- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real_Necro #6468 üzenetére
gyári pasztát én sikeresen elkentem miközben szereltem fel rá a ventiket. pedig figyeltem rá de egyszer mégsem és elkenődött. de volt kéznél mx4.
nekem a sünikből egy már akkor leesett mikor raktam be a gépbe a kártyát. nem szedtem szét megint emiatt a kártyát. többi viszont helyén van azóta is. -
-
persze h nem. de a süninek még annyi köze sincs hozzá.
nekem ezelőtt süni se volt rajta és terhelve volt 72 alapból meg 35 körül a gyári bordával-ventivel. meg nincs is mindenhol süni mert nem fért fel többi alkatrésztől meg egy le is esett és nem volt kedvem megint szétszedni.. -
milyen paszta van rajta? bár 20fokokat nem segít de a boltba vett paszta ami párszáz forint azt a párszázat se éri meg.
én vettem egy tubus arctic mx4-et. több mint egy ezres volt de van benne bőven. 4g, vagy 6-7 proci kenésre bőven elég és arról legalább tudom hogy jó paszta. -
-
válasz
Ace Ventura #6388 üzenetére
szárazjég. bocs ezt muszáj volt
-
-
üdv.
kéne nekem ilyen fordulatszám szabályzós kábel ventihez. csak azt se tudom mi a neve vagy típusa.
egy Arctic F8 TC-re akarom rárakni. 3pin-es csatija van. -
bordára borda? nem én vagyok a guru de én raknék rá. bár nemtom a borda fésűs része a másik borda sima felületével érintkezve mennyit adna át, de szerintem a két borda közt elvész valamennyi hűtés.
egyébként vettél volna egy sima gépház hűtőt és azt szereled rá kártyára előrébb lennél. ezek a gyári ventik ara jók hogy ne szálljon el a kártyád viszont és még ne is legyen halk. én most dobtam ki az én gyári ventim. hasonló a linkelt képhez de szerintem vicc az a csepp és vékony kis venti. de mondom, csak az én véleményemre ne alapozz. majd jön valaki szaki és megmondja a frankót. -
válasz
galaxys2 #6316 üzenetére
szerk. nem olvastam végig a hsz-eket.... húzd fel a 40%ot 100ra. én most cseréltem le a gyárit és nekem 49%on meg se mozdult. felhúztam 100ra és azóta pörög-hűt mint a bolond.
(#6332) the_mad mi más?
komolyan én már procira is ezt fogom tenni. összekötegelőzök négy bordát, pakolok közé 3 ventit osz jólesz
-
válasz
the_mad #6295 üzenetére
akkor én szerencsés vagyok az én kártyámmal mert nekem meg a kis müanyag gyűrükkel lett meg az a táv hogy pont felfeküdt a gpu a lapra. meg volt egy fekete műanyag a lap körül a bordán. na én azt le szedtem mert minek az oda? had járjon a levegő minden irányból. mint olvashattad nekem ventilátor problémám volt de már az is megoldódott.
én is féltem hogy nem fog valami jól illeszkedni mert a kártyámat csak nagynhezen találtam meg a combatibilitási listán. viszont tegnap dél körül érkezett meg a cucc és én 4 órán keresztül csak nézegettem meg illesztgettem mire megszületett. sőt a pcie felőli oldalon még rövid is lett a gyűrű és ha meghúztam volna akkor vagy befeszül vagy elbillen a kártya de alátétekkel megoldottam. az egyik ventit meg át kellett kötni a régi venti csatlakozójára mert az alaplapon csak egy sys fan csati volt. szóval nálam sem volt egyszerű a történet de csak összejött és ha esetleg kártya csere lesz ez a borda megy majd rá. -
EZ fogyatékos. egy ventivel 26-27 fok volt win alatt most meg mindkettővel 30-31. WTF?
-
válasz
#90933760 #6290 üzenetére
oké értem. akkor mondj egy progit ami free és fel tudom húzni a ventit hogy pörögjön. vagy bios-ba vagy bármit amivel beindíthatom.
szerk: most vettem észre hogy evga-ba ha kiszedem az auto mellől a pipát akkor lehet feljebb húzni 49%-ról. kérdés hogy reagál e ere a kártya. mindjárt kiderítem.
-
-
valaki a (#6274) hsz kérdésemre?
-
válasz
Kvelstadt #6274 üzenetére
nem értem. megterheltem a kártyát azzal a játékkal amivel eddig 70-72fokos volt, most 45fokig megy fel de a másik venti akkor sem kapcsol be. az a venti amelyiket a kártyára kötöttem rá. mert mint kiderült csak egy sys fan csati van az alaplapon.
nem mintha a 45 fok sok lenne de pörögjön/dolgozzon ha már megvettem. be lehet valahol lőni hogy hány foknál kapcsoljon be vagy ilyesmi? -
na elkészült a modding. két 8 centis arctic F8 TC van rajta.
egy kérdés: olyan van hogy leáll az egyik venti mert eléggé le van hűtve a kártya? merthogy nekem felpörögnek aztán az egyik leáll. 24fokos a kártya alapjáraton.
(#6272) the_mad ezt e felfekvést megerősítem. most raktam fel az accelero s1 rev2-t. aztán levettem hogy megnézzem a lenyomatot és ugyanígy nézett ki. és igen szerintem is átlósan kell meghúzni. először mindegyiken egy kicsit hogy belefogjon a menetbe aztán lehet sorba szorosabbra.
-
na berendelve az artic borda meg két venti meg paszta.
mégegyszer köszi a segítséget mindenkinek! -
válasz
kerekfej #6242 üzenetére
amit lineltem, a Arctic F12 Pro nem jóféle? mert árban megfelelne. de még kettő is. noctua-ból meg kb ez amit megvennék ez meg csak 8 centis ha jól tudom. jobban megérné mint az arctic f12?
egyébként jók a képek. én azt hittem nem divat az ilyesmi de ahogy látom igen elterjedt és mégjobban bevált módszer
-
egy kérdés.
az artic accelero s1 rev2-re egy ilyet rá lehet rakni és érdemesebb e vagy inkább marajak a hozzá való turbo modulnál? -
csak azért aggaszt mert nem vagyok járatos ezekben a vga hőfokokban és kb duplájára emelkedik. ez nekem soknak tűnt. egyébként tavaly nyáron vettem a kártyát. létezik hogy ennyire kihalt volna alóla a gyári?
egyébként alapjáraton mint pl most netezés közbe 35fok játék közben meg 69-70fok.
ez az S1 Rev2 ez miféle? márka vagy valami bővebb infó.
pasztát is nézegettem az arctic-nál. de majd ti megmondjátok hogy jó e vagy mi a jó.
bár ezt igazából procihoz néztem de gondolom ehhez is jó. -
kitakarítás az volt. hót tiszta. de akkor egy pasztát majd adok neki. s ha ennyire elfogadott a 70 fok akkor nem is töröm magam. meg nem is nagyon van ami rámegy a kártyámra.
egy munkatársam egyébként egy sima ventit tákolt rá a kártyájára és nagyon jól hűti csak én el szerettem volna kerülni a tákolást. -
szia.
nekem nem ilyen low profilu kártyám van szóval akkor elvileg rámegy.
másik kérdés. akkor ha teszek rá egy ilyet nem 70 hanem 62 fokos lesz a kártyám? mert az nem sok hűlés..
mert akkor hagyom a csába és megoldom valahogy máshogy. én elvárnám hogy tolja le vagy 50fokig vagy az alá.
vagy befolyásolja az hogy az én kártyám gyengébb és könnyebben lehűti vagy valami ilyesmi?köszi a segítséget!
-
üdv.
segítsetek már egy kicsit.
néztem egy Accelero L2 PLUS hűtőt.
ott van a linken egy hópehely és mellette két adat.:-Accelero L2 PLUS (at 2,000 RPM) 64°C
-Stock cooler (at 2,700 RPM) 72°Cmit jelent az a stock cooler? az lenne a gyári hűtő?
ahogy írják HD7770-el volt tesztelve.
ja meg ott van compatibility fülnél a gt220 és mögé van írva zárójelbe hogy 220 (not LP). ez mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest