Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
Kb. 3 hónapja várom, hogy visszahívjon a T.
Valamikor nyáron telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, hogy szeretnék létrehozatni t-email-es postafiókot magamnak. Nagy nehezen tudtunk kiválasztani felhasználónevet, meg jelszót, aztán pár perc kínlódás után továbbkapcsolt az ügyintéző valakihez, mert nem engedte elmenteni neki a beírt adatokat a gép. Akihez továbbkapcsolt, ő is kínlódott kicsit velem, aztán mondta, hogy valami rendszerhiba lehet, így visszahívnak, amint megjavul. Na, ennek már 3 hónapja. -
MODERÁTOR
Hát... a gmail "kicsit" többet tud, és az elmúlt 2 évben valamikor volt is egy leállásuk ha jól emlékszem.
Ellenben t-email-lel volt idő, amikor úgy keltem, hogy még félálomban már automatikusan töröltem a telefonon a figyelmeztetést, hogy épp nem volt elérhető, ezzel indult a nap. Nálam karóra vizsgázott, csak megtartom mert van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest