- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randall1017
tag
Plusszba?
Mióta rádobtam a másodikat átlagosan 5°C-ot tapasztalok, de csak a GPU-n
, a memóriák azok ugyan ott vannak kb. mint gyárival.. meg amit adtak ragasztót hogy azzal kell felragasztani a ramsüniket, egy kalapsz@rral sem ér fel, de szvsz a ramsünik is elég komolytalanok... majd megpróbálok kókányolni rá valami hatékonyabbat
-
Speed®
titán
Miről beszélsz? Egy eATX szerólap is beférne Quad CFX2vel
Nem annyira parás, csak ha kell sok PCI..de lapcserénél vettem USBs WIFit, így elvagyok bőven a megmaradt 1db PCIban. Ha lesz zsé, leváltom az Au2ZSt egy PCIe XFire vagy Xonarra (bár a DX mocsok drága) és akkor jöhet a TRad2+2x9.2cm venti vagy Musashi is akár..bár az nem frankó 4830ra és nem is néz ki jólsmiti
Elég nehéz elrontani 4 csavar betekerésén valamit..bár egyeseknek sikerülTalán az S1 alátétei voltak túl magasak, vagy a hőcsövek levegősek..ki tudja.
Tomi_Sci
Később is lesznek hasonló fogyasztású jó karik, szóval nem feltétlenül muszáj sokkal jobb hűtő. Mondjuk kinek mi az igénye..hatásfok, hang, dizájn, estébé.Én nem szoktam elaprózni, van itthon vagy 10 hűtő (VF7/900, VNF100/102, Acc S1/S2, Chilla, VF1000, 1-2 Silencer, Nighthawk, NortPole1000, meg még pár Zalmi szendó és néhány egyedi borda), mindig kiválasztok egyet és kész
-
hibavissza
veterán
Amúgy fincsi volt az aplikáció! Miután kész voltam, bekapcsolom a gépet és hurrá, megy. Jók az értékek, telepítek a gépre ezt, azt (játék) és aztán el kezd kékhalálozni, és csak csökkentett mód fut....azt hittem valamit elszúrtam, de aztán rájöttem, hogy csak egy vírust xoptam be...nagy kő esett le
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
Bocsi, ezt nem vágom, a "de mi szóltunk" nem valami fogható dolog.
Én nem azt írtam, hogy a modul jobb mint a 12-es venti, én csak leírtam, hogy mit gondolok a számok alapján, valamint szerettem volna egy objektív véleményt kérni, olyan júzertől, aki már használt Turbo Modult.
Amennyiben volt már erről szó, akkor "sorry" és kérlek linkeld be nekem a hsz-t. -
hibavissza
veterán
Szerintem össze lehet hasonlítani. Két 8-as venti 1500-as fordulatszámon legalább 45-50 CFM-et teljesít, ezt az értéket egy 12-es venti szintén kb. 1500-as érték felett hozza. 1500 felett pedig már hangos a legdrágább 12-es is......ez csak találgatás részemről, de talán az egyenletesebben terülő légáram és alacsonyabb rezgés amplitúdó vezette az Artic mérnökeinek kezét.
Cserélt valaki Turbo Modult 12-esre? Érdekes lehet a véleménye.... -
Speed®
titán
Na igen, akinek épp a minél kisebb méret a lényeg, nem ugrálhat
Kíváncsi leszek a 4830 lelóg-e majd a lapról, a 4670 már majdnem.
Bár ha megszabadulok a madzagoktól, van még egy rahedli helyem.dokee78
Mint tanult kollégánk kifejtette, Accelero S1. Egy böszme nagy borda, ami a GTddel ha van körülötte egy kis huzat házventik okán, simán elbír ventimentesen is. De ha szeretnéd 50°C alatt látni állandóan, akkor egy 5Vra kötött venti kell rá..
~5k kiadás a némaságért, neked kell tudnod, hogy szánsz-e rá ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest