- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim Beam
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Vitamaxos kártyám és egy előfizum. Lehetséges a kártyához és előfizuhoz tartozó szám cseréje? Kösz -
shev7
veterán
nem en keverem. Mikor felhivtam a Vodafone-t hogy milyen csomagban vagyok (ket nap a valtas es nem kuldenek rola SMS-t) akkor azt kerdezte az ugyfelszolga, hogy ez valami vallalati csomag? Hidd el nem magamtol talaltam ki...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
akkor nincs ilyen csomag?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
válasz Viktor0610 #190 üzenetére
igen, ez a bonusz/vallalati/meg meg nemtom hany neven hivjak a vodafonnal.
Jegkoko: Csucsidoben hol 10/20 forint a percdij? Mondd, es valtok''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #192 üzenetére
Hát ahhoz képest, hogy mindenhol ilyen 15 meg 20 ft os percdíjak vannak, nem igazán.Még ha ez másodperc alapon is van
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
-
MODERÁTOR
-
shev7
veterán
szerintem:
2400as havidij, masodpercalapon lebeszelheto.
Halon belul: 30/15
Halon kivul: 45/30
Ha elfogyott a 2400 akkor: 20/10 illetve 30/20 ha jol emlekszem.
20 sms ''lesmsezhezo'' a havidjbol. Kb 20Ft.
MOD: 5 ilyen elofizetest kothetsz, az szamok havi 360ert ingyen hivjak egymast.
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Jégkokó
veterán
Igen valami ilyesmiről magyarázot nekem egy nő a telefonba, meg valami vodafone select díjcsomag.Da ha küldik a tájékoztatót, akkor megnézem közelebbröl, hogy mit is adnak nekem
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Mult héten kedden megkereset a vodafone engem telefonon, hogy ilyen meg olyan jó egyedi előfizetési ajánlatuk van a számomra, meg hogy küldenek valami tájékoztatót.Ami még azóta se jött meg.Milyen szuper egyedi ajánlatuk lehet az én számomra?
-
shev7
veterán
válasz Zoli bácsi #181 üzenetére
ha ilyen csomagot jaanlana nekem a pannon, visszamennek
-
ragazzo
őstag
válasz Zoli bácsi #181 üzenetére
Akkor nem jött létre üzlet.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Zoli bácsi
őstag
Valóban. Ma elértek, most más vodás számról, a 70/7000040-ről. Kérdezte a srác hogy megkaptam-e a bónuszos e-mailt, és mi az oka annak, hogy nem mentem be előfizetést kötni. Mondtam hogy drága, a jelenlegi pannis csomagommal a csúcsidőben vodás (legdrágább) hívás 24 ft, mp alapon. Mondta, hogy persze, az céges flotta lehet, kellemes napot kívánt, és elköszöntünk.
-
ragazzo
őstag
válasz Zoli bácsi #178 üzenetére
Igen, a bonus miatt hívtak volna.De lehet hogy még fognak próbálkozni.
-
Zoli bácsi
őstag
Előbb csörgött a pannonos (Előfizus) telefonom, ránézek, hát a hívó: 06707001270. Mire fölvettem, pont letették. Visszahívtam, hát amint a számból sejtettem is, ez az 1270-es voda ügyfélszolgálat. Nem hallgattam a gépet, mert ugye nem ingyen van pannis számról. Meglepődtem, mert nem tudtam elképzelni miért hívogat engem a voda....de azthiszem azért mert kb 1,5 hónapja regisztráltam a ''hajazós'' játékukon, ott megadtam a számom. Kaptam is egy hét múlva egy mailt, hogy azzal bemehetek ''Bonus'' előfizetést kötni. De nem mentem, lehet hogy azért hívogatnak? Vagy egy még jobb ajánlattal..?
-
chop
őstag
válasz Viktor0610 #176 üzenetére
Oke, ertem mar, szoval csak 3 honappal elotte lehet ilyesmin gondolkodni. Koszi.
-
MODERÁTOR
-
chop
őstag
válasz Viktor0610 #174 üzenetére
Oke, akkor targytalan, koszi.
mod: elofizetoi akcionak tekintheto egy telefon + 2 ev huseg is?...
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
A hűségszerződés lejárta előtt 3 hónappal vagy jogosult készülékcserére.
A normál előfizetéses árak vonatkoznak rád, hacsak nem kerestek/keresnek meg spec ajánlattal.
A tarifacsomag(ok)hoz kötött akciókat így nem veheted igénybe -pl. Vodafone Tripla + Nokia 6101... Arra gondolok, h. rád nem vonatkozik a 9990 Ft-os, akciós ár.Xiaomi 13T
-
chop
őstag
No, urak, kerdeznek:
van nekem egy elofizetesem, 2004. januarjaban kotottem, 3 eves husegre. Ez eddig oke is. Van meg ugye durvan fel ev a rabsagbol es szeretnek lassan uj telot.
A kerdes: ha en most ujra alairok x ev huseget, akkor ram is vonatkozik a telefonok elofizus ara vagy csak az uj elofizetokre?
Koszontem -
CsY
aktív tag
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=15632
Voda RnR dupla kari eladó. -
Jim Beam
csendes tag
Sziasztok!
Várható a Samsung x700 vodás megjelenése a közeljövőben? -
c.andrew
tag
válasz Viktor0610 #169 üzenetére
Valszeg én is a második megoldást fogom igénybe venni, csak a szőr feláll a hátamon ha a 1270-et kell hívni, ezért bíztam benne hátha valaki tudja a választ.
Na akkor jöhet az ügyfélszolgálatAsus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT
-
MODERÁTOR
válasz c.andrew #167 üzenetére
Két eset lehetséges.
Egy. Elkezdesz ész nélkül WAP-olni, aztán, ha esetleg kiszámláznak adatforgalmat -vered a vitruális asztalt a 1270-en, h. miért nem tájékoztattak megfelelően.
Kettő. Először felhívod a 1270-et, megkérdezed, mit takar a ''6 hónap díjmentes GPRS wap elérés'', ezután a telefonban hallottaknak megfelelően használod azt.
Én a másodikat preferálnám.Xiaomi 13T
-
c.andrew
tag
Kaptam ma a Vodától 6 hónap díjmentes GPRS wap elérést.
ragazzo mint benfentes nem tudod véletlenül, hogy mekkora adatforgalom van benne?
Korlátlan vagy pedig az alap 2 Mb-ig?Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT
-
ragazzo
őstag
válasz Viktor0610 #165 üzenetére
Hát ezért nem éri meg a dolog.Jobb wapon megnézni.Ugyan csatolmányokat ott sem lehet megnyitni,de mindenképpen olcsóbb mint a net előfizetés.
-
MODERÁTOR
-
djjjozsi
csendes tag
válasz balintka #162 üzenetére
Olvastam ezt a mail dolgot.
Én ha buszon ülök, akkor wap ról olvasom a maileket.
Pl freemailt.
300-400 körül van egy hónapra
csak annyi hogy a telcsinek kell ismernie a wap ot.
HA meg freemailezel, akkor indulás előtt gépen áttöltöm egy másik mappába a freemailen belül...hogy ne kelljen 234876 levelet átlapozni.
ennyi.......DJJJ...............
-
djjjozsi
csendes tag
jeah Vodafone!
Én már jó ideje netezek vodával.
Beszéltünk itt vodafone gprs netjéről,
valami okos mesélhetne a t-mobile Pannonról Vodafone ról egy összehasonlitó táblázatban.
Akinek esetleg van ilyenje átküldhetné
pl lehet előfizetéssel is gprs re előfizetni, aminél nem 100 hanem 200 mega a korlát. Csak asszem ott több határ is létezik, ami már lehet drágaszág.
djjjozsi@gmail.com ra ha van valami ilyen összehasonlitós dolog jöhet
MAjd valamelyik nap körbejárom ezt a témát, ha nem jönnek ötletek erre.
nekem a többi szolgáltatónál a kb -ok utáni dellázás zavar...
Megjegyzés még, hogy nekem meg mindig pozitiv irányban térnek el az adatok.(connect me progi számlálója és a windows számlálója persze nem egyezik )
Akinek van valami irása ilyen témában, várom szeretettel a blogom cikkei közé.
érdeklődni emailben :Ö
bye........DJJJ...............
-
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #161 üzenetére
Köszi a választ! Akkor nem kell, nem fizetek érte ennyit. Marad a PC
-
MODERÁTOR
-
balintka
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy működik az email a Vodánál? Sharp GX25-öm van. Be lehetne állítani úgy, hogy az otthoni chello-s email címem működjön?
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
Az elöbb kaptam egy sms t a vodátólm, hogy különleges névreszóló ajánlatot kaptam tőlük és megadtak nekem egy kódot. De fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele, meg hova kell beírni
-
U-571
csendes tag
Hello Mindenki!
Első hozzászólás! Jee
Különben akárki akármit is mond, a NAGY GONOSZ Live szoftver nem annyira gáz szerintem, mert ahol változtatható témák vannak a telón belül ott olyanra készítem magamnak amilyenre csak szeretném.
Nekem K750i-m van és baromira észre sem veszem, h. Live-os.''Minnél újabb és drágább volt a teló annál jobban wonzza magához a fürdővizet, esőt és a márványpadlót.'' :)))
-
c.andrew
tag
Azt hiszem minden szolgáltatót lehet szidni, olyan nincs ami minden embernek megfelelne. Én a kezdetek óta vodás vagyok, mint szolgáltatóval elégedett vagyok.
Mint üzleti partnerrel szemben már egy kicsit árnyaltabb a véleményem, de ez nem ennek a fórumnak a témája.
Mint szolgáltató szerintem semmivel nem rosszabb mint a másik kettő.Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT
-
azbest
félisten
Nekem eddig nem volt okom panaszkodni a vodára...
már lassan 2 éve hogy náluk vettem 2 vitamax kártyát és egy telót.
Ha jól látom weblapjukon a netrendelőben, akkor a vitamax csomag váltás most ingyenes. Akkoriban nem volt az alapból, de épp valami akció volt ezügyben, így bár nem volt a kiszemelt csomagból a boltban mégis rendben lett (2 uno kártya):
Ott helyben volt olyan kedves a hölgy és a telefonba tett kártyán a csomagváltást be is izzította (gondolom a 1270-nel csinálta) pár napra rá jött az sms hogy ok duo lett.
A másik kártyát ezután magam kértem át sima vitamaxra.
(nekem duo mert ritkán de akor hosszan beszélek, anyámnak meg sima vitamax ha véletlen telefonbetyárkodik, akkor se legyen sokba... úgyis főleg engem hív - este)
Aztán a gprs wapot is aktiváltam... sikeresen letiltottam a hangpostára iránítást mindkettőn (semmi értelmét nem láttam.. csak szív vele aki hívna).
Úgy tapasztalom rendben van a gprs adatforgalom nyilvántartása, annyi bibi van csak, hogy nem akkor van a nyilvántartás szerinti új hó kezdés amikor az értesítés jön ki róla (akkor 0ázom ki a telóban a forgalommérőt) így lehet hogy előző hó végén ''használjuk már fel a maradék adatforgalmat'' utolsó pillanati akcióm már a következő hóba csúszik bele.
Hmm úgy látom a wap forgalomról csak sms kérésre van tájékoztatás, bár azt hiszem úgy írja a szokásos sms, hogy az egyenleginfó is beolvassa (hát nekem nem szólk a wapról).
Egyenleg infót neten nézem meg ingyen, meg hívások után gyakran kapok sms-t (ilyen vodás reklámnak tánőt) amiben benne van az aktuális összeg.
Egyszer volt kavarás wap körül: jött valami sms hogy jóváírták a x-y idő közti forgalmat... nah örültem hogy hú de jó, akkor biztos viszatették annak a hónapnak díját... persze nem... hiszen ha nincs forgalom akkor is levonandó a havidíja... biztos elvesztették a forgalmi infót arról a hónapról.
Párszor volt hogy a duo-s kártyára jóváítak 900-at, 600-at a bejövő külső hívások után... az jól esett
A telómnak van e-mail kliense, direkt ilyet választottam annak idején, hogy majd a wap 375ftből tudok levelezni... hát sajna ez nem így működik, 1-2 alkalommal mikor valami kérdésem volt, akkor íram a vodának és hamarosan jött is rá az egész értelmes válasz...(pl: hogy csak internet előfizuval lehet e-mail klienst használni a telókkal)...
Nézegettem a konkurencia kártyás díjait... hát eddig úgy látom, hogy nem érdemes váltanom... mert ahol a gprs wap/net (e-mail klienssel/bármivel megy) ott a percdíjak magasabbak sokal (az én szokásaimhoz mérten)... máshol meg a gpsrs sokkal drágább lenne...
Úgyhogy maradok vitamax duo-s, telefonálok és wapozok (google, freemail, volán menetrend, máv menetren, msn messenger kliens, tudakozó wap felületről; képeket és más cumókat is wapon töltöttem a telóra sajátgépemről neten át )
Jah... azért hogy panaszkodjak is rájuk: a T230-as telómban már a 2. hangszóró döglódik 2 év alatt jobbat/drágábbat nem akarok mert pont jó nekem és amit elvárok egy telótól azt nyújtja (kár hogy nem tudom kihasználni a mail kliensét)...
Nemrég segítettem egy ismerősnek használatba venni nyeremény voda telóját... háta a live! őrület... mindenféle menükből előfordult, hogy kapcsolódni akar .. és naív tulaj anélkül hogy tudta volna (gsm adatforgalommal) az egyenlegét majdnem lenullázta...
Jó lenne, ha live nélkül is lehetne vodás telót kapni... ha egyszer új telót kell vennem t230 elhalás okán, akkor ...
Jah jut eszembe van a netrendelőben valami ügyfélbiztonági kód.. azt hol keressem?
Néztem a pirocs csomagot amiben van minden papír a teló/sim kapcsán, de még nem találtam meg... gondolom a sim papírján keressem.. (akkoriban még külön papíron voltak a kódok... nem a sim nagy múanyag kártyáján kaparósan) -
ragazzo
őstag
válasz c.andrew #148 üzenetére
Nos, örülök, hogy te nem csak fikázod a vodát.Leírod a negatívumokat is, de azt is, hogy korrektek az ügyintézésben.Nem azt mondom, hogy nem lehet szidni,de ez a topic nem erről szól.Egyébként nincs tökéletes szolgáltató.
-
c.andrew
tag
Korábban én is sok ilyen problémával találkoztam, amikor arra panaszkodtak emberek, hogy nem beszélik le a kártyát mégis elfogy, de egy kis utánaszámolás után kiderült, hogy általában elnéztek valamit. Akkor azt mondtam, hogy ilyen túlszámlázás nem történhet meg.
Most azonban mint tudjuk, a Voda lassan egy éve hogy új számlázási rendszert vezet be. Erre még óriási jóindulattal sem mondhatjuk, hogy túl jól sikerült volna.(persze általában az összes fejlesztésénél mi előfizetők vagyunk a kisérleti nyulak, mi szopunk mindennel). A cég még a mai napig nem volt képes visszaállni egy normális számlázási rendre, még mindíg 2 hónapos csúszásban vannak. Legalábbis nálam. Lassan már követhetetlenné válik. Egy havernak pl. legutóbb wap letöltéseket számláztak ki. ami elég furcsa merthogy nem volt wap előfizetése.
Szóval nem árt nagyon megnézni a számlát, és ha valami szerinted nem stimmel, azonnal hívni a 1270-et vagy a 1750-et.(bár ez utóbbi szerintem direkt úgy van kitalálva, hogy ne legyen kedve senkinek hívogatni.)
Azt is el kell mondani, mert így teljes a kép, hogy a számlapanaszokat korrekten kivizsgálják, és ha jogos akkor nem szaroznak rajta. (egyetlen probléma, hogy ez is egy kicsit tovább tart, mint talán normális lenne, de valszeg ennek is az új rendszerből adódó gyerekbetegségek és a megnovekedett panaszszám az oka)Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT
-
ragazzo
őstag
válasz Varga Csaba #145 üzenetére
Te általában negatívan szoktál nyilatkozni a vodáról, ezt részben megértem. Az építő jellegű krtitkát pedig elfogadom. Tudom hogy sokszor elfogult vagyok, de nem tudok tenni ellene. A kálváriádat pedig olvastam.A pre paid előfizetés esetén nem szükséges továbbra sem számhordozási nyilatkozat. Sem a vodához jövet, sem tőlünk elmenet. Ezt most is tartom. Nem tudom hogy erre gondoltál-e.
-
Varga Csaba
aktív tag
Hivatalosan, mivel az egész szolgáltatás nyújtás díjazása ezen alapszik a Szolgáltató köteles a bonyolított forgalmat regisztrálni!
Korábban cikkeztek is erről a ?Prohardveren?, hogy a pre-paid előfizetők számára is elérhetővé kell tenni a hívásrészletezés (részletes számla) szolgáltatást...
Akkor a konklúzió az volt, hogy a Szolgáltató az Előfizető kérésére, külön díjazás ellenében _köteles_ hívásrészletezést biztosítani az Előfizetőnek.
Amennyiben ezt nem teszik, akkor jegyzőkönyveztesd a számlapanaszodat az ügyfélszolgálaton és a jegyzőkönyveddel fordulj a HIF-hez.
(Bár előtte nem árt náluk telefonon pontosítani a dolgokat, hogy mit hogyan és miként..)
Az alapfelfogás sok esetben az, hogy ameddig nem veri az asztalt az ügyfél addig sz*rnak a fejére.. (mert megtehetik)''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Varga Csaba
aktív tag
Csak most olvastam bele a topikba, sorry...
A delikvens hozzászólása nem cinikus, hanem a realitásokat tükrözi!
Az én voda előfizetőként megélt kálváriámról a ''vodafone házimobil'' topikban olvashatsz.
Szóval kár védeni a mundér becsületét..
Arról nem is beszélve, hogy ''benfenntesként'' (vagy abban a színben tetszelegve), nem áldásos dolog fals információkkal ''etetni'' a nagyérdeműt, mert annak nem biztos , hogy pozitív lessz a visszhangja (lásd számhordozási nyilatkozat - pre paid előfizető esetén - te általad adott válasz)...
Summa szummárum, ők se jobbak, mint a többi..''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Andie
őstag
Áh, ez igy nem biznic.
60 Ft??? Ráadásul 19-ig? Sztem lassan ideje lenne már a teltársaságoknak a nyugati szintre hozni a percdijakat. Mondjuk asse mondhatjuk, hogy monopol helyzet van, merhogy vannak 3-an. Ámbár ettől még lehet oligopól...
Azér köszi az infót!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
MODERÁTOR
-
Andie
őstag
Kik panaszkodtak?
Most mérem a telefonált másodperceket, meg a küldött sms-eket. Kicsit macerás minden hivás után feljegyezni, de 1-2 hétig kibirom (már ha kitart addig a pénzem).
A sima vitamax percdijai ugyanazok, mint az uno ?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
MODERÁTOR
-
ragazzo
őstag
-
Ricardo
titán
Megint megbüntették a vodát.
[link]
Nevetséges ez az összeg -
Andie
őstag
Kicsit felhozom a témát, remélem nembaj.
Ugyanez a problémám, mint pz0009-nek.
Már nagyon rég Voda vitamaxos vagyok, tavaly ugye volt is egy akciójuk, hogy 29 ft-ért lehetett pár hónapig beszélgetni. Oké, azóta ez mexünt, most megint 39 ft-ért beszélünk, éjjel nappal, vezetékesre, mobilra, odavissza, tökmindegy hova és mikor. Ez nekem jó, mert nem vagyok az a tipus, aki óráját nézve várja a csúcsidö lejártát, hogy felhivhassam öcsémet egy hosszabb dumcsira.
Csakhogy. A gond ott kezdődik, hogy már egy ideje az az érzésem, úgy fogy el a 2500 ft-om, hogy nem beszélem le. Már egyszer nekiálltam feltöltés után mérni, hogy mennyiket beszélek, hány sms-t küldök, stb, de aztán néhány hivásnál elfelejtettem jegyzetelni, igy aztán fuccsba ment.
De ma megint megdöbbentem. 26-án töltöttem fel az egyenlegem legutóbb, azaz 4 napja, a szokásos módon, PPO-n, otp-s kártyáról.
Meg is érkezett, direkt nem töröltem ki az értesitést : 2628 Ft volt aznap este az egyenlegem.
Pontosan sajnos nemtudom, de kb azóta beszéltem 5x, átlag 3 percet. Küldtem 10 smst. És ma este felhivtam öcsémet, mert már rég beszéltünk, és 33 percnél szétkapcsolt (megjegyzem, ez extrém hosszú beszélgetés volt, általában 10 percet beszélünk 1 héten, csak most volt egy kis nöügy).
Próbáltam újra hivni, és már az 50 ft alá esett egyenlegemről pampogott.
