Hirdetés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
fz70
csendes tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem borzasztó...
Azt írtam, hogy az elején volt gázos, de mostanra beállt...
Isten őrizzen, hogy dícsérjem, de tulképpen okés...
Csak felkészítettem, hogy az elején ne várjon csodát...
Mellesleg nem konkrétan az én nevemen van...Ami viszont tényleg nem mind1, hogy nincs forgalomkorlátozás, kiv. fájlcserélők... de így is simán csinálok 15-20 gigányi forgalmat....
ftp meg nem tilos....
De még a végén megszól vki, hogy reklámozom.....öööööööööööö..... fujj voda
Mint cég, meg hozzáállás, azért van még mit javulni....
uff
-
igen én is osztottam, szoroztam és tényleg semmivel sem jövök ki olcsobban egyiknel se, se t-com, se pannon meg ha beleveszem náluk az első 3 hónap o ft-os akciot akkor se...
Engem viszont ami aggaszt a sebessége. tök változó a vodáé: néha 100-200 között jon pl egy 10 megás file letöltése, neha meg 50-60 kb/s, ez nálatok is így van???
-
den80
tag
februárban én is gondolkodtam meiket vegyem
a vodáét, vagy pannonét
de,
voda net, az korlátlan, és kiszámoltam, h hosszutávon a vodának kevesebbet kell fizetni 2 év alatt, mint a pannonak, még akor is, ha az akkori akcióban 50%-al olcsobb volt 6 hónapig a havidíj
szal maradtam a vodafone-nál -
válasz
Oliverda
üzenetére
Tudom ,hogy nem. Csak most vettem laptopot es ehey akartam mobilnetet is, de nem nagzon voltam kepbe a mobilnet teren...
a pannon, t/com , vodafont hallottam de komolzabban nem n;ytem meg egziket sem...
Mivel pannonnnal, T-nel ay elso 3 honap ingyenes, azt hittem valamiert vodanal is igy van...

es csak azt tartottam szem elott , hogy utana havi 5000 mindossze....
jol beneztem

-
motogirl
tag
Az internet szabadon promócióban kötött szerződésnél a havidíj 5000,- Ft/hónap és korlátlan az internet, ha nem használod filecserélő programokra. De fizetned kell a havidíjat. Az első számlád valamivel magasabb lesz, mint 5000,- Ft, mert kapsz egy tört számlát + 1-et előre.
-
Nem tudja valaki, a vodánál is a mobil internet első 3 hónapja akciós? Vagyis 0 ft?
Nem nagyon találom az oldalukon ezt az infót és akkor jól seggre ülök , ha nem így van....
Neken internet szabadon csomagom van. Még a szerződésemben sem találok erről szót...

-
-
-
Az a helyzet , hogy automatikusan feltelepűlt , minden gond nélkül a softver ,de egy kis könyv szerint amit adtak hozzá(használati útmutató) nah itt egy connect now nevű softverről van szó , amiben nekem végre kéne hajtani némely beállításokat pl: új profil létrehozása , a csomagom nevének beállítása stb...
de én ilyet nem találok sehol az én softverem , amit automatikusan feltett így néz ki
-
fz70
csendes tag
A progi magán a modemen van rajta, de magától el kéne indulnia, ha csatlakoztatod a géphez...
Ha nem indul, akkor intéző, és ott lesznek az indítófájlok...
az még fontos, hogy ha máshonnan telepítesz fel connect now progit, akkor vszínűleg nem fog működni a modem
Sok sikert... ha így sem megy, akkor 1270...
Ha nem vodás vagy egyébként, akkor használhatod azt a SIM-et, amit a nethez kaptál...uff
-
fz70
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Amennyiben rám céloztál, akkor alaposan mellélőttél...
Egy pillanatra sem érzem a gyalázkodást a hsz-omban, tényeket közöltem...
S megosztottam másokkal a tapasztalataim, ill. a sztorim...
Talán ez is hozzátartozik a voda sztorijához?!Ezt azé' meg csak szabad?!

Amennyiben nem nekem szólt a mondanivalód, akkor meg vedd semmisnek a fentieket

uff
-
Ez a Nagy Vodafone topik, nem a Nagy Vodafone gyalázó topik.
Nem azért született (bár a nyitója azt szerette volna), h. a céget szídjuk benne.
Megvan annak is a helye, rá lehet keresni a Google segítségével, ott lehet az ilyesminek hangot adni.A problémákat le lehet írni, de azt gondolom, a cégen való élcelődés, annak trágár szavakkal történő illetése nem ide való.
A jövőben mellőzzétek a felesleges hangulatkeltést. Az ilyen hsz.-okat szó nélkül törölni fogom!
Köszönöm. -
HI all!
Ma sikerült elintézni a vodafone netemet e220-as usb modemen keresztül megy...
5g as csomagot választottam(internet szabadon csomag) ,viszont amit nem vágok elég lassú a kapcsolat(net).5 megás filet 80kb/sec-el tölt le
nem sovány ez egy kicsit?ahogy a modemet a laptophoz csatlakoztattam és bejött a winfos állítolag be kellett volna jönnie egy proginak automatikusan CONNECT NOW , amin keresztül be kéne állítanom 1,2 dolgot, de ez a progi nem jön be és nem is találom hol van.
Telepítő CD meg nincs hozzá...tudna valaki segíteni? mi a teendő ilyenkor?
-
fz70
csendes tag
Csak hosszasan írhatnám én is a bajom... ezzel a nevezetes céggel...
...ehelyett, akit érdekel a sztori, a magát a"világ legnagyobb mobilszolgáltatójának" nevező kft-vel.....
...az olvassa ezt:
http://osszesmultimonnyonle.blog.hu/2008/02/14/eloszor_a_vodafone_monnyonle
uff... ami nem off

-
Gebriel
veterán
Nem is probléma,hogy leírtad hisz az embereknek van negatív vélemény is.Nem "Hogyan fényezzük a Vodafone-t" topic ez
Amikor viszont át megy mocskolódásba az egész....

wagabond
[I]Te a vodánál dolgozol?! Igen
Milyen szinten/beosztásban? Értékesítő/Üzletvezető
Igazat mondasz, vagy hazudsz?Igazat,mert hogy az alapelvekben benne van hogy a forumon személyeskedésnek nincs helye se a flamelésnek,remélem a következő ilyen hsz-ért bannolnak
Saját akaratodból, vagy felsőbb utasításra?Saját akaratbólJa bocsika, ez lehet kicsit erős...nekem nem
De bunkó vagyok...az bizony,jó nagy
Legfeljebb kimoderálnakremélem[/I] -
AMD Power
titán
Van egy 20-s szám amiről szeretném ,hogy se SMS-s se hívás ne érkezzen felém. A telefonomban nincs blacklist. Előfizus vagyok. Ha felhívom a Vodát ők letudják nekem tiltani ezt a számot?

-
motogirl
tag
Tény és való, hogy valaki újra felpiszkálta a sztorit az Indexen, de szerintem ez a fórum nem azért jött létre, hogy ilyen dolgokat tárgyaljunk ki. Ez a történet nem az ügyfelekről szólt, hanem a felsővezetőkről, akik azóta már nem is dolgoznak a Vodafone-nál.... lásd Németh Attila. Az pedig, hogy ki hol dolgozik a Vodafone-on belül szerintem teljesen mindegy, ha jól végzi a munkáját. Akár lehet felsővezető, középvezető, vagy akár értékesítő is....

-
embe
nagyúr
Nekem nem ez volt a szándékom. Csak leírtam.....mert ugye " egy újszülöttnek minden vicc új" Azért acsarkodni nem kell, illetve Gabrielt sem kell bántani. Sok embernek segített már a tanácsaival!
-
AMD ehog
aktív tag
Ez a fórum nem acsarkodásra való.
Ha nem tetszik a vodafone lehet menni T-Mobilhoz, Pannonhoz!
De én meg vagyok elégedve velük. -
-
GGGBR
tag
Na, ez már kezd nagyon nagyon szánalmas, és nevetséges lenni...

-
megyeri
tag
válasz
motogirl
üzenetére
Erről még annyit, hogy én nem hallottam még róla (mármint mikor 2 éve kipattant a balhé), és ugyebár egy újszülöttnek minden vicc új... Mivel nem vagyok fanatikus Index olvasó, valószínúleg elkerülte volna a figyelmem, ezért én örülök, hogy így közvete eljutott hozzám is a hír... Viktornak is igaza van, mert a linkelt cikk nem 2 éves, vannak (lehetnek) új fejlemények az ügyben, tehát ez még csak nem is egy eltemetett ügy.
-
DigitXT
félisten
válasz
wagabond
üzenetére
Akkor bocs: csodálkoztam is, hogy mi van!
(Elraktam tegnap a kedvencekbe, hogy majd elolvasom, hogy pontosan miről is volt szó, de onnan is 404-et kaptam, meg a linkedről is: most meg bejön, és a kedvencekből is, hiszen tökugyanaz a link, ki érti ezt?)Szerk: amúgy a "fanatikusok" megjegyzésedhe ajánlom figyelmedbe #3742-t, miszerint nem éri meg annak lenni.
Én speciel három év Pannonozás után mentem át a Vodához, mert sokkal olcsóbban jöttem ki (prepaid). Érdekes volt amúgy, hogy észrevehették, hogy menni "készülök" - működött a "churn detection" -, mert nem sokkal előtte felhívtak, hogy ajánljanak egy kedvezőbb csomagot, de akkor már késő volt.
De a számom 20-as maradt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viszont mostanra már 404 lett belőle, pedig tegnap még átfutottam rajta.
Szerk: wagabond csak ezért regelt a PH-ra?
Nem érte meg.
-
wagabond
csendes tag
válasz
motogirl
üzenetére
Messze vagy te attól, hogy CSAK egy dolgot ne érts, és az pont ez legyen...
Szerintem pedig ha az ügy nincs lezárva, akkor igenis jó az ha az emberek tudják, hogy mi várható egy ilyen szolgáltatótól...Ha hazudik a főnök, azután hazudik a beosztott is és bunkók a saját dolgozóikkal is, akkor nem törvényszerű de lehet, hogy hazudnak az ügyfeleknek is és ezt nem kell elhalgatni...Egyébként én személy szerint drukkolok az ügy felpereseinek, hogy minél nagyobb summát gomboljanak le a vodáról... (persze, itt most lehetne akármelyik másik bunkó cég, akkor is a sértetteknek drukkolnék)
-
-
Veatta
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó nagy lenne a körforgás

-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Másik két szolgáltatót sem kell félteni...
-
wagabond
csendes tag
[Ezt] akartam én is ide linkelni, de megelőztél. Teljesen el tudom képzelni erről a "szolgáltatóról".
Van ismerősöm aki ott dolgozik az IT központjukban... hallok ezt-azt belülről is, és ezekről már bármit elhiszek...
Én már korábban el hordoztam a számomat tőlük...
Bárcsak tényleg mindenki venné a fáradtságot, hogy lépjen ha nem tetszik valami, de ahogy látom sokak inkább elviselik, hogy elkerüljék az adminisztrációs macerát...
Meggyőződésem, hogy a többi sem jobb, de attól ez a cég még szar...
-
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na....erről beszélek

-
kutga
félisten
Sziasztok!
Na tegnap sikerült elintéznem egy akciós mobil internet csomagot E220-as modemmel, haza is vittem, itt kezdődtek a problémák.
Rákötöttem számítógépre, felismerte mint USB háttértárat, és innen nem történt semmi. Elindítottam a rajta található PBStarter.exe fájlt (ha jól emlékszem ez a neve), ekkor a tálcán az óra felett megjelent egy kis ablak, benne Installing Software felirat, alatta egy csík, ami végig is ért, majd újra elindult, és ez így ment vagy egy óráig...addig megvacsiztam és le is zuhanyoztam. Szóval kipróbáltam a többi fájlt is a modemen, és végül (nem tudom hogyan) de bejött a VMCLite és tudtam csatlakozni internetre. Letöltöttem a firmware frissítést a modemhez, de a telepítés végén hibaüzenet fogadott, valamint frissített VMCLite-ot, de az már el sem indult. Most az alap VMCLite-tal van internet, de semmi segédprogram nem települt fel, ezt is úgy tudom elinítani, hogy kétszer kattintok a sajátgépen a megfelelő meghajtó nevére. A kérdésem az lenne, hogy ez szerintetek oprendszer probléma?
Bár működik a dolog, mégis azért keresek más megoldást, mert ez a VMCLite elég kezdetleges programnak tűnik (lassan indul, nem jegyzi meg a beállításaim).
Oprendszert mindenképp megpróbálok majd frissíteni/újratelepíteni, és meglátjuk mi lesz. Amúgy próbáltam beállítani dial-up rendszerben a hálózati kapcsolatokból a honlapon leírtak szerint [link] (bár most nézem hogy ez GPRS-re vonatkozik). A kérdésem az, hogy szerintetek melyik a legjobb kliensprogram, illetve mit lehetne tenni? -
-
AMD ehog
aktív tag
Itt megtekinthető a vodafonos grafikusok egy borzasztó munkája, a nagyfelbontású lefedettségi térkép. Látványos ugyan, de érdemes egy pillantást vetni egyes települések helyzetére (Pl. mert Érd fejér megyében van), és poénba illő a Budapest alakú agglomerációs/pest megyei kivágás és persze ott van a Mórhalom is.

-
AMD ehog
aktív tag
Gödöllőn is van 3G/HSDPA, és igen gyors. Pár órája. A pannonnál ezerszer jobb a vétel.
-
wwhy
veterán
Beszéltem ma az üfsz-al. Kérdem, miújság Bónusz ügyben? Hát kivezetjük. Mondom, ezt már tudom
az érdekelne, h engem, mint meglévő B-ost, h érint? mert ha ugrik a másodperc, akkor megyek át üzletibe. 9 perc zene után "nagyon-nagy valószínűség szerint nem történik semmi változás a Bónusz csomagban, marad minden a régi, illetve kicsit változtak a percdíjak (csökkentek) [21/31 csúcs, 11/21 csk]". Ez persze nem garancia semmire 
-
ddddd4
tag
A Vodának már egész jó a 3G lefedettsége. Szerintem hamarosan 1. lesz. Én meg vagyok elégedve a Vodával, csak azér haragszom, mert behoznak mindenféle mobilt a kínálatba, de az N70-et szarták behozni.

-
embe
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csupáncsak azért, amiért velem is hasonló gerinctelen módon bántak anno, amit itt le is írtam itt. A bajnak azt tartom, hogy van aki azt írja erre, ha nem tetszik menj máshová.
Sajna a Voda hozzáállása is ilyen. Ez egy darabig tartható. De csak egy darabig. 
-
-
embe
nagyúr
Ejha!
Fikázzuk a Vodafost ( pedig megígértem hogy nem használom ezt a nevet ) de megérdemlik. Csodálkozunk, hogy velünk előfizetőkkel hogy bánnak. Akkor itt egy cikk , olvassátok el, és hüledezzetek!....így talán jó. Még soha nem használtam-nem tudtam ezt. Ennyivel is bővült a tudásom
, közsi érte
-
embe
nagyúr
Ejha!
Fikázzuk a Vodafost ( pedig megígértem hogy nem használom ezt a nevet ) de megérdemlik. Csodálkozunk, hogy velünk előfizetőkkel hogy bánnak. Akkor itt egy cikk , olvassátok el, és hüledezzetek!http://index.hu/gazdasag/magyar/vofo080304/
-
Gebriel
veterán
Az első kérdésre saját magad megadtad a választ.
Másodikra segitek egy kicsit:
-Személyi igazolvány és lakcímkártya
-Másodlagos igazolványként az alábbiak közül az egyik igazolvány bemutatása
-adókártya -vagy TB kártya -vagy jogosítvány -vagy útlevél
-3 hónapnál nem régebbi:
-közüzemi számla (víz, gáz és villanyszámla,) -vagy kábelTV számla, -vagy internet számla, -vagy vezetékes telefonszámla, -vagy bankszámla kivonat.
Amely az ügyfél személyi igazolványában (lakcímkártyájában) szereplő állandó vagy érvényes ideiglenes lakcímre szól. -
kutga
félisten
Sziasztok!
Meglévő Bónusz előfizetésem mellé (amivel pár korábbi HSZ alapján gondok lesznek
) szerettnék kötni egy mobil-internet előfizetést (albérletbe költöztem, kellene a net, de nem akarunk semmi kötöttséget - a mobil személyhez kötött nem helyhez). Szóval az akciós 5000 Forintost néztem ki (5 GB-ig korlátlan, két éves hűségnyilatkozat).Két kérdésem lenne: Mivel két napja nem sikerült egy épkézláb ügyfélszolgálatossal beszélnem...

Az egyik, hogy aki már kötött ilyet meg tudná-e esetleg mondani, hogy az árgarancia két évig mit takar? Az én olvasatomban két évig marad az 5k-s havidíj...
A másik, hogy mit kell magammal vinnem a szerződéskötéshez (közüzemi számlára gondolok, mivel nem vagyok BP-i, azt intézni kell.A segítséget előre is köszönöm!

-
AMD ehog
aktív tag
Pillanatképek a Vodafone jelenlegi 3G lefedettségéről (No comment)

-
AMD ehog
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A tervezetben is volt
-
-
AMD ehog
aktív tag
A Heti lefedettség-bővülés: Ismét növekedett, és lefedésre került pár "fontosabb" település:
Gyula
Szentes északkelet
Szegedi bővítve
Zalaegerszeg bővítve
Bogyiszló (lol, óccsó a huávej, jut oda is.)
Tolna -
Dundy
tag
válasz
motogirl
üzenetére
Szia!
Most láttam csak ezt a válaszodat és teljesen véletlenül, mert alább pont ezt a válaszodat linkelte be Gebriel

Bocs, hogy nem reagáltam, valahogy elkerülte a figyelmemet.
A kiosztott számsor mit jelent pontosan, vagy ez miért lehet gátló tényező egy direkt Vitamaxról számhordozásnak?
Vagy ilyen esetben akkor tényleg működhet, hogy valaki 2 napra áthordozza a Vitamaxos számát mondjuk a T-Mobile-hoz és két nap múlva meg kérjük akkor ebbe a Vodás csoportba való beléptetést?
Köszi még egyszer a válaszod és bocs, hogy csak most olvastam.

-
Pár hsz.-t töröltem, il. egybeszerkesztettem.

-
tgulyas
senior tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Na jó vodafon os eladó?
A hozmeg kelene találnom hogy privátba tugyak írni neki.
Kettő az egyben...

[ Módosította: Viktor0610 ]
-
tgulyas
senior tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Holtudom megtalálni?
-
tgulyas
senior tag
Hali vanmár valakinek E272 modem-e? hol lehet Bp veni ?
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meglévő Bónusz tarifacsomagban lévő ügyfelek jelenleg maradhattak a Bónuszban,de jogilag még vizsgálják,hogy milyen lépéseket tehetnek.
Nem hinném hogy áttennék más csomagba a bónuszosokat,de hogy a mp alapú számlázást perc alapúra váltják azt viszont eltudom képzelni,ha így is lesz a lehetőséget szerintem megadják a kilépéshez,úgy mint a házimobilnál.Ez sem a közel jövőben lesz az is biztos.megfogalmazásért elnézést,de nagyon hétfő van
-
wwhy
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
értem; akkor lényegében az adott percdíjakkal, de élnek a régi csomagok is

-
wwhy
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ahogy megszűnt a rock'n'roll csomag, nekik is lépni kellett valahová, ha jól tudom

-
Nem hiszem, h. áttennék "önhatalmúlag" a már Bónusz-csomagosokat más lakossági tarifába.
A Bónusz volt a Vodafone ügyfélmegtartó-csomagja (engem is ezzel akartak megfogni anno, mikor hortdoztam volna -sikerült is nekik egy ideig
), gondolom, nem kevés ügyfelet vesztenének egy ilyen lépéssel.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a számom 20-as maradt.