Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Robaj
addikt
A segítségeteket kérném.
Szóval bnőm váltana voda kártyásról előfizusra.
És keressük a legjobb csomit, csak én nem nagyon értek hozzá, mivel pannonos vok
Szóval röviden:
- vegyesen pannon voda t-mobile telókat hív
- csúcsidőben főleg
- egy nap ált 5 perc teló
- főleg beszélgetés, néha pár sms
Olyan kéne aminek előfizuja kevés.
Igazából Vodafone Select-et néztem ki.
999 előfizu, 18,9 Ft percenként voda, többi 28,8, sms 31,2
Van ennél jobb is? A segítséget előre is köszönöm. -
Gebriel
veterán
CSak azok tépik a hajukat,akik soha sem elégedetet ek.Ennyi erövel ne vegyél telefont mert mindig megy le az ára.
És nem hiszem hogy potolni tudnád akkár a -20% kedvezményel azt az érzést amikor karácsonykor a ''kistelot'' aadod az uj gazdájának
Szállitó
Milyen telo volt
Csak nem 6101?
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
kp78
veterán
Hányan téphetik a hajukat, akik karácsonyra vitamaxos alsó kategóriás készüléket vettek
További -20% azért nem semmi.
Én is akartam anyáméknak, de mégsem az lett.
-
-
Ferenc.v
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tarifafüggő készülékárak a Vodafone-nál téma: [link]

-
-
motogirl
tag
Az előző hsz. nem Gebrielnek szólt, hanem Vangelisnek.

-
motogirl
tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Mi volt a tartalma a meghatalmazásnak? Mert, ha csak az, hogy xy meghatalamzom yx-et, akkor valószinüleg nem volt megfelelő a tartalom. Ha cég a meghatalmazó akkor szerepelnie kell benne minden cég adatnak, és hogy milyen célból adta ki a meghatalmazást. Ezért nem kellene szidni a Vodafone-os ügyintézőt, hiszen ez az ő felelőssége.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Picsába a vodafonos ügyintézőkkel

Kézzel irott meghatalmazást mé nem foganak el
lőttek a karácsonyi ajándéknak 
Pedig a weblapon nem irják, hogy csak a saját meghatalamzásukat fogadják el
..
Monta az ügyintéző csaj, hogy fen van a neten és ki lehet nyomtatni.. de nem találom, sőtt azt sem irja, hogy csak azzal lehet
Eredeti cégbírósági végzés vagy 30 napnál nem régebbi cégkivonat
Eredeti APEH bejelentkezési nyomtatvány (vagy a négyzetrácsos nyomtatvány, vagy cégbírósági tanúsítvány vagy APEH által kiállított levél, melynek tárgya ''Értesítés adózó nyilvántartásba vett adatairól'')
Eredeti aláírási címpéldány a cégjegyzésre jogosult részéről
Eredeti céges meghatalmazás a vásárlásra, mely a Vodafone-nál történő szerződéskötésre szól, valamint szerepel rajta a meghatalmazó, a meghatalmazott és 2 tanú aláírása.
3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla vagy vezetékes telefonszámla vagy eredeti ingatlanbérleti szerződés a végzésben feltüntetett székhelyről vagy telephelyről.
A szerződést aláíró személy személyi igazolványa -
-
kp78
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na most firefox-szal túllépett a kritikus 2-300kb-os határon és jön vmi lefelé. Már 1megánál jár, lehet, hogy összejön, de nem akarom elkiabálni.
De se opera-val, se IE-vel nem jött le.
Na meglátjuk. Te milyen böngészőt használsz amúgy? -
-
kp78
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem értem mi lehet a kínja. Az irodában adsl-re kötve minden megy mint villám, de ez a voda kikészít. Amúgy megy szépen a net, minden bejön, de néha az xp frissítés is nehezen valósul meg.
-
A hiba az ön készülékében/konfigurációjában (csatlakozási mód, készülék, lefedettség, stb...) lesz, esetleg a letöltendő fájllal van a gond. Most próbáltam leszedni a Spybot közel 5 megás installját és probléma nélkül lejött -akár letöltésvezérlővel, akár simán a böngészőn keresztül szedtem le.
-
kp78
veterán
Vkinek esetleg vmi ötlet, hogy miért nem lehet letölteni a voda gprs netjével semmi nagyobb méretű fájlt?
Valahányszor elindítom a letöltést (5 megás), letölt 2-3száz kilot, aztán megszakad. Pedig már próbáltam több böngészővel is. Egyszerűen kezd tele lenni a púpom ezzel a nettel. Csak amiatt jó, hogy opera minivel bárhol tudom használni a telóval. -
bandus
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig úgy megtettszett az a 6131-es.

-
-
bandus
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Húú, lassan fog az agyam
Szóval akkor csak jövő ilyenkor juthatok másik telóhoz? 
-
-
bandus
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, de engem ez a hűségnyilatkozat lejárta előtt három hónap zavart meg. Most akkor ilyenkor kell meghosszabbítani a szerződést, vagy csak ekkor juthatok majd új készülékhez?

-
-
bandus
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nos, hát megkérdeztem az ügyfélszolgálaton. A hölgy valami olyasmit mondott, hogy a hűségnyilatkozat lejárta előtt 3 hónappal juthatok másik készülékhez, de ez nekem kicsit furcsa
Lehet elbeszéltünk egymás mellett, de nem látok benne rációt, hogy ugyanezen előfizu megtartásával miért ne vásárolhatnék másik készüléket 
[Szerkesztve] -
-
bandus
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát, mindenesetre elbizonytalanított
Dolgozik ott egyáltalán valaki ünnepnapon is, mert eddig abban a hitben éltem, hogy nem 
-
-
-
-
bandus
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez eszembe sem jutott
egyáltalán nem vagyok telefonmániás, jelenleg egy 70ft-os sharp gx17-em van. De nagyon megtettszett a 6131-es nokia, talán még költeni is hajlandó vagyok rá, csak jó lenne tudni mennyit.. Majd kedden megérdeklődöm. Köszi 
-
-
bandus
veterán
A vodánál van egy külön előfizetési ajánlat postások számára. Mivel anyukám postán dolgozik, ezért kb egy éve az egész család kapott egy-egy ilyen telefont. A percdíjak tényleg nagyon olcsók, és a számlázás másodperc alapú. Tegnap elgondolkodtam egy új telefon beszerzésén, de a voda honlapján szétnézve az előfizus készülékeknél az árak 4 kategóriába (A, B, C, D) vannak besorolfa, az előfizetésedtől függően. A mi előfizetésünket egyik kategóriában sem találam meg, sőt, semmi egyéb infot róla. Tudna esetleg valaki némi tájékoztatással szolgálni, hogy akkor mégis melyik kategóriába esnek ezen előfizu készülékárai

-
TrollBalint
addikt
válasz
Gebriel
üzenetére
affene

pedig szeritnem nagyon megérte. Olyan jól eltudtam ismerősömmel sms-ezgetni, mikor nemtudtunk msn-en beszélgetni, meg küldtem mindenkinek az sms-eket...
Valami hasonló akció nincs, ahol olcsó vagy havi pár ingyen sms- van? (most jokerem van, eddig itt láttam a legolcsóbb sms-t) -
Gebriel
veterán
Békés Karácsonyi Ünnepeket És Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek

-
motogirl
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Igen, vásárolhatsz. Csak akkor vállalnod kell, hogy 1 évig nem váltasz tarifacsomagot a 2 éves szerződéseden belül.
-
Bernardo20
őstag
ha most voda bónuszom van és szeretnék mellé egy voda 200 multimédia csomagot akkor jogosult vagyok c kategóriában telefont venni?

-
Gebriel
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Megszünt az sms1000.Igen 3x volt hosszabitva,de már vége.
Szerintem nem sokan,aktiválták -
Bernardo20
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
közbe visszaolvstam..tényleg A kat.

-
Bernardo20
őstag
ha bónuszos előfizum van -és még nem vettem telefont- akkor melyik kategóriába tartozok? gondolom az a-ba de azért megkérdem.

-
TrollBalint
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
csak azért kérdeztem, mert vagy 3x meghosszabították... eredetileg okt.-ig szólt, aztán nov.-ig, utánna meg dec. elejéig... gondoltam hátha tud itt valaki valamit, mert a honlapon semmi nincsen

-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Sz.tem ez egy egyszeri promóció volt, később nem hiszem, h. ismét elővennék, talán v.mi más jellegűt...
-
TrollBalint
addikt
sziasztok
nem tudja valaki, hogy a 1000 sms akció végérvényesen megszünt, vagy esetleg hamarosan újra beinditják? -
libus
őstag
Nem vagyok Vodafone ellenes, de ezelőtt a T-Mobilos Internet Fix előtt le a kalappal

[link]
Ez már versenyszellem!
Már vártam, hogy mikor fogják a mobilszolgáltatók is ADSL tarifa közelébe levinni az Internet áraikat. Hiszen csak így maradhatnak versenyben!
Azért ez nem semmi, hogy havi 3550 Ft-ért 20Gb-ot használhatsz fel a Vodafonos 3123 Ft-os 100Mb-val szemben. Ráadásul 512/128 kbps le és feltöltési sebeséggel!
Nos, Gabriel, mikor fogja ezt a Vodafone felülüberelni???
Mert eddig a Vodafone-nál lehetet legolcsóbban Internetezni, de a T-Mobile most nagyon odatett a Vodának!
-
szállitó
senior tag
Ma csalodottan tapasztaltam hogy Megszünt nov 16 tól a 2500as feltöltési lehetöség

-
Gebriel
veterán
Millenáris-ban megrendezet Szilveszteri bulira szóló Tisztelet Jegyemet szivesen odaadnám annak aki oda készül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Faget
tag
Helló nem tudja valaki mit adnak tartozékként a SEz610i-hez?

Előre is köszönöm a választ! -
-
-
-
-
embe
nagyúr
Tudom...bónusz csomagom van ,és kussoljak...
De! Az Lg l600v teló nekem A kategóriában, ha szerződést akarok hosszabbítani-36eFt.
Ugyanez vitamaxban-30eFt.
Tudom a választ-vegyem meg vitamaxban
-
-
Oliverda
félisten
Magam is meglepődtem, de kapott a legközelebbi márkabolt Nokia 5140i-t. Csak tud még kellemes meglepetéseket is szerezni a Voda.
Azt nem tudjátok hogy a Bónusz csomag marad-e másodperc alapú, vagy azt is elrontják? 
A Samsung SGH-X530 -ról mik a tapasztalatok? Most hezitálok hogy melyiket vegyem meg ajándék gyanánt...
-
-
shev7
veterán
hat ez szerintem nem igy megy. Vagy kapnak olyan telot, vagy nem. Ez nem azon mulik, hogy te szeretnel egy olyat, sztem. (Nem mellesleg sztem mas is szeretne olyan telot
)
MOD: most latom, hogy irtad a kinalatban sincs benne, akkor szerintem vegkepp lehetetlen...
[Szerkesztve] -
Nordik
addikt
Helló!
Most szeretnék telefont venni előfizetéssl, és szerződéshosszabítással. De van két kiszemelt telefon amiket sajnos a voda kínáltaában nem lehet kapni. A két telefon a Motorola V3i és a Sony Ericsson K750i lenne.
Tehát szeretném kérdezni, hogy a voda betudja -e ezen két telefon közül valamelyiket szerezni a kérésemre előfizetéssel, vagy ez teljességgel lehetetlen?
Szolgáltatót nem szeretnék váltani, mivel a vodával nagyon megvagyok elégedve és az egész család náluk van.
A válaszokat előre is köszi!
-
Gebriel
veterán
Attol félek feleslegesen vársz a fekete szinre.
A másik kérdésem az, hogy WAP-on fel tudok-e menni a Vodafone Live-ra olyan készülékkel is amelyik nem Live-os (pl.:E50)
Mert úgye az a Multimédiás dijcsomag tartalmaz 1500Ft értékű Live vásárlást is.
Szóal az érdekel, hogy azt ki tudom-e használni?!
Természetesen,hisz a LIVE! vásárlás az a Vodavone LIVE! wap protáljára vonatkozik.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia E50-es telót választhatom majd ''C'' kategóriás előfizetéssel, s ezen belül pedig Vodafone 200 Multimédiával
Igen -
libus
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
Pedig bíztam egy olyan reménykedő válaszban, mint amilyet ''emtyyy''-nek adtál a (#1512-es) kérdésére.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia E50-es telót választhatom majd ''C'' kategóriás előfizetéssel, s ezen belül pedig Vodafone 200 Multimédiával
Azért kérdezem, mert ez a készülék nem 3G-s, és ettől függetlenül lehet-e hozzá ilyen csomagot választani?
Persze majd csak akkor fogom megvenni ezt a telót, ha majd feketében is kapható lesz!

A másik kérdésem az, hogy WAP-on fel tudok-e menni a Vodafone Live-ra olyan készülékkel is amelyik nem Live-os (pl.:E50)
Mert úgye az a Multimédiás dijcsomag tartalmaz 1500Ft értékű Live vásárlást is.
Szóal az érdekel, hogy azt ki tudom-e használni?! -
libus
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
Gabriel!
Arról nem tudsz, hogy a Nokia E50 kapható lesz más színben is a Vodafone-nál???
Mert tegnap elmentem megvenni én is ezt a telefont a Vodafone-hoz, de csak fehérben volt nekik
Így meg sem vettem!
Mindegyik szolgáltató + az EW-bwn is és a MM-ben is ''feketében'' kapható, de a Vodafone-nál nem!

Karácsony ide- vagy oda, de ebben a színben nem kell!!!
Mást nem tudok tenni, mint azt, hogy várok! De remélem hamar észbe kap a Vodafone és elkezdi minél előbb árulni a ''fekete'' változatot is!
Hisz biztos vagyok abban, hogy vagyunk jópáran, akik ebben a színben várjuk a telót! -
Ch4os
aktív tag
válasz
Gebriel
üzenetére
nem a feltöltés volt a gond.
Ez a ''szolgáltatás'' csak egy napig élt
Reggel fekeltem és a régi SIM kártyámat már nem engedte be. Beraktam a 0Ft-tal feltöltöttet, az még aznap délután is ment (beszéltem vele). Másnap már tuti nem.
Biztos addigra újra lefuttott a script, ami lehet elsőre hibával meghalt. -
-
Ch4os
aktív tag
Feltöltöttem.
Ez már pár hete történt.
Feltöltés, és az első beszélgetés után 2500-ból annyit vont kb, mint amennyit beszéltem akkor.
Ez azt jelenti, hogy ingyen telóztam
Jejeje. Rés a pajzson, tessék használni

-
Ch4os
aktív tag
Leírnám nagy történetemet. Mindenki kipróbálhatja. Nekem úgy jött le a dolog, hogy ingyen telefonáltam.

Előfizetéses (50) csomagomat, szerettem volna natur feltöltős kártyásra cserélni.
Bementem megtörtént a dolog, azt mondták, hogy egy-két napon belül kilök a hálóról a régi SIM kártyával, és be kell tenni az újat, feltölteni és kész.
Így is történt. 2 nap mulva már nem is találtam hálót, ekkor be az új kártya, amin ugye egy fillér nem volt, majd ezután akartam feltölteni!!! Szóval betettem, és azonnal kipróbáltam, hogy lehet-e ról kívást kezdeményezni.
Hát lehetett! Persze beszéltem is jó sokat
Csak másnap mondta a néni, hogy jelenleg nincs rajta pénz!
Akkor most hogy van?
Elvileg a régi SIM kártyám már nem élt, az újon meg 0 Forint volt.
Akkor most hova számlázódott ez az összeg?
[Szerkesztve] -
-
Ferenc.v
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meg a Bónusznál is

-
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de megadták
További -20% azért nem semmi.

Szóval akkor csak jövő ilyenkor juthatok másik telóhoz? 

Békés Karácsonyi Ünnepeket És Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)