- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Igen, csak az a bajom, hogy iPhone nagyon drága, és szerintem nem ér annyit. Nokiának meg sajna a kijelzője nagyon gyengusz, nehézkes netezni rajta, viszont szeretem az E series Nokiákat. Na meg ugye Mac-re sajnos nincs normális Nokia PC Suite...ez is nagyon hiányzik. Egyszerűen nem is értem, hogy miért nem írják meg erre a platformra is. (Jó talán most már nincs akkora létjogosultsága, de iPhone előtt sem volt.) iPod touch meg teljesen kompatibilis lenne mindenemmel amit használok. Email, névjegyzék, továbbá rengeteg olyan app van hozzá amit tudnék használni. (A win-es és android-os telefonoktól meg tekintsünk el. Nokiákon kívül csak az iPhone OS dobogtatta meg a szívem.)
Köszi a választ!
-
kutga
félisten
Üdv!
Kicsit utánaolvastam, és találtam egy lehetséges megoldást az Opera kapcsolódási problémáira.
Emlékeztetőül, a probléma azzal volt, hogy az OM bizonyos hálózatokra nem volt hajlandó felcsatlakozni.
A megoldás a következő:
1. Az OM menüjében van egy sor, amivel meg lehet adni a kapcsolati protokollt - utolsó előtti sor. Nekem ez alapból Socketen van (nem tudom mi lehet) mindenesetre átállítottam http-re.
2. Szintén a beállításoknál az utolsó sorban lehet törölni a Sütiket. Mivel már ehhez is hálózati kapcsolat kell, le lehet tesztelni az előbbi beállítás segített-e.Nem tudom nálad megoldja-e a problémát, nekem ezekkel a beállításokkal az addig használhatatlan hálózat egyből működött. Egy próbát megér mindenesetre. Ha nem megy, nézünk mást.
-
kutga
félisten
Külföldi fórumokon utánaolvastam, de ott csak GPRS és WAP kapcsolatokhoz ajánlottak szolgáltatói beállításokat, wifihez nem, nem is tudom egyáltalán létezik-e ilyen (nem hozzáférési pont megadás hanem APN, DNS, stb.).
Nálunk a munkahelyi hálót csak én használom(használnám), nem tudom mi okozhajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest