- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz azigazimoris #86136 üzenetére
Úgy érted a tévedésből kinyírt, lezárt csomagodat állítják vissza? Egy ilyen tévedést kártyás esetében is ekkora hajlandósággal eszközölnének vagy egyáltalán tennének valamit? Konkrétan a 9Ft-os Domino opciót nem merem megrendelni, sem díjcsomagot váltani, nehogy kavarjanak valamit és megszűnjön a lezárt csomaghoz való lehetőségem, aztán meg csak kezek széttárásával találjam szembe magam. Mind a webes, mind a 1430-as hallgatós menü botrányos, hiányos, az ügyfélszolgák kollektív, fogyatékos jellege meg pont illik a képbe, a rendszerifilozófia egységesnek bizonyul.
-
Dyingsoul
veterán
Bementem ma, az asztalra csaptam és lám kinyomtatták a számlát, de nagyon nehezen. Sajnos meg kellett emelnem a hangom és a végére 4 ügyintéző foglalkozott velem, de érdekes módon amit tegnap egy órán keresztül nem tudtak megoldani annak ma 5 perc alatt lett eredményes megoldása. Szégyen ez a Telekom de komolyan. Az ott dolgozók többsége 8 általánost sem végzett el. T online felületén az ügyintézővel kapcsolatosan egy panaszt is le fogok adni mert ennyire inkompetens dolgozót még nem láttam (tegnap átvételkor arról tájékoztatott először, hogy nem kérhetek függetlenítést a készülékre, majdnem visszamondtam ott helyben a rendelést, úgy jött oda egy másik ügyintéző és mondta, hogy de kérhetek)...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Zeki
nagyúr
Aztaqrva! A jutalékért már mindent? Lehet utolsó munkanapja volt, és meg akarta nyomni a jutalékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest