Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunnyadopoc
csendes tag
Helló!
Rájöttem, miért volt halk. Használtan vettem pár hete, ezért nem tudok arról sokat, hogyan használták. Az a helyzet, h. szétszedtem, és kipucoltam mindent, beleértve a beszédhangszóró előtti igencsak sűrű szövésű védőrácsot (amennyire tudtam). Ezután picit javult a hangerő, ezért bátorkodtam kipiszkálni az említett rácsot a helyéről, és alaposan megmostam zsíroldóval. Az a helyzet, h. a sűrű szövése miatt igen könnyen eltömődik olyan hatást adva, mintha egy fólián keresztül kellene átjönnie a hangnak. A művelet után kb négyszeresére nőtt a hangerő.Azt tudom neked tanácsolni, h. a nokia n8 service manual szerint előírt módon próbálkozz meg vele, mert a hangszóró hibát nem tartom valószínűnek. Amikor egy hangszóró kezdi feladni a harcot, inkább lesz feltűnő a recsegése, mint a halkulása, úgyh. szvsz. a hiba oka nálad is ez lehet, vagy valami szoftveres, vagy egyéb hardveres hiba. Sztem egy próbát megér.
Nokia n8 service manual:
-
szunnyadopoc
csendes tag
Helló!
Kellene egy kis segítség! Van egy Nokia 603-as telefonom Belle FP2-vel, és nagyon halk a beszédhangszóró.
Az lenne a kérdésem, h. nincs e rá valamilyen patch, vagy egyéb megoldás, amivel megnövelhetném a hangerőt? Az is elég, ha olyan megoldás van, amivel a rendszerben kézzel kell átírni értékeket. Bármi jól jönne!Nagyon kéne a segítség!!!
Előre is köszönöm!!!!!! -
szunnyadopoc
csendes tag
Huh... megnyugodtam. Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget.
Az "ökörség" értelmi szerzője pedig valószínűleg az egyik (eddig szavahihetőnek vélt) haverom (,vagy az ő haverjai...).
Egyébként én is próbáltam utána nézni ennek, de semmi. Azt hittem én kerestem rossz helyen, azért tettem fel a kérdést.
Amúgy csak azért volt olyan fontos, mert nálatok szeretnék beszerezni valamilyen okostelót, én ugyanis Kárpátalján élek... Na mindegy...
Azért kösz még egyszer. -
szunnyadopoc
csendes tag
Az szívás, de azért kössz az infót.
Lenne még egy eléggé érdekes kérdésem, ha valaki esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném:
Igaz e az a rémhír, h. szeptembertől a magyarországon vásárolt telefonokat nem lehet majd használni más országokban(, mert amint üzembe helyezzük akészüléket, a hálózat automatikusan lekéri majd a teló IMEI-jét, és letiltja a kártya használatát)?
Segítsetek légysy!
-
szunnyadopoc
csendes tag
Ja és amúgy mért nem fért ki a teljes felhasználói nevem regisztráláskor?[B][/B]
-
szunnyadopoc
csendes tag
Szevasztok magyarok! Az a kérdésem lenne, h. veszélyes e a telómra az OS frissítés.(n73-ra kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest