Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem promó, csak ingyenes és hasznos lehet
-
Debilon
addikt
válasz
DUNKENSTEIN
üzenetére
letöltöttem, telepítettem és írja, hogy nincs regisztrálva...mit rontottam el?
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Most kicsit próbálgattam első ránézésre vérgagyinak tűnik. A honlapok 5x lassabban jönnek be mint firefoxba, többször be se jönnek vagy szétesnek, a videók nagyon nehezen indulnak el többször frissíteni kell az oldalt. Az mtv oldaláról elindítottam egy letöltést 5mb-osnak látja a videót úgy is töltötte le fél perc (a reklám) aztán szerinte kész van, ha nézni akarom benne a honlapról akkor először csak a keret jön be, ha frissítem az oldalt lejátssza a műsor előtti reklámot végtelenítve, ha vége nem kezdi a műsort hanem kezdi előlről, újabb frissítés megint üres keret, újabb frissítés megint végtelenítve a reklám, nemtom hanyadikra elindul végre (FF-be simán elsőre megy). Letölteni továbbra se lehet még mindig 5mb-osnak mutatja, de 9mb-osat szed le ami ugyanúgy fél perces. A kedvencei közé csak hozzáadni lehet, se törölni se áthúzni máshová a kedvenceken belül, jobb gomb nem él az organize gomb meg semmit nem csinál. Fizetős program

Úgy tűnik az IE-t használja alapnak, újra kellett rakni az IE-s flasht hogy ebben működjön, a felvett kedvencek is megjelentek az IE kedvenceiben. -
Visormail
addikt
Már akartam kérdezni korábban hogy nincs e valami alternatív webes videónéző a böngészők helyett, mert időnként elég rosszul tölt némelyik videó hiába jó a netem (mtv, rtlklub honlapjáról), mondjuk mostanába mindegyik megemberelte magát nem nagyon volt problémám. Ami ma jött Leawo Video Accelerator Pro 4.0 az pont ilyen, nem csak a böngészőben lejátszott videókat tudja gyorsítani (a leírása szerint ezt is), hanem önálló böngésző is amibe meg lehet nyitni őket. Többszálon tölt meg ilyenek, én felrakom aztán majd kipróbálom ha valamelyik megint akadozik böngészőből. Ha valakit érdekel nem kell a GOTD-es cuccal szórakozni, mert a readme-jében ez a [link] van ahol kérheted a serialt és a kapott levélben letöltőlink is van, méghozzá újabb verzió mint ami a zipben van. Ja egyébként letölteni meg konvertálni is tud.
-
Nhorbee
aktív tag
Ha már Avira. Nekem van egy 1,5 éves kulcsom hozzá. Emlékeim szerint még nem regisztráltam be. Ha valaki esetleg igényt tartana rá, pm-ben jelentkezzen. Természetesen ingyen van.

-
ƵøŁĭ
veterán
Avira Internet Security-FREE 3 Months
[link] -
cigam
titán
A http://www.bitsdujour.com/software/hard-disk-sentinel címen, június 4. Hétfőn ingyenes regisztrációs kód lesz elérhető a HDsentinel-hez.
-
Visormail
addikt
Már letiltották a KIS aktiválását a CBE kóddal, ország szerint szűrnek: Az aktiváló kód érvénytelen ebben a régióban. Szóval lehet proxyzni is ha valaki használni akarja, itt is bővítették a leírást [link] a piros Important Note: If you are having error when you try to activate "Activation Code is invalid for this region" Read this for solution szövegtől.
-
Tetete1
senior tag
Download Windows 8 Preview with Product Key
-
Tetete1
senior tag
-
Balinov
titán
PowerArchiver 2011 Standard 22.95US$ helyett ingyen
Me' archivalni jo!
Szerk:
Ugyanitt Adobe Photoshop Elements 10 20%-al olcsobban, 79.99US$-ert ill. Adobe Premiere Elements 10 ugyanennyiert. Bar en ezt inkabb Adobe-tol vennem
Szerk2: PowerArchiver beszerezve, emailen jon a regisztracios kulcs, ill. a letoltesi link. Meg ez az allitas:
"Use this registration code to unlock the software after installation. You can instal/register the software at any time."
Tehat nem olyan, hogy 1x-ri telepitesre jogosit, akarmikor ujratelepitheto

-
ƵøŁĭ
veterán
eScan Internet Security Suite (Free for 90 Days)
-
motacilo
aktív tag
McAfee SiteAdvisor Live 2012 Free 6 Months
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
Én régóta használom, akkor kezdtem amikor még ingyenesen korlátozott verzióban volt elérhető, fizetősen pedig kibővült és volt egy promója. Később lett teljesen ingyenes talán a 2es verziónál most pedig újra fizetős lesz tehát ez nem új dolog. Majd meglátjuk, ha nem veszik elegen lehet megint visszaváltanak ingyenesre

Hú a hozzászólások szánalmasak a linken. Látszik hogy egyik sem próbálta ki vagy ezt vagy a fusiont, én igen és összehasonlíthatatlan, a fusion egy rakás szemét. A gameboosterben meg természetesen mindent testre lehet szabni, nem ő dönti el helyettünk hogy mi kell és mi nem csak tanácsokkal segít. Megmutatja hogy melyik programra/szolgáltatásra a felhasználók hány %-a mondta hogy kell/nem kell játék közben, mi meg kipipálhatjuk őket ahogy nekünk tetszik. Jajj ez a celeronos beszólás is annyira értelmes, aki azt várja meg hiszi amit leírt azzal minek kell foglalkozni, aki buta mint a tök annak az összes többi programmal is csak baja lesz nem csak ezzel.
-
cigam
titán
junius 30-ig ingyenes a game booster
-
Argos
őstag
"...a powerful image editor, organizer and management program that is designed for creative professionals, as well as, novice users. Its capability goes beyond image processing, as it supports capturing screen, scanning, editing and organizing video files (AVI, MKV, DIVX, 3GP, MOV, WMV, MP4, FLV) and audio files (MP3, FLAV, WAV, WMA)."
(Mer' shamponnal fotót editálni jó!
) -
Visormail
addikt
-
kenand
veterán
válasz
moonguru
üzenetére
Nem biztos, hogy a jelenlegi rendszerem marad örökre...
Másra meg az idétlen Windowst nem lehet ráklónozni, nem OSX...Az a link miben másabb?
Az promósat is tudtam telepíteni, aktiválni, csak pár hónap múlva gépet/oprendzert váltok akkor elveszik...(már látom a különbséget)
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
Visormail
üzenetére
Nem rossz, de a ReadMe-ben írja, hogy csak ma telepíthető és aktiválható, a későbbi újratelepítésre nincs lehetőség, akkor trialban fog csak futni! Későbbi verziókra sem frissíthető!
Tehát ma felteszed, és amíg a rendszered él, és nem szeded le ezt a progit, addig marad a licence.Próbálni nem próbáltam ki.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Oh man
Na ez egész más kategória, mindenféle forrást ismer hd formátumokat is, hangsávok kiválasztása, hangcsatornaszám választás, editálás, nvidia és amd gpu gyorsítás, még 3D-re is lehet konvertálni 2D-s filmeket ez így első ránézésre kb mindent tud, ráadásul nem is a kisebb standard változatot adják mint általában a promókban, hanem a platinumot, szerintem nagyon érdemes leszedni.
Aiseesoft Total Media Converter Platinum
bővebben -
motacilo
aktív tag
Giveaway of the Day - Registry Winner
-
AtHoS
nagyúr
Giveaway of the Day - Paragon Virtualization Manager 12 Compact (English)
ingyenesen még kb. 13 órán keresztül
Telepítő kinyerése a szokásos módon és itt lehet regizni a programhoz [link]
-
Tippcsi10
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges BitDefender kulcsa? A promós oldalon már nem lehet regelni

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbáltam, nem jelentkezett MSE mellett semmilyen probléma. Még 2 védelmi progi mellé is feltettem, az egyik az Avast IS6, a másik az Avira IS 2012. Az Avast-al nem volt gond, Avira-nál viszont számtalan gond jelentkezett. Természetesen a honlapon ezt fel is tüntették, pusztán kíváncsiságból próbáltam ki az Avira-val is.
Összességében annyit tudok javasolni, hogy kizárólag hozzáértők telepítsék és használják.
-
Visormail
addikt
Én meg a WinX promósokat nézegetem, azok is egyik rosszabb mint a másik, ingyenesnek elmegy de ugye alaphelyzetben pénzt kérnek értük úgy meg elég gagyinak tűnnek.
A DVD Copy Pro-ról már írtam korábban hogy nem enged hangsávokat választani eltávolítani.
A HD Video Converter Deluxe kizárólag 2ch kimenetet tud csak készíteni bármilyen forrásról bármilyen célformátumot választva.
A Blu-ray Decrypter is megint egy 2gombos semmit nem lehet állítani típusú program, hangsávokat nem is mutatja nem hogy lehetne választani közülük. -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy egy Youtube videót sem találtam róla, pedig az imént kerestem

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egy negatív tapasztalat, úgy hogy óvatosan a cuccal: [link]
(Ki fogom most próbálni és a CLT tesztet is rászabadítom)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SysWatch Personal for Microsoft® Security Essentials - 1 éves kulcs
Promo oldal: link
A Captcha kód megadása után azonnal láthatóvá válik a honlapon a letöltési link és a kulcs is.
Mivel ez alapvetően egy HIPS (Sandbox-al), ezért fontos, hogy megnézzétek meg a kompatibilitási listát! -
AmigaFan
aktív tag
válasz
DUNKENSTEIN
üzenetére
A Melyik a legjobb vírusirtó topicban van szó róla, nem is kevés!
-
DUNKENSTEIN
tag
Hello!
Valaki használ Roboscan-t régebb óta?
-
-
HZoli87
veterán
Szia!
Telepítés után rögtön kéri, hogy aktiváljad, akkor a három lehetőség közül az alsót kell választani.
Te milyen kulccsal aktiváltad? Esetleg rátelepítetted az előző verzióra (5.x) és így átvette az ottani előfizetésedet? Van még egy módja az aktiválás megváltoztatásához, de nálad lehet hogy inaktív lesz az alsó választási lehetőség. KÉP
-
HZoli87
veterán
válasz
Lajkó22
üzenetére
Végső esetben ez is lehet egy megoldás.
Feltelepíted a bétát, regisztrálod és a megadott mail címedre küldik a felhasználónév/jelszó párost, ami október közepéig érvényes, vagyis csaknem 5 hónapig. A 4.x és az 5.x verziók is elfogadják a kapott kulcsot.
-
Lajkó22
csendes tag
Sziasztok!
S.O.S. Van valakinek egy felesleges ESET kódja? Ha igen és elküldené nekem, azt nagyon megköszönném! -
kenand
veterán
Jól elírtam
PerfectDisk free változat
-
kenand
veterán
Raxco Freedefrag.
Perfectisk ingyenes változata, kicsit korlátozottabb, mint a teljes, de ez is ismeri az SSD-k optimalizálását. Hasznos Trim támogatás nélküli oprendszer esetén Vista/Xp
Telepítéskor meg kell adni a mail címedet, nekem csak rooter nékül ment a telepítés
Link -
motacilo
aktív tag
-
ƵøŁĭ
veterán
G Data InternetSecurity 2012 Free 90 days trial
[link] -
wwhy
veterán
Még jó hogy nem cseréltem le a június 30-án lejáró 5 Avira IS-t

-
-
törölt tag
A Bitdefender 2012 -es promora adott kulcs már már érvénytelen lett. Jó mi?

-
AtHoS
nagyúr
Giveaway of the Day - Ashampoo Undeleter 1.10 még picivel több, mint 9 órán keresztül ingyenesen

-
ƵøŁĭ
veterán
[Promo] BullGuard Internet Security 12 FREE 90 Days Trial
[link] -
blattida
nagyúr
Easeus Partition Master Professional promóció, egy évig ingyenes, benne foglaltatik a linuxos bootolható lemez is, csak ma!
Regisztrálni itt lehet.
-
A Slide It keyboard Androidra most csak 1 USD (a play store-ban).
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Lehet van benne valami. El se tudom képzelni, hogy mit művelne, ha rendes vas is lenne alatta az őskövület C2D helyett.

-
válasz
HZoli87
üzenetére
"Persze a megjelenés óta beszereztem egy 830-as Samsung SSD-ét, de nem hinném hogy ez dobott volna annyit."
De, az dobott rajta annyit. Az SSD sebességéhez könnyű hozzászokni, de ha HDD-re telepítenéd a BD-t, akkor iszonyat lassúnak fog tűnni SSD után, pedig hdd-hez képest sem az.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Tetete1
üzenetére
A kódot ezen az oldalon kell megadni, és küldik a kulcsot a megadott mail címre.
This License (Serial Number) provides you with full use of AIDA64 Extreme Edition 1.85, brought to you by PC Pro Magazine.
Szerk.
Megnéztem a jelenlegi 2.30.1938 Beta verzióval, de nem eszi meg a kulcsot.
-
Tetete1
senior tag
AIDA64 Extreme Edition Product Key For Free
Regisztációs kód: CSANAJKYK4
-
-
L7wy
őstag
válasz
HZoli87
üzenetére
Hát én futtattam virtualboxon 32 bites xp alatt a 2013as betát, és ami fura volt 100MB alatt a memóriafogyasztás (private working set) vizsgálat esetén is, üresjáratban 30-50MB között, és alig-alig ette a procit(1-2%) (virtualbox megkapta egy phenom II x4 965 1 magját, és 2 giga ramot). Szóval szerintem is sokat javult.
-
HZoli87
veterán
Hát engem teljesen meglepett a program. Emlékszem amikor megjelent tavaly egyből kipróbáltam és igencsak vegyesek voltak az érzelmeim vele kapcsolatban. Legjobban a magas gépigény riasztott el tőle.
Azóta legalább félév eltelt, gondolom sokat optimalizáltak a kódon, és sok hibát is javítottak a fejlesztők. Most rendesen száguld a gép, megmerem kockáztatni, hogy nem sokkal lassabb, mint a NIS mellett.
Persze a megjelenés óta beszereztem egy 830-as Samsung SSD-ét, de nem hinném hogy ez dobott volna annyit. Szépen beállítgattam a programot és lefuttattam egy teljes ellenőrzést, csekély 12 perc alatt végzett.
(NIS általában 14-16 perc alatt végez)Megy a tartalék gépre a BitDefender az ESET helyett, főgépen azért marad továbbra is a Norton. 2013-as verzió pedig csak jobb lesz ennél ahogy próbáltam.

-
-
dbius
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Igen, mailben. Viszont pl. a 10 perces mail címet látszólag elfogadta, de arra nekem sem küldte ki a kódot. Gmailre viszont pillanatok alatt megjött. Illetve a guerillamail-re is.
motacilo:

Új hozzászólás Aktív témák
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor várok

)
jólvan látom megjöttek epic failék

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(NIS általában 14-16 perc alatt végez)