Na számoltam:
- 5x 3 perces hivás 39 ft-jával : 585 Ft.
- 5 db sms 24 ftjával : 120 Ft
- 33 perc beszélgetés 39 ftjával : 1287 Ft
Ez összesen : 1992 Ft
Ha a 3 perces hivásokat 3:02-kor tettem le, akkoris még +5*39, azaz kb 200 ft jön hozzá, de ez már extrém. Akkoris 2200 Ft.
Hiányzik 400 ft, ami 10 perc beszélgetés. Konklúzió, én 4 nap alatt nem tudom lebeszélni
Mit tudok tenni?
A vodafone nem ad ki hiváslistát, már kérdeztem. Nem tudom sehogy sem lekérni, hogy mikor, mennyit beszéltem, és azért mennyit vontak le. A hivások utáni egyenlegértesitö is olyan, mint a klimaxos nő havija. Néha jön, néha nem.
Most elhatároztam, hogy irom pontosan mikor, mennyit beszéltem, hány smst- küldtem, amig újra le nem csökken az egyenlegem (vagy legalábbis erről értesitenek). Irom a tört perceket is, amiket ugye felfele kell kerekiteni. És aztán utánnaszámolok.
Sokat ezután sem tehetek, max magamat nyugtatom meg, hogy ok, télleg ennyit beszéltem / nem, nem beszéltem ennyit, átbasznak feltöltésenként 500 ft-al.
Valakinek tapasztalata? Ötlete?
u.i.: Nem, nincs semmi fizetös sms szolgáltatás, ami vonná a pénzem.
u.i.2: Tudom, térjek át elöfizetésre. Ok. De most elsö lépésben a fenti problémát akarnám megvilágitani. Utánna lehet, hogy azlesz.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
ragazzo
őstag
-
MODERÁTOR
válasz mark83bp #133 üzenetére
A 21 hónapot 2 év hűségszerződésre írtam.
Nálad majdnem 100% biztos, h. 33 hónap után (3 hónappal a szerződés lejárta előtt) jár majd a kedvezményes vásárlás lehetősége.
A kedvezményed valószínű annyi lesz, h. vehetsz készüléket a normál, előfizetéses árban, új szám vásárlása nélkül.
Nekem is ennyi volt hasonló összegű számlákkal.Xiaomi 13T
-
mark83bp
tag
válasz Viktor0610 #131 üzenetére
thanks..de ha nekem annó szupercsomagom volt..ami ugyebár a kezdetekben 3év hüség... akkor az 36 hónap..tehát 33hónappal késöbb él ez?..vagy már jó ideje tudnék..mert itt is a 21hónap él? és pl mennyi a kedvezmény? egy kb 8-9000 számla átlagnál? vagy ez totál egyéni és a szerződésem kódjával menjek be kujtorogni?
Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
-
Opa
tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Van egy romániai Vodafone-os SIM-kártya, hogyan töltsem fel a magyar vodás feltöltőkártyával ? Milyen számot kell hívnom? Mi a ''romániai'' 171 ? -
MODERÁTOR
-
mark83bp
tag
Üdv..lenne egy nagy kérdésem.. kb 5hónap és vége az előfizumnak..igaz,hogy előtte 2-3 hónappal felkinálnak 2éves hosszabbitást? és ekkor igen kedvezménnyesen adják a mobilokat? erről kinek mi a tapasztalata? vagy mit tudtok? esetleg példák?(mit-mennyivel olcsóbban kináltak?) előre is köszi
Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
-
zfarkas
senior tag
válasz c.andrew #126 üzenetére
Hát ha a két cég rendezte volna egymás között, akkor kb. négy napig tartott volna, így meg 2 óra alatt elintéztem a dolgot, ami szerintem kicsit gyorsabb
Szóval a lényeg, hogy ha valaki gyorsan akarja, akkor erősködni kell, hogy márpedig most kéri a jóváhagyási procedúra megkezdését, mert a cucc fél órán belül elkészül, és nem csak postázzák, de személyesen is át lehet venni.Raw Dark Pure
-
c.andrew
tag
Igen ha te kéred a jóváhagyást akkor gyorsabban megy a dolog. Ezt a két cég is elintézheti egymás között, csak akkor kicsit tovább tart
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT
-
zfarkas
senior tag
-
-
net84
őstag
Hellosztok!
Ma megkaptam a vodától az aktuális számlámat...
Van rajt egy ilyen tétel:
- Vodafone egységár 18,90 Ft
Ez mi a szent szar? Lehet, hogy az átirányításra (hálózaton belüli) számoltak fel költséget? Ez egy Select előfizetés, semmi plusz nincs megkérve rá, csak az alap...ezt a kártyát csak hívásfogadásra használomRead only...
-
zfarkas
senior tag
Helló!
Vodától (Vitamax) átvinném a számom a T-hez (Relax). Fognak velem szívózni a Vodánál, vagy sem? Milyen papírokat kérjek ki tőlük?
Köszi,
ZoliRaw Dark Pure
-
Destroyer
csendes tag
Hello mindenki
Van 1 előfizus kártyám+ egy társkártya ( csak simkártyákat vettem )
érdekelne meddig lehet szünetelteni a társkártyát ? és van-e anyagi
vonzata ennek az akcionak, vagy egyszerübb ha megszüntetem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Az Internet elfogyott. Ön elérte az Internet utolsó oldalát. Nincs több link, jópofa kép, ingyen zene, pornográfia. # 444-es HTTP-hiba #
-
ragazzo
őstag
Az lehet hogy problémákat vetnek fel, de te ''A Vodát azon mazohista embereknek találták ki, akiknek sok a szabad idejük és imádnak várakozni az ügyfélszolgálat munkatársára akár órákat is !'' hozzászólásod mintha egy kissé cinikus lenne.Mindegy.Nem akarok flamelni.
-
ragazzo
őstag
Sajnálom hogy így gondolod,de ez nem egy voda fikázó totyik.Azt keresd máshol.Az ügyfélszolgálatról meg annyit, hogy nekem nagyjából két percbe telik elérni a megfelelő személyt, aki megoldja a problémám. Azt, hogy ki miért, és mennyi idő alatt éri el az ügyfélszolgálatot, függ több dologtól,de nem kötöm az orrodra.Jó napot!
-
SlayR
senior tag
Igen ezt tudomutána olvastam a Vodafone szabályzatának....az utána járás viszont lehetetlen....mai napig nem kaptam rendes részletes számlát amit kértem. Az ügyfélszolgálaton kedvesen segítettek, de a panasz levélre válaszolni se méltóztatnak, de az összeget követelik...vagy 100x átszámoltam az adott hónapot amire kérték a pénzt mégse jött ki soha azaz összeg....Rám se bagóznak, de már nemrég egy ismerősöm is járt így aki fogta és elrakta a fiók mélyére a kártyát mégis havi 10ezreket számláztak neki.
Nemtudom, de érdekesnek tartom az egész ügyet. Gondolkoztam a netre rakok fel egy, két számla másolatát kijelőlve az érdekességeket amit ismerős vett észre mélyrehatóbb álvizsgálás során. -
MODERÁTOR
-
magic7
tag
A Vodát azon mazohista embereknek találták ki, akiknek sok a szabad idejük és imádnak várakozni az ügyfélszolgálat munkatársára akár órákat is ! Lemértem régebben csak úgy brahiból, a legtöbb nekem 50 perc volt, attól féltem, hogy a ''blútuszos'' cuccom lemerül mire kapcsol a voda egy ügyfelest. Egyébként sem lehet csak nagy mákkal a vodánál ügyfelest elérni. Emiatt van máshol előfizum.
[Szerkesztve]Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
marcsi.d
csendes tag
ASZF: Itt a válasz a a VODAFONE-tól: ''Az utólag fizető előfizető havi bruttó 16250 Ft összeghatárig használhatja a szolgáltatást, anélkül, hogy tőle a szolgáltató hóközi díjfizetést követelne.''
Bővebben: [link]
Javítottam a linket.
Viktor0610Marcsi ''Az élet: sánta veréb elől elrúgni a lószart.''
-
marcsi.d
csendes tag
válasz Viktor0610 #107 üzenetére
Ha megnézed a kérdést, akkor kiderül, hogy ALI-G nem ''mostanában'', hanem egy éve kötötte a szerződést. tehát jobb, he megnézi, hogy mit írt alá.
Marcsi ''Az élet: sánta veréb elől elrúgni a lószart.''
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest