Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Ace Ventura #6388 üzenetére
Próbálj meg felapplikálni rá egy AC S1 Rev.2-át! Lehet kicsit faragnod kell, ha olyan kialakítású a kártyád. Passzívan is simán megy, de ha ráraksz 1-2 9 vagy 12cm-es ventit akkor nagyon hűvös lesz.
Az ilyen alaptípusú HD7770-eseken nagy valósínűséggel barkácsolni se kell, mert nincs útban a második DVI kivezetés, mert nincs rajta egyszerűen.
-
válasz
Ace Ventura #6388 üzenetére
szárazjég. bocs ezt muszáj volt
-
Speed®
titán
válasz
Ace Ventura #5623 üzenetére
Ne gondolkodj sokáig..annyit röhögve megér a csere
Vigneau
Én is raktam 92/1500as ventit a Gainward 460ra anno..768ason legalábbis bevált, mert halkabb lett terhelve 3°C csökkenés mellé..persze nem hűde modding, de azért megtette.
Megveszem amúgy H.Ezredes bontott TFII hűtőjét, a ventik csatiját felhasználva kipróbálom mit szól a 480, ha a gyári vékony vicces ventiket felváltja 3db AC F8 PWM..és a kártyáról lesz vezérelve.
Ha halkabban hozzák ugyanazt, már nyert ügyem van..és ebben reménykedek. Az 560TI TFII bordája hasonló módon felszerelve pedig egy 460at fog hűteni, amit reményeim szerint beszámolhatok majdan a 480ba.. -
válasz
Ace Ventura #5623 üzenetére
-
válasz
Ace Ventura #5620 üzenetére
Gyáriak közül az egyik leghalkabb. Nekem 6850 WindForce-m volt, hát visszasírom néha!
-
Vigneau
félisten
válasz
Ace Ventura #5613 üzenetére
A blogban említett sephi Barátomat keresd ez ügyben - az Ő kapcsolatának köszönhető a felfogatóm. De bármilyen jó szakember megcsinálja, aki ért a fémfeldolgozáshoz.
-
Speed®
titán
válasz
Ace Ventura #5608 üzenetére
Az értelmesebb hűtések közé soroljuk, de tud zajongani, tény.
Vigneau pont ilyenen használja az átalakított TTProját..ha olcsó megoldás kell, hasonlót kell vadásznod..a TTB II drága..esetleg Gelid Icy Rev.2...Vigneau
Ki mondta? Én nem csináltam semmit, ott se voltam
Persze, szeretek henkelni..én is ráfutnék egy próbára
Baj nem lehet, max trébb lesz, mint a gyári és leveszed.. -
agressiv
addikt
válasz
Ace Ventura #5587 üzenetére
GTX460-ra sehogy és azok az arctic fethűtők nagyon kevesek, ráadásul nem is maradnak szivesen a helyükön.
Destructo GTX275 gyári hűtőnél átlagos érték, de nem normális....
-
thboxx
aktív tag
válasz
Ace Ventura #5587 üzenetére
Szerintem ezek mellé való.
-
Speed®
titán
válasz
Ace Ventura #5222 üzenetére
Ref. nyák / furatok miatt nehéz olcsón megoldani..Gelid Icy 2 talán.
Egyébként Cyclone vagy ref.? Mert utóbbi azért korrigálható ABvel. -
Sopijani
csendes tag
válasz
Ace Ventura #5222 üzenetére
Arctic Cooling Accelero Twin Turbo2
Asus GTX 550 Ti Top Idle: 30 Load(furmark): 50
No sound. -
szasanyi
félisten
válasz
Ace Ventura #3470 üzenetére
Valszeg kevés, de egy S1 + 12cm venti már jó lehet, de azzal árban ott vagy mint a Twin Turbo ára, hol nem kell barkácsolnod.
MOD: TonTomika én is tudom, hogy nem lehetetlen beszerezni, de talán pontatlanul fogalmaztam... helyileg előfordul, hogy nem kapható. Nem a Bp. nevű helyre gondolok természetesen, de szted nekem pölö Nyíregyházáról mennyire érné meg?
-
szasanyi
félisten
válasz
Ace Ventura #3468 üzenetére
Sokszor még a régi, normál változat is nehezen beszerezhető, Pro-t meg én is csak képen láttam a helyi nagykerből sem tudtam rendelni. Tessék, ilyen volt az idle állapot TwinTurbo hűtővel, hangtalan üzemmódban:
Furmark alatt ~80 fokig ment, de hangja nem volt. Ez kb. a Sapphire HD4870 1GB gyári, hőcsöves hűtőjével egyező hűtési teljesítmény, csak az közel sem hangtalanul tudta ugyanezt.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ace Ventura #3466 üzenetére
Attól függ mennyit tudsz/akarsz rákölteni. Nekem Twin Turbo volt rajta - éppen elég, halk, PWM ventikkel és nem drága. Kicsit jobb a Scythe Musashi és már 10k, és innen felfelé az árak...
-
bzs73
őstag
válasz
Ace Ventura #3208 üzenetére
-
yaya
tag
válasz
Ace Ventura #2812 üzenetére
Attól hogy induláskor nem pörög fel,semmi baja. Amint eléri a kártya a megfelelő hőfokot,be fognak indulni a ventik is.
-
Daffni2
addikt
válasz
Ace Ventura #2810 üzenetére
Hova csatlakoztattad a hűtőt?
-
sakto
őstag
válasz
Ace Ventura #2805 üzenetére
sajnos nem tudom mivel lefényképezni
-
sakto
őstag
válasz
Ace Ventura #2803 üzenetére
Mármint magárol a házrol?
-
sakto
őstag
válasz
Ace Ventura #2801 üzenetére
Hőmérsékletek
Alaplap 44 °C (111 °F)
CPU 39 °C (102 °F)
1. CPU / 1. mag 36 °C (97 °F)
1. CPU / 2. mag 36 °C (97 °F)
1. CPU / 3. mag 36 °C (97 °F)
1. CPU / 4. mag 36 °C (97 °F)
MCP 81 °C (178 °F)
Aux 89 °C (192 °F)
GPU1: GPU dióda 66 °C (151 °F)
GPU2: GPU dióda 57 °C (135 °F)
GPU3: GPU dióda 49 °C (120 °F)Nekem igy néz ki alapon.2db 9cm venti fuja oldalrol + 8 cm hátulrol..
-
sklopp
őstag
válasz
Ace Ventura #2785 üzenetére
Biztosan jobban jársz, elég szerencsétlen dolog kifogni egy hibás példányt többezer hibátlan közül, úgy látszik a svájci technika is produkál néha hibát. Remélhetőleg az újabb hűtő már teljes megelégedésedre fog szolgálni.
-
varsam
őstag
válasz
Ace Ventura #2783 üzenetére
Lehet hogy hibás volt pár heatpipe és nem tudta rendesen elvezetni a hőt, előfordulhat...
-
sklopp
őstag
válasz
Ace Ventura #2780 üzenetére
Valamit nem jól csináltál ha ilyen meleg volt a gpu. A Twin Turbo az egyik legjobban sikerült hűtő, hatásfokra, csendességre egyaránt. Nálam a 3850 kártya idle 36-45 fok között, szőrösfánk izzasztó alatt több perc után is 65 fok.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ace Ventura #2780 üzenetére
Rosszul volt felrakva az a Twin Turbo! Ne viccelj már, nálam a 4870 GPU sem nagyon megy 65 fok fölé úgy, hogy még mindig halk. Idle 51 fokos, load 67 fok (vagy kevesebb). Az XFX GTS250-emen meg idle 40 fok, load 55 fok a GPU a Twin Turbo alatt, kisebb fordulatszám mellett! Úgyhogy hidd el: GTS250-re a legideálisabb, ár/teljesítmény bajnok hűtő az Accelero Twin Turbo.
-
Tomate
veterán
válasz
Ace Ventura #1956 üzenetére
TwinTurbo: (H x SZ x M) 212 x 103 x 34 mm
S1: (H x SZ x M) 215 mm x 140 mm x 32 mm
Szóval 4centivel lóg kijjebb....
-
Tomate
veterán
válasz
Ace Ventura #1954 üzenetére
AC Twin turbo lényegében egy S1 két ventivel szóval méretre, ugyan akkora...
-
Macka
veterán
válasz
Ace Ventura #1885 üzenetére
Hr-03@12 cm venti.
-
Macka
veterán
válasz
Ace Ventura #1883 üzenetére
Nem biza...
-
Macka
veterán
válasz
Ace Ventura #1880 üzenetére
Thermalrigt Hr-03. Bár nem ócsiny...
-
smiti
veterán
válasz
Ace Ventura #1880 üzenetére
Vigneau barátom most ruházott be egy AC Accelero Xtreme 8800-ra és nagyon meg van vele elégedve, tts most jó áron adja nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest