Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Ezt is néztem, ez is kiszállítós. Így nem éri meg.
A termék árának több, mint 30%-át kifizetni szállításra, nekem nem éri meg.
Ez a cég drága is. 5200 Ft-ot meg nem ér ez a hűtő.
(szállítással együtt ennyi lenne.)
A 3500 pénz körüli érték, amit szasanyi is írt, az korrekt ár. -
Picturemaker
őstag
Mint írtam: gugliztam én is.
Egyrészt ennél a cégnél is "elfogyott" a termék státusza, másrészt nem vagyok híve a kiszállítós vásárlásnak.
Egy darab ilyen, kvázi olcsó terméknél pedig meg sem éri, hiszen a kiszállítás összemérhető a termék árával.Egy a vége: én sem találtam megvehető darabot.
-
Daffni2
addikt
Ehhez hasonló kétoldalas ragasztót tekercsben szinte fillérekért
Jó a fogalmazás, csak hasonló de nem arra a célra való.
Sem a hőátadó képessége sem a hőmérséklet tűrő képessége nem megfelelő.Nehogy már pár száz forinton múljon a dolog.
A topikban is kárognak egyesek, pedig 1200 Ft postával együtt és jó néhány VGA-ra való ram bordára kijön belőle.
Kifejezetten hővezető, és az elektromos vezetőképessége ami gyakorlatilag nem mérhető,teszi alkalmassá a feladatra.Erre gyártják.Az általad említettek meg külömböző tárgyak rögzítésére vannak.
Én biztos nem kockáztatnám a VGA-t 3-400 Forint spórolás miatt.
-
UdVi86
aktív tag
Köszi a választ!
Na ennek örülök. A ház szellőzés kb. úgy lesz, mint a lian li v351-ben, egy kis módosítással, ugyanis átkerül a táp a videókari fölé, mint itt. Tehát videókari előtt egy 800-as s-flex fújja a bordákra, a táp pedig szívja le róluk. Csendes gép a cél, tehát inkább a passzívnál maradnék, hang(talanság)ban biztosan ő viszi a pálmát. Majd megpróbálom úgy áttervezni a házat, h az S1 is beférjen, de a fő méreteken már nem akarok változtatni. 350mm lesz a mélysége a háznak, amiból lejön egy 100+10-15mm benyúlás egy 3,5-es vinyótartó miatt. Kompromisszumok árán megoldható, de inkább a plusz vinyótartó, mint az S1, ha az S2-vel is elérem a célom.
Tomi_Sci: Neked is köszi
-
dethroner
veterán
A melegedéstől nem félek, tekintve hogy nagyon sokan itt a fórumon is ilyen ventit használnak hozzá. És a Twin Turbo légszállítása 40CFM, míg az én ventimnek 37 CFM. Ez elég kis különbség, nem hiszem hogy gondot okozhat. Inkább azt áruld el, hogy a VRM-re az a 4 borda kell amit kaptam, vagy az kéne amit nem kaptam?
Egyébként most olvastam át az útmutatót, de ott nem derült ki semmi, ott csak a ramról, és a fesz szabályozóról írnak.
-
nagykristof
csendes tag
A kérdésem az lenne, hogy 4870re milyen hűtőt tudnátok ajánlani ?
Most egy Zalman vf1000 van rajta, fél évig jól is ment stabil 55-65 fokon.
Most meg vmi lett vele, de nem tom hogy mi, pedig a venti is jól meny és alapból kb 75 fokon megy.Ja és még ki is szedtem a port a hűtőborda közül.
Ha meg elindítom pl. a Cod4et akkor 120 fok fölé megy.
Szerintetek a hűtővel van baj vagy a kari a szar ? -
kkrisi
senior tag
"A kártya 2 tűs venti csatlakozóról a műanyag foglalat minden gond nélkül óvatosan lehúzható, a maradó két tüskére simán rádugod a hűtő 3 pólusú venti csatlakozó piros-fekete vezetékes lábait, persze ügyelve hogy nem felcseréled a szineket"
Ha ez a z elv alapján megcsinálom az S1 hűtést a gpu-on akkor fog tudni szabályozni a lap magától egy noctua s12 ventit ha rárakom az S1-re?
-
Anubis_9
addikt
-
mindkilla
tag
az lenne a cél, hogy minél halkabb legyen.
ja, és abból indulok ki, hogy semmilyen szoftverrel nem tudom szabályozni a kártyám ventijét, mindig 100%on megy. rivatuner meg evga 40%ot ír, ha feltolom 100-ra akkor is ugyanannyit megy. : / erre esetleg valami megoldás? ez a leghangosabb a gépemben, és egyre jobban idegesít
ja, és a tt még csak terv, jelenleg a gyári zalman hűtő kerget az őrületbeszerk: most olvasom, hogy a kártyán lévő csatlakozorol lehuzható a foglalat.. igy végre rá tudom kötni a controllert : )
-
Speed®
titán
Nem a feszt szabályozza, az fix 12V. Csak szaggatottan adagolja és ennek a frekvenciáját variálja. A gyári ventire belőtt szaggatási ütem azonban gyengédd motorral eltérő fordulatot eredményez, sőt, ha elég lassú az ütem, áll a venti ahogy írod, csakhogy közben a feszt kapja a motor és melegedik benne a tekercs. Lehet gondolkodni, hogy ez mihez vezethet idővel
Szóval csak a külső csatis megoldás a nyerő PWMes kari esetében. Maga a PWM venti meg vezérelhető a procicsatiról ugye több másik azonos típusúval együtt.
-
Anubis_9
addikt
Próbálok beszerezni ilyen Accelero TWIN TURBO-t, de szinte sehol sem lehet kapni. Egy BP-i boltban nemrég 6500-7000 Ft körül volt, de pénteken felemelték az árát 8000 fölé.
Állítólag csak az osztrák nagykerekből tudják beszerezni ezt a cuccot, mert kis hazánkban nem forgalmazzák a nagykerek!
A végén "ARCTIC COOLING Accelero S1 Rev. 2"-t kell vennem, amire ráeszkabálok egy "ARCTIC COOLING Fan 12L"-et.
Most is 81 fokos a GPU-m, pedig csak kattintgatok! Felfűti a házam ez a kártya, mint egy kazán!
-
R1200GS
aktív tag
Még számításba vettem a Thermalright HR-03 GT .Ez megéri az árát? Mi a különbség a Plus, és a Gt között? Más lefogató készlettel csomagolják?
-
-
Redome
csendes tag
Köszi a gyors választ!
A gép egy Fujitsu-Siemens Scaleo J (P4 // 3,06GHz // 992MB RAM). A vinyó pedig Seagate ST3160812AS. És jelenleg 40°C-os. Pedig csak net megy és az MSN. Ha jól érzékeltem, akkor nem a proci hűtője, hanem ami hátul helyezkedik el. Na ezt jól elmagyaráztam...A zeneakadozás régen nem jelentkezett, azért is lepett meg. Lehet, hogy valami túl sokat foglal le a RAM-ból?
-
boldikem
csendes tag
A súly már nem gond mert már lecseréltem a karit egy 4850-re, de egy felfogatással vagy alátámasztással ez orvosolható. Lehet, hogy felrakom erre is azt a hűtőt, a felfogatási pontok egyeznek. Majd meglátom, csak addig még kell vegyek ram hűtő süniket és minden melegedő alkatrészre teszek majd. Egyébként ez a kártya alapbol okádja a hőt, kézzel érezhető a különbség a két kari között. Mondjuk a teljesítmény 2x.nagyobb
Majd ha kész van felrakom. -
commanDOS
senior tag
XP-t használsz?
Mert ezek után én valószínűsíteni tudom, hogy ez a vista hülyesége, ugyanis eszembe jutott, hogy a cpu hűtőt sem tudom külső programmal buherálni...
Több, mint fél éve fent van, szinte már megszoktam, nem is lassult be, mint az xp, de ezek a kis hülyeségek kezdenek kiakasztani. Persze lehet, hogy ha feltúrnám a netet meg buherálnék a rendszeren, akkor mennének ezek a dolgok. -
sklopp
őstag
Mivel nem jött hozzászólás, vettem egy A.C. Accelerator Twin Turbó hűtőt. Tökéletesen passzol az AGP-s zafi 3850 kártyára. Minden gond nélkül feltehető könnyen és gyorsan. A kártya eredeti hűtője 2 tűs venti csatlakozós, a Twin Turbó 3 és 4 tűs csatlakozós. A kártya venti csatolóról lehúztam a műanyag foglalatot, a két pucér tüskére felment a 3 tűs dugó piros-fekete érinkezője, ennyit kellett módosítani. A ventillátorok kb. 43-45 fokos GPU-nál indulnak be, teljesen hangtalanul. Szőrösfánk teszt alatt eredeti hűtővel néhány perc után gpu hőfok 100-103 Cfok, Twin Turbóval 15 perc után is csak 44-46 fok, ventillátor gyakorlatilag nem hallható. Talán más is hasznosíthatja a leírtakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest