Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én öreg motoros vagyok, 286-on és Norton Commanderen nőttem fel.
Nekem hiányzik. De nem lesz mese szoknom kell a mást...OSX-em is van, ott sincs, de ott kevesebbet mozgatok fájlokat, na meg ott a programok másolása sokkal könnyebb, mivel sokkal ötletesebben van megoldva. Egy ikon az egész és mozgatod. Nincs registry marhaság... csak sok alkalmazás hiányzik (van helyette más, de nem az amit már régóta használok, és sok minden jogtisztán megvan Windowsra , nem akarom, vagy nem tudom megvenni OSX-re) ezért használok Windowst is...
Pl Sound Forge 8 Prot használom sokat, jogtisztán meg van, 15 USD-ért vettem, A 10-es és a Mac változat 300 USD, annyit azért nem ér meg nekem, mivel hobby és nem munka eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest