- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz rob210 #23043 üzenetére
Igen ennél jobbat én se találtam már csak az a kérdés ha a hangszóró résznél alaposan körbe szigetelem belül+ dobok 2 csíkot az ajtó legnagyobb felületére az már hoz e érdemi váltózást..mert korában havernak telibe nyomtuk de az más tészta volt más volt a rá szánt összeg és a cél is
Amúgy a kis stift egy komplett audio system csomagot kap csak ha már 80k-s csomag megy bele akkor rábeszélem a csillapításra is plusz egy 10-esért hogy tényleg elfogadható élvezetes zene kerüljön a gépbe .
Az enyém meg hát külön történet lesz úgy érzem, mert sose lesz kész mindig fogok valamivel molyolniMár csak dobbetét és kárpit bolhákat kell majd vennem de egyszerűen nem tudok emberi időben elszabadulni melóból és netről meg méret nélkül lutri rendelni bármit is
Adonimus: 2 kulcsod van az egyik hibátlan a másik elvesztette a kódot újra kell tanítani a kulcsot az általam leírt módszerrel elrontani nem tudod ugyanis a kulcs tanul az immotól nem fordítva. Így a ha nem sikerülne mert tényleg rossz a kulcs akkor is menni fog a gép a másikkal Plusz van egy olyan lehetőség hogy ha csak a hibás kulcs van nálad akkor is be lehet indítani hasonló lépsekkel csak annyiba váltózik a folyamat hogy a központi zár kapcsolójával adod meg neki a számokat majd után az autó indítható..persze ez min egy 5 perces folyamat de legalább nem ragadsz ott bárhol ha meghalna a kulcs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...