- OnePlus One - Kína már itt One
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
-
thaler2
senior tag
válasz
Viktor0610 #2048 üzenetére
A Vodafone 90 csomagot néztem én is. Igazából az előfizetéssel az egyetlen egy gondom, hogy ha ellopják a telefont, akkor utána rohangálni ide-oda letiltani , ja meg persze az új számla, melyet az ''új'' tulaj csinál nekem. Sajnos már 2 telefonomat is ellopták szórakozóhelyen, így etéren sajnos tapasztalt róka vagyok...
-
-
thaler2
senior tag
Úgy röviden összefoglalva havi 3000-3500Ftos havi forgalommal érdemes számlás csomagra váltani, azon kívül hogy olcsóbbak a készülékek?
-
-
thaler2
senior tag
válasz
Viktor0610 #2043 üzenetére
Nem kell váltani...azon vagyok.
Lopás esetén, milyen lehetőségek vannak letiltani sürgősen a kártyát?
-
-
thaler2
senior tag
Vodnál van olyan előfizetés, amelyikben meglehet szabni a havi határt? Tehát letilt, ha mondjuk 3500 fölé megyek. És a pannonnál van ilyesmi lehetőség?
üdv: thaler2 -
-
duplaa
tag
Ez tuti?
Akkor lehet megyek át a pannonhoz, az előfizu ugyanannyi, de a telefon olcsóbb 5 ropival(nekem ''A'' kategória lenne).
Sztem a pannon is van olyan jó, mint a voda. Nem?
Egyébként, ha betesznek egy telefont az árlistába, akkor az az ország összes vodájánál van (Debrecen)? -
-
duplaa
tag
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy:
kb. 1,5-2 éve lettem vodás, és egyben voda előfizető is. Az (akkori) akció keretében nem kellett aláírnom hűségnyilatkozatot. Most viszont telefont szeretnék váltani, ugyancsak a vodánál. Csomagot nem akarok váltani (voda 50), elvileg nem is kell (bár ez a csomag már nem kapható). Ha így akarok telefont venni, alá kell írnom a 2 éves hűséget? Vagy anélkül is megy?
Rem. érthetően írtam le. -
-
Verbat
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2032 üzenetére
Bocs, ha rosszindulatúnak tűntem, csak ők szokták átcsomagolni pirosba a telefonokat, meg a reklám is szvsz megtévesztő volt (de ismétlem, lehet, hogy félrehallottam), és meg akartam győződni.
Most, hogy meggyőződtem, veszek
Köszi a választ, Gebrielnek is! -
-
Verbat
csendes tag
Sziasztok,
Valaki nem vett mostanában SE K320i-t feltöltőkártyásan a Vodától? Arra lennék kíváncsi, hogy adják-e hozzá a Bluetooth fülest.
Ti. múlt héten esett ki a kínálatból a 310i 16900-ért, és lett helyette 320i 21900-ért, az árkülönbséget a más szín és a Bluetooth-képesség szerintem nem indokolja. (mellesleg az 510i-t felnyomták 19900-ről 24900-re, nehogy olcsóbb legyen a kisöcsinél, ami elég, hmm... véleményes).
A mobilarena rövidhíre szerint a headset az alapcsomag része, de Vodából kinézem, hogy kiveszik, ráadásul a készüléket előfizuval úgy reklámozzák tv-ben, hogy ''ajándék Bluetooth headset'', ha jól hallottam. Ha rosszul akkor előre is mea culpa.
(vodafone.hu Készülékek oldalán nincs info arról, hogy mi van a csomagban és mi nincs) -
L@co
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2015 üzenetére
Okés kösz a segítséget. A Vodafone-nál szétnéztem, valószínűleg Skype lesz a legolcsóbb.
-
Teemu
tag
válasz
Viktor0610 #2023 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ!
-
-
Teemu
tag
válasz
Viktor0610 #2018 üzenetére
Aha köszi. De ugye az ilyen bemutató helyeken ált nagyobb a választék??
-
-
válasz
Viktor0610 #2018 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Teemu
tag
Üdv
Van egy kis problémám amire szeretnék itt választ találni. Megakarom hosszabítani az előfízetésmet,és ezzel együtt telefont is szeretnék venni. Honnan tudhatom meg,h amelyik boltba bemegyek ott tuti,h lesz olyan telefon amilyet akarok?? Mert nincs vmi sok időm,és nem akarok feleselgesen sorban állni,és utána többször bejárkálni. Vagy tudtok olyan boltot ahol általában mindig kaphatók a meghírdetett telefonok?
Előre is köszi a válaszokat! -
Pannon MobilAdat Napijegy -[link].
Naponta 10 MB bennefoglalt forgalmat biztosít, 190 Ft-ért, de csak akkor, ha van adott naptári napon GPRS-adatforgalmad.
Vesztek egy feltöltőkártyás számot 3900 Ft-ért (ő is vehet az útlevelével), ez esetben semmi egyéb költség nincs.
Az ''Azonnali ...'' topikban jobb helyen lett volna. -
Üdv!
Érdeklődöm, hogy szerintetek melyik szolgáltatónál lenne érdemes feltöltőkártyás gprs internetezést lebonyolítani? Külföldről jön haza 10 napra egy ismerősöm, és neki kellene internet erre az időszakra. (internet előfizetése nincs és vezetékes telefonja sem, így jobbára ez a lehetőség maradna neki)
Vélemények, ötletek? -
tailor
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: online bankszámláról a drága voda milyen formában fogad el kivonatot? Mert ugye én ezt online kapom meg, pdf formájában, és ha kinyomtatom akár azt is mondhatják, hogy ácsi, ezt te megfotosoppolhattad! Csak azért kérdem, mert múlt héten 2 óra járkálás és másfél óra várakozás után azzal csesztek ki a szaküzletből, hogy nem jó a bemutatott kábeltv számla - a lakcímem a számlázási cím volt, és nem a fogyasztási cím, nekik viszont csek ez utóbbi a jó
Előre is köszi a választ. -
Te a Vodafone hálózatából legolcsóbban az Európa-tarifával (te hívod őt) esetleg a Passporttal (ő hív téged).
Fontos, h. mindkét verzió küldöldi elérhetősége korlátozott, a Vodafone oldalán több infót olvashatsz ezzel kapcsolatban.
A Skype és társai nyilván olcsóbbak (és talán egyszerűbbek) lennének. -
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Külföldön van faterom, és szeretnénk olcsón telefonálni. Hogy a legolcsóbb ez? Esetleg Skype v. vmi más internetes cuccról olcsóbb? -
duplaa
tag
Nekem voda 50-es csomagom van, hűségnyilatkozat nélkül
Ha venni akarok telót, ugyanígy maradnék ebben a csomagban. Elvileg nem kell semmit csinálnom, csak kifizetni a telefont. Csak azt nem tudom, hogy az én csomagom mibe esik (A, B, C, D), bár tuti hogy A, de nincs benne a listában.Most akkor ez hogy is van?
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a voda mikor óhajtja betenni kínálatba a Samsung e250-est? -
P.C.
csendes tag
A Vodafone küldi ki sms-ben:
Mond el mindenkinek, hogy itt a tavasz!
Márciusban 5000 Ft feletti költés esetén egyszeri '' 1500 '' Ft-ot jóváírunk áprilisban!
Köszönjük hogy minket választottál! VF
Ennyit tudok az akcióról.
Üdv: -
Gebriel
veterán
Kis újdonság
Feltöltőkártyások ha márciusban elköltenek 3k-t
Akkor áprilisban jóvá irnak nekik 1k-t -
ez_meg_emaz
őstag
Hát annyit akartam beszélni azért volt 1k. Mert 1:lusta voltam elmenni feltölteni 2:nem szeretem muszálybol költeni a pénzt. gondolom ezzel más is igy van. Szivesebben költi az ember pl egy uj sz.gép alkatrészre azt a +1-2-3k-t mint dvd-re vagy telefonszámlára. És igy lustaságbol meg anyagi okok miatt lett 1k havonta/2havonta.
Hát 3k nemtom...még mindig gondolkodok rajta erősen. Amugy a v3 is nagyon jo árban van igy b kategoriával (7k), máshol nem ennyi előfizuval se.Meg diákmelonál az a 3k egy 8h-s munka azt annyi. Persze jobb lenne ha nem teloszámlára menne el... Nagyon filozok a dolgon....
Kaukciot le tudom tenni ha már megjött a fizu 11.én. Viszont 4 honapig nemtom nélkülözni.
Szal valszeg mindenképp anyukám nevére fog menni. De arra énis kiv lennék hogy a kamuzást hogy nem veszik észre.. Énis azt mondanám hogy itt meg itt dolgozok aztán mégse.. érdekes volna.
Meg mint mondtam egyik barátomnak simán azt mondta a nő hogyha visszi uccso 3 havi tmobilos befizetett számláit akkor nincs kaukcio. És neki sincs fix keresete. -
motogirl
tag
Ez a kauciós dolog nem az értékesítőn múlik. A bediktált adatok alapján kaphatod az előleget. Azért hívják ''hitelképesség vizsgálatnak'', mert a Vodafone meggyőződik arról, hogy te egy rendesen fizető előfizető leszel. Ha pedig úgy állapítja meg, hogy kér előleget tőled, akkor azt a 4. számládtól jóváírják az egyenlegeden.
-
P.C.
csendes tag
Figyelemmel kisértem a beszélgetést, mivel én is előfizus szeretnék lenni, mondjuk én már választottam telcsit is meg csomagot is.
Ez a Kaució dolog nem megy ki a fejemből. Addíg oké hogy ha nem tetcik nekik a pofám akkor kérnek kauciót, de mi lesz azzal a pénzel? Csak úgy lenyúlják mint adományt vagy esetleg még viszontlátom valamikor?
A másik ez a bemondásos buli, ha én azt mondom hogy dolgozok és van havi fix jövedelmem akkor ők utána tudnak járni, vagy nem? Mit csinálnak abban a negyedórában amikor eldöntik hogy kell e kaució? Mi alapján döntenek? Az alapján amit én szóban elmondok nekik? Vagy a személyigazolvány számom alapján?
Mondjuk kedden megyek a vodához és akkor kiderül egy két dolog, de már nem élem bele magam annyira nehogy csalódnom kelljen.
De sztem ha kauciót kérnek akkor inkább megveszem a telcsit függetlenül.
Üdv: -
TomPack
őstag
Hali!
Nekem is volt ilyen problémám régen (kb. 2000-környékén)!
Lejárt a vitamax egyenlegfelhasználási időm, a telefen még a vodafone hálózatra sem tudott feljelentkezni, csak segélyhívás volt.
Egy másik simkártyáról felhívtam az ügyfélszolist, és a telszám megadása után azt mondta, hogy X napra visszakapcsolja, hogy feltölthessem. Asszem 3 napra -már rég volt.
Nem tudom, hogy manapság hogy működik, de egy próbát megér szerintem! -
TomPack
őstag
Nekem a 1270 adott bónuszt! Normális ügyfélszolist kell kifogni.
De persze először nem ezt kínálta fel, amikor valamiféle kedvezmény után érdeklődtem a t-mobile-ra, és a pannon -ra hivatkozva, annak kapcsán, hogy eltelt a 3 éves hűségem. Lemondásról szó sem volt, nem említettem ilyesmit.
Először azt mondta, hogy tud ajánlani olyat, hogy ezentól 1db 70-es telefonszámot ingyen hívhatok mindenféle havidíj nélkül, de mondtam, hogy ez nekem kevés, és hallottam erről a bónuszról. Erre azt mondta, hogy várjak egy kicsit. Zene. Tartottam 1-2 percig, majd amikor visszajött a csaj, azt mondta kapcsol egy másik kollegát. Ő elmondta a percdíjakat, stb, majd egyből aktiváltattam is. Nem is kellett bemenni sehova. További hűséget sem kellett aláírnom, de ettől függetlenül ha készüléket akarok venni kedvezményesen, akkor viszont alá kell írnom 2 évet. ''B'' -kategórás lettem.
Nem tudom mi a tuti duma, nagyjából próbáltam leírni.
Haveromnak, tesómnak nem adták meg... Azt mondták nem publikus tarifacsomag.
Nekem előtte voda50 paripacsomagom volt amióta létezik. Az előtt meg mindig ami a legolcsóbb volt. Ritkán volt 10eFt felett a számlám.
Remélem tudtam bárkinek is segíteni, aki ilyesmit akar ''kikönyörögni'' a vodától!
Üdv
[Szerkesztve]
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- OpenWRT topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TP-LINK routerek
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest