam meg ujra semmit, vegyék elő a régieket D:
Mondjuk jó fej volt a ügyintéző csaj és ő is igazat adott ebben, és csak a régiek alapján xelgette befelé
Nem ő gyártja, viszont az ügyintézést ő végzi...
Lehetne gyorsítani amikor egyből visszaviszik a készüléket sztem......Adatokat vagy nem találom vagy a "beállításokra "gondolsz ott meg csak a fórumos cuccokat ajánlgatja fel, de most ezután ujra megkukkantom...
Köszi az infot
Üdv
Cat -
Gebriel
veterán
Leveled első felére reagálva:Elég szomorú,hogy nem tudták megoldani a problémád
Ha Te vagy a kártya tulajdonosa nem értem,hogy ezt miért nem sikerült az első üzletben megcsinálni kb 5 perc az egész
Sajnálatos hogy még előfordulnak ilyenek.elkezdtem nagy bőszen költeni a lóvét: felhívni és sms-t küldeni az összes ismimnek hogy a nagy voda jóvoltából változott számom khmmm
Nyáron ellopták a vitamaxos... kártya letilt.
Nem kötekedni akarok,de már november vége van.Érted ügye..eltelt pár hónap.Rájöttek biztos hogy azon a számon nem érnek már el hisz van még egy kártyád ami ráadásul élőfizus így gondolom az az elsődleges telefonod.
Tehát kár flamelni..
Készülék:
A készüléket nem a Vodafone gyártja így kár őt hibáztatni.Szerk:Adataidat a fenti fekete sávban lévő "adataim"-nál tudod megváltoztatni
-
otcat
csendes tag
Kicsit mástéma ne bántsatok

A fórumhoz való jelszavamat nem tom megváltoztatni??
Köszi

-
otcat
csendes tag
sziasztok
Az alábbi eset történt velem , okuljatok ha van kedvetek
Nyáron ellopták a vitamaxos régi kedves telomat(Sagem My v 55), ügyfélsz felhív kártya letilt.
Eddig gyűjtögettem és nézegettem a telokat...
Találtam: Sharp 880 sh, ok ezt megvesszük... Havi kb 3000Ft ment a vitamaxon el, miért ne legyek előfizus, így elindultam egy telo boltba telefont venni
Előtte telefon neki: "Van e ien készülék? Van!, Ok, mondom a köv a problémám: ellopott letiltott vitamaxos kártyaszám, előfizura cserélném, számom maradna a régi(5 éves a szám) . Kiscsaj: minden ok elintézzük. " Bementem a üzletbe(viszonteladó Kecskeméten, mert a helyi vodaképviseletet épp átalakították :S ) 16:45 től 18ig nem sikerült elintézni a hölgynek, volt kb 15 perc dumcsi a pesti központtal, mérgelődés hogy miért tiltottam le a kártyám, most ezt aktiváltatnia kell ejnye bejnye ez nem szokás... én meg csak üldögéltem ott békés arccal... 18 kor mikor közölte hogy ő most zár, majd menjek vissza másnap a készülékért(50km ről mentem, nem igazán van sem módom sem lóvém naponta csak ezé az egy nyamvadt előfizuért szaladgálni) elküldtem melegebb éghajlatra és kértem az ügylet törlését. Ok majd másnap törli akkor....
Megyek a kocsim felé: másik vodabolt... BEmegyek: van ien készülék? van
OK kivárom a sorom, mondom mizu, erre a csaj: nem tudja megcsinálni az ügyletet csak akkor ha majd az előzőt törli a másik üzletes csajszi másnap.....
Így hazamentem telo nélkül....
3 napra rá ujra felhív a második üzlet: elmond fontos dolgok(elopott kártya váltás előfizura stb.) csajszi persze gyere be és minden okés lessz .
Nagy örömmel beautózom, elmondom mi van erre ledöbbenés és pesti központ hívás, majd: fizessek 3123Ft kártyapótlási díjat, majd 48 óra mulva aktiválják a régi számom akkor menjek be és megköthetem az előfizut
Kissé ledöbbentem.... Kb Szeptemberben voltam a Kecskeméti központban és ott azt mondta az ügyintéző hogy nem kell kártyapótlási díjat fizetnem mert ugyis lessz egy uj kártya az uj előfizetéssel, és szó sem volt ien 48-72 1005 óra várakozásról...
Hazamentem telo nélkül....
Másnap(nov16) nyílik a Kecskeméti központ az átalakítás után, egyből hívom ,erre valami elfuserált automata átkapcsol a központhoz... Kérdem mi van én a boltot akarom.. Erre közli azt amit a neten nem tudtak kiirni, csúszik a üzlet átadása... nincs nyitva....
Ekkor kezdtem hívogatni a Szolnoki üzleteket(az is kb 40 km re van tőlem), van e ien telojuk(sharp 880 SH) volt, elrakattam és megvettem új előfizetőként(megkaptam a sokat emlegetett 3 hónapos hétvégi ingyenhívós akciót, + valami wap akciót is
) és lemondtam a 5 éves számomról, és elkezdtem nagy bőszen költeni a lovét: felhívni és sms-t küldeni az összes ismimnek hogy a nagy voda jóvoltából változott számom, mivel enynire pancser az ügyfélszolgálatuk.....
Szépen mindezt megfogalmaztam és megírtam a ügyfélszolgálatnak is
1 hét kotlás után(ien sok panasz volna?? nem is értem...
)felhívtak és kikiabáltam magamnak 3000Ft jóváírást a másik előfizus vodás telomra ami már lassan 2 éve megvan...)
Az már más tészta hogy az uj telo 2 nap mulva már lötyögött és ropogott :S
Visszavittem 72 órán belül és kértem a cserét...
Persze elküldik bevizsgálásra(összes ügyintéző végig nyomogatta és helyt adtak a panaszomnak [tudom ez semmit nem jelent
]) Most itt vagyok egy szétkopott szar 10 éves kölcsöntelefonnal, várom hogy leteljen az a beígért 3 hét várakozás és nagyon megbecsültnek és hülyének érzem magam...
De maradtam a vodánál...
Bocsi a hosszu léért, de nem egyszerű megfogalmazni mindazt ami kavarog bennem ienkor mikor belegondolok mindezen dolgokba....
Üdv
Cat
-
Gebriel
veterán
Igen létezik ilyen,de ha komoly szándékaid vannak miért nem nézel szét a szolgáltató oldalán?
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék kötni a vodafone-nál 2db előfizetést és érdeklődnék hogy létezik e olyan előfizetés, amelynél a 2 előfizető ingyen beszélhet egymással, illetve a havidíj részben vagy teljes egészében lebeszélhető?
A választ előre is köszönöm!
üdv.: ocsi
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah változnak az idők, de még mindig nem válaszoltak, lehet nem vagyok a kedvenceik között
.. vajon miért is
-
-
Vangelis
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Még nem írtak vissza

De hasonló válaszra számítok... de eddig mindig meg oldottak mindent.... rosszul még nem jártam, most is kaptam telefont 70ezerrel olcsóbban_

-
Vangelis
félisten
Nekem tegnap este mondták hogy hívjam a 1788 at mert kiemelt ügyfél vagyok, ma hívtam és kiderült mégsem vagyok kiemelt ügyfél

Érdekes.,
Megy levél ügyfélszolgálatnak

-
bolondember
MODERÁTOR
na, ma volt kellemetlen élményem az üszivel - délután egy magasságában hívtam őket, h akkor mizu a w910-zel (lásd még: korlátozások szolgáltatószinten), de a srác azt mondta, h elvileg nem kapható, ő nem találja az árlistán. Tény és való, h csak fél 3kor frissítették az onslájm listát, CSAKÉPPEN ITT már 10 magasságában fenn volt az infó...
másodszorra, most 5 után újra felhívtam őket, a csajszi azt mondta, fáradjak be egy márkaboltba, ott TALÁN meg tudják mondani...
Aztán rákérdeztem a hűségre, h akkor elvileg rám is ugyanaz az árlista vonatkozik, mint az utcáról beeső újnak (kivéve mondjuk a 12 heti ingyé' hétvégét...
), erre a csaj megnézte, h igen, rám csak az "A" vonatkozik... Nem akartam kijavítani, h nem, mert a "B" is, lévén tripla, de ez akkoris kicsit fura... Tehát szerintük menjek be, vegyem meg kitudja milyen korlátozással -jelen esetben- a W910i-t, írjak alá 2 évet, és örüljek, h előfizetőjük lehetek? Végülis... 80ért egy -valszeg- korlátozott telefont, rabsággal. Egy békávé megálló és 85ért full gyári, beavatkozásmentes telefon...Nem mondom, kegjobb (számomra, számunkra) tarifája van a pirosaknak, de azért... Ehh. Mindegy, leülök magamtól is.

-
Gebriel
veterán
válasz
Remittenda
üzenetére
Az érdekelne, hogy melyik a Live! verzió van fenn az egyes Live!-os telókon..
Lehet hogy én vagyok nagyon tudatlan,de tudómmal két fajta live! van.A régi még ami a sagem my55(kb 4 szín) is volt meg az új ami a mostani telokon is van.
De talán Bog többet tudna mondani erről. -
Gebriel
veterán
válasz
Remittenda
üzenetére
Készülék lista
Bár a SE z310i elirták mert az nem live!-os -
Remittenda
aktív tag
Annyi live! változatot láttam már itt a mobilarénás teszteken, a Voda oldalán elérhető valahol, hogy melyiken telefonon melyik verzió van?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utána közvetlenül az előfizus kártya másik telóban volt több mint 2 évig, hogy a kártya azért mégis legyen használva, és most lett lemondva. Egy szót nem szóltak érte egész idő alatt. Szóval szerintem itt a hangsúly azon van, hogy fizesd a számlákat rendesen és kész.

Vagy ez csak vmi átmeneti zavar lehetett?
(
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)