Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #3226 üzenetére
Hidd el, én is.
Ha ingyenes szoftver, akkor a Google a barátod! -
picur220
veterán
válasz
tariattila #3224 üzenetére
Ezen a fórumon ne legyen egyszerűbb! Ha már warezolsz, legalább ne reklámozd! Vagy olvasgasd az Alapelveket.
Egyébként a warezolt cuccokat kell csak szignózni, amit eredetiben megveszel, azt nem. -
picur220
veterán
válasz
Quasi_modo #3174 üzenetére
Huh, köszi a felhomályosítást, tényleg lemaradtam...
Megvan a hír is! -
picur220
veterán
válasz
RootRulez #3135 üzenetére
Nem bugos ez a szoftver egy kicsit?
Frissíteni kéne, ha ilyeneket csinál...
Szenzor: Menü-Beálítások-Általános-Szenzorbeáll-szenzorok/elforgatásvezérlés
A menüben bárhol létrehozhatsz egy mappát, aztán rámész a progira, opciók-áthely mappába, ott kiválasztod a mappát, és áthelyezed.
-
picur220
veterán
válasz
WildBoarTeam #3123 üzenetére
Elméletileg a menüben van témák valahol, ezt nem lehet kitörölni.
A beálításokban is lennie kell ilyen opciónak, sajnos nem nagyon ismerem a 7650-es menürendszerétVan egy jobb ötletem: K U K A!
-
picur220
veterán
válasz
RootRulez #3124 üzenetére
Belépsz a videókba, és átfordul a kép? Függőlegesbe? Sztem inkább vízszintesbe. Úgy tudod orvosolni, hogy bekapcsolod a szenzorokat a Beállításokban.
Mem karit a menü-opciók-memória (v vmi ilyesmi, meg fogod találni) tudod csekkolni, vagy a Fájlkezelőben, ami minden telonál máshol van, keresgélj a menüben, és megleled azt is!
Az email studiot és társait a vízszintes ikonos aktív készenlétből tudomásom szerint nem nagyon lehet kiszedni. Ott csak a saját hivatkozásokat tudod babrálni.
Kamera bekapcsolása az oldalán lévő kamera gomb hosszan nyomásával lehetséges, már ha van rajta ilyen. Ha nincs, akkor menü-multimédia.A fórum azért van, hogy segítsük egymást.
Más neked való topik sztem nincs, esetleg az azonnali mobilos kérdések, de az csak 1-2 kérdésnél. Ha sok lesz, jobb itt
-
picur220
veterán
válasz
Langsam #3125 üzenetére
Az optikai joystick nem hiszem, hogy működni fog progikban, ugyanúgy, ahogy a navi wheel sem működik szinte sehol.
Igo nem lesz S60-ra nagy valószínűséggel soha! Szokj hozzá a gondolathoz!
Adatbázis szempontjából a legjobb a Garmin Mobile XT. Fogalmam sincs, hogy hol lehet megvenni, neten rákeresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest