Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
kerekfej #6493 üzenetére
Több órányi hibafeltárás után végül körtepumpával kifújtam vga foglalatot és most meg csodák csodájára elindult... Bios clear is volt, így most ennek hála nem tudom újra konfigurálni, mert cseszik felismerni USB billt, a PS2-est meg voltam olyan szerencsés elajándékozni. Remélem holnap kapok media marktban, mert most így elindul a gép, aztán hogy semmi nem olyan, mint lennie kellene, kilövi Dell monitort készenlétbe és megállt a tudomány.
Maradt a kis PIII-as kompaktom mai netelésre.
-
Real_Necro
veterán
-
the_mad
aktív tag
válasz
kerekfej #6271 üzenetére
Szerintem lényegtelen, hogy a GPU hogyan pozicionált a kártya alaplapján.
Ezen is látszik a hűtőpaszta lenyomatában, hogy a gyári hűtő ugyanúgy fekszik fel, mint az Accelero. A GPU-val érintkező felület is ugyanaz a két hűtőnek.
Fogalmam sincs mi lehet a hiba Hazavágni nem akarom, ezért nem vártam meg 1x sem, hogy túlmelegedjen. Esetleg rosszul húztam volna meg a csavarokat?? (bár a mellékelt leírás szerint csináltam) Esetleg van, valami olyan csavarozási "taktika", mint az autó kerékcserénél, hogy például átlósan kell meghúzni?? Vagy a műanyag alátételek mérete lehet rossz??? -
bozig
tag
válasz
kerekfej #6256 üzenetére
Most úgy jártam, hogy megrendeltem egy helyen az S1 Plus Turbo Module-t meg az S1 Plus-t, aztán átvételnél veszi elő a sima Turbo Module-t. És amikor rákérdeztem, hogy ez így mi, akkor közlik velem, hogy rosszul van fönt az oldalukon és ez váltja az S1 Plus Turbo Module-t, és azt már nem is fogják árulni, de ez még jobb is. Na mondom, akkor köszi ezt így nem, hello.
-
bozig
tag
válasz
kerekfej #6247 üzenetére
Azt mondod a gyári Turbo Modul-nál jobbak, amiket linkeltél?
-
válasz
kerekfej #6242 üzenetére
amit lineltem, a Arctic F12 Pro nem jóféle? mert árban megfelelne. de még kettő is. noctua-ból meg kb ez amit megvennék ez meg csak 8 centis ha jól tudom. jobban megérné mint az arctic f12?
egyébként jók a képek. én azt hittem nem divat az ilyesmi de ahogy látom igen elterjedt és mégjobban bevált módszer
-
Merlinclub
senior tag
válasz
kerekfej #6242 üzenetére
Egy ilyen azért elegánsabb, persze pár százszor drágább
-
törölt tag
-
thboxx
aktív tag
válasz
kerekfej #6131 üzenetére
A Rev2 rámegy mind2re.
(#6132) Blizzardking: nem az eredeti bordát, hanem egy másik eredeti bordát... Azon szinte minden adott, csavarlyukak szempontjából egy picit sem lehet mellé lőni. Nemrég jártam úgy egy P! alu bordával, hogy ráfúrtam a 43*43mm-es lyuktávokat ( szépen,oszlopos fúróval ), leköszörültem, tiszta L2 Pro-san nézett ki. Aztán mikor fel akartam tenni a gpu-ra, nem ment fel
Utána néztem, és nem 43*43mm valójában, hanem 43,2*43,2mm! Két tized!
Dobhattam el... Nem kicsit voltam ideges... Amúgy meg nem drága egy ref hűtő rá... Nem nagyok keresik, több okból sem... Meg akkora réz lapot sem tudok szerválni, és a macera is több vele... Szóval ha lesz belőle valami, így lesz szerintem. Amúgy én is olyan kb 3mm-re gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged