- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsika
csendes tag
Én is úgy tudom hogy ha nincs hűség akkor bármelyik flottába át lehet váltani...
-
-
Jozsika
csendes tag
Igazad van, nem a kapcsolattartó akarta hogy így változzon a flotta, hanem x időre szóló keretszerződések vannak, amik ha lejárnak akkor a voda változtat a feltételeken -jelen esetben percalapusít. Pár éve volt ilyen, akkor a korlátlan wapot/netet cserélgették le sávosra.
-
Jozsika
csendes tag
Gebriel! Végre megjelent a 6288 a vodánál, alig vártam már! Lehet azt tudni hogy sima vagy live menüvel kapható?
-
Jozsika
csendes tag
Gebriel! Régebben írtad hogy állítólag lesz a vodánál novemberben 6288. Nincs azóta valami infód róla? Köszi!
-
Jozsika
csendes tag
Szia!
A havidíjfelezést sajna nem tudom, szerintem 2 év után is megy tovább amig nem változtatsz rajta. Mostanában a voda ügyfélmegtartása a nullával egyenlő, legalább havi 15-20 ezres számláidnak kellene lenniük hogy felajánljanak valami kifutó vackot olcsóbban. Uj telóban ne is reménykedj! -
Jozsika
csendes tag
válasz Neurotoxin #314 üzenetére
Én az estek 70-80 % ban vodát hivok, arra nagyon jo a bónusz, a másodperc alap nagyon tuti, a kártyánként 360 ft-ért meglévö ingyenduma pedig verhetetlen szerintem! Na mind1, ez is csak egy vélemény volt.
-
Jozsika
csendes tag
válasz Neurotoxin #310 üzenetére
Neurotoxin, miért nem a spec ajánlatok közül választottál?
-
Jozsika
csendes tag
válasz Neurotoxin #300 üzenetére
Melyik csomagot akartad megkötni?
-
Jozsika
csendes tag
válasz Neurotoxin #277 üzenetére
Simán csak két évet kell aláirni mint másik elöfizunál, semmi egyebet. Fent van a bonusz, meg én a 30% havidijkedvezményes csomagokat is megfontolnám a helyedben!
-
Jozsika
csendes tag
Neurotoxin! Ha jó vodás elöfizut akarsz látogasd meg ezt a linket! Nem bánod meg!
http://prog.vodafone.hu/selfapply/offers.asp -
Jozsika
csendes tag
Nem is tudom... Egy kicsikét nem tul kifutott teló már az 5140?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest