Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
zzolika
üzenetére
Köszi!
Opera Mobile-al csatlakozok, ott meg tudom nézni, csak macerásabb. A gyárit meg nem lehet frissíteni, a telefon szoftvere is 2009-es attól újabb nincs. Pedig jó volt, hogy óránként vagy kétóránként megnézte van-e új levél és jelzett.
Nagyon aranyosak, hogy így akarnak új telefon vásárlásra telerni,alattomos megoldás.
-
akos3
addikt
válasz
zzolika
üzenetére
Sajnos nem. Amiket nem kérdez meg azzal nem tudsz mit csinálni

Nekem is napról napra fogy az N8-on a hely, e-mail eheti, vagy tudom is én :S
Esetleg, ha Nokia Store-ból szoktál letölteni, ott be lehet állítani, melyik memóriát használja.garga01
AZ a Mobile Cleaner sajnos semmit nem ér
apasztalatból tom, h fél megánál többet még nem törölt le sose.
És az újabb symbianokon (belle), sajnos nem ehet átállítani az üzenetek mentési helyét. Ez a viszalépés valóban elég bosszantó. -
garga pista
őstag
válasz
zzolika
üzenetére
A programokat nem tudom hogy lehet átenni, de hely felszabadítására én 3 dolgot használok:
-Mobile Cleaner program ( temp fájlokat, indexképeket stb. letakarítja)
- Operába előzmények, gyorstár törlése
- gyári böngészőben szem.adatok törlése ( itt törli a "bejelentkezéseket" is)Ami még célszerű, az üzenetek->beállítások->egyebek-> használt memória-> mem.kártya
Nem tudom, h a mellékleteket is átrakja-e a kártyára, de szerintem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Köszi a segítséget.