Hirdetés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
knifemaster
aktív tag
A hűségem lejár márciusban tartozásom nincs.
Az oka egyszerűen az hogy a jelenlegi fix1750 csomag is sok,van amikor 500 ft nál többet nem telefonálok mert nem kell.
Viszont kicsit hitetlenkedtem a számhordozás ilyen irányú lehetőségén.
ÉS ez akkor szolgáltató váltással is működik? -
SZ4B
tag
válasz
knifemaster
üzenetére
nos. osztottam-szoroztam, és arrra a megállapításra jutottam, hogy a valóságtartalma 100%, tartozásokat, tarifahűségeket és hűségnyiliket persze figyelembe véve, okozhatnának "némi többletköltséget"
-
ottoyes
senior tag
válasz
knifemaster
üzenetére
Természetesen válthatsz VitaMAX-ra...ha nincs tartozásod,vagy hűséged...
-
knifemaster
aktív tag
Kivánok,
mekkora valóságtartalma van annak a kijelentésnek,miszerint előfizetéses kártyáról tel.számot átvihetek pre-paid kártyára ?
-
törölt tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
tehát a fél évig 1500forint akcijó csak modem vásárlása esetén érvényes? Köszönöm a kimerítő választ!
-
sonran
csendes tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Úgy is megkeresem a napit amiben benne volt...

-
lomha lepke
tag
-
sonran
csendes tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Csak annyit, hogy a Vitamaxos netnél nem 30, hanem 31 napig él az opció.

-
lomha lepke
tag
válasz
üzenetére
Rózsa és Robin távozik, de a jutalom marad. A Jézuska sem kéri vissza az ajándékot, csak mert vége a karácsonynak.

Az 1G-s internet elérhető előfizetéseseknek önálló tarifacsomagként, valamint meg lehet rendelni már meglévő telefonszám mellé opcióként is, ez utóbbi esetben mind előfizetésesek, mind Vitamaxosok használhatják.
Ha önálló tarifacsomagként kötöd, de csak SIM only-val, akkor nincs hűségnyilatkozat. Ha veszel mellé modemet is, akkor már van hűség, ez alapból két év, de akció is van, ebben alá lehet írni egy évet is, viszont akkor egy év tarifahűséget is vállalnod kell (persze tarifahűséget vállalhatsz két év normál hűségnyili mellett is).
A szolgáltatás a SIM kártyára van aktiválva, tehát internetezésre alkalmas telefonnal közvetlenül a készülékkel is használható (amennyiben a megfelelő beállítások is szerepelnek a menüben).
Az árazás. Előfizetéseseknél 3000 Ft/ciklus, az 1 gigás adatforgalom átlépése után, minden további megkezdett 10 kbyte-ért 30 fillért kell fizetni. Feltöltőkártyásoknál a díj szintén 3000 Ft, ezért az aktiválás napjától számított 30 napon keresztül lehet használni, az 1 giga elérésekor a szolgáltatás automatikusan törlődik, de megfelelő egyenleg birtokában bármikor újra aktiválható. Az adott időszakban a keretből esetlegesen fel nem használt adatforgalom nem vihető tovább, ez mindkét ügyféltípus esetében elvész.
Az aktuális adatforgalmat lekérni előfizetéseseknek a 1751-es, feltöltőkártyásoknak a 171-es számra küldött, "NET" tartalmú (idézőjel nem kell
) SMS-sel lehet, a lekérdezés díja bruttó 43 Ft.szerk.: Az utolsó blokkhoz csak annyit, hogy muszáj egyértelműen fogalmazni. Túl sok ilyen, vagy ehhez hasonló tartalmú SMS érkezett már tarifacsomagváltási kérelemként: "tévészóközjépévé".

-
törölt tag
Üdv!
A feltöltéseknél kapott jutalompercek/sms-ek meddig maradnak? Ezentúl így lesz, vagy mindjárt megszűnik rózsa és robin távozásával?más: Ha kötök 1gb-s adatcsomagot, azt ugye a telefonomon tudom használni? Most látom, hogy 2 éves a hűségidő, nem pedig egy!!!!
Hát akkor ez is ugrott. 
Vagy készülékvásárlás nélül cak egy? Vagy hogyisvanez?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! A problémám a következő lenne: anyu neve alatt 4-en vagyunk előfizusok a vodánál ilyen tanári csomagban. A barátnőm is tagja a flottának, de ő másik városban lakik. Van arra lehetőség szerintetek, hogy az ő számlája ne hozzánk jöjjön, hanem közvetlenül hozzá? Felhívtam már az ügyfélszolgálatot is, ott azt mondták erre nincs lehetőség, de én bennetek jobban bízom
. Előre is köszi a segítséget! -
kutga
félisten
Sziasztok!
Én tavaly nyár óta használom a Voda 3G-s mobilinternetét (5GB-os csomag), és van egy probléma, ami az elejétől fogva szemet szúrt, mégpedig, hogy vannak olyan weboldalak, amit a rendszer helytelenül, vagy egyáltalán nem tölt be (pl. iwiw, vagy a PH!
). Ha hazaérek képeket is tudok küldeni.Korábban windows rendszert használtam, azon az APN beállítás megoldotta a problémát, standardnet.vodafone.netről átállítottam internet.vodafone.netre. Most egy Ubuntu Linux rendszeren internet.vodafone.net APN mellett a probléma továbbra is fennál.
Ha vki találkozott a prblémával kérem segítsen!
-
okib4100
aktív tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Köszönöm, működött!
-
okib4100
aktív tag
Én csak arra lennék kíváncsi, h a megmaradt jutalom sms-ek számát hogy tudom lekérdezni. Gondolom vmi kódot kell küldeni a 171-re és x forintba kerül de mi ez a kód?
Jól hallom, h a közeljövőben lomhalepke is távozik a vodától? Ki lesz így az itteni consumer advocate?
-
lomha lepke
tag
válasz
ottoyes
üzenetére
Nyilván kapnak, és idővel bele is tanulnak a dolgokba. Viszont ez is egy szakma, és itt is vannak különbségek az elmélet és a gyakorlat között. Rengeteget számít a rutin, én pár perc alatt elintézek egy olyan ügyet, ami egy újoncnak 10+ percbe kerül, és jó, ha nem ront el valamit közben. Ha havonta-kéthavonta van 10-15 kezdő, akkor a többiek ezt kompenzálni tudják (ha visszatelefonál az üf. valószínűleg máshoz kapcsolják), de itt most az egész üf. szolgálatot lecserélik. Ez azért az üf.-eknek sem mindegy. És igazad, van, ez nem az egyén hibája.
-
ottoyes
senior tag
Nyilván azért az ottani munkavállalók is kapnak képzést,és elboldogulnak a feladattal.Vagy nem..
de az nem az egyén hibája lesz.Az a Voda hibája.Az is.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
És a nagy költözködés mibe fog kerülni az ügyfeleknek?

-
motogirl
tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Na én most adtam hálát a magasságosnak, hogy nem a központban dolgozom
Masszív a helyzet... -
SZ4B
tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
végighallgattam
tudomásul vettem
cigiztem
stop -
lomha lepke
tag
Nem olvastad a leküldött anyagot a változások okáról???
Azért vidék, mert: Budapesten magas az operációs költség (ha egyszer a Voda által építtetett irodaházat is lízingeli a Vodafone mit várnak?) - Budapest telített, sok üf. szolgálat verseng a legjobb munkaerőért (???????) - Magas elvándorlás, eltérő jutattások (mintha nem a vezetés tehetne arról, hogy a semmibe sem nézett, alulfizetett munkaerő nem marad, az eltérő juttatásokat szintén a vezetők állapítják meg) - Sok a felsőfokú végzettségű pályakezdő munkanélküli (mert ebből Bp.-n hiány van).
És azért Miskolc, mert: magas munkanélküliség, Miskolci Egyetem (tehát a Miskolci Egyetem végzőseivel akarják feltölteni az ügyfélszolgálatot-LOL) - Nincs konkurencia, alacsony a fluktuáció (értsd: jóval kevesebb a munkalehetőség, ugyanilyen szar körülmények mellett is nehezebben mondanak fel) - Miskolcon van jó minőségű iroda (occsóér').
Ez eddig oké is, geciség de megtehetik, tehát meg is teszik. De akkor ne nyomassák azt a szöveget, hogy a változásokkal az egyik fő célunk az üf.-elégedettség növelése, mert
a., senki nem hiszi el
b., az ügyfelek mennyivel lesznek elégedettebbek azzal, hogy nem Bp.-n van a Call Center, hanem Miskolcon (hozzátéve azt, hogy a rutinos emberek helyett újoncok fogadják a hívásokat)? -
bepe79
addikt
Nem akarok remhirt terjeszteni (tudom, volt mar itt gond ebbol), de nekem is volt most 1 darab egyenleg-eltunes erdekes modon. Uj SIM-et vettem, mert ugyebar a regi lejart Angliaban, most pedig hazajottem (par hete), es a Vodafone-nal vettem Vitamax Standard csomaggal egy SIM-et. Party-val akartam, de azt mondta a csaj, hogy Standard van by default, es utana azt megvaltoztathatom, amire akarom. A kiskonyvben, amit adott az szerepel, hogy honapon belul egyszeri dijcsomag valtas / vitamax tarifacsomagvaltas dijtalan, minden tovabbi 500 Ft. Valtottam is, majd ezen kivul gyakorlatilag semmit nem csinaltam a SIM-emmel, max 1 db SMS-t kuldtem, majd par nap mulva jott az SMS, hogy egyenlege x Ft ala csokkent, es majdnem nullaba ment...
Nem tudtam mire velni a dolgot, es eleg erdekes, de en ezert nem telefonalok sehova, meg nem reklamalok senkinel. Csak kicsit furcsalltam. Lenne egy aktualis problemam is: azota mar feltoltettem 3K HUF-al az egyenlegem, es meg is kaptam a Vodafone altal szinten default-nak beallitott hetvegen halozaton beluli ingyen hivast egy honapig. Mar csak azt nem talalom egyetlen egy tajekoztato fuzetukben sem (pedig ketszer atolvastam a SIM-emhez adott tajekoztatot) es a web-oldalukon sem, hogy a hetvege a vodanal erre vonatkozoan mettol meddig tart pontosan. Szombat 0 oratol, vagy mar pentek estetol? Es vasarnap 24 oraig vagy hetfo 6-7-ig?
Valaki elarulhatna, ha tudja pls! -
SZ4B
tag
akkor már Kocsordra költözne, ott lenne az Ojjektumba...
-
ottoyes
senior tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Szerintem költözz le...jó lesz ott neked...megszokod,megszereted..

-
ottoyes
senior tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Amikor a multi,és a napi politika találkozik..

-
SZ4B
tag
viva la VOCH, reméltem, hogy nem lesz igaz...
-
lomha lepke
tag
válasz
ottoyes
üzenetére
Na még csak az kéne. Most megy a nagy egyeztető meeting, hogy akkor mi is lesz, hogy is lesz. Jó duma a munkahelyteremtés, csak azt felejtik el, hogy ugyanennyi meg megszűnhet Bp.-en. Ezzel egyébként az üf.-ek is szívhatnak, mert a mostani profi gárda (már amennyien megmaradtunk) biztos nem költözik Miskolcra inkább felmond, és amilyen az újak színvonala (tisztelet a kivételnek)...
Szerintem a valódi ok az, hogy vidéken kevesebbet lehet fizetni az embereknek, a többi csak porhintés. -
ottoyes
senior tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Költözhetsz miskolcra..

[link] -
Studi22
aktív tag
válasz
Laprasi991
üzenetére
Fekete v640i-t még nem láttam de k770 sem fehér hanem beige(bézs) és ez modell annyira nem ritka bár tény hogy barnából több van.
-
Laprasi991
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e kapni fekete V640i-t vagy fehér K770-t valamelyik Vodafone üzletben

-
ottoyes
senior tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Legyen az...mert kell a hely az új modelleknek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wapetya
tag
Ez engem is nagyon érdekelne

-
ottoyes
senior tag
válasz
fateless
üzenetére
Se T280 + BT 5e Ft
Sagem 527 5e Ft
Mandarina 6e Ft
Sam E250 7,5e Ft
LG KP230 9e Ft
SE T303 10e Ft
Sh GX18 11e Ft
Sam M620 11e Ft
Sam L760 17e Ft
Sag 411v 5 250 Ft
Se T250 7,5e Ft
Sh GX17 7,5e Ft
SE W300 14 250 Ft
LG KF310 17 250 Ft
Mot V3 20 220 Ft
SE G502 22,5e Ft
Nok 6234 23 250 Ft
SE W350 25,5e Ft
Sag 850v 28,5e Ft
SE K800 30e Ft
Sam L770v 32 250 Ft
Sam L810v 36 750 FtA készülékek egy része kifutó, tehát csak kevés helyen van belőlük...
Forrás:Trabi TM
-
Tud egy Vodás infóval szolgálni arról, hogy milyen készülékek lesznek féláras akcióban péntek-szombaton?
-
törölt tag
A valentinnapi akció oldaláról levették, hogy 0Ft-ért lehet két készüléket kapni.
Akkkor ezek szerint már rendes áron lehet őket megvásárolni?
-
Micuir_M
tag
Szerintem lehet még ilyen SIM-et szerezni, használtan.
Ez a FIX 1200 nem publikus, ugye?
Képes volt a Voda visszahozni a Samsung P300-at 55.000.-ért Vitamaxban és 53.000.-ért A kategóriával? Ezek mit gondolnak? 2005-ös készülék és semmi sincs benne, csak a kinézete tök jó, de már 2009 van!
-
Zoza24
senior tag
most olvasom,hogy megszűntek a vitamax duo,stb csomagok...most melyik az a csomag ahl fél óra bejövő hívás után jóváírnak 600ft-ot az egyenlegemen?
-
tolts.hu
őstag
válasz
lomha lepke
üzenetére
létezik még feltöltőkártya
Azt hittem csak elektronikus feltöltés van már. -
tolts.hu
őstag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Köszi a választ.
( kicsit drága 14ért viszont ez a kezdőcsomag... ) -
lomha lepke
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Tartsd meg, hátha felhívnak, hogy nyertél a Vodától 5 millió Ft-ot, és ehhez csak el kell küldened a feltöltőkártya adatait SMS-ben.

Egyébként ha valakihez tényleg érkezik ilyen hívás, be ne dőljön neki!
-
ugytunik belemennék abba a fix1200-ba de mit csinaljak a feltöltökartyammal? mert vettünk 3000ért de még bontatlan... nem lehet aladni? nem kell valakinek?
-
Coyot
őstag
válasz
lomha lepke
üzenetére
értem, így más

-
motogirl
tag
válasz
Blamazs
üzenetére
Melyik kártyádat használod? Még az előfizetésest, vagy már a Vitamax-ot? Bemész egy márkaboltba és kéred, hogy az előfizetésedet tegyék át feltöltőkártyásra. Amíg ez nem történik meg, addig abban a holtidőben felhívnak. Nálad is ez történt. Ha pedig a 1270-ről hívnak, akkor nem scam.

-
tolts.hu
őstag
Sziasztok, valóban létezik ilyen "feltöltőkártyás" usb-s mobil internet, aminél semmiféle szerződés és kötöttség nincs?
-
dim3nsi0n
tag
Az nem biztos. Nem a hűségnyili lejárta miatt változtatnak - ha változtatnak -, hanem történik egy ún. keretszerződés módosítás (ez egyébként lehet akár a hűségnyilatkozat alatt is!). Ilyenkor változhat a:
- havidíj
- percdíj
- számlázási egység
- opciók díja
- egyéb szolgáltatások. -
Coyot
őstag
Kaptam nemrég egy sms-t, hogy megtörtént a tarifacsomagváltás. Elvileg mert lejárt a 2 év hűségnyilatkozat. Mit változtatnak ilyenkor, meg egyáltalán miért? Itthoni korház flottájában vagyok.
Marhára nem örülök neki h mindenféle kérdés nélkül egyszer csak változik a tarifa, gondolom nem lesz olcsóbb... -
Blamazs
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Csak azt nem ertem, ha hagytak atvaltani vitamaxra akkor utolag miert akarnak mar visszaterelni elofizura? Miert varjak meg hogy az ember atmenjen vitamaxra, es csak utana kapnak a fejukhoz. En is akartam vmi hasonlot, de szo sem lehet rola. Majd atmegyek vitamaxra aztan engem is felhivnak, hogy lehet jo elofizut is kotni?
Miert csinaljak ezt, tudja vki? -
ertz
aktív tag
válasz
lomha lepke
üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
Nekem sCoolom van, hálón belül 9ftos percdíjat egyik új csomag sem tudja überelni.''VitaMAX Extrák - az Öt Szám Féláron szolgáltatás kivételével - minden új és régi VitaMAX tarifához megrendelhetőek. Az Öt Szám Féláron szolgáltatás – technikai okok miatt – a VitaMAX Joker Plusz és VitaMAX sCool tarifákkal nem elérhető.'' - uh. szerencsére csak az 5 számféláron nem vehető ezzel igénybe, az ezer ftért egy szám igen.

-
nimfas
addikt
sziasztok!
Kaptam egy mail-t hétvégén, hogy flotta bővítés van...
3500 Ft a havidíj.... 1800 lebeszélhető... másodperc alapon, 12 Ft/perc... 60 db/hó sms ingyen...
Letét van... 10.000 Ft.
Ki mit hallott erről????
Előre is köszi!
Üdv.
-
válasz
lomha lepke
üzenetére
A vitamax extrák azok a külön rendelgethető cuccok nem?
-
lomha lepke
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Az összes FIX csomag havidíja 100%-ban lebeszélhető és/vagy leSMS-ezhető.
Ha érdekelnek a részletek... -
lomha lepke
tag
No, ez azért nem teljesen igaz, a Vitamax extrák a régi csomagokkal is elérhetőek (kivéve Joker Plusz, Scool). Illetve a régi csomagok kedvezőbb feltételekkel rendelkeznek (sokak szerint - bár nem értem azokat, akik maradnak Unoban vagy Uno Pluszban), és annak is örülni kell, hogy megtarthatod, egy az egybe törölhették vagy át is alakíthatták volna őket (lásd Bónusz tarifa).
Barthezz, úgy van ahogy mondod.
-
válasz
lomha lepke
üzenetére
ó értem, köszi megnyugtattál. a többi fix is iylen lebeszélős amúgy?
-
lomha lepke
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Hát, ha senkinek nem hiszel, nehéz lesz meggyőzni.
A csomag létezik, ez a FIX 1200. Ha erről a számról jött a hívás, akkor csak a Vodától hívhattak, és hidd el, bent tudják már a kódodat. Azért kérik, mert csak a tulajdonos jogosult módosításokra, és mivel telefonos megkeresésről van szó, a kód alapján történik a beazonosítás (mit tudhatják, ki használja a számot). Hogy belemenj-e, azt neked kell eldöntened. -
elöfizetest atvaltottuk vitamaxra, aztan ma felhivtak hogy van egy nem publikus tarifa csomag 1200/hó, lebeszelhetö 33huf/perc 33/sms, es kerik az ügyfelbiztonsagi kódot... ez igazi vagy scam és csak ki akarjak huzni belölem? ma mar nem hiszek senkinek.. az ügyfelszolgalati telefonrol hivott: 70 700 1270... belemenjek?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Yettel topik
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, egy éves hűségnyilivel -Részv.felt.-8.

) SMS-sel lehet, a lekérdezés díja bruttó 43 Ft.

Hát akkor ez is ugrott. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